BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#21276 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Hajrovica I Medunjanina ni na mapi. Danas izgleda upitni i za tribine
Dead Man Walking

#21277 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dead Man Walking »

BHF_Manijak wrote:Hajrovic bas pao qrcu za usi. Kako momak grohnu to je necuveno.
Kad se samo sjetim izjava da je Werder korak unazad u karijeru. :lol: :roll: :-)
Treba se vratiti u Svicu gdje ce igrati, mlad je on i ima vremena da se vrati u formu ako dobije minutazu.
thekupus

#21278 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

Dead Man Walking wrote:
BHF_Manijak wrote:Hajrovic bas pao qrcu za usi. Kako momak grohnu to je necuveno.
Kad se samo sjetim izjava da je Werder korak unazad u karijeru. :lol: :roll: :-)
Treba se vratiti u Svicu gdje ce igrati, mlad je on i ima vremena da se vrati u formu ako dobije minutazu.
u Winterthur sa bratom :lol:
Logovan

#21279 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Dead Man Walking wrote:
Neće se on nikada vratiti u formu.
Ajatolah_

#21280 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Belaj je to za desnu stranu terena, imamo Višću za kojeg sad praktično nemamo zamjenu, i Mujdžu koji je grohnuo samo tako kroz zadnjih par godina čija je zamjena Vranješ... Valjda uskoro iskoči kakvo novo ime.
Tyke

#21281 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

luckylaka wrote:Hajrovica I Medunjanina ni na mapi. Danas izgleda upitni i za tribine
I na tribini samo uzimaju mjesto gledaocu od kojeg barem imaju koristi. :lol:
Logovan

#21282 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Tyke wrote:
luckylaka wrote:Hajrovica I Medunjanina ni na mapi. Danas izgleda upitni i za tribine
:lol:
Dokle je došlo da ih raja ismijava na svakom koraku. :skoljka: :D :lol:
luckylaka

#21283 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Logovan wrote:
Tyke wrote:
:lol:
Dokle je došlo da ih raja ismijava na svakom koraku. :skoljka: :D :lol:
Vjeruj da je meni vise tuzno nego neko ismijavanje.Kako nam propadaju znacajni fudbaleri to je za ne povjerivati.Medo,Izet,Stevanovic,Zahirovic...ima ih jos ljudi samo nestaju
shake69

#21284 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Asmir Suljic u proceduri dobijanja madjarskog drzavljanstva i nada se pozivu madjarskog selektora za EURO u Francuskoj! :?
Logovan

#21285 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

shake69 wrote:Asmir Suljic u proceduri dobijanja madjarskog drzavljanstva i nada se pozivu madjarskog selektora za EURO u Francuskoj! :?
Nama ne valja, ali imaju oni kojima valja, koji ga traže. Neka mu je sretno. :thumbup:
SkyLimit

#21286 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SkyLimit »

shake69 wrote:Asmir Suljic u proceduri dobijanja madjarskog drzavljanstva i nada se pozivu madjarskog selektora za EURO u Francuskoj! :?
Ne bi da pravim od njega mucenika, ali odluka koju u potpunosti mogu razumjeti. Momak je par sezona standardan u Madjarskoj, i to igra jako dobro, ali poziva u reprezentaciju nema. Nema razloga vjerovati da tako ne bi bilo i u buduce, jer mora se ipak ispostovati pozivima Hajrovica, Medunjanina i ostale koji utakmice svojih klubova gledaju sa tribina. I meni bi pukao film na Suljicevom mjestu.

S druge strane, pa ljudi, to je Asmir Suljic. Znamo ga svi jako dobro, ako nista barem po nastupima za Sarajevo. Daleko, daleko je on od igraca za kojim vrijedi zaliti. Sto naravno ne znaci da nije trebao pored ovakve konkurencije biti pozvan za neku prijateljsku utakmicu BiH. Ali "stare zasluge".
thekupus

#21287 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

Sretno mu, znamo kako Mađari vole strance, pogotovo muslimane :run:
MOSALJOZE

#21288 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Mađarska se plasirala na EURO

Pametnom dosta :bih:
shake69

#21289 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Logovan wrote:
Nama ne valja, ali imaju oni kojima valja, koji ga traže. Neka mu je sretno. :thumbup:
Meni je nevjerovatna prica da zaigra i za Madjarsku, koja je kao slabija od BiH po Fifa ljestvici, iako ljudi idu na EP. Nekako mi Asmir nije igrac vrijedan reprezentativne karijere iako se ponasa racionalno i pokusav aizvuci jos nesto love i slave iz solidne karijere ako se zna odakle potice.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21290 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

Asmir Suljić za mene lično nema mjesta u Sarajevu, a kamoli u repci, al' neka mu je sa srećom dakako. :thumbup:
luckylaka

#21291 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Velkoski wrote:Asmir Suljić za mene lično nema mjesta u Sarajevu, a kamoli u repci, al' neka mu je sa srećom dakako. :thumbup:
Naravno da nema igrac koji redovno igra,asistira,zabija ali zato mjesta imaju igraci koji nemaju mjesta ni na tribinama.Ok.Mozda Asmir i nije potencijal ali kakvi su sve levati dobili sansu u reprezentaciji zasto se i njemu nije mogla pruziti.Iz kakvih sve klubova dolaze ili su pozivani reprezentativci Asmirov Videoton je europski klub za ove.Ali dobro kod poziva selektor treba zadovoljiti ukuse srpskih clanova saveza,hrvatskih clanova,bosnjackih,ostali pa Meshi ako ostane koje upraznjeno mjesto.
Last edited by luckylaka on 05/01/2016 14:24, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21292 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

luckylaka wrote:
Velkoski wrote:Asmir Suljić za mene lično nema mjesta u Sarajevu, a kamoli u repci, al' neka mu je sa srećom dakako. :thumbup:
Naravno da nema igrac koji redovno igra,asistira,zabija ali zato mjesta imaju igraci koji nemaju mjesta ni na tribinama.Ok.Mozda Asmir i nije potencijal ali kakvi su sve levati dobili sansu u reprezentaciji zasto se i njemu nije mogla pruziti.Iz kakvih sve klubova dolaze ili su pozivani reprezentativci Asmirov Videoton je europski klub za ove.Ali dobro kod poziva selektor treba zadovoljiti ukuse srpskih clanova saveza,hrvatskih clanova,bosnjackih,ostali pa Meshi ako ostane koje upraznjeno mjesto.
ok
ultima_palabra

#21293 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Željo dvaput dobije Ferencvarosa koji dominira u mađarskoj ligi. Možeš misliti kakvi su ostali.
Tyke

#21294 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

A mozda je to samo dogovor obje strane, Asmira i Madjarskog Fudbalskog saveza, da uzme njihovo sportsko drzavljanstvo i tako napravi dodatno mjesto za novog stranca. Ne znam kako to fercera kod njih oko kvote stranaca, ova ideja mi samo naumpade.

A i Madjarska vec naredne kvalifikacije ce prnuti u sisu.
thekupus

#21295 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

najjaci su mi oni na drugim forumima sto ga usporedjuju sa Besicem, eto kao i Besic je dobio poziv dok je bio u Madjarskoj

a zaboravljaju da je Besic prije toga igrao u Njemackoj, koju je napustio zbog sukoba sa trenerom, izdominirao u Madjarskoj i brzo otisao u Englesku

A Suljic je iz Bosne presao tamo i evo vec nekoliko godina ne radi bas nesto specijalno
stranac2

#21296 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by stranac2 »

Drago bi mi bilo da postane Madjar. Samo da pokaze koje trenerske neznalice i nepotiste imamo . Momak ja davno trebao da dobije sansu. Tip igraca koji nam itekako fali.

Imas jedno brzo krilo a ti izaberes 5 dizelasa , veca je gresska napravljena prema njemu nego prema Besicu. Da je imao imalo vjetar u ledja od repke i podrsku (kao neki drugi :-x ) bio bi vec u ligi 5-ce.
luckylaka

#21297 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

stranac2 wrote:Drago bi mi bilo da postane Madjar. Samo da pokaze koje trenerske neznalice i nepotiste imamo . Momak ja davno trebao da dobije sansu. Tip igraca koji nam itekako fali.

Imas jedno brzo krilo a ti izaberes 5 dizelasa , veca je gresska napravljena prema njemu nego prema Besicu. Da je imao imalo vjetar u ledja od repke i podrsku (kao neki drugi :-x ) bio bi vec u ligi 5-ce.
Ma i ja to pokusavam objasniti ali djaba.Probaj ga jebemu sve ide...ne ide otpisi ga.Ali ko jos vjeruje u to da selektor sam pravi spisak reprezenativaca.Pravi al u qourcou.
Laertes

#21298 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Laertes »

luckylaka wrote:
Mor'o si ti Videoton pomenut' :evil: Znaš li, bolan, da ta riječ automatski otvara procese povezane sa podsviješću i traumama iz djetinjstva...
missko

#21299 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

thekupus wrote:najjaci su mi oni na drugim forumima sto ga usporedjuju sa Besicem, eto kao i Besic je dobio poziv dok je bio u Madjarskoj

a zaboravljaju da je Besic prije toga igrao u Njemackoj, koju je napustio zbog sukoba sa trenerom, izdominirao u Madjarskoj i brzo otisao u Englesku

A Suljic je iz Bosne presao tamo i evo vec nekoliko godina ne radi bas nesto specijalno
Znaci razliku cini to sto je Besic odigrao 3 tekme u BL?
ultima_palabra wrote:Željo dvaput dobije Ferencvarosa koji dominira u mađarskoj ligi. Možeš misliti kakvi su ostali.
Npr Honved za kojeg je igrao Besic.
ultima_palabra

#21300 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Džeko je igrao za Želju, Modrić za Zrinjski, Rahimić za visočku Bosnu... pojedinačni primjeri ne dokazuju ništa.
Post Reply