FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#2126 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
kontam ja sad ce poluvrijeme, a ono 13ti minut 
- Charuga
- Globalni moderator
#2127 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Hadžić, Zeljković, Kerla, Škaljić i Urdinov nisu odigrali ni jednu zvanicnu utakmicu zajedno. A na pripremama ih je dosta sarao tako da ih ne treba toliko kriviti, nisu jos uigrani.
- Pokerboy11
#2128 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kad su svi da se i ja upisem.... srce ko kanta ! Sad bi jedina sramota bila da ne napunimo kosevo, rezultat na kosevu vise manje bitan.... ipak nek se nismo obrukali

- Tayyip
#2129 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bravo Željo
Na Koševu uz 15 hiljada i Božju pomoć
Na Koševu uz 15 hiljada i Božju pomoć
- House
#2130 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ja mislim da je Ivica "sredio" tri gola u gostima 
- Edin H.
#2131 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Koliko procjenjujete da je bilo nasih momaka u Ceskoj?
Fino su se culi u par navrata.
- shake69
#2132 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne vise od 700, po meni!Edin H. wrote:Koliko procjenjujete da je bilo nasih momaka u Ceskoj?
- Mali_Vuk
#2133 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Reče Marjan oko 650 Željovaca da je bilo, čini mi se.
- moa
#2134 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Navijac sam svih nasih klubova kada se igraju internationalne utakmice, vjerujem,voliobih I nadam se da ce zeljo dobiti ovu ekipu u Sarajevu I da ce proci dalje. 
620 karata je dobio zelju.
620 karata je dobio zelju.
- psy5000
#2135 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
bravo momci, ja sam ocekivao katastrofu al na kraju smo odlicno prosli. u revansu samo oprezno i moze se desiti svasta
-
Senad_Duster
#2136 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
HARIS96 wrote:I sta sad ja bi trebao da dodjem na Kosevo kada bude revans ? Neka hvala necu da se umaram i da gledam moj klub kako gubi od losijeg protivnika........ Pa napadajte jebo vas sve
Tako ti Allaha dragog nemoj dolaziti bolje nam je bez vas
Momci svaka cast prolazimo dalje ba !!
- agnostic_front
#2137 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nego, ko nam je mogući protivnik u trećem pretkolu?

- psy5000
#2138 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
shef je lud
Osim: Imali smo tri posto šansi, sada imamo šest posto!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-im ... sto/109284
- Edin H.
#2139 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Respektibilno, s obzirom na geografsku distancu i radni dan.Mali_Vuk wrote:Reče Marjan oko 650 Željovaca da je bilo, čini mi se.
- Charuga
- Globalni moderator
#2140 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nije lud, samo realno razmislja i neda im da se dignu zbog utakmice. Cvrsto na zemlju i na Kosevu igrati ko da je prva utakmica.
- DonVito
#2141 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Koliko je igrača falilo... da ne spominjem Zolu, Kvesića.
Na "Koševo" po pobjedu nego šta.
Na "Koševo" po pobjedu nego šta.
- House
#2142 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
psy5000 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shef je lud
Osim: Imali smo tri posto šansi, sada imamo šest posto!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-im ... sto/109284
Vazda hladne glave
- veljaca
#2143 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
- Moglo se ovo i dobiti ....
- Kako je lijepo vidjeti u ekipi: Hodzica, Sadikovica, Bajica a uskoro i Kvesica i Zolu .... To je najveci dobitako ove naredne sezone .... Bolje nasa djeca nego neki propali igraci iz okolnih zemalja ....
Danas jako dobri: golman Hadzic, Bucan, Tomic, Jamak ...
U revansu na gradskom stadionu Kosevo odigrati mirno i nasi napadaci ce dati barem jedan gol. Samo da li ce odbrana da ne primi ?
ŽELJO DO GROBA ....
- Kako je lijepo vidjeti u ekipi: Hodzica, Sadikovica, Bajica a uskoro i Kvesica i Zolu .... To je najveci dobitako ove naredne sezone .... Bolje nasa djeca nego neki propali igraci iz okolnih zemalja ....
Danas jako dobri: golman Hadzic, Bucan, Tomic, Jamak ...
U revansu na gradskom stadionu Kosevo odigrati mirno i nasi napadaci ce dati barem jedan gol. Samo da li ce odbrana da ne primi ?
ŽELJO DO GROBA ....
- Salah ad-Din
#2144 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dajte ljudi smirite doživljaj, Ovakav Plzen ste trebali dobiti barem dva razlike, nije ovo onaj Plzen koji smo gledali prošlih sezona, previše su opušteno ušli u meč, a to će vam se pokazati i Koševu. Tako da spustite se na zemlju, niste vi još evropska ekipa, kao ni niko iz BIH, iskreno govorim ne vrijeđam nikoga, gledao sam utakmicu i samo želim da malo smirim euforiju.
P.S. recite igračima neka paze kako će gaziti po travi najljepšeg i najvećeg BH stadiona!
P.S. recite igračima neka paze kako će gaziti po travi najljepšeg i najvećeg BH stadiona!
- psy5000
#2145 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
nista ne brini, igracete revans protiv albanaca na zemlji 
- House
#2146 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Salah ad-Din wrote:Dajte ljudi smirite doživljaj, Ovakav Plzen ste trebali dobiti barem dva razlike, nije ovo onaj Plzen koji smo gledali prošlih sezona, previše su opušteno ušli u meč, a to će vam se pokazati i Koševu. Tako da spustite se na zemlju, niste vi još evropska ekipa, kao ni niko iz BIH, iskreno govorim ne vrijeđam nikoga, gledao sam utakmicu i samo želim da malo smirim euforiju.
Vi konobare iz San Marina jedva pobijedite , da nije smijesno plakao bih
Isplaci se lakse ce ti biti
- Šibicar
#2147 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebiga,kažem ja to je fudbal,da je sve u cijeni,koštanju,kvotama i rezultatima protivnika,niko ga ne bi ni pratio,ovako uz malo sreće sve je moguće.Svaka čast igračima,mada smo imali periode one naše igre bez igre,opet smo nekako uspjeli ostati u igri sa odličnim rezultatom.Ono što me raduje,bez obzira što je Viktorija daleko kvalitetnija ekipa,je to što mi kao domaćini nismo do sada imali loše utakmice u Evropi,znaliu smo i gubiti Maribor,Makabi,Hapoel,Njukastl,ali u svim tim utakmicama smo dobro igrali samo je rezultat izostao,e ovaj put se nadam da neće biti tako i da će se neka luda sreća poklopiti,nikad se ne zna.Mislim da smo u Hadžiću dobili odličnog golmana,reći ću svoje mišljenje,pa me možete i napasti,ali meni djeluje puno pokretljiviji,brži i sa boiljim refleksom od Antolovića,koji je takodje odličan golman da se razumijemo.
U prvom smo igrali klasičnu bunkerčinu,ala Travnik tj. samo nabijaj što dalje od gola i to je uz malo sreće odlično funkcionisalo,u drugom je to već izgledalo drugačije,malo su se igrači upoznali sa protivnikom na terenu,malo se opustili što je bio znak i Amaru da malo popusti ručnu,pa smo u drugom k'o nešto i pokušavali i uz našu mladost,hrabrost i borbenost su došli i golovi kao nagrada.Znam sve,tri puta smo pucali tri puta pogodili,ali ko te pita jarane kad imaš ovakav rezultat pred revanš?A to je ustvari ono najbitnije i ono zbog čega se fudbal igra i voli,to je ona nada i ona navijačka strast i ponos koju je u svima nama probudio ovaj rezultat,možda on i ne bude dovoljan,ali sve dok postoji nada treba stisnuti zube,odigrati muški pa šta bude.
U prvom smo igrali klasičnu bunkerčinu,ala Travnik tj. samo nabijaj što dalje od gola i to je uz malo sreće odlično funkcionisalo,u drugom je to već izgledalo drugačije,malo su se igrači upoznali sa protivnikom na terenu,malo se opustili što je bio znak i Amaru da malo popusti ručnu,pa smo u drugom k'o nešto i pokušavali i uz našu mladost,hrabrost i borbenost su došli i golovi kao nagrada.Znam sve,tri puta smo pucali tri puta pogodili,ali ko te pita jarane kad imaš ovakav rezultat pred revanš?A to je ustvari ono najbitnije i ono zbog čega se fudbal igra i voli,to je ona nada i ona navijačka strast i ponos koju je u svima nama probudio ovaj rezultat,možda on i ne bude dovoljan,ali sve dok postoji nada treba stisnuti zube,odigrati muški pa šta bude.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#2148 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Salah ad-Din wrote:Dajte ljudi smirite doživljaj, Ovakav Plzen ste trebali dobiti barem dva razlike, nije ovo onaj Plzen koji smo gledali prošlih sezona, previše su opušteno ušli u meč, a to će vam se pokazati i Koševu. Tako da spustite se na zemlju, niste vi još evropska ekipa, kao ni niko iz BIH, iskreno govorim ne vrijeđam nikoga, gledao sam utakmicu i samo želim da malo smirim euforiju.
-
Chuckie
#2149 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Teske suze je lio dok su konobari zabijali.JOINT_1921 wrote:Salah ad-Din wrote:Dajte ljudi smirite doživljaj, Ovakav Plzen ste trebali dobiti barem dva razlike, nije ovo onaj Plzen koji smo gledali prošlih sezona, previše su opušteno ušli u meč, a to će vam se pokazati i Koševu. Tako da spustite se na zemlju, niste vi još evropska ekipa, kao ni niko iz BIH, iskreno govorim ne vrijeđam nikoga, gledao sam utakmicu i samo želim da malo smirim euforiju.
P.S. recite igračima neka paze kako će gaziti po travi najljepšeg i najvećeg BH stadiona!![]()
![]()
Hahahah, plakao si, priznaj!
-
lajk
#2150 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
lJUDI MOJI STA JE OVO !!