Kako drugačije nazvati čovjeka koji je osvojio više trofeja nego bilo koji klub u državi u svojoj istoriji?jeza u ledja wrote:Nema sta, legenda.
U takvim okolnostima nije ni logično očekivati od vas da objektivno prosuđujete o njemu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako drugačije nazvati čovjeka koji je osvojio više trofeja nego bilo koji klub u državi u svojoj istoriji?jeza u ledja wrote:Nema sta, legenda.
Kao dobrog trenera, da, ali kao nekog ko ce finansijski urediti klub nikako mi nije jasno.ultima_palabra wrote:Kako drugačije nazvati čovjeka koji je osvojio više trofeja nego bilo koji klub u državi u svojoj istoriji?jeza u ledja wrote:Nema sta, legenda.
U takvim okolnostima nije ni logično očekivati od vas da objektivno prosuđujete o njemu.
To je neuporedivo... Husref je ok lik, ali on je uvijek bio samo i isključivo trener, nije se puno pitao ni kod dovođenja igrača. Amar se uvijek pitao oko igrača i finansija. Da se ne lažemo, ne može se porediti ni njihovo obrazovanje i širina pogleda.jeza u ledja wrote:Evo zamisljam da mi Husrefa Musemica prije jedno 5-6 godina postavljamo kao alfu i omegu u FKS, ocekivajuci od njega da klub postavi na zdrave noge. Meni bi to bilo smijesno. Prvo, on je trener i fudbaler, nije menadzer. Drugo, sve i da je dobar u tome, tesko da bi mogao sam izaci na kraj sa svim ublehama oko kluba. Na kraju trece, prije bih licno pomislio da je ostao u klubu jer se htio uhljebiti, ne da je ostao jer je zaljubljenik u klub.
Na kraju valjda dobar trener ima ambicije. Ako ih ne moze ostvariti u svom voljenom klubu, ici ce negdje dalje.
Osimu je na osnovu dobrih rezultata, i na osnovu imena da se ne lazemo, data bezrezervna podrska od strane navijaca da radi sta hoce. Iskreno meni je malo nezamislivo da neko ima toliku moc u klubu, a da nije kakav finansijer.
Joj tebe todde, ne vrijeđaj. Chief Executive Officer - CEOtodd_smith wrote:a cekaj, kada kazu da je Osim trenutno menadzer misli se na citav klub, a ne menadzer kao trener? Nego menadzer kao ono "managing director"?
a to se ne može desiti nikad, jer mu je Željo u krviultima_palabra wrote:To je neuporedivo... Husref je ok lik, ali on je uvijek bio samo i isključivo trener, nije se puno pitao ni kod dovođenja igrača. Amar se uvijek pitao oko igrača i finansija. Da se ne lažemo, ne može se porediti ni njihovo obrazovanje i širina pogleda.jeza u ledja wrote:Evo zamisljam da mi Husrefa Musemica prije jedno 5-6 godina postavljamo kao alfu i omegu u FKS, ocekivajuci od njega da klub postavi na zdrave noge. Meni bi to bilo smijesno. Prvo, on je trener i fudbaler, nije menadzer. Drugo, sve i da je dobar u tome, tesko da bi mogao sam izaci na kraj sa svim ublehama oko kluba. Na kraju trece, prije bih licno pomislio da je ostao u klubu jer se htio uhljebiti, ne da je ostao jer je zaljubljenik u klub.
Na kraju valjda dobar trener ima ambicije. Ako ih ne moze ostvariti u svom voljenom klubu, ici ce negdje dalje.
Osimu je na osnovu dobrih rezultata, i na osnovu imena da se ne lazemo, data bezrezervna podrska od strane navijaca da radi sta hoce. Iskreno meni je malo nezamislivo da neko ima toliku moc u klubu, a da nije kakav finansijer.
Drugo, jednostrano gledaš na ambicije... jesu li Alex Ferguson i Guy Roux bili ljudi bez ambicija? Čovjek se osjeća komforno i na svome... treća generacija Osima u klubu.
Naravno da mu je data podrška navijača... prošli put su ga otjerali i klub je otišao u ponor. Sad više niko ne smije to ni pokušati. Samo ga navijači mogu smijeniti, ako nekad zasere stvar.
ma pusti suplju, pitam normalno, da podjeb samo bih to i radioPitar sa Kariba wrote:Joj tebe todde, ne vrijeđaj. Chief Executive Officer - CEOtodd_smith wrote:a cekaj, kada kazu da je Osim trenutno menadzer misli se na citav klub, a ne menadzer kao trener? Nego menadzer kao ono "managing director"?
Poredim s Husrefom samo sa stanovista navijacke podrske uspjesnom treneru.ultima_palabra wrote:To je neuporedivo... Husref je ok lik, ali on je uvijek bio samo i isključivo trener, nije se puno pitao ni kod dovođenja igrača. Amar se uvijek pitao oko igrača i finansija. Da se ne lažemo, ne može se porediti ni njihovo obrazovanje i širina pogleda.jeza u ledja wrote:Evo zamisljam da mi Husrefa Musemica prije jedno 5-6 godina postavljamo kao alfu i omegu u FKS, ocekivajuci od njega da klub postavi na zdrave noge. Meni bi to bilo smijesno. Prvo, on je trener i fudbaler, nije menadzer. Drugo, sve i da je dobar u tome, tesko da bi mogao sam izaci na kraj sa svim ublehama oko kluba. Na kraju trece, prije bih licno pomislio da je ostao u klubu jer se htio uhljebiti, ne da je ostao jer je zaljubljenik u klub.
Drugo, jednostrano gledaš na ambicije... jesu li Alex Ferguson i Guy Roux bili ljudi bez ambicija? Čovjek se osjeća komforno i na svome... treća generacija Osima u klubu.
Naravno da mu je data podrška navijača... prošli put su ga otjerali i klub je otišao u ponor. Sad više niko ne smije to ni pokušati. Samo ga navijači mogu smijeniti, ako nekad zasere stvar.
Ziv bio ne kontam tu foru s ulicom, posto si je ponovio nekoliko puta?vryzas wrote:Dokle je ta ulica?
E jbg. kad ne znas za inicijativu celnih ljudi FKS da se po Mahatiru nazove jedna ulica u Sa. Za koga ti navijas jarane?jeza u ledja wrote:Ziv bio ne kontam tu foru s ulicom, posto si je ponovio nekoliko puta?vryzas wrote:Dokle je ta ulica?
Nikad cuo za to.vryzas wrote:
E jbg. kad ne znas za inicijativu celnih ljudi FKS da se po Mahatiru nazove jedna ulica u Sa. Za koga ti navijas jarane?
leškarenje wrote:Ma ima i na duplom finih stvari za pogledati,izmedju ostalog i intervju Zuje o preuzimanju kampa u Butmiru...![]()
http://youtu.be/KuzFn0F2RsY
sou pocinje od 31 min. i 25 sek.....uzivajte
Mojne šuplje, makar ti... isti kurac i jedan i drugi, zadnja titula je bila pod Gredićem ali su obojica doprinijeli klubu u promilima.north wrote:A dobro, jeste ovdje Žujo bacao bombe na široko, ali bogami dok je on tu bio u tandemu sa brkom oni su i osvjali te trofeje..kako Žujo ode, evidentno je druga priča na svim poljima....Žujo je za Gredića menadžer nad menadžerima...slaže ponekad, ali koji ne slaže na današnjem vaktu
Ja rekao da je smijesno nestojeza u ledja wrote:Nikad cuo za to.vryzas wrote:
E jbg. kad ne znas za inicijativu celnih ljudi FKS da se po Mahatiru nazove jedna ulica u Sa. Za koga ti navijas jarane?
Navijam za Njujork Jenkiz.
PS: Ne kontam bas najbolje zasto je to smijesno al eto.
Dakle, sportski direktor."Cilj je afirmisati mlade igrače i izboriti Evropi. Imamo dobru ekipu i možemo se nadati velikim stvarima", kazao je sportski direktor Plavih.