Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

todd_smith

#2126 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by todd_smith »

sto vise razmisljam o ovome za golmana, ma jebat ga ako hoce da igra za drzavu Begovic ce se uvijek odazvati, sutra da dobijemo nekog napadaca 10x boljeg od Dzeke, treba li Edina odmah na klupu bacati?

Uvijek sam bio za Begovica vise nego Hasagica, zbog talenta, ali nije ni Hasagic Almunia, niti smo mi Arsenal da nam je golman neka briga :lol:

Hasagic je branio i neka brani dok hoce/moze, Begovicevo ce vrijeme doci, pa ako voli nek izvoli, ako ga ne ubaci Pape u utorak, onda treba Hasagic i da zavrsi ove kvalifikacije, nema smisla da ga onda stavlja protiv Francuske (jer mislim da ce tako i biti ako se budemo borili za 1.mjesto sa njima u Parizu)

Zavrsiti kvalifikacije EP 2012 sa Kenanom, i poceti SP 2014 sa Asmirom :thumbup:
Baudelaire

#2127 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Ja sam siguran da su Asmir, Hasagić i Pape prešli preko svih nesuglasica, i sve i da u utorak brani Hasagić, Asmir će se na iduće okupljanje odazvati. Shvatili su neke stvari svi, i drago mi je zbog tog.
kotace

#2128 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by kotace »

Oprosti im Pape,oni bi i transparente pravili ...
Korisničkoime

#2129 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Korisničkoime »

Eto šta ja nekad ne razumijem kad se za nekog zagrizemo ne puštamo ga ni pod koju cijenu. Nema niko ništa protiv Hasagića ali držati se golmana koji ima zdravstvenih problema koji mu i trening otežavaju, koji još nema ni takmičarskih utakmica naspram zdravog, spremnog i odličnog golmana iz Engleske lige je odluka koja nosi preveliki rizik i jednostavno pogrešna. Nerealno je gutat svaku Sušićevu odluku bez pogovora i misliti da je nepogrešiv. Pored toga ni sam Begović to ne razumije (više je puta kroz svoje izjave dao to naslutit) kao ni većina ostalih. Svi argumenti za Hasagića su ne fudbalski a njegovo zdravlje je najveći argumenat protiv njega koji ga čini rizikom.
Korisničkoime

#2130 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Korisničkoime »

Zavrsiti kvalifikacije EP 2012 sa Kenanom, i poceti SP 2014 sa Asmirom
Jest ako taj isti Asmir bude htjeo a uz to ako Kenan bude (ne daj Bože) povrijeđen ili rezerva (ne daj Bože) tad ćemo počet s kim kvalifikacije za SP 2014.
Mislim da selektor sad ima opravdan i idealan razlog (zdravlje) da Hasagića postavi na klupu a da niko ne bude ni ponižen ni uvrijeđen niti da se stekne dojam neke ne zahvalnosti prema Hasagiću (čak mislim da bi i sam Hasagić shvatio) i da stavi realno boljeg golmana koji je budućnost reprezentacije. Treba to iskoristi jer olakšava stvar.
kotace

#2131 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by kotace »

Korisničkoime wrote:
Zavrsiti kvalifikacije EP 2012 sa Kenanom, i poceti SP 2014 sa Asmirom
Jest ako taj isti Asmir bude htjeo a uz to ako Kenan bude (ne daj Bože) povrijeđen ili rezerva (ne daj Bože) tad ćemo počet s kim kvalifikacije za SP 2014.
Mislim da selektor sad ima opravdan i idealan razlog (zdravlje) da Hasagića postavi na klupu a da niko ne bude ni ponižen ni uvrijeđen niti da se stekne dojam neke ne zahvalnosti prema Hasagiću (čak mislim da bi i sam Hasagić shvatio) i da stavi realno boljeg golmana koji je budućnost reprezentacije. Treba to iskoristi jer olakšava stvar.
Glede ,njegovog odazivanja u zadnje vrijeme, ja mislim da nece htjeti :D
Korisničkoime

#2132 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Korisničkoime »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110904063

Miroslav Stevanović u prvom timu momak igra na desnoj strani, moguće rješenje već sad za Bjelorusiju (dugoročno sam siguran da ćemo ga gledati na desnoj strani u A timu)
splend

#2133 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by splend »

Korisničkoime wrote:
komeba wrote:Bez euforije...utakmica u Zenici će biti jako teška jer će Bjelorusi nastojati da operu obraz, a mi ćemo morati ići po pobjedu. Ipak, vjerujem u pobjedu uz ozbiljan pristup, a za iduće okupljanje se nadam pozivu za Cocalića...to bi mogla biti karika koja nedostaje našoj odbrani - jak, dobar u skoku, defanzivi, zna s loptom...
:thumbup: Još može igrati pored štopera, lijevog beka i defenzivnog veznog
ovakav igrac bi pomagao barseloni i celziju, a da nama ne pomogne :mrgreen:
BHanibal wrote:
USAblues wrote:Ako Begovic ne bude branio...mogli ste napisati nek veliki transparent - Oprosti nam Asmire-....nije do nas...do maestra je
Ako ne stavi Asmira ispast ce levat i tek onda ce biti problema na relaciji golman-selektor!
ispast ce levat zato sto je pobjedio obe utakmice. ''znam ja nas, jebo ti nas'' :oops:
slobodni armirach

#2134 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by slobodni armirach »

EdoI wrote:Pored Džekine, ima i ovo...

:thumbup: :bih:
ova je odlicna
Richard Wagner

#2135 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Richard Wagner »

Vole Izraelci Mudonjanina, što ne bismo i mi.
Korisničkoime

#2136 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Korisničkoime »

splend wrote:
Korisničkoime wrote:
komeba wrote:Bez euforije...utakmica u Zenici će biti jako teška jer će Bjelorusi nastojati da operu obraz, a mi ćemo morati ići po pobjedu. Ipak, vjerujem u pobjedu uz ozbiljan pristup, a za iduće okupljanje se nadam pozivu za Cocalića...to bi mogla biti karika koja nedostaje našoj odbrani - jak, dobar u skoku, defanzivi, zna s loptom...
:thumbup: Još može igrati pored štopera, lijevog beka i defenzivnog veznog
ovakav igrac bi pomagao barseloni i celziju, a da nama ne pomogne :mrgreen:

Pomogao bi i njima da im je Pandža/Mravac drugi štoper ali oni nemaju tih problema. :-D
Osim ako misliš kako smo super postavljeni na poziciji drugog štopera pa ne trebamo tražiti. :D
moa

#2137 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by moa »

Ilustracije radi:

Bosanci...
Idemo u Ruminiju da ih oderemo kao malu djecu..ma uzet cemo ih laganini..zabit ce im dzeko 2 komada...

Bjelirusi...
Dolaze nam oni Bosanci, koje cemo dobiti bez problema..'ta ce oni...

Euforija vladala i slomila nam krila tako je sad bilo i sa rusima..

U zenici ce biti mnogooooooooo teze nego sto mi uopste zamisaljmo pogotovo poslije ovog samara kojeg su dobili bijeli rusi.. da nisu bezopasni pokazuje i njihova pozicija na tabeli. Bez sumnje smo bolja ekipa ali to sad treba dokazati u zenici... Poslije utakmice u zenici ce se analizirati svaki igraci po na osob..

Btw zna Susic zasto govori da su nam rumuni najveca prijetnja.

pozz i jedva cekam utorak a Vi :)?
vernes81

#2138 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

moa wrote:Ilustracije radi:

Bosanci...
Idemo u Ruminiju da ih oderemo kao malu djecu..ma uzet cemo ih laganini..zabit ce im dzeko 2 komada...

Bjelirusi...
Dolaze nam oni Bosanci, koje cemo dobiti bez problema..'ta ce oni...

Euforija vladala i slomila nam krila tako je sad bilo i sa rusima..

U zenici ce biti mnogooooooooo teze nego sto mi uopste zamisaljmo pogotovo poslije ovog samara kojeg su dobili bijeli rusi.. da nisu bezopasni pokazuje i njihova pozicija na tabeli. Bez sumnje smo bolja ekipa ali to sad treba dokazati u zenici... Poslije utakmice u zenici ce se analizirati svaki igraci po na osob..

Btw zna Susic zasto govori da su nam rumuni najveca prijetnja.

pozz i jedva cekam utorak a Vi :)?
Malo me hastra ali naravno da jedva cekam :thumbup:
BHF_Manijak

#2139 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Ima li karata u Sa za jug ili sjever, hvala!!! :mrgreen:
moa

#2140 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by moa »

BHF_Manijak wrote:Ima li karata u Sa za jug ili sjever, hvala!!! :mrgreen:
I ja trazim :-D
samo_ti

#2141 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by samo_ti »

Karata vise nigde nema, osim kod tapkarosa :D ...stvarno se ovo Bilino treba dici na 25 milja i onda svi sretni, malo je ovo brate dragi :razz:
BHF_Manijak

#2142 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

samo_ti wrote:Karata vise nigde nema, osim kod tapkarosa :D ...stvarno se ovo Bilino treba dici na 25 milja i onda svi sretni, malo je ovo brate dragi :razz:
Ma kakvih 25, otislo bi i to, reprezentativni stadion, 30-35 milja, mjera! 8-) :thumbup:
riko-ga

#2143 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by riko-ga »

BHF_Manijak wrote:Ima li karata u Sa za jug ili sjever, hvala!!! :mrgreen:
Bilo u Petak koliko hoces.Ja kupio u Petak prije tekme a ovi sto su cekali da vide rezultat u Bjelorusiji pa da skontaju hoce ili ne ici u Zenicu neka traze kod tapkarosa :D
mustang

#2144 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mustang »

mustang wrote:e hajmo lagano,lagana nervoza je počela,prejebat nekako jutro,sačekat da prođe Džuma (možda i otić na istu) :thumbup: a onda počinje ludilo,noć vještica :bih: :bih: samo optimizam,prognoza= ubićemo ih jedno 4 ili 5-0 :bih: :bih: :bih: :bih:
malo sam ofulo rezultat al smo ih opet ubili, ovakav scenario biće sutra,pa ne mogu valjda dva put promašit :mrgreen:
BHanibal

#2145 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

BHF_Manijak wrote:
samo_ti wrote:Karata vise nigde nema, osim kod tapkarosa :D ...stvarno se ovo Bilino treba dici na 25 milja i onda svi sretni, malo je ovo brate dragi :razz:
Ma kakvih 25, otislo bi i to, reprezentativni stadion, 30-35 milja, mjera! 8-) :thumbup:
Tesko je to izvodljivo..jedino da opcina zenica ili nogometni savez da uzmu kredit ali ko je lud dati kredit ako ne mozemo ni sadasnje otplacivati.

Mozda fifa i uefa imaju neke polovne kredite pa bi i moj komsija mogao plastenik da napravi...
palermo

#2146 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

Mene strah, nervoza, svašta nešto. jebem ti Spahića i njegov žuti karton, ko će strijepiti kod svake njihove akcije, pa onda ko će dodati Džeksonui ako ne bude misketa, huuuuu, valjda će sve na dobro izaći......
Baudelaire

#2147 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

'ebem mu mater, dokle više forsirate tu priču oko euforije? Ispade nama euforija krivac za svaki poraz otkad reprezentacija postoji, a nikad manjak kvaliteta i loš odabir taktike. Ove kvalifikacije, u Rumuniji nismo izgubili radi euforije, nego što su ljudi bili drastično bolji, a između ostalog su bili toliko bolji i radi lošeg izbora formacije.
mustang

#2148 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mustang »

palermo wrote:Mene strah, nervoza, svašta nešto. jebem ti Spahića i njegov žuti karton, ko će strijepiti kod svake njihove akcije, pa onda ko će dodati Džeksonui ako ne bude misketa, huuuuu, valjda će sve na dobro izaći......
što ne bi bio Miske :?:
domi89

#2149 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by domi89 »

Image
arzuhal

#2150 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Ne znam što, al' mi leže na srce Papetova izjava da će u Zenici momci igrati i za Spahića i Pjanića. Hoću reći, vjerujem da će i biti tako i da će tekma biti još bolja nego u Minsku.
Locked