Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burekodsira

#2127 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burekodsira »

Code: Select all

http://radiosarajevo.ba/novost/156635/emir-spahic-novinaru-bht-a-nemojte-ni-pokusavati-moze-vas-sram-i-stid-biti
sta je konkretno bilo? ili radi velidovog telefonata?
Rob_Atl

#2128 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Rob_Atl »

mO k3

#2129 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pa to i ćorav vidi , ne treba nam ftv ....

Edit: da ovi iz ftv na čitaju forum :)
cpu_fan

#2130 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cpu_fan »

mO k3 wrote:

Nisam ni tvrdio da ćorav ne vidi, a gluh ne čuje. A ovi sa FTV-a više i bolje znaju od nas šta se dešava.
bingov buraz

#2131 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

N.N. wrote:Vidi govnara sto u zadnjoj recenici i Barbareza potkacise.
Pizda im materina neobrazovano sarlatanska, i hoce izjave. Hocete qurac !
Kada vam se podilazi i kada vas vucaraju avionima, tada vam je dobro i sutite. Kada dobijete qurcinu, tada se i fola otvorite.
Kako je Avdo Avdic dva puta isao avionom sa repkom ? Nije sigurno on platio. Nego kasnije kada je popusio, onda se sjetio i Spahe i Keljmendija i Orica :-)
:thumbup:

citiracu jednog pametnog forumasa :D
ne bih ni ja davao izjavu novinarima tipa Hasic i co,Spaha se ostvario kao fudbaler u prvoj lizi fudbala a njegovi novinarski kriticari u ekvivalentu prve kantonalne zapad,kratko receno bolji je Spaha fudbaler 100x nego sto su oni dobri novinari,i ko ih jebe ne bi im ni ja dao izjavu
mO k3

#2132 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

cpu_fan wrote:
mO k3 wrote:

Nisam ni tvrdio da ćorav ne vidi, a gluh ne čuje. A ovi sa FTV-a više i bolje znaju od nas šta se dešava.
Pa cuj prelistaj malo unazad , pa ćeš vidjeti sta je pisano i prije njih :)
limeni

#2133 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

neki novinari su nepismeni i cesto zlonamjerni ali ja ne mogu jednostavno vise ni kapitena braniti nakon svega sto se prica.
prije nisam vjerovao da je on osamario hasana salihamidzica i tako otjerao iz reprezentacije ali izgleda da je tako bilo i da rogonja zvani sergej barbarez kriv za mnogo u ovoj reprezentaciji jer nije mogao podnijeti da je hasan bolji igrac od njega.
tako je spaha dobio traku i tako vjerujem da podmece susicu da bi barbarez postao selektor.
uz to su barbarez i spahic vrlo slicni jer se dice patriotizmom ali sto ne kazu da su namjestili utakmicu protiv madjarske u zenici zajedno sa bakom?
svaka cast spahicu kao igracu ali ja bi volio da se on i barbarez udalje od reprezentacije na kilometar!
AndreyBlanc

#2134 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by AndreyBlanc »

Pratim diskusiju sve vrijeme argumente za i protiv i samo se pitam sta je taj Spahic uradio dobro na terenu u nekom kljucnom momentu da bi mu ja bio zahvalan na tome, imam 20 godina i nmg se sjetiti nicega dobrog od divnog kapitena, zvao bi ga u repku jer nemamo zadnje linije nikako sem salkeovca.
Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
MOSALJOZE

#2135 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Jes vala onaj Spahić kloc,ta će on
splend

#2136 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by splend »

mO k3 wrote:

ovakve novinare treba krivicno goniti. i onda se neko cudi sto spahic i dzeko nece da pricaju za drzavne televizije :shock:

ovaj idiot, 5 minuta bez prestanka, u najudarnijem mogucem terminu, iznosi gomilu laži i dezinformacija. nije ni cudo sto je nas svijet ovoliko glup.

prve dvije minute klipa, kad prica o izlascima po sarajevu i mostaru su obicne nebuloze. jel' moguce da ih niko, za 10 noci u bosni, nije uslikao po kafanama kako se opijaju :shock: al' jok, to ovaj hladno kaze, kao da se fakat desilo. i tako citav prilog. jedini dokaz, u 5 minuta lazi, je ova krivicna prijava.
dvadeset sekundi, u 5 minuta priloga lik govori istinu. jel moguce da za ovo nece odgovarati na sudu? jel ima ista u ovoj jebenoj zemlji normalno? jel moguce da neko povjeruje u ovo? jel moguce da smo toliki debili? :-o

kako ovo treba rijesti? ovaj kaze bili su svaku noc pijani do 5 ujutro, jel imas dokaz da su svaku noc bili pijani - nemam - 2 godine zatvora. onda kaze da spaha odredjuje ko ce da brani, imas li dokaz - nemam - jos godina dana. onda kaze da je prodao tekmu protiv madjara, rumuna ili koga vec, dje dokaz - nemam - jos dvije godine. onda kaze, da tuce igrace po svlacionici, imal dokaza, nema, hajmo jos 7 mjeseci. onda kaze da odredjuje ko ce da bude pozvan, dokaz, nista - haj majstore jos pola godine. eh kad dobije 5 godina zatvora, onda fino izaci na televiziju i kazati jel ima jos kakav novinar sa kakvim informacijama, da vidimo konacno na cemu smo...
Steph

#2137 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

Odlazi lažni kapitenu!
N.N.

#2138 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by N.N. »

Steph wrote:Odlazi lažni kapitenu!
Tolike godine kapiten, a jos lazni ? :-)
Uffff :D
Janjicar

#2139 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

splend wrote:
mO k3 wrote:

ovakve novinare treba krivicno goniti. i onda se neko cudi sto spahic i dzeko nece da pricaju za drzavne televizije :shock:

ovaj idiot, 5 minuta bez prestanka, u najudarnijem mogucem terminu, iznosi gomilu laži i dezinformacija. nije ni cudo sto je nas svijet ovoliko glup.

prve dvije minute klipa, kad prica o izlascima po sarajevu i mostaru su obicne nebuloze. jel' moguce da ih niko, za 10 noci u bosni, nije uslikao po kafanama kako se opijaju :shock: al' jok, to ovaj hladno kaze, kao da se fakat desilo. i tako citav prilog. jedini dokaz, u 5 minuta lazi, je ova krivicna prijava.
dvadeset sekundi, u 5 minuta priloga lik govori istinu. jel moguce da za ovo nece odgovarati na sudu? jel ima ista u ovoj jebenoj zemlji normalno? jel moguce da neko povjeruje u ovo? jel moguce da smo toliki debili? :-o

kako ovo treba rijesti? ovaj kaze bili su svaku noc pijani do 5 ujutro, jel imas dokaz da su svaku noc bili pijani - nemam - 2 godine zatvora. onda kaze da spaha odredjuje ko ce da brani, imas li dokaz - nemam - jos godina dana. onda kaze da je prodao tekmu protiv madjara, rumuna ili koga vec, dje dokaz - nemam - jos dvije godine. onda kaze, da tuce igrace po svlacionici, imal dokaza, nema, hajmo jos 7 mjeseci. onda kaze da odredjuje ko ce da bude pozvan, dokaz, nista - haj majstore jos pola godine. eh kad dobije 5 godina zatvora, onda fino izaci na televiziju i kazati jel ima jos kakav novinar sa kakvim informacijama, da vidimo konacno na cemu smo...
A s druge strane Spahic samo govori laze i to je to.
Ako laze zasto ga ne optuzi za klevetu ?
Steph

#2140 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

3 lika koja brane ovog ispdrka na ovoj temi, 3 Zeničana.

Razumijem ja da je ovo jedino vrijedno što je izašlo iz vašeg grada, stoga vas i opravdavam, te vam neću ništa nabijati na nos, opletite.
Ned071

#2141 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ned071 »

Gdje je to bilo da su pili do pet ujutro, ne upratih? I to za prodaju rumunima? Opet neki prilog?
N.N.

#2142 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by N.N. »

Steph wrote:3 lika koja brane ovog ispdrka na ovoj temi, 3 Zeničana.

Razumijem ja da je ovo jedino vrijedno što je izašlo iz vašeg grada, stoga vas i opravdavam, te vam neću ništa nabijati na nos, opletite.
Moze nam se, sta`s sada :D
Ionako ga samo napadaju sarajevski novinari i portalcici :P

Cuj Velid Spaho covjeka nazove smetljarom i onda ta ista ekipica ima obraza kasnije traziti i izjave !? :-)
ahahahaah

Avdo Avdic i naki Zametnica pisu kriticke tekstove ? :lol:
splend

#2143 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by splend »

jes ti medju onima, koji su fakat povjerovali velidu da je spaha prebio vedu?

e tugo Bozija, s kim ja dijelim planetu.
Steph

#2144 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

Splende, nemoj da ti Cvrčka zovem.
Janjicar

#2145 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

splend wrote:

jes ti medju onima, koji su fakat povjerovali velidu da je spaha prebio vedu?

e tugo Bozija, s kim ja dijelim planetu.
Klanjajte se svom kapitenu :lol:
Spahicu klosaru ako imas obraza imalo idi.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2146 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Picajzla »

I meni nije najjasnije sta je to tobze Spahic zaduzio BiH pa ako nije problem da mi to neko objasni.
Pun mi je kurac vise ovih sto su toboze zaduzili BiH. Od rata pa na ovamo u svim segmentima drustva iskacu iz pasteta ovi sto su "zaduzili" BiH. Takvi su najgori jer kao eto on je "zaduzio" nekoga i on sad moze raditi sta mu se cejfne. Da smo normalna drzava kurac bi mogao. Mislis da bi te jedan Svabo trpio i gledao tvoje kurcene ? Kod Bosnje prolazi, Bosnjo nije navikao na bolje a navikao je da je vjecito nekome duzan i da mora da trpi. Bosnji je dobro samo da ne puca i Bosnjo je i guze spreman dati samo da se ne talasa pa neka je i "rahat" patnja.
Gospodo dok god je vama normalno da igraci ne daju izjave za drzavnu televiziju, dok god vam je normalan nepotizam, dok vam je normalno da se "jarani" ovih sto su nas zaduzili vodaju po okupljanjima i vedre i oblace u reprezentaciji onda mu i nismo zasluzili bolje.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
splend

#2147 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by splend »

Steph wrote:Splende, nemoj da ti Cvrčka zovem.
sto, da me ubjedi da ako budemo igrali sa zadnjim veznim da cemo dobit argentinu :lol: :lol:

nisi mi odgovorio na pitanje?

il mozda vjerujes i ovom sa FTV-a, da spaha određuje ko ce kad i koliko minuta da brani?

@Janjicar, kakvi su ovo dubokoumni odgovori? jel moguce da neko odgovori ovako nesto? deset puta sam procitao ovo sto si napisao, ostao sam fakat bez teksta, jebo si mi znanje u sekundi. bravo.
Steph

#2148 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

Nemam ja šta vjerovati ovom sa FTV-a, imam svoje oči i uši, zz.
Edin H.

#2149 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Picajzla wrote:I meni nije najjasnije sta je to tobze Spahic zaduzio BiH pa ako nije problem da mi to neko objasni.
Pun mi je kurac vise ovih sto su toboze zaduzili BiH. Od rata pa na ovamo u svim segmentima drustva iskacu iz pasteta ovi sto su "zaduzili" BiH. Takvi su najgori jer kao eto on je "zaduzio" nekoga i on sad moze raditi sta mu se cejfne. Da smo normalna drzava kurac bi mogao. Mislis da bi te jedan Svabo trpio i gledao tvoje kurcene ? Kod Bosnje prolazi, Bosnjo nije navikao na bolje a navikao je da je vjecito nekome duzan i da mora da trpi. Bosnji je dobro samo da ne puca i Bosnjo je i guze spreman dati samo da se ne talasa pa neka je i "rahat" patnja.
Gospodo dok god je vama normalno da igraci ne daju izjave za drzavnu televiziju, dok god vam je normalan nepotizam, dok vam je normalno da se "jarani" ovih sto su nas zaduzili vodaju po okupljanjima i vedre i oblace u reprezentaciji onda mu i nismo zasluzili bolje.

Ma budalastina nevidjena, igraju za dobre premije i svoju promociju, koliko se igraca uspjelo bolje prodati preko reprezentacije.
Medjutim kao sto rece manijak, ovo je ipak pitanje za Savez, a ne za igrace. Potpises ugovor, sto ukljucuje i davanje izjava. Prekrsis, kazne te finansijski i vozdra. Jer u krajnjoj liniji mogu se sponzori, poput BH Telecoma :D, pa i onih levata iz adidasa (sto nisu nastancali nase dresove) pobuniti da njihovo ponasanje nije u skladu sa uslovima sponzorstva.
bosanska senzacija

#2150 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

splend wrote:

Zatvor je mila majka za ove hijene, to treba udarati tamo gdje ih najviše boli, po džepu.
Post Reply