Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cikaBosanac

#2126 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cikaBosanac »

ladyblue18 wrote:
cikaBosanac wrote:imal koga :D Nije valjda da propade tema :roll:
Cekaju traktora :zoka: :mrgreen:
Treb'o je ostaviti broj :P
tf2_spy

#2127 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tf2_spy »

možda mu se posrećilo, pa se sad s nekom ljubi u usta :zoka:
Traktor`

#2128 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

nisam stigo da se javim na forumu ni naopako...obaveze preko vikenda, a dosla i dijaspora, pa me nigdje nije bilo... :D

uglavnom, dogovorio se ja nedavno da izadjem s jednom djevojkom koju sam onako usput receno upozno preko jednog poznanika, koji mi je reko da je djevojka 100% normala...i dogovorili se da se nadjemo kod mene u mahali, jer mi je nesto mrsko bilo da idem bilo gdje drugo...prvo je kasnila nekih 15-20 minuta, a kad je dosla, onda sam moro da idem s njom do neke njene rodice da ona kao nesto uzme od nje, pa sam i tu ispred ulaza ceko sigurno pola sata (ispusio 3 cigare, a u prosjeku cigaru ispusim za 7 minuta)...izlazi ona iz rodicinog ulaza, ni izvini sto si ovoliko ceko, ma nista, nego odmah govori kao da pozurim da sjednemo negdje...ja osto :shock: ...i hajde ulazimo mi u kafic, ja joj kulturno otvaram vrata kafica, izvucem stolicu da sjedne i kad sam se konacno i ja smjestio, kontam halalit cu joj sto kasni, jer mi je poznanik reko da je ok...i dodje konobar, narucimo mi pice, konobar donese, a ja opet joj naglasim da sam kulturan i normalan, da nisam neki papak, naspem joj sok u casu, jer konobar nije...i tako pocnemo neku neobaveznu pricu ono u fazonu, sta ima kod tebe i tako to...i opet ostanem :shock: kad sam krenuo da odgovorim na jedno od njenih pitanja, uze ona casu i poce da srce...ja stao i ne mogu da vjerujem, kontam slucajno...i opet neka prica nesto i opet ona poce da srce...ja opet :shock: kontam ne moze to biti slucajno...kroz pricu ona mene pita gdje radim, sta radim i to i ja fino odgovorim na njeno pitanje, a one meni ovim rijecima i to ni malo tiho:"Ma boli te ku**c, mozes ti."...ljudi okolo gledaju, a ja ne mogu da dodjem sebi s kakvom ja dilajlom sjedim...kontam da mi je sto prije ustati i otici, molim boga da telefon zazvoni, samo da kazem da me neko hitno zove, ma samo da bjezim...ali onda dozivim jos jedan totalni sjeb...djevojka podrignu ko da nigdje nikog oko nje nema, ni izvini, ni pardon, ma nista...e tu sam i ja puko...reko samo mi reci jesi li ti dobra s mozgom, jesi li i malo normalna ili si samo nekulturna i najveca papanka koju sam sreo u zivotu?...prvo reko srces sok, pa onda ko da nikog nema u blizni na sav glas spominjes muske reproduktivne organe, pa podrigujes, ima li reko ista emancipovano u tebi...opet ona ni izvini, nista...reko ja bih stvarno da idem, jer je ocito da mi ne mozemo ni u sumu zajedno otici...gleda u mene i suti...zovnem konobara, platim sto je bilo i reko hajmo lagano da te otpratim do trole ili do rodice, gdje god hoces...otpratim ja nju do trole i ona meni govori kao, stvarno bih voljela da se opet vidimo i to...reko djevojko draga, ja tebe ne zelim ni usput vise sresti...i sreca dodje trola brzo i odveze je da je moje oci vise ne gledaju...nakon toga, par dana je slala poruke, ja nisam odgovaro i sreca prestala je...

znaci ovo nije najgore, date iskustvo, ovo je odron date iskustvo...ne ponovilo se... :roll:
krtica_

#2129 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

Cuj naso joj sok, mogo si ga i popit za nju :lol:

Manjarabi jesi ti neki fin
Mariella

#2130 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mariella »

:lol:

Ne rece ti jesi li ispricao to jaranu sto je preporuci :D
Kinaski

#2131 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Traktor je gej haman :D

Jel nepravilno disala jos ? Cjepidlacis pasa iskreno ... okej za podrigivanje i skranje .... ali ni to nije smak svijeta
caros

#2132 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by caros »

Ja bih je odvukao u šumu, kakva trola.
krtica_

#2133 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

187 wrote:Traktor je gej haman :D

Jel nepravilno disala jos ? Cjepidlacis pasa iskreno ... okej za podrigivanje i skranje .... ali ni to nije smak svijeta
Ma znas sta vako iskreno, pa nek me i banuju, ja mislim da on malo bombe baca, prica mu fol on fin, kulturan, normalan ne bil sta pokupio na forumu.
MedenoSrce

#2134 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Opet se nisu ljubili :D
Traktor`

#2135 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

nikakav gej, samo sam htio pokazati da nisam kao 80% muskog roda, papak, coban, krkan itd. itd...nidje veze ti je komentar...realno...
krtica_ wrote:

Ma znas sta vako iskreno, pa nek me i banuju, ja mislim da on malo bombe baca, prica mu fol on fin, kulturan, normalan ne bil sta pokupio na forumu.
jah eto, na to sam spao da kupim po forumu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da ovdje nema ljudi koji me znaju, sigurno ne bih napisao ovo...zna nevidljiva_ koliko sam kulturan... :D
Industrialyzer

#2136 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

Traktor` wrote:nisam stigo da se javim na forumu ni naopako...obaveze preko vikenda, a dosla i dijaspora, pa me nigdje nije bilo... :D

uglavnom, dogovorio se ja nedavno da izadjem s jednom djevojkom koju sam onako usput receno upozno preko jednog poznanika, koji mi je reko da je djevojka 100% normala...i dogovorili se da se nadjemo kod mene u mahali, jer mi je nesto mrsko bilo da idem bilo gdje drugo...prvo je kasnila nekih 15-20 minuta, a kad je dosla, onda sam moro da idem s njom do neke njene rodice da ona kao nesto uzme od nje, pa sam i tu ispred ulaza ceko sigurno pola sata (ispusio 3 cigare, a u prosjeku cigaru ispusim za 7 minuta)...izlazi ona iz rodicinog ulaza, ni izvini sto si ovoliko ceko, ma nista, nego odmah govori kao da pozurim da sjednemo negdje...ja osto :shock: ...i hajde ulazimo mi u kafic, ja joj kulturno otvaram vrata kafica, izvucem stolicu da sjedne i kad sam se konacno i ja smjestio, kontam halalit cu joj sto kasni, jer mi je poznanik reko da je ok...i dodje konobar, narucimo mi pice, konobar donese, a ja opet joj naglasim da sam kulturan i normalan, da nisam neki papak, naspem joj sok u casu, jer konobar nije...i tako pocnemo neku neobaveznu pricu ono u fazonu, sta ima kod tebe i tako to...i opet ostanem :shock: kad sam krenuo da odgovorim na jedno od njenih pitanja, uze ona casu i poce da srce...ja stao i ne mogu da vjerujem, kontam slucajno...i opet neka prica nesto i opet ona poce da srce...ja opet :shock: kontam ne moze to biti slucajno...kroz pricu ona mene pita gdje radim, sta radim i to i ja fino odgovorim na njeno pitanje, a one meni ovim rijecima i to ni malo tiho:"Ma boli te ku**c, mozes ti."...ljudi okolo gledaju, a ja ne mogu da dodjem sebi s kakvom ja dilajlom sjedim...kontam da mi je sto prije ustati i otici, molim boga da telefon zazvoni, samo da kazem da me neko hitno zove, ma samo da bjezim...ali onda dozivim jos jedan totalni sjeb...djevojka podrignu ko da nigdje nikog oko nje nema, ni izvini, ni pardon, ma nista...e tu sam i ja puko...reko samo mi reci jesi li ti dobra s mozgom, jesi li i malo normalna ili si samo nekulturna i najveca papanka koju sam sreo u zivotu?...prvo reko srces sok, pa onda ko da nikog nema u blizni na sav glas spominjes muske reproduktivne organe, pa podrigujes, ima li reko ista emancipovano u tebi...opet ona ni izvini, nista...reko ja bih stvarno da idem, jer je ocito da mi ne mozemo ni u sumu zajedno otici...gleda u mene i suti...zovnem konobara, platim sto je bilo i reko hajmo lagano da te otpratim do trole ili do rodice, gdje god hoces...otpratim ja nju do trole i ona meni govori kao, stvarno bih voljela da se opet vidimo i to...reko djevojko draga, ja tebe ne zelim ni usput vise sresti...i sreca dodje trola brzo i odveze je da je moje oci vise ne gledaju...nakon toga, par dana je slala poruke, ja nisam odgovaro i sreca prestala je...

znaci ovo nije najgore, date iskustvo, ovo je odron date iskustvo...ne ponovilo se... :roll:

Bas joj ovako rekao ? :lol:
Averus

#2137 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

kako mi je sminka citat' ove komentare, a znam lika :lol:

ja traktoru vjerujem sve! :D
ako ne zbog poznanstva, onda zbog forumaške solidarnosti! 8-)
MedenoSrce

#2138 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Mogu si misliti kakav je traktor kada mu ovakve djevojke nabacuju :lol:
Traktor`

#2139 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

NenjiA wrote:kako mi je sminka citat' ove komentare, a znam lika :lol:

ja traktoru vjerujem sve! :D
ako ne zbog poznanstva, onda zbog forumaške solidarnosti! 8-)
reci im NenjiA :D

@Industrialyzer: ma ja ba...inace mi je to zajebancija muski i zenski reproduktivni organ... :D

@MedenoSrce: da ti docaram... :D

Image
Not My Idea

#2140 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

@Traktor, ispunio si ocekivanja! :D lejdi sad ovo rahat moze mandalit.
Averus

#2141 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

de ba traktore skloni tu sliku, džaba će te banovati bolan, znaš da je zabranjeno odavati identitet :shock:
MedenoSrce

#2142 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Jesu ovo alu felge :D :D :D sav si bling-bling
Traktor`

#2143 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

NenjiA wrote:de ba traktore skloni tu sliku, džaba će te banovati bolan, znaš da je zabranjeno odavati identitet :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MedenoSrce wrote:Jesu ovo alu felge :D :D :D sav si bling-bling
jesu jesu... :lol: moram biti u elementu... :D
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#2144 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

Traktor` wrote:
jah eto, na to sam spao da kupim po forumu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da ovdje nema ljudi koji me znaju, sigurno ne bih napisao ovo...zna nevidljiva_ koliko sam kulturan... :D
'ta me prozivaš po temi :D ?

Traktor je jedan sasvim normalan i kulturan dečko :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Traktor`

#2145 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

nevidljiva_ wrote:
Traktor` wrote:
'ta me prozivaš po temi :D ?

Traktor je jedan sasvim normalan i kulturan dečko :thumbup: :thumbup: :thumbup:
a moram te prozivati, vidis da me saletise sa svih strana s nekim nidje veze komentarima... :D hvala na lijepim rijecima... :kiss:
SaPnA

#2146 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by SaPnA »

traktore, ispod ocekivanja ali je i dalje :thumbup: :D
respo

#2147 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

traktore upoznaj nas sa normalnom curom :)
Kona__

#2148 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kona__ »

Traktor će postati legenda ovog podforuma! Nisi se baš potrudio, ali dobro je! :D
Kinaski

#2149 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Traktore brate znao sam da ces pogresno shvatiti moj dobronamjerni post :D
Alive

#2150 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Alive »

Ova tema je davno otisla u ... Na pet strana vase gluposti a niko ne pise ono zbog cega je stvarno tema otvorena...
Post Reply