Ma lako ćemo poslije rođendana
Zasad nam je Aida rekla suho voće. Pije omega 3-6-9 i D3. Žitarice mu kuham uglavnom sve u zrnu. Svaki dan jede ili piliće ili koljenicu, puretinu. Povrće i voće svakako, luk i prasu obožava.

Dodajemo maslinovo ulje, pomalo solimo. Jaje smo počeli klopati, mladi sir isto tako. Doji 5-6 puta super. Još da nam je kozijeg mlijeka
Ni po čemu ne bi niko rekao da mu je imunitet oslabljen. Stolica mu je sad sasvim OK i pored antibiotika. Rumen je. Preaktivan - danas je 3 sata u Vrazovoj tjerao mamu da hoda i priča

Ni Aidi nije bio jasan onaj nalaz krvi, jer njoj ne bi palo na pamet da mu radi ikakve nalaze, čak šta više. Kaže da je moguće zbog ono malo krvi u stolici, da je to shvatio kao malu povredicu. Doduše, nije nalaz sad neš

o strašan, samo kao malo oslabljen imunitet.
Za ovo grlo sam malo razmislila. Bili smo na planini, on je zaspao kad ga je tata nosio i zinuo. Obično kad zaspi, bude okrenut prema nama i zabije glavu u prsa onom ko ga nosi, a sad ga je tata okrenuo da malo gleda. Kontam, kako je zaspao tako otvorenih usta, možda ge je zrak hladan stvarno opalio.
Aida nas je jedina podržala da za mrsu ne dajemo antibiotik ako ne bude komplikacija. Zato sam je sad samo pitala je li baš mora i pristala kad je rekla da.
Meni se jedino čini da ne dobija nekih grama, ali opet mislim, eto ni tvoja ne dobija - bili su buknuli onaj jedan period, pa sad malo laganije. Previše je aktivan da bi sad mogao dobijati mnogo.
Eto, ako ko još ima kakvu ideju šta da mu pojačam, nek mi kaže, ja fakat ne znam više.