Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Heller

#21251 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Heller »

moonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ? :-)
Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelu :lol: dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji :lol:
insomnia78

#21252 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Heller wrote:
insomnia78 wrote:Jok ba. Razmota njega žirafan
pa ko rukuje tim cijevima? vatrogasci u penziji?
Ma jok ide raja izBosne. Kae deficitarno zanimanje
bleee_sa

#21253 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by bleee_sa »

Heller wrote:
Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelu :lol: dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji :lol:
snobovi
славянин

#21254 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by славянин »

Heller wrote:
A kako se direktori to oblace :D
MarlboroGold

#21255 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

zippoo87 wrote:evo jedno aktuelno "nerviranje " ...evo sta ja ne kontam
ne kontam ove politicare i stranke,tipa SBB...znaci oni su prije 4 godine molili za glasove i dobili su ih i formirali su vecinu sa SDA i HDZ i oni su SADA VLAST ali evo godinu dana nema sjednica i usvojenih zakona a on opet sada prica i sere kako ce drzava "prodisati" ako opet njega izaberemo...a evo sada kada je izabran,ne radi nista,glumi opoziciju iako je vlast i pravi te budalom i jos opet moljaka za glasove

pa je li narod ovdje fakat toliko glup...da mi se bi naci u istom studiju sa ovim protuhama,da im postavim par pitanja a ne oni novinarcici ne smiju ni postaviti normalno pitanje,samo neka dogovorena

znaci lik je VLAST i ne radi nista a sada opet moli da bude vlast i ko fol ce raditi nesto ...tugo moja sta se ovdje sve mora trpiti
To je oduvijek slučaj.
Heller

#21256 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Heller »

славянин wrote:
Heller wrote:
A kako se direktori to oblace :D
Dobro pitanje, al ja svog uglavnom vidim u polo majici, il odijelu kad ga nateže gazda :mrgreen: :lol:
moonca

#21257 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Heller wrote:
Ako vam nije nametnut kodeks oblacenja-onda je na vama da odlucite kako da se upristojite. :-)
Heller

#21258 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Heller »

moonca wrote:
Heller wrote:
Ako vam nije nametnut kodeks oblacenja-onda je na vama da odlucite kako da se upristojite. :-)
Nema nikakvog kodeksa, samo snobovi. Zna se ko predstavlja firmu i ko treba kako da izgleda, eh sad ovi nebitni likovi koji se furaju da su neki kurac za petstoja :lol:
vješalica

#21259 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

udala se ona voditeljica...udala se ova voditeljica....
moonca

#21260 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Heller wrote:
moonca wrote:
Heller wrote: Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelu :lol: dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji :lol:
Nema nikakvog kodeksa, samo snobovi.
Zasto je snob ako moze, nije protiv pravila da izgleda kako se on najljepse osjeca. :-)
Heller

#21261 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Heller »

moonca wrote: Zasto je snob ako moze, nije protiv pravila da izgleda kako se on najljepse osjeca. :-)
Jer se ljudi oblače tako da bi neko mislio da su neko mudo. Znam ih.
moonca

#21262 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Heller wrote:
moonca wrote: Zasto je snob ako moze, nije protiv pravila da izgleda kako se on najljepse osjeca. :-)
Jer se ljudi oblače tako da bi neko mislio da su neko mudo. Znam ih.
Tacno je da takve osobe znaju stvoriti atmosferu nelagodnosti, ako je okolina obucena lezerno. :-)
MarlboroGold

#21263 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Sve je to dobro dok takvi drugima ne počnu za odjeću i obuću pametovati. Susretao sam se sa takvim kompleksašima... treba ih spuštati po kratkom postupku.
triconja

#21264 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:Sve je to dobro dok takvi drugima ne počnu za odjeću i obuću pametovati. Susretao sam se sa takvim kompleksašima... treba ih spuštati po kratkom postupku.
Jaro treba se samo u carsafe umotavat ko grci, jest da su to zvali tunikama ali carsaf ko carsaf :lol:
Rugafet

#21265 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rugafet »

ne kontam ove politicare i stranke,tipa SBB...znaci oni su prije 4 godine molili za glasove i dobili su ih i formirali su vecinu sa SDA i HDZ i oni su SADA VLAST ali evo godinu dana nema sjednica i usvojenih zakona a on opet sada prica i sere kako ce drzava "prodisati" ako opet njega izaberemo...a evo sada kada je izabran,ne radi nista,glumi opoziciju iako je vlast i pravi te budalom i jos opet moljaka za glasove

pa je li narod ovdje fakat toliko glup...da mi se bi naci u istom studiju sa ovim protuhama,da im postavim par pitanja a ne oni novinarcici ne smiju ni postaviti normalno pitanje,samo neka dogovorena

znaci lik je VLAST i ne radi nista a sada opet moli da bude vlast i ko fol ce raditi nesto ...tugo moja sta se ovdje sve mora trpiti
Pa tako je od kako je rat prestao i prije sbb. E sad zasto je to tako, mislim zasto se glasa za iste njuske i pored toga sto ovi nista ne rade ostaje nejasno
TDK-90

#21266 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by TDK-90 »

Jedno vrijeme nije nikako htio sa HDZ-om BiH , sada se lize sa Covicem.
Covjek je ljiga samo takva, i on i njegova novina sto rovi po privatnim profilima i skida slike unesrecenih i stavlja ih u svoju tiskovinu- FUJ

A tacno je da kritikuje aktuelnu "vlast" u kojoj je i sam i u zanosu kritikuje resore u kojima ima svoje ministre :-)
duminjo

#21267 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

Njanjavi wrote:
duminjo wrote:
Cherry-Cherry wrote:A koriste ljudi urin i za umivanje lica. :run: Nedavno je baš neka instruktorka joge blebetala o tome.
Ja sam cuo da je nesto najbolje krema od sperme nosorga. Hajd ga znaj
U masu gelova za tusiranje se stavlja salo od ovce, u masu karmina stavljaju mast extraktovanu sa vune ovce, u burzujske kreme stavljaju ostatke kozica poslije sunecenja, ulje iz ajkuline jetre, kitova sperma, ima jedna posebna ptica koja ima samo jednu rupu za piskenje i sranje i njeno govno koriste u masu kozmeticarskih proizvoda, puzeva slina isto tako u masu krema.
Razmislite o tome malo hanume kad se krenete mackat, mazat i karminisat :lol:
I onda se mi pitamo zasto im je karmin čudnog ukusa :mrgreen:
Xavier1

#21268 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

Ne kontam one sto nosaju mobitele od preko milje maraka.
djevojka bez imena

#21269 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Xavier1 wrote:Ne kontam one sto nosaju mobitele od preko milje maraka.
Ovisnici o internetu. Ne daj Bože da se sta propusti, kakva fb ili Instagram vijest :-)

Ne kontam ova zabadala i guranjee nosa u tudji zivot. Danas kada se svako bori kako da sebi obezbijedi sto bolji život, kada živiš u državi koja je sve samo nije uređena, kako li se stiže mahalati, ko gdje sta s kim odakle??? Stvarno ne razumijem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#21270 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

djevojka bez imena wrote:
Xavier1 wrote:Ne kontam one sto nosaju mobitele od preko milje maraka.
Ovisnici o internetu. Ne daj Bože da se sta propusti, kakva fb ili Instagram vijest :-)
A ima tu i što se mora imati zadnji iPhone, Galaxy ili koje već sranje.
moonca

#21271 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

djevojka bez imena wrote: Danas kada se svako bori kako da sebi obezbijedi sto bolji život, kada živiš u državi koja je sve samo nije uređena, kako li se stiže mahalati, ko gdje sta s kim odakle??? Stvarno ne razumijem.
Na koji nacin mahalaju? Kako dodje do tebe? :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#21272 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Omiljena sportska disciplina u BiH. Višestruki svjetski šampioni u mahalanju.
Nema potrebe tome se čuditi. Za to se uvijek nađe vremena.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21273 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

kupite mobitel od preko milju i bit će vam jasno zašto :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#21274 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Pih, davno isprobano, uzeo Galaxy 4, kao poklon.

Za moje potrebe, ide hladno bilo koji smartphone koji ima odgovarajuće tehničke karakteristike.
djevojka bez imena

#21275 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

moonca wrote:
djevojka bez imena wrote: Danas kada se svako bori kako da sebi obezbijedi sto bolji život, kada živiš u državi koja je sve samo nije uređena, kako li se stiže mahalati, ko gdje sta s kim odakle??? Stvarno ne razumijem.
Na koji nacin mahalaju? Kako dodje do tebe? :-)
Vidi se da nisi u Bosni.... Ne možeš uci u apoteku, stajati u redu u banci ili bilo gdje, uvijek si prisiljen slušati dvije persone i uvijek je tema ovaj ovo onaj ono.... Moonca moonca.... Ne pokušavaj :D :D
Post Reply