"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
condy
#21276 Re: "Majstori" parkiranja
Treba izmjeniti zakon i za parkiranje na cesti, na trotoaru, ispred ulaza, za blokiranje vozila, za parkiranje u parkovima, na platoima, na travnatim povrsinama i sl. da se uz 2x visu novcanu kaznu oduzima vozacka na mjesec dana. Nema druge anarhija...uz to pojeftiniti parking prostore. Savjestan vozac se mrcvari zbog ovih koji parkiraju gdje hoce, placa skup parking, pjehe hoda po gradu, a ove lole parkiraju ispred ulaza ili kafane odu drmnu koju i vrate se u auto koje je na cesti i nikom nista 
- nepass1
#21277 Re: "Majstori" parkiranja
Bicu 10min, mozda na ulaz i sva cetiri upaliti. Moci ce se provucimk ultra wrote:I ne parkiraj mi na mjesto, cim udjes desno od stubakonektovan wrote:Takoe. Pazi se na ulazu poslije rampe, usko je poprilicno.nepass1 wrote:Nisam nikad ulazio na parking u alti, trebam sutra nesta preuzeti. Pojma nemam ni gdje je ulaz.
Udjem li u f.lehara pa je ulaz u garazu sa strane koja gleda holiday inn?
-
condy
#21278 Re: "Majstori" parkiranja
Ja sam nedavno parkirao u SCC. Vikend sat 1 KM. Katastrofa kolika je guzva i uzak parking. Ne bih vise samo ti mogu izbocat auto od ulaska izlaska iz auta. Ne volim u guzvaru....U Alti je dobra kafa cesto navratim kad mi je usputkonektovan wrote:
Tu se neki dan neka gospoja uparkirala sa cliom, 15 minuta je blokirala ulaz, dok se nije uspješno izvukla.
- xamp
#21279 Re: "Majstori" parkiranja
SCC je jedna od najsirih garaza u gradu sa najvise prostora. A ako ti je usko, uvijek mozes na -4condy wrote: Ja sam nedavno parkirao u SCC. Vikend sat 1 KM. Katastrofa kolika je guzva i uzak parking. Ne bih vise samo ti mogu izbocat auto od ulaska izlaska iz auta. Ne volim u guzvaru....U Alti je dobra kafa cesto navratim kad mi je usput
Jedina sira garaza je 'kod svestanika' iznad muzicke skole. Btw 1KM je uvijek sat u SCC-u.
-
noviclan
#21280 Re: "Majstori" parkiranja
Tako san ja izbacio sva cetiti kod nove upravne zgrade telekoma smjer prema velusicima kad sipic prelazi dvije pa zelenu povrsinu pa jos traku i meni na prozor kuca onim puskometom kaze morate pomjeriti vozilo ja gospodine cekam osobu sad ce iz telekoma on produzite i onda vrhunac krece kazem ja necu sad ce on meni daj mi dokumwnte ja ne dam stade on ispred auta i motorola javlja kad doce mupovska policija na prosirenje utom dodje i ova moja osoba i lagano krenem lijevo za autobusku put zivota a oni na prosirenje gledan jebat ce me a ja ti lagano oborim pored ambasade na glavnu sto kaze ko da san terorista nego lati se te puske i rezi ko cuko a ako nesto pokusam nelegalno ucmekaj me i mirna backa_BataZiv_0809 wrote:I meni se to desilo kod americke ambasade, svi sviraju niko da pomogne...sreca naleti jedan poznanik izgura me na trotoar kad eto ti zandara sa dugom cijevi zapisa mi 3 koljena unazad...muha_sa wrote:![]()
momku se neki dan ugasilo auto na sred ulice--jadnicak vergla al ono ništanjih desetak po sireni opalilo
smirili se kad je momak izašo iz auta i jebo im mater svima redom
par nas pješaka pritrcalo i pomogli momku da skloni i pozove bihamkde ba reko lave dosta mi moje muke, auto mi se sjebalo, kasnim na posao, valja mi sad cekat bihamk a ti me peglas ko da sam bin laden
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21281 Re: "Majstori" parkiranja
gdje si izbacio sva 4? kroz prozor?
-
Naslovnica
#21282 Re: "Majstori" parkiranja
I kažeš "izbacio ti sva četiri" na sred ceste i i čekaš nekoga...?!noviclan wrote:Tako san ja izbacio sva cetiti kod nove upravne zgrade telekoma smjer prema velusicima kad sipic prelazi dvije pa zelenu povrsinu pa jos traku i meni na prozor kuca onim puskometom kaze morate pomjeriti vozilo ja gospodine cekam osobu sad ce iz telekoma on produzite i onda vrhunac krece kazem ja necu sad ce on meni daj mi dokumwnte ja ne dam stade on ispred auta i motorola javlja kad doce mupovska policija na prosirenje utom dodje i ova moja osoba i lagano krenem lijevo za autobusku put zivota a oni na prosirenje gledan jebat ce me a ja ti lagano oborim pored ambasade na glavnu sto kaze ko da san terorista nego lati se te puske i rezi ko cuko a ako nesto pokusam nelegalno ucmekaj me i mirna backa_BataZiv_0809 wrote:I meni se to desilo kod americke ambasade, svi sviraju niko da pomogne...sreca naleti jedan poznanik izgura me na trotoar kad eto ti zandara sa dugom cijevi zapisa mi 3 koljena unazad...muha_sa wrote:![]()
momku se neki dan ugasilo auto na sred ulice--jadnicak vergla al ono ništanjih desetak po sireni opalilo
smirili se kad je momak izašo iz auta i jebo im mater svima redom
par nas pješaka pritrcalo i pomogli momku da skloni i pozove bihamkde ba reko lave dosta mi moje muke, auto mi se sjebalo, kasnim na posao, valja mi sad cekat bihamk a ti me peglas ko da sam bin laden
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21283 Re: "Majstori" parkiranja
Stealth mode brudilice.bitanga_sa_otesa wrote:gdje si izbacio sva 4? kroz prozor?
- Logovan
#21284 Re: "Majstori" parkiranja
Jučer dan stajanje sa "sva četiri".
Prvi stade u Drinskoj prema FDS-u i upali sva četiri. Drugi u ulici Put života na skretanju za kampus. Treći u Kranjčevićevoj na raskrsnici sa Tešanjskom.
Za kratko vrijeme trojica.
Prvi stade u Drinskoj prema FDS-u i upali sva četiri. Drugi u ulici Put života na skretanju za kampus. Treći u Kranjčevićevoj na raskrsnici sa Tešanjskom.
Za kratko vrijeme trojica.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#21285 Re: "Majstori" parkiranja
Neki su sebi baš dali previše prava. Tačno zalim sto policija nema ovlasti kao u USA...čuj ti njega, neće da pokaže dokumente. Jdaj mi dokumwnte ja ne dam
- arslanica
#21286 Re: "Majstori" parkiranja
šuti ba ... ti si dobro proš'onoviclan wrote:
Tako san ja izbacio sva cetiti kod nove upravne zgrade telekoma smjer prema velusicima kad sipic prelazi dvije pa zelenu povrsinu pa jos traku i meni na prozor kuca onim puskometom kaze morate pomjeriti vozilo ja gospodine cekam osobu sad ce iz telekoma on produzite i onda vrhunac krece kazem ja necu sad ce on meni daj mi dokumwnte ja ne dam stade on ispred auta i motorola javlja kad doce mupovska policija na prosirenje utom dodje i ova moja osoba i lagano krenem lijevo za autobusku put zivota a oni na prosirenje gledan jebat ce me a ja ti lagano oborim pored ambasade na glavnu sto kaze ko da san terorista nego lati se te puske i rezi ko cuko a ako nesto pokusam nelegalno ucmekaj me i mirna backa
davno je to bilo, da ne pišem koje godine ... taman se bila zaposlila ... i treći dan idem ja pored stare američke ambasade kad najednom frajer sa "puškicom" pred mene ... haman uperio onu cjevku prema meni
- Laplace
#21287 Re: "Majstori" parkiranja
Danas sam ja pogurao jednog Punta. Vidim čovjek gura sam, ljudi prolaze (prije Vogošće, na uključenju iz Semizovca, gura prema isključenju za benzinsku). Čovjek skontao da mu je zbog nečega lakše, okrenuo se i vidio mene da guram.muha_sa wrote:a solidarni vozaci kakvi smo mi pritrcali covjeku u pomoc i pomogli mu da izgura auto na trotoar![]()
nekad bilo sad se pominjalo--kad smo nekad stajali i pomagali vozacima koji su u nevolji
sad se covjeku auto ugasi a oni iza svi na sirene--jebeš svatove
Kontam da je meni lakše da mu pomognem nego da se provlačim pored njega (a sa druge strane idu vozila). Ovo da neko ne bi pomislio da sam dobar čovjek - u pitanju je lični interes.
Last edited by Laplace on 06/10/2018 20:13, edited 1 time in total.
- muha_sa
#21288 Re: "Majstori" parkiranja
Laplace wrote:Danas sam ja pogurao jednog Puta. Vidim čovjek gura sam, ljudi prolaze (prije Vogošće, na uključenju iz Semizovca, gura prema isključenju za benzinsku). Čovjek skontao da mu je zbog nečega lakše, okrenuo se i vidio mene da guram.muha_sa wrote:a solidarni vozaci kakvi smo mi pritrcali covjeku u pomoc i pomogli mu da izgura auto na trotoar![]()
nekad bilo sad se pominjalo--kad smo nekad stajali i pomagali vozacima koji su u nevolji
sad se covjeku auto ugasi a oni iza svi na sirene--jebeš svatove![]()
Kontam da je meni lakše da mu pomognem nego da se provlačim pored njega (a sa druge strane idu vozila). Ovo da neko ne bi pomislio da sam dobar čovjek - u pitanju je lični interes.
ti si dobar covjek
-
sarajevo-x.com
#21289 Re: "Majstori" parkiranja
Ode od telekoma polo sa sva četiri žmigavca na pauku 
- amar1994
-
Throttle
#21291 Re: "Majstori" parkiranja
Barem su jedno popola zauzeli 
-
kakavdanakneiskustvu
#21292 Re: "Majstori" parkiranja
kruh te jebo koji debili
- Logovan
#21293 Re: "Majstori" parkiranja
Nedavno se neko parkirao direkt ispred Jumba na Pofalićima, tačno ispred onih stepenica. Blokirao/la prolaz.
Ma ni pola metra nije ostavljeno, pješak nije mogao proći. Taman kad sam se htio vratiti nazad pa da prođem sa druge strane, izađe momak iz auta i krenu u Jumbo, rekoh ja hajde pomakni se života ti, neki idiot blokirao prolaz.
Hvala mu, spasi me frajer dodatnog nerviranja.
- amar1994
#21294 Re: "Majstori" parkiranja
uzivo iz predgradja nimberga ,samo kod nas su papci,na zapadu sve postenjacine
..nije balkanac

- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
- JavierBosnia
#21296 Re: "Majstori" parkiranja
I sto je najjace slikao ga ovaj iza koji pravi isti prekrsaj. Samo sto je ovo ispreed malo veci bilde
- beni-bu-man
#21297 Re: "Majstori" parkiranja
JavierBosnia wrote:I sto je najjace slikao ga ovaj iza koji pravi isti prekrsaj. Samo sto je ovo ispreed malo veci bilde
- un1ted
#21298 Re: "Majstori" parkiranja
Sta znas, mozda ima odobrenje za zaustavljanje 
- beni-bu-man
#21299 Re: "Majstori" parkiranja
ma ima odobrenje da jede govna i da se pravi pametan a pojma nema da je malo blazi papak ispoun1ted wrote:Sta znas, mozda ima odobrenje za zaustavljanje
- vješalica
#21300 Re: "Majstori" parkiranja
To ti je kad kretenu stajaliste sluzi da se prokurci i pokaze sirotilji koja ceka sjebani prevoz kako je on vazan