Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ivan-tz
#2126 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ima li koja da se razumije u one stare rokerske stvari iz 90tih? Mozda cak i 80tih?
- Vijetnamac13
#2127 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ko mu odgovori, najebat ce 
- mystique
#2128 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja se ne bojim!!!
znati rokerske stvari...hmm...
pravit ću se da je pitanje dobro formulirano,i reći da znam
znati rokerske stvari...hmm...
pravit ću se da je pitanje dobro formulirano,i reći da znam
-
ivan-tz
#2129 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
haha hajd mi baci koju ovdje ili u pm xD
Opet Ivan u "akciji" xD
Opet Ivan u "akciji" xD
-
ivan-tz
#2130 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sta sve necu morat ucinit...
Evo neka pomoc oko zanrova (sta god ovo znacilo xD ) :
klasični, psihodelija, hard rock, indie, alternativni, pop rock, grunge, progresivni, punk, rockabilly
P.S.
Nisam ocajan nego je nesto drugo u pitanju al ne bih sad o tome, nije to pitanje
klasični, psihodelija, hard rock, indie, alternativni, pop rock, grunge, progresivni, punk, rockabilly
P.S.
Nisam ocajan nego je nesto drugo u pitanju al ne bih sad o tome, nije to pitanje
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2131 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pubertet?ivan-tz wrote:Sta sve necu morat ucinit...
P.S.
-
ivan-tz
#2132 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma jok, nije to xD
Rekoh nesto DRUGO je u pitanju
Rekoh nesto DRUGO je u pitanju
- warna 1444
#2133 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ivanu nagradu za najboljeg forumaša

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2134 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ivane, prekini spammati teme.
-
Mr. Brightside
#2135 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
daleko od ociju,daleko od srca..
kako to, zašto to?
kako to, zašto to?
- mystique
#2136 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mislim da ovo više vrijedi za muškarce nego za ženeMr. Brightside wrote:daleko od ociju,daleko od srca..
kako to, zašto to?
-
Mr. Brightside
-
FMDzem
#2138 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kako vidjeh' ovo gore navedeno, nešta konam..mystique wrote:mislim da ovo više vrijedi za muškarce nego za ženeMr. Brightside wrote:daleko od ociju,daleko od srca..
kako to, zašto to?
Koji je za vas ' normalan' broj viđanja, izlaska i sl. sa partnerom, 'aj da ne pretjerujem, u toku sedmice ?.. ( valjda sam bio dovoljno jasan)
To se odnosi na klasično studentsko vrijeme, znači ne dok si pubertetlija i ne kada je vrijeme da se osnuje bračna zajednica i provodite 16h dnevno.
- vogosca-beverli-hils
#2139 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E to i ja kazem...In love with Bosnia wrote:da, meni preterana iskrenost (otvorenost) smeta.vogosca-beverli-hils wrote:Smeta li vam iskrenost?
smara, ubija "čaroliju", nepotrebno komplikuje odnose.
momci, zadržite ponešto za sebe. ne moram ja baš sve da znam.
Lazi, petljaj, izmisljaj, skaci na glavi, radi sta hoces... samo ne smaraj... tj. gotivi!
Cijenim - svaka cast
- Sacime
#2140 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne govori se ovde o petljanju, ali ne mora mi ni reci na koliko je kafa sa drugarima bio i sta su sve pricali, kakav mu je plan sutra (od momenta kad ustane pa do spavanja), ko ga je sve zvao danas, niti rasprave koje kuci ima sa ukucanima.vogosca-beverli-hils wrote:E to i ja kazem...In love with Bosnia wrote:da, meni preterana iskrenost (otvorenost) smeta.vogosca-beverli-hils wrote:Smeta li vam iskrenost?
smara, ubija "čaroliju", nepotrebno komplikuje odnose.
momci, zadržite ponešto za sebe. ne moram ja baš sve da znam.
Lazi, petljaj, izmisljaj, skaci na glavi, radi sta hoces... samo ne smaraj... tj. gotivi!
Cijenim - svaka cast
-
In love with Bosnia
#2141 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nismo ni daleko od petljanja, baš sam na to mislila. elem, nema potrebe za laganjem, izmišljanjem, petljanjem...Sacime wrote:
Ne govori se ovde o petljanju, ali ne mora mi ni reci na koliko je kafa sa drugarima bio i sta su sve pricali, kakav mu je plan sutra (od momenta kad ustane pa do spavanja), ko ga je sve zvao danas, niti rasprave koje kuci ima sa ukucanima.
lakše ću da svarim priču kakav plan ima za sutra ili šta je radio sa drugarima nego laganje. fakat sve može dok mi ne potcenjuje inteligenciju. a laganjem upravo to radi.
zato, mani se preterane iskrenosti, ne pitam te - ne pričaj mi. ne lovim te - potrudi se da se ne ofiraš sam.
nadam se da je jasno da ovo nije direktno obraćanje tebi.
- mystique
#2142 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma nema tu nikakvo pravilo,kad nam se da,viđamo se...e sad,ako su u pitanju studenti koji su otišli u neki drugi grad studirat,obično je to svakodnevno...FMDzem wrote:Kako vidjeh' ovo gore navedeno, nešta konam..mystique wrote:mislim da ovo više vrijedi za muškarce nego za ženeMr. Brightside wrote:daleko od ociju,daleko od srca..
kako to, zašto to?
Koji je za vas ' normalan' broj viđanja, izlaska i sl. sa partnerom, 'aj da ne pretjerujem, u toku sedmice ?.. ( valjda sam bio dovoljno jasan)![]()
To se odnosi na klasično studentsko vrijeme, znači ne dok si pubertetlija i ne kada je vrijeme da se osnuje bračna zajednica i provodite 16h dnevno.
nije to ni gušenje ni ništa,nego eto,nismo više djeca,nema više onoga da je obaveza ako se viđamo svaki dan.
nema tu normalnog i nenormalnog.vidimo se kad nam se da.nekad je to 20 dana zaredom,pa šta,ko broji
- Vijetnamac13
#2143 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kako samo vi zene lazete, to je cudo jedno
svako al bas svako ce ti nabrojati 5 zena koje moraju posjedovati muskarca i svaki minut znati
a niko ti nece nabrojati 5 takvih muskaraca
istina je da volite kad vas muskarci razmaze pricom ali ne volite kad lazu jel
a granicu izmedju tih slatkih prica i pretjerivanja ili cak i laganja mi trebamo postaviti svaki dan u ovisnosti koji je dio dana, da li ste u pmsu, da li je ljeto ili zima......
necu pricati sa curom kao na salteru ali to kurcenje da moram paziti na svaku rijec kao da sam jebena nepogresiva masina jer bolest
svako al bas svako ce ti nabrojati 5 zena koje moraju posjedovati muskarca i svaki minut znati
a granicu izmedju tih slatkih prica i pretjerivanja ili cak i laganja mi trebamo postaviti svaki dan u ovisnosti koji je dio dana, da li ste u pmsu, da li je ljeto ili zima......
necu pricati sa curom kao na salteru ali to kurcenje da moram paziti na svaku rijec kao da sam jebena nepogresiva masina jer bolest
-
Doktor29
#2144 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Svaka pogresna rijec ce biti upotrebljena protiv tebe, kad tadVijetnamac13 wrote:kako samo vi zene lazete, to je cudo jedno
- Sunrise00
#2145 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sto nas napadeVijetnamac13 wrote:kako samo vi zene lazete, to je cudo jedno
- warna 1444
#2146 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Neću da se sada dijelim na strane, bez obzira što sam muškarac, al zaista priča mu stoji.
Mnoge djevojke traže ne progrešivost, a to je prosto nemoguće.
Mnoge djevojke traže ne progrešivost, a to je prosto nemoguće.
-
Una1
#2147 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pozz!!headbanger wrote:eh da ja upitam, mislim da sam vec pitao na staroj temi ali ima novih forumasica pa et ...
dakleM zeMske sta, ustvari kakvog muskarca preferirate
maminog sina ili sirovu muskarcinu (naravno ne tuce i ne ocekuje pranje nogu)
Sirovi najobicniji muskarac, svakako!
- madtv
- p206
#2149 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da, žene vole tu, neću reći laž, ali "sladunjavu" priču...Vijetnamac13 wrote:kako samo vi zene lazete, to je cudo jedno
A s obzirom da život ni jednog muškarca nije toliko zanimljiv da bi mogao izbjeći svakodnevnicu koja je dosadna za priču i koju realno niko ne voli i ne želi da sluša, često se mi muškarci nađemo u ebenoj situaciji kad nam ponestane iskrenih i istinitih šala, priča i sl. I onda počinjemo da lažemo, petljamo, neko više neko manje... Ni sam ne znam koliko sam slagao da sam zaspao naveče, jer jednostavno kad bih je nazvao nebi znao šta da joj pričam... ovako preskočim koji dan nešto se desi, poželimo se...
Ta dosadna svakodnevnica ubija sigurno 20% veza, ako ne i više....ja sam sigurno raskinuo bar 3-4 puta dosad zbog toga.
A žene imaju tu nepopravljivu potrebu da preberu svaku našu riječ, još ako je neki od onih dana... belaj...
ako su zaljubljene većina ih pređe preko nekih sitnih laži i petljanja, jer velika većina njih i nije od neke priče, ponestane im tema čak i prije nego nama. S druge strane ako se još nije zaljubila, džaba sva sladunjava priča ako joj se fizički ne sviđaš, ili ako nisi dominantan svojom pojavom i izgledom,tu su tako strašno brutalne...
- duplanula
#2150 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zaboravio si najvaznije, samouvjerenp206 wrote:Da, žene vole tu, neću reći laž, ali "sladunjavu" priču...Vijetnamac13 wrote:kako samo vi zene lazete, to je cudo jedno
A s obzirom da život ni jednog muškarca nije toliko zanimljiv da bi mogao izbjeći svakodnevnicu koja je dosadna za priču i koju realno niko ne voli i ne želi da sluša, često se mi muškarci nađemo u ebenoj situaciji kad nam ponestane iskrenih i istinitih šala, priča i sl. I onda počinjemo da lažemo, petljamo, neko više neko manje... Ni sam ne znam koliko sam slagao da sam zaspao naveče, jer jednostavno kad bih je nazvao nebi znao šta da joj pričam... ovako preskočim koji dan nešto se desi, poželimo se...
Ta dosadna svakodnevnica ubija sigurno 20% veza, ako ne i više....ja sam sigurno raskinuo bar 3-4 puta dosad zbog toga.
A žene imaju tu nepopravljivu potrebu da preberu svaku našu riječ, još ako je neki od onih dana... belaj...
ako su zaljubljene većina ih pređe preko nekih sitnih laži i petljanja, jer velika većina njih i nije od neke priče, ponestane im tema čak i prije nego nama. S druge strane ako se još nije zaljubila, džaba sva sladunjava priča ako joj se fizički ne sviđaš, ili ako nisi dominantan svojom pojavom i izgledom,tu su tako strašno brutalne...