koliko nam bodova treba da preskocimo Brazil ?hypko_nurko wrote:kakve veze ima brazil sa namaja71 wrote:nevalja lista, Brazil na 14.mjestuhypko_nurko wrote: sad imamo 740 bodova a nakon ove dvije tekme imacemo 746 bodova. znaci preskocicemo irsku i juznu koreju
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ja71
#2126 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Bosnolog
#2127 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odlican je Sesar,.
- Logovan
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2129 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
malo OT
a čitavo prošlo kolo 11.100 gledalaca
viđoh ovaj naslov pa me podsjeti na onu temu o stadionu repke kapaciteta 35.000 gledalacaNa osam bh. terena 11.100 gledatelja, na Poljudu 25.000
- Logovan
#2130 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I kakve veze ovo dvoje ima?JoseMujica wrote:malo OTviđoh ovaj naslov pa me podsjeti na onu temu o stadionu repke kapaciteta 35.000 gledalacaNa osam bh. terena 11.100 gledatelja, na Poljudu 25.000![]()
a čitavo prošlo kolo 11.100 gledalaca
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2131 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa ima.... što bi stadion koštao cca. 400-500 miliona eura i bio pun 2-3 puta godišnje kad igra repka
znači ekonomska zavala stoljeća
znači ekonomska zavala stoljeća
-
Djubre_
#2132 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedna jako zanimljiva fotka 

- aveos
- splend
#2134 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pametan je ivica, uvijek poslije utakmicaaKPNCTNJAH wrote:Poslije svake utakmice se pojavi intervju s njim i onda on tu nama svima otvara ocieto nismo znali ove stvari bez njega... sad bi se svako malo igrao selektora, a davno je imao priliku da preuzme tu poziciju...
al' znao je i lupati pocesto, posebno u barazima, kad je govorio kako cemo proci portugalce.
- BHF_Manijak
#2135 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa takvi ljudi su dugogodisnjim radom dosli do tog nivoa da pricaju poslije i prije utakmica i da se njihovo slusa i vaga. Za razliku od pojedinih forumas koji su glavne lole u raji i kojima raja kaze da se razumiju u fudbal, dok ljudi poput Ivice dobivaju priznanja od mnogo uglednijhi licnosti iz svijeta udbala, neke raja lozi da se razumiju u loptanje!

- splend
#2136 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
strucnjak koji je u karijeri vodio sturm i raspali japanBHF_Manijak wrote:Pa takvi ljudi su dugogodisnjim radom dosli do tog nivoa da pricaju poslije i prije utakmica i da se njihovo slusa i vaga. Za razliku od pojedinih forumas koji su glavne lole u raji i kojima raja kaze da se razumiju u fudbal, dok ljudi poput Ivice dobivaju priznanja od mnogo uglednijhi licnosti iz svijeta udbala, neke raja lozi da se razumiju u loptanje!![]()
![]()
al' s obzirom na njegovu kriminogenu proslost, i to je veliki uspjeh
- BHF_Manijak
#2137 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I kao takav najjaci je bosanskohercegovacki strucnjak, taman ti muda svoja jeo od muke.
A kakav je govori i to da taj isti Sturm kojeg podcjenjujes pamti najvece uspjehe u historiji upravo pod? Cijom palicom? Naravno velikog uma Ivice Osima!
Hajd sad malo medju raju, reci im koju pametnu, ocekuju velikog fudbalskog gurua na casu. Pozuri zakasnit ces!
PS Kakav si ti lik! Dok u isto vrijeme kudis covjeka koji je iole uspjeha u karijeri imao, odmah s druge strane drkas na covjeka koji ama bas skoro nista nije postigao u trenerskoj karijeri (Safet Susic), kakav si ti samo genije!

A kakav je govori i to da taj isti Sturm kojeg podcjenjujes pamti najvece uspjehe u historiji upravo pod? Cijom palicom? Naravno velikog uma Ivice Osima!
Hajd sad malo medju raju, reci im koju pametnu, ocekuju velikog fudbalskog gurua na casu. Pozuri zakasnit ces!
PS Kakav si ti lik! Dok u isto vrijeme kudis covjeka koji je iole uspjeha u karijeri imao, odmah s druge strane drkas na covjeka koji ama bas skoro nista nije postigao u trenerskoj karijeri (Safet Susic), kakav si ti samo genije!
- luckylaka
#2138 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Reci posteno da nikad nisi cuo za gospodina Ivicu Osima dok u tvoje selo nije stigao compjuter.Ocito si zalutao u svijet fudbala jer usporedjivati Amara i Osima moze samo totale anonimussplend wrote:strucnjak koji je u karijeri vodio sturm i raspali japanBHF_Manijak wrote:Pa takvi ljudi su dugogodisnjim radom dosli do tog nivoa da pricaju poslije i prije utakmica i da se njihovo slusa i vaga. Za razliku od pojedinih forumas koji su glavne lole u raji i kojima raja kaze da se razumiju u fudbal, dok ljudi poput Ivice dobivaju priznanja od mnogo uglednijhi licnosti iz svijeta udbala, neke raja lozi da se razumiju u loptanje!![]()
![]()
a kad prica (k'o i sin mu), cini se da je osvojio titule u svim ligama svijeta
ohanite malo s njim.
al' s obzirom na njegovu kriminogenu proslost, i to je veliki uspjeh
- blazh
#2139 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
miroslav ćiro blažević je najveći be-ha nogometni stručnjakBHF_Manijak wrote:I kao takav najjaci je bosanskohercegovacki strucnjak,
- htcxone
#2140 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ćiro je bio obični zabušant koji je pravio cirkus od reprezentacije.... pored pjanića mu igrali igrači austijskih srednjih klubova od 36. godina
sto se osima tiče, ne znam ko i koliko je upućen, ja sam preživio rat u Bosni i postoje stvari preko kojih ne mogu i neću preći nikome i nikada....
dakle,
tako ni ivici osimu za sjedenje na klupi partizana 5 dana poslije pofalićke bitke, ne mogu i gotovo... nekoliko dana poslije dana kad je palo najviše granata na moj grad... a on na klupi partizana u finalu kupa protiv zvijezde... a i ostavku je na klupi jugoslavije dao tek kad su ih suspendovali... uz to ide i ona afera sa namještanjem i godina dana kazne, kad sve to saberem, koliko god on bio veliki stručnjak, a sigurno da jeste, jer nije mala stvar kada vas tada tako jak real madrid traži... i ono sto je napravio od malog šturma, bez arapskih milijona i milijardi... uspjeh reprezentacije itd... sve to stoji... ali kazem meni jednostavno nije niti ce biti neka ogromna ličnost...
možete me sad napasti iz voih i onih razloga...
sto se osima tiče, ne znam ko i koliko je upućen, ja sam preživio rat u Bosni i postoje stvari preko kojih ne mogu i neću preći nikome i nikada....
dakle,
tako ni ivici osimu za sjedenje na klupi partizana 5 dana poslije pofalićke bitke, ne mogu i gotovo... nekoliko dana poslije dana kad je palo najviše granata na moj grad... a on na klupi partizana u finalu kupa protiv zvijezde... a i ostavku je na klupi jugoslavije dao tek kad su ih suspendovali... uz to ide i ona afera sa namještanjem i godina dana kazne, kad sve to saberem, koliko god on bio veliki stručnjak, a sigurno da jeste, jer nije mala stvar kada vas tada tako jak real madrid traži... i ono sto je napravio od malog šturma, bez arapskih milijona i milijardi... uspjeh reprezentacije itd... sve to stoji... ali kazem meni jednostavno nije niti ce biti neka ogromna ličnost...
- ultima_palabra
#2141 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
blazh wrote:miroslav ćiro blažević je najveći be-ha nogometni stručnjakBHF_Manijak wrote:I kao takav najjaci je bosanskohercegovacki strucnjak,
- ultima_palabra
#2142 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To nije tačno.htcxone wrote:ćiro je bio obični zabušant koji je pravio cirkus od reprezentacije.... pored pjanića mu igrali igrači austijskih srednjih klubova od 36. godina
dakle,
-
Crvena Tifoza
#2143 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Osim je podnio ostavku 23. maja 1992,,,ultima_palabra wrote:To nije tačno.htcxone wrote:ćiro je bio obični zabušant koji je pravio cirkus od reprezentacije.... pored pjanića mu igrali igrači austijskih srednjih klubova od 36. godina
dakle,
FIFA je suspendovala Jugoslaviju 31. maja 1992.
- ultima_palabra
#2144 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tačno tako.
Veličina tog čovjeka nije u rezultatima, njemu je život namijenio sudbinu luzera kad bi tako gledali. Ali gurati cijeli život svoj stil, svoju filozofiju, svoj tersluk... i opet nećete naći nikoga na Balkanu, Japanu, Francuskoj, Austriji da ne govori najbolje o njemu.
Sa izuzetkom par anonimusa na forumu, ali to je opet dijagnoza našeg društva...
Veličina tog čovjeka nije u rezultatima, njemu je život namijenio sudbinu luzera kad bi tako gledali. Ali gurati cijeli život svoj stil, svoju filozofiju, svoj tersluk... i opet nećete naći nikoga na Balkanu, Japanu, Francuskoj, Austriji da ne govori najbolje o njemu.
Sa izuzetkom par anonimusa na forumu, ali to je opet dijagnoza našeg društva...
- blazh
#2145 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma daj, pametnjaković obični. odličan igrač, ali kao stručnjak - nula. u italiji imo ekipu za ubit vola pa promašaj. u japanu ispado iz lige. ok, sa šturmom je napravio ok posao i to je to. odjebo jugu dok se ovdje ratovalo na veliko.
ćiro, naš travničanin, trofeje sa dinamo osvajao, u iranu i na bliskom istoku čudesa napravio, u švici, francuskoj... bio treći na svjetskom, trener godine 99.
i još se ne boji oreuzet klupu. dok švabo samo drži govore poslije utakmica.
ćiro, naš travničanin, trofeje sa dinamo osvajao, u iranu i na bliskom istoku čudesa napravio, u švici, francuskoj... bio treći na svjetskom, trener godine 99.
- ultima_palabra
#2146 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jest vala, Osim je ispadao iz lige u Japanu pa mu dali da bude selektor... a Ćiro jeste čudesa pravio po Iranu, haman jedini trener koji ih nije odveo na Svjetskoblazh wrote:ma daj, pametnjaković obični. odličan igrač, ali kao stručnjak - nula. u italiji imo ekipu za ubit vola pa promašaj. u japanu ispado iz lige. ok, sa šturmom je napravio ok posao i to je to. odjebo jugu dok se ovdje ratovalo na veliko.
A Ćiro se odavno posrao na Bosnu i bosanstvo... sad druga stvar što on voli i pojesti ono što posere
- Charuga
- Globalni moderator
#2147 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Gdje je taj isti Ćiro bio dok je u BiH bio rat? Zasto nije igrace porijeklom iz BiH vrbovao da igraju za BiH a ne za Hrvatsku? Tad je zaboravio da je "nas Travnicanin" pa je bio "njihov Travnicanin" i kad je dosao u fazu da ga njegovi vise nece onda je postao veliki Bosanac.
E cuj Ćiro "nas Travnicanin" ...
E cuj Ćiro "nas Travnicanin" ...
- ultima_palabra
#2148 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I veliki Iranac, veliki Kinez, veliki Splićanin...Plavih_11 wrote:onda je postao veliki Bosanac
- Charuga
- Globalni moderator
#2149 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad je ispao iz lige u Japanu?blazh wrote: u japanu ispado iz lige.
- Charuga
- Globalni moderator
#2150 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
On je sve samo ne "nas Travnicanin" ...ultima_palabra wrote:I veliki Iranac, veliki Kinez, veliki Splićanin...Plavih_11 wrote:onda je postao veliki Bosanac