šala mala...btw http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tuzn ... raju/67241
žalosno...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pro : pokisnes i smrznes se ko s LuksemburgomlajkujMe wrote:pro/contra live gledanja utakmice s stadiona.sumirprimus wrote:onako iskreno,ja i kad odem na tekmu ne vidim skoro nista![]()
![]()
kolko puta sam tako ganjo pogledom,nekog igraca, i djaba![]()
![]()
Pro: mozes gledat sta ti hoces, atmosfera skaces vices navijas (kuci ti policija na vrata zbog toga), druzenje u gradu, vidis igrace uzivo od krvi i mesa vidis neke off scene scene.
contra: ne vidis detalje kao na tv, nema snimka gola ili akcije ako si fulio ga vidjeti fulio si.... nema komentatora hahaha.
http://www.youtube.com/watch?v=UXJ4-WjQ5WEProbuseniDolar wrote:Svakakvih komentara ovdje. Ako vas fura ta neka patriotska furka, mene ba ne fura. Ne znam cemu ovakva polemika, i kontrusa protiv mene da ne kupim karte. Ima da ih kupim, uslikam i ovdje postavim slike![]()
Samo sto kada dodjes kuci mozes uraditi sve to sto si naveo u contra .. a kad sjedis kuci ne mozes nakon utakmice otici na stadion i raditi ovo sto je u prolajkujMe wrote:pro/contra live gledanja utakmice s stadiona.sumirprimus wrote:onako iskreno,ja i kad odem na tekmu ne vidim skoro nista![]()
![]()
kolko puta sam tako ganjo pogledom,nekog igraca, i djaba![]()
![]()
Pro: mozes gledat sta ti hoces, atmosfera skaces vices navijas (kuci ti policija na vrata zbog toga), druzenje u gradu, vidis igrace uzivo od krvi i mesa vidis neke off scene scene.
contra: ne vidis detalje kao na tv, nema snimka gola ili akcije ako si fulio ga vidjeti fulio si.... nema komentatora hahaha.
mire - ložač wrote:Meni karta ne treba sada, trebala mi je kada je trebalo ići u Pariz, al' mi nisu dali slobodno.....
Meni sada treba 1-0 na Bilinom polju i 1-1 u Portugalu, pa da se rahat naroljam k'o zemlja crna...
Znamo kako to glasi:
1. Dres najdraže reprezentacije / 40 KM /
2. Ulaznica na Bilino polje i u Portugalu ( 250,00 KM)
3. Septolete za grlo poslije tekme 10 KM
GLEDATI KAKO ZMAJEVI TJEŠE RONALDA I NANIJA NAKON PROLAZA NA EP ------ N E P R O C J E NJ I V O !!!![]()
Za sve ostalo tu je kredit i žiranti / pa nek plaćaju /
Kakvih 1:0,na Bilinom ce biti 4:1 za nasmire - ložač wrote:Meni karta ne treba sada, trebala mi je kada je trebalo ići u Pariz, al' mi nisu dali slobodno.....
Meni sada treba 1-0 na Bilinom polju i 1-1 u Portugalu, pa da se rahat naroljam k'o zemlja crna...
Znamo kako to glasi:
1. Dres najdraže reprezentacije / 40 KM /
2. Ulaznica na Bilino polje i u Portugalu ( 250,00 KM)
3. Septolete za grlo poslije tekme 10 KM
GLEDATI KAKO ZMAJEVI TJEŠE RONALDA I NANIJA NAKON PROLAZA NA EP ------ N E P R O C J E NJ I V O !!!![]()
Za sve ostalo tu je kredit i žiranti / pa nek plaćaju /
Name: Eduardonecu wrote:Kakav je Portugalcima golman ?
Ima jos bolja solucija,neka ga dileri ogule.Nabavi duplak,ovi na ulazu skontaju vrate ga uljudno.I onda ti on onakav nikakav krene negdje ''na u kafanu''i pored prelaza pjesackog hodajuci na crveno (da nebi odstetu digao) zvigne ga auto.duminjo wrote:BHF_Manijak wrote:Onako bratski, da Bog da je ne naso!ProbuseniDolar wrote:Istina mnogi idu da vide Ronalda Nanija i co. Po meni je to u redu. Ipak mi nemamo puno prilike za ovakve utakmice u BiH, a vecina nije u prilici da posjecuje evropske stadione i gleda vrhunski fudbal. Ipak se ne moze nekom zabraniti da kupi kartu samo da bi vidio Ronalda. Ono sto sam ja htio da kazem je da ce vjerovatno jedan dio razgrabiti savez za svoju famEliju, jedan dio ce uzeti preprodavaci i pred stadionom fatati dijasporce i njima prodavati po trostruko vecoj cijeni. Ostatak (minoran dio) ce biti dostupno u "normalnoj" prodaji. Stadion je mali a potraznja velika. Mislim da ni kosevo ne bi bilo dovoljno veliko za sve one koji bi htjeli na utakmicu. Iskreno na utakmice Reprezentacije ne idem, kao sto ne idem ni na tekme nase lige. Sad je atraktivan protivnik, bitna je tekma i to su razlozi zbog kojih bi htio otici. Zato pitam koliko realno mogu ocekivati da cu u subotu uspjeti kupiti kartu?Ako dosad nisi iso da gledas REPREZENTACIJU SVOJE ZEMLJE koji ces qrac i sad?! Da gledas Ronalda, Nanija, Meirelesa?! Imamo i mi ba Dzeku, Pjanica, Salihovica, Misketa...Ccc, jebo te Ronaldo, ne mogu da vjerujem Allahami s kim ja zemlju dijelim! Cuj sad je atraktivan protivnik, pa sta ako je, jel ti ides da gledas jebeng protivnika ili svoju zemlju?! FUJ FUJ FUJ! Ja nacina razmisljanja Boze sacuvaj, pozavidio bi ti i Mile majkemi! Inace moj ti je savjet, skupljas lovu ko co'ek i onda ides sirom Evrope da gledas "atkrativne protivnike"...
i ja ti onako od srca zelim da ne nadjes kartu..i kad bude neka prilika ili nesto da ti crkne TV..da ni to ne mozes gledati..
Nadam se da neće dobit još jedan žuti, ali, teško..mikogoago wrote:Mene brine sto i mi imamo hajvana.Spahica-bojim se da on ne fasuje koji karton.Sto rece Susic uzda se u inteligenciju svojih fudbalera.Daj boze.Inace ako ne bude kakvih sudijskih ili nasih gluposti uzimamo ih bez problema u Zenici.
Najoblje da postaviš slike (fotoshopiraneProbuseniDolar wrote:Svakakvih komentara ovdje. Ako vas fura ta neka patriotska furka, mene ba ne fura. Ne znam cemu ovakva polemika, i kontrusa protiv mene da ne kupim karte. Ima da ih kupim, uslikam i ovdje postavim slike![]()
Spaha ce 99% fasovati zuti u Zenici. Ne treba nista uraditi, samo nek naprvi propuh oko Nanija ili Cristine.mikogoago wrote:Mene brine sto i mi imamo hajvana.Spahica-bojim se da on ne fasuje koji karton.Sto rece Susic uzda se u inteligenciju svojih fudbalera.Daj boze.Inace ako ne bude kakvih sudijskih ili nasih gluposti uzimamo ih bez problema u Zenici.
Sta je sutra?neo7 wrote:Molim boga da sutra bude magla na aerodromu i da ih preusmjere na neki alternativni
E nek si mi reko.trcicu trceci wrote:srijeda !quasar wrote:Sta je sutra?neo7 wrote:Molim boga da sutra bude magla na aerodromu i da ih preusmjere na neki alternativni
Uhh ja sam se malo zeznuo..izvinjavam sequasar wrote:Sta je sutra?
Sa jednom razlikom:on u svakoj utakmici fasuje zuti karton,a ja netrcicu trceci wrote:Posto si ti poslije prve recenice, kao primjer naveo Spahica...Onda cu biti slobodan i reci da si i ti isto...Sto da nemikogoago wrote:Mene brine sto i mi imamo hajvana.Spahica-bojim se da on ne fasuje koji karton.Sto rece Susic uzda se u inteligenciju svojih fudbalera.Daj boze.Inace ako ne bude kakvih sudijskih ili nasih gluposti uzimamo ih bez problema u Zenici.