"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
condy

#21276 Re: "Majstori" parkiranja

Post by condy »

Treba izmjeniti zakon i za parkiranje na cesti, na trotoaru, ispred ulaza, za blokiranje vozila, za parkiranje u parkovima, na platoima, na travnatim povrsinama i sl. da se uz 2x visu novcanu kaznu oduzima vozacka na mjesec dana. Nema druge anarhija...uz to pojeftiniti parking prostore. Savjestan vozac se mrcvari zbog ovih koji parkiraju gdje hoce, placa skup parking, pjehe hoda po gradu, a ove lole parkiraju ispred ulaza ili kafane odu drmnu koju i vrate se u auto koje je na cesti i nikom nista :)
nepass1

#21277 Re: "Majstori" parkiranja

Post by nepass1 »

mk ultra wrote:
konektovan wrote:
nepass1 wrote:Nisam nikad ulazio na parking u alti, trebam sutra nesta preuzeti. Pojma nemam ni gdje je ulaz.
Udjem li u f.lehara pa je ulaz u garazu sa strane koja gleda holiday inn?
Takoe. Pazi se na ulazu poslije rampe, usko je poprilicno.
I ne parkiraj mi na mjesto, cim udjes desno od stuba :lol:
Bicu 10min, mozda na ulaz i sva cetiri upaliti. Moci ce se provuci :D
condy

#21278 Re: "Majstori" parkiranja

Post by condy »

konektovan wrote:
Tu se neki dan neka gospoja uparkirala sa cliom, 15 minuta je blokirala ulaz, dok se nije uspješno izvukla. :mrgreen:
Ja sam nedavno parkirao u SCC. Vikend sat 1 KM. Katastrofa kolika je guzva i uzak parking. Ne bih vise samo ti mogu izbocat auto od ulaska izlaska iz auta. Ne volim u guzvaru....U Alti je dobra kafa cesto navratim kad mi je usput :mrgreen:
xamp

#21279 Re: "Majstori" parkiranja

Post by xamp »

condy wrote: Ja sam nedavno parkirao u SCC. Vikend sat 1 KM. Katastrofa kolika je guzva i uzak parking. Ne bih vise samo ti mogu izbocat auto od ulaska izlaska iz auta. Ne volim u guzvaru....U Alti je dobra kafa cesto navratim kad mi je usput :mrgreen:
SCC je jedna od najsirih garaza u gradu sa najvise prostora. A ako ti je usko, uvijek mozes na -4 :)
Jedina sira garaza je 'kod svestanika' iznad muzicke skole. Btw 1KM je uvijek sat u SCC-u.
noviclan

#21280 Re: "Majstori" parkiranja

Post by noviclan »

_BataZiv_0809 wrote:
muha_sa wrote: :thumbup:

momku se neki dan ugasilo auto na sred ulice--jadnicak vergla al ono ništa :-) njih desetak po sireni opalilo

smirili se kad je momak izašo iz auta i jebo im mater svima redom

par nas pješaka pritrcalo i pomogli momku da skloni i pozove bihamk
I meni se to desilo kod americke ambasade, svi sviraju niko da pomogne...sreca naleti jedan poznanik izgura me na trotoar kad eto ti zandara sa dugom cijevi zapisa mi 3 koljena unazad... :lol: de ba reko lave dosta mi moje muke, auto mi se sjebalo, kasnim na posao, valja mi sad cekat bihamk a ti me peglas ko da sam bin laden :-)
Tako san ja izbacio sva cetiti kod nove upravne zgrade telekoma smjer prema velusicima kad sipic prelazi dvije pa zelenu povrsinu pa jos traku i meni na prozor kuca onim puskometom kaze morate pomjeriti vozilo ja gospodine cekam osobu sad ce iz telekoma on produzite i onda vrhunac krece kazem ja necu sad ce on meni daj mi dokumwnte ja ne dam stade on ispred auta i motorola javlja kad doce mupovska policija na prosirenje utom dodje i ova moja osoba i lagano krenem lijevo za autobusku put zivota a oni na prosirenje gledan jebat ce me a ja ti lagano oborim pored ambasade na glavnu sto kaze ko da san terorista nego lati se te puske i rezi ko cuko a ako nesto pokusam nelegalno ucmekaj me i mirna backa
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#21281 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bitanga_sa_otesa »

gdje si izbacio sva 4? kroz prozor?
Naslovnica

#21282 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

noviclan wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
muha_sa wrote: :thumbup:

momku se neki dan ugasilo auto na sred ulice--jadnicak vergla al ono ništa :-) njih desetak po sireni opalilo

smirili se kad je momak izašo iz auta i jebo im mater svima redom

par nas pješaka pritrcalo i pomogli momku da skloni i pozove bihamk
I meni se to desilo kod americke ambasade, svi sviraju niko da pomogne...sreca naleti jedan poznanik izgura me na trotoar kad eto ti zandara sa dugom cijevi zapisa mi 3 koljena unazad... :lol: de ba reko lave dosta mi moje muke, auto mi se sjebalo, kasnim na posao, valja mi sad cekat bihamk a ti me peglas ko da sam bin laden :-)
Tako san ja izbacio sva cetiti kod nove upravne zgrade telekoma smjer prema velusicima kad sipic prelazi dvije pa zelenu povrsinu pa jos traku i meni na prozor kuca onim puskometom kaze morate pomjeriti vozilo ja gospodine cekam osobu sad ce iz telekoma on produzite i onda vrhunac krece kazem ja necu sad ce on meni daj mi dokumwnte ja ne dam stade on ispred auta i motorola javlja kad doce mupovska policija na prosirenje utom dodje i ova moja osoba i lagano krenem lijevo za autobusku put zivota a oni na prosirenje gledan jebat ce me a ja ti lagano oborim pored ambasade na glavnu sto kaze ko da san terorista nego lati se te puske i rezi ko cuko a ako nesto pokusam nelegalno ucmekaj me i mirna backa
I kažeš "izbacio ti sva četiri" na sred ceste i i čekaš nekoga...?!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#21283 Re: "Majstori" parkiranja

Post by _BataZiv_0809 »

bitanga_sa_otesa wrote:gdje si izbacio sva 4? kroz prozor?
Stealth mode brudilice.
Logovan

#21284 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Jučer dan stajanje sa "sva četiri".

Prvi stade u Drinskoj prema FDS-u i upali sva četiri. Drugi u ulici Put života na skretanju za kampus. Treći u Kranjčevićevoj na raskrsnici sa Tešanjskom.

Za kratko vrijeme trojica.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#21285 Re: "Majstori" parkiranja

Post by un1ted »

daj mi dokumwnte ja ne dam
Neki su sebi baš dali previše prava. Tačno zalim sto policija nema ovlasti kao u USA...čuj ti njega, neće da pokaže dokumente. J
arslanica

#21286 Re: "Majstori" parkiranja

Post by arslanica »

noviclan wrote:
šuti ba ... ti si dobro proš'o :D

davno je to bilo, da ne pišem koje godine ... taman se bila zaposlila ... i treći dan idem ja pored stare američke ambasade kad najednom frajer sa "puškicom" pred mene ... haman uperio onu cjevku prema meni :cry: pojma nemam šta se dešava ... rekoh - šta sam napravila? kaže - stani tu i čekaj da gosp. ambasador prodje! ja promrla ... "jbt i ambasador i sve ostalo, šta's mene naš'o ovdje na sabahu" :-) :-)
Laplace

#21287 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Laplace »

muha_sa wrote:a solidarni vozaci kakvi smo mi pritrcali covjeku u pomoc i pomogli mu da izgura auto na trotoar :-)

nekad bilo sad se pominjalo--kad smo nekad stajali i pomagali vozacima koji su u nevolji

sad se covjeku auto ugasi a oni iza svi na sirene--jebeš svatove
Danas sam ja pogurao jednog Punta. Vidim čovjek gura sam, ljudi prolaze (prije Vogošće, na uključenju iz Semizovca, gura prema isključenju za benzinsku). Čovjek skontao da mu je zbog nečega lakše, okrenuo se i vidio mene da guram. :D

Kontam da je meni lakše da mu pomognem nego da se provlačim pored njega (a sa druge strane idu vozila). Ovo da neko ne bi pomislio da sam dobar čovjek - u pitanju je lični interes.
Last edited by Laplace on 06/10/2018 20:13, edited 1 time in total.
muha_sa

#21288 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

Laplace wrote:
muha_sa wrote:a solidarni vozaci kakvi smo mi pritrcali covjeku u pomoc i pomogli mu da izgura auto na trotoar :-)

nekad bilo sad se pominjalo--kad smo nekad stajali i pomagali vozacima koji su u nevolji

sad se covjeku auto ugasi a oni iza svi na sirene--jebeš svatove
Danas sam ja pogurao jednog Puta. Vidim čovjek gura sam, ljudi prolaze (prije Vogošće, na uključenju iz Semizovca, gura prema isključenju za benzinsku). Čovjek skontao da mu je zbog nečega lakše, okrenuo se i vidio mene da guram. :D

Kontam da je meni lakše da mu pomognem nego da se provlačim pored njega (a sa druge strane idu vozila). Ovo da neko ne bi pomislio da sam dobar čovjek - u pitanju je lični interes.
:thumbup:

ti si dobar covjek
sarajevo-x.com

#21289 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sarajevo-x.com »

Ode od telekoma polo sa sva četiri žmigavca na pauku :lol:
amar1994

#21290 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

Image

:D
Throttle

#21291 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Throttle »

Barem su jedno popola zauzeli :lol:
kakavdanakneiskustvu

#21292 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

kruh te jebo koji debili
Logovan

#21293 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Nedavno se neko parkirao direkt ispred Jumba na Pofalićima, tačno ispred onih stepenica. Blokirao/la prolaz. :zid: Ma ni pola metra nije ostavljeno, pješak nije mogao proći. Taman kad sam se htio vratiti nazad pa da prođem sa druge strane, izađe momak iz auta i krenu u Jumbo, rekoh ja hajde pomakni se života ti, neki idiot blokirao prolaz. :-) Hvala mu, spasi me frajer dodatnog nerviranja.
amar1994

#21294 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

uzivo iz predgradja nimberga ,samo kod nas su papci,na zapadu sve postenjacine :lol: ..nije balkanac :-D

Image
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#21295 Re: "Majstori" parkiranja

Post by un1ted »

JavierBosnia

#21296 Re: "Majstori" parkiranja

Post by JavierBosnia »

I sto je najjace slikao ga ovaj iza koji pravi isti prekrsaj. Samo sto je ovo ispreed malo veci bilde
beni-bu-man

#21297 Re: "Majstori" parkiranja

Post by beni-bu-man »

JavierBosnia wrote:I sto je najjace slikao ga ovaj iza koji pravi isti prekrsaj. Samo sto je ovo ispreed malo veci bilde
:thumbup:
un1ted

#21298 Re: "Majstori" parkiranja

Post by un1ted »

Sta znas, mozda ima odobrenje za zaustavljanje :mrgreen:
beni-bu-man

#21299 Re: "Majstori" parkiranja

Post by beni-bu-man »

un1ted wrote:Sta znas, mozda ima odobrenje za zaustavljanje :mrgreen:
ma ima odobrenje da jede govna i da se pravi pametan a pojma nema da je malo blazi papak ispo
vješalica

#21300 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vješalica »

To ti je kad kretenu stajaliste sluzi da se prokurci i pokaze sirotilji koja ceka sjebani prevoz kako je on vazan
Locked