https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=iPhone%207%2032GB
Možeš za te pare i pravi smartfon kupiti jbt
Moderator: Benq
Os moj za 900GoodTaste wrote:Za koliko se moze kupiti iPhone 7 - 32gb, da je bas ocuvan, ko nov...? Kako se cijene krecu?
Narucis tipku sa ebay, nadjes na google npr sa ifixit upute sa slikama kako ga otvoriti ili direktno na YouTube nadjes video kako otvoriti, a vjerujem da je neko i snimao bas kako tipku mijenjati.isx wrote:Imam jednu staru četvorku sa odličnim iOS 6.1.3, samo je problematično home dugme, koje bi starija osoba koristila. Telefon u odličnom stanju samo home dugme ne reaguje na klik, reaguje ali treba jače stisnuti, pa bi to htio promijeniti, ima li šanse da se zbavi to home dugme i zamjeni? Eventualno neke upute kako to uraditi?
Naruci dio i odnesi nek’ ti neko drugi uradi.isx wrote:Gledam ovaj video zamjene home dugmeta, meni je ovo srklet raditi, trebam raskopat cijeli telefon da dođem do dugmeta, a ni alata ni zanata.
Ako se time nisi bavio onda i nemoj, samo ces pokvariti. Pogotovo jer se radi o iphone uređaju a oni imaju daleko najsitnije dijelove i poprilicno bude tesko doci do odredjenih dijelova.isx wrote:Gledam ovaj video zamjene home dugmeta, meni je ovo srklet raditi, trebam raskopat cijeli telefon da dođem do dugmeta, a ni alata ni zanata.
Probaj reset all settings, ako ne uspije onda factory reset.sandzokan wrote:Unazad heftu ovaj se moj iphone automatski diskonektuje sa mreze ukoliko se aktivno ne koristi safari. Znaci ja ga ostavim par minuta i on se diskonektuje kada odem u settings on za sekundu opet se konektuje, samo sto pritisnem ikonu settings. Slicno se desava i kada igram neku igricu, svakih 2-3 minute moram izaci iz igre i otici na settings ponekad se konektuje cim dodjem do home screena. Ali nije problem za igrice nego sto mi notifikacije sa vibera i wp i mailovi dolaze sa zakasnjenjem. Desi se nekad da cim otkljucam telefon mi stignu poruke koje au poslate prije sat vremena. Frustrirajuce.
U pitanju je sedmica.

I, šta sad?Saka wrote:Šta rekoše ovi što su predviđali smrt Apple-a jer je izbacio headphone jack, što je previše zatvoren ili što je preskup?![]()
U prva tri mjeseca 2018. 4 od 5 najprodavanijih modela smartphone-a na svijetu su iPhone-i, među njima jedan godinu i po star, a najprodavaniji taj ružni i bezobrazno skupi.
Ah da, prije nego što hejteri počnu sa zaključcima kako je to zahvaljujući Apple fanboysima koji kupuju sve od Apple-a - oni su svoj iPhone X kupili već u novembru ili decembru prošle godine. Ovo su rezultati za prva tri mjeseca ove godine, dakle regularnih korisnika kojima je trebao novi telefon.
vjerovo ti ili ne uglavnom zahvaljujući za trećinu većoj prodaji u Kini!! a bude li se budaletina Tramp zajebavo sa kinezima i izazvo trgovinski rat, ili nastave sa glupostima bezrazložne zabrane huawei i ZTE mobitela na USa tržištu , zbog smiješnih glupih razloga a kao čisti znak preplašenosti od zdrave kineske konkurencije i uzvrate li kinezi protumjerama eto pušione za AppleSaka wrote:Šta rekoše ovi što su predviđali smrt Apple-a jer je izbacio headphone jack, što je previše zatvoren ili što je preskup?![]()
U prva tri mjeseca 2018. 4 od 5 najprodavanijih modela smartphone-a na svijetu su iPhone-i, među njima jedan godinu i po star, a najprodavaniji taj ružni i bezobrazno skupi.
Ah da, prije nego što hejteri počnu sa zaključcima kako je to zahvaljujući Apple fanboysima koji kupuju sve od Apple-a - oni su svoj iPhone X kupili već u novembru ili decembru prošle godine. Ovo su rezultati za prva tri mjeseca ove godine, dakle regularnih korisnika kojima je trebao novi telefon.
na piku po 100 - 150 maraka...puz_u_salati wrote:iPhone 5 ko nov, bez packe. Ako neko ima nek se javi u PP. Cijena ne veća od 99€
Ko želi taj otpad sa pika, bujrum.ado_sar wrote:na piku po 100 - 150 maraka...puz_u_salati wrote:iPhone 5 ko nov, bez packe. Ako neko ima nek se javi u PP. Cijena ne veća od 99€
tnt-tunja wrote:Pozdrav ljudi!
Imam jedno pitanje, koristim jednu aplikaciju My FitnessPal od Under Armour, na androidu dok sam bio imao sam full verziju ove aplikacije, dok na iOS to nije slucaj.
Malo mi je poskupa sa 9,99€ mjesecno da bih je placao.
Da li postoji neka opcija kao na androidu da se dodje do full verzije aplikacije za badava![]()
?
a onoBuckethead wrote:tnt-tunja wrote:Pozdrav ljudi!
Imam jedno pitanje, koristim jednu aplikaciju My FitnessPal od Under Armour, na androidu dok sam bio imao sam full verziju ove aplikacije, dok na iOS to nije slucaj.
Da li postoji neka opcija kao na androidu da se dodje do full verzije aplikacije za badava![]()
?
![]()
ne postoji
Nadji na netu upustvo kako uraditi jailbreak na iPhone, odnosno ios verziji koja je kod tebe.tnt-tunja wrote:Pozdrav ljudi!
?