07:50 vrijeme kao da je stalo.
Sve isto kao i prije 20+ godina.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ima na RedmenTV (to vodi ovaj žuti pored) fino zumirao i zaokružio lika koji ih je pljuvaopirmin wrote:https://www.youtube.com/watch?v=IwF6Isztv_A
Govna uvijek po svom, odmah mi reprezentacija pred očima na Marakani...pirmin wrote:https://www.youtube.com/watch?v=IwF6Isztv_A
7:40 Јао сељака сунце ти јебем, још од мајмуна није еволуирао. Погледај неандерталца што се курчи иза ограде а нема 50кг са троседом у њему, пљунеш фрајера зарђаће, каква шимпанза јбт...Неописиво ме срамота што делим исти ваздух са таквим заосталим сељацима, овом ни цигани нису равни са понашањем.
Grobar detectedpirmin wrote:7:40 Јао сељака сунце ти јебем, још од мајмуна није еволуирао. Погледај неандерталца што се курчи иза ограде а нема 50кг са троседом у њему, пљунеш фрајера зарђаће, каква шимпанза јбт...Неописиво ме срамота што делим исти ваздух са таквим заосталим сељацима, овом ни цигани нису равни са понашањем.
Zasto srbijanska policija ne uhapsi pljuvaca?pirmin wrote:https://www.youtube.com/watch?v=IwF6Isztv_A
Mike Anderson
@BaronGoneAWOL
Credit to the city of Belgrade who went made sure we were safe at the game. Belgrade is such an awesome city, fantastic people. We got to witness one of the most beautiful matches in the @ChampionsLeague. You just have to stop and admire a special moment #belgrade @RedStarEnglish
David Lynch
@LynchStandard
For all the negativity around #LFC, though, you have to give huge credit to Red Star. They completely deserved to win and these fans... wow - the best I've ever seen.
Alexey Yaroshevsky
✔
@YaroLFC
Have to say, the atmo at the stadium was incredibly loud. Red Star fans know their stuff
Joe
@Jophes86
Hats off to Red Star, they have been fantastic. Pleased for them. The arrogance of #LFC has got exactly what it deserves. We have been an absolute disgrace. Kindly refund every travelling fan for what has been truly pathetic. Hopefully this shakes a few up. It has to!
i za kraj...ja bih ga lično išaketao da ga nadjem, mamicu mu jebem škrbavu.Charles Ducksbury
@cducksbury
Even if I died tomorrow, I will die happy that I went to Belgrade and saw a game at Marakana. Best stadium and atmosphere I've ever seen and it's not even close.
Ne nih se slozio, ovo je image koji je otisao u svijet i o kojem se govori i koji ce ostati upamcen.radostan dan wrote:al se od miša pravi slon, nevjerovatno....![]()
a ovih debila kao na snimku nema na drugim stadionima diljem Jevrope, nema..?![]()
@amidza, bio sam po utakmicama u Istocnoj Evropi, Madjarksa, Rumunija, Estonija, Latvija, Litvanija itd. policija je jako organizovana i ne dozvoljava nikakav kontakt.AmiĐa_Idriz wrote:Nije vala samo na Marakani, u to strpaj Balkan i čitavu I. Europudobro doduše oni istočnije više to šakama nego pljuvačnim sokovima al et
Ma dobro, Baltik je kulturica svakakoEdin H. wrote:@amidza, bio sam po utakmicama u Istocnoj Evropi, Madjarksa, Rumunija, Estonija, Latvija, Litvanija itd. policija je jako organizovana i ne dozvoljava nikakav kontakt.AmiĐa_Idriz wrote:Nije vala samo na Marakani, u to strpaj Balkan i čitavu I. Europudobro doduše oni istočnije više to šakama nego pljuvačnim sokovima al et
AmiĐa_Idriz wrote:Ma dobro, Baltik je kulturica svakakoEdin H. wrote:@amidza, bio sam po utakmicama u Istocnoj Evropi, Madjarksa, Rumunija, Estonija, Latvija, Litvanija itd. policija je jako organizovana i ne dozvoljava nikakav kontakt.AmiĐa_Idriz wrote:Nije vala samo na Marakani, u to strpaj Balkan i čitavu I. Europudobro doduše oni istočnije više to šakama nego pljuvačnim sokovima al et
Više sam mislio na ove buzdovane iz Poljske i Rusije. Mada sam mislio da su i Mađari ološ. Mada što kažeš, uz dobru organizaciju i sistem se i najveća mraka na zemlju spusti.
Zanimljivo kako uvek trazite razlog samo da popljujete (preko tastature, ne kao ove seljacine), a nikad da pohvalite atmosferu, navijanje...Edin H. wrote:Ne nih se slozio, ovo je image koji je otisao u svijet i o kojem se govori i koji ce ostati upamcen.radostan dan wrote:al se od miša pravi slon, nevjerovatno....![]()
a ovih debila kao na snimku nema na drugim stadionima diljem Jevrope, nema..?![]()
I to sve zbog par hiljada maraka, jer nisu (ponovo) odvojili protivnicke navijace i jer imaju nesposobnu i nezainterresovanu policiju koja nije napravila kordon i u krajnjoj liniji uhapsila ovog majmuna.
Jednostavno ne zasluzuju organizaciju ovakvih meceva, jer zastita protivnickih navijaca je prvi prioritet.
Sreca da se ovdje radilo o nekim finim momcima iz Liverpoola, jer je skupo putovanje, koji nisu uzvratili, inace bi bio puno veci belaj.
Na svakom na kojem kazes ruska, jermenska, britanska, a ne rusijanska, jermenijanska, britanijanska...omar little wrote:na kojem jeziku nije srbijanska nego srpska policija?
nije tacno.LeTalek wrote:Na svakom na kojem kazes ruska, jermenska, britanska, a ne rusijanska, jermenijanska, britanijanska...omar little wrote:na kojem jeziku nije srbijanska nego srpska policija?
Football Leaks Headline: Sergio Ramos (Real Madrid) allegedly failed a drugs test which he took the day before the 2017 Champions' League Final & UEFA covered it up.