The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ExNihilo

#2126 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

japin_mutapi wrote:guverner me je razočarao duboko ... mislim na njegovu ničim izazvanu dobrotu krou cijelu epizodu
bio mi je draži kao šupak i đubre ima ovih dobrica dosadnih i previše
Fulo si poentu epizode :D
DanteX

#2127 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DanteX »

japin_mutapi wrote:guverner me je razočarao duboko ... mislim na njegovu ničim izazvanu dobrotu krou cijelu epizodu
bio mi je draži kao šupak i đubre ima ovih dobrica dosadnih i previše

On nije dobar. Samo je poludio. U onoj curici je vidio svoju kćerku, u onoj ženi je vidio svoju ženu. A sliku je spalio tako da bi mogao nastaviti, jer mu je to predstavljalo kao prepreku.

Ne bih me čudilo da ubije onu curu što se pravila da je policajka.
irac300

#2128 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Kad se sjetim prve sezone imam utisak da uopšte ne gledam istu seriju. Otišlo je ovo u dramsku sapunjaru odavno. Sad će i svaki lik izgleda dobiti svoj spin off, tako da nakon Guvernera očekujem šta će se dešavati sa kratkokosom babom. Bolje da su napravili 5, 6 epizoda al' na visokoj razini, kao prvu sezonu, nego što iz sezone u sezonu štancaju sve više epizoda, a kvalitet sve gori i gori. Ma zinula guzica, zbog visoke gledanosti i potražnje razvlače priču do besvijesti, da ušićare dodatne dolare.
Tako da moram ponoviti, eh kad se sjetim prve sezone... :(
brain bubbles

#2129 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by brain bubbles »

irac300 wrote:Kad se sjetim prve sezone imam utisak da uopšte ne gledam istu seriju. Otišlo je ovo u dramsku sapunjaru odavno. Sad će i svaki lik izgleda dobiti svoj spin off, tako da nakon Guvernera očekujem šta će se dešavati sa kratkokosom babom. Bolje da su napravili 5, 6 epizoda al' na visokoj razini, kao prvu sezonu, nego što iz sezone u sezonu štancaju sve više epizoda, a kvalitet sve gori i gori. Ma zinula guzica, zbog visoke gledanosti i potražnje razvlače priču do besvijesti, da ušićare dodatne dolare.
ono bjezanje iz bolnice, bijeg u Atlanti, kampovanje na planini kod kamenoloma, spasavanje Merle-a, put ka research centru, pa i one scene s autoputa, uglavnom do farme sve :D
adda_sa

#2130 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

ja ne znam sto svima carl ide na k****, meni je mali sasvim cool....samo da ga rick hoce pustit da malo hm...dodje do izrazaja...ne znam od cega ga cuva i stiti, mali je sasvim sposoban..i trebalo bi da se i dalje razvija,u slucaju da ricku se nesta desi, sto mu ne gine...
vise mi hershel smeta...u takvim vremenima, lik se topi od dobrote i neku filozofiju vodi, i biblije se hvata, a iza ledja mu mrtvaci hodaju
mami walkerse u drugu celiju da ih ubije, teska srca ubije, da nebi djeca to vidjela ?! a dijeca inace zive medju lalama pod suncem :roll:
ExNihilo

#2131 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

adda_sa wrote:ja ne znam sto svima carl ide na k****, meni je mali sasvim cool....samo da ga rick hoce pustit da malo hm...dodje do izrazaja...ne znam od cega ga cuva i stiti, mali je sasvim sposoban..i trebalo bi da se i dalje razvija,u slucaju da ricku se nesta desi, sto mu ne gine...
vise mi hershel smeta...u takvim vremenima, lik se topi od dobrote i neku filozofiju vodi, i biblije se hvata, a iza ledja mu mrtvaci hodaju
mami walkerse u drugu celiju da ih ubije, teska srca ubije, da nebi djeca to vidjela ?! a dijeca inace zive medju lalama pod suncem :roll:

Image

:D
adda_sa

#2132 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

ExNihilo wrote:
adda_sa wrote:ja ne znam sto svima carl ide na k****, meni je mali sasvim cool....samo da ga rick hoce pustit da malo hm...dodje do izrazaja...ne znam od cega ga cuva i stiti, mali je sasvim sposoban..i trebalo bi da se i dalje razvija,u slucaju da ricku se nesta desi, sto mu ne gine...

Image

cccc :)
Zatamnjena stakla

#2133 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Zatamnjena stakla »

Treba ga zaklat!
simonese

#2134 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

Sorel wrote:Treba ga zaklat!
madner

#2135 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by madner »

Bice krvi, bice mesa. :D
EmiRem

#2136 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by EmiRem »

Carl ko Carl mi ne smeta ko lik u seriji smeta mi jednostavno jer LIK NE ZNA GLUMITI !!!!

Puca se, kolje, smak svijeta - emocija ista, glas isti ''Sorry,dad''

Scene ko iz sapunica, plac, suze- emocija ista, glas isti ''Sorry,dad''

Sta god da se desava on je uvijek ISTIIIII !

Neka niko ne govori dijete je, ima vremena, ne moze me niko ubijediti da nema boljih glumaca njegovih godina, Slavko Stimac u njegovim godinama razvaljiv'o :mrgreen:
Heller

#2137 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Heller »

CVIKERASH wrote:Epizoda od prije 7 dana nije losa toliko bila.Zbog onog zatvora depresija hvata gledajuci,a i skonto sam koliko je epizoda bolja bila bez Glen i Megie odnosno koliko su njih dvoje iritantni i retardirani likovi.

Ja bih ostavio na zivotu samo Ricka,Deryla,Michone,Hershyla, haj moze i onaj bokser iz The Wire(uvijek mu ime zaboravim)ove ostale nek ih zombiji gricnu malo. :D
Dobra je Maggie if you know what i mean :mrgreen:
dezurni_ucenik

#2138 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

Heller wrote:
CVIKERASH wrote:Epizoda od prije 7 dana nije losa toliko bila.Zbog onog zatvora depresija hvata gledajuci,a i skonto sam koliko je epizoda bolja bila bez Glen i Megie odnosno koliko su njih dvoje iritantni i retardirani likovi.

Ja bih ostavio na zivotu samo Ricka,Deryla,Michone,Hershyla, haj moze i onaj bokser iz The Wire(uvijek mu ime zaboravim)ove ostale nek ih zombiji gricnu malo. :D
Dobra je Maggie if you know what i mean :mrgreen:
Razumijemo se :D
Gandalf

#2139 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Gandalf »

Image

Najbolji lik u seriji - sa njom bi mi svaka apokalipsa bila šaša :D
kakavdanakneiskustvu

#2140 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

brain bubbles wrote:
irac300 wrote:Kad se sjetim prve sezone imam utisak da uopšte ne gledam istu seriju. Otišlo je ovo u dramsku sapunjaru odavno. Sad će i svaki lik izgleda dobiti svoj spin off, tako da nakon Guvernera očekujem šta će se dešavati sa kratkokosom babom. Bolje da su napravili 5, 6 epizoda al' na visokoj razini, kao prvu sezonu, nego što iz sezone u sezonu štancaju sve više epizoda, a kvalitet sve gori i gori. Ma zinula guzica, zbog visoke gledanosti i potražnje razvlače priču do besvijesti, da ušićare dodatne dolare.
ono bjezanje iz bolnice, bijeg u Atlanti, kampovanje na planini kod kamenoloma, spasavanje Merle-a, put ka research centru, pa i one scene s autoputa, uglavnom do farme sve :D

uh sad bi ponovo pogledo početak,bas su usrali kasnije
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 21/11/2013 20:58, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#2141 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

ExNihilo wrote:

Image

:thumbup:
__Phoenix__

#2142 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by __Phoenix__ »

Serija mi se ne sviđa iz dva razloga: ogromni promašaji i talasanje u scenariju, tako da u prvoj sezoni zombiji mogu preskakati visoke ograde i trebaš par minuta da im razbiješ lobanju, do ovog sad da je "ćuska" dovoljna a oni nisu više ni "walkeri"... a drugi razlog je što je jako zarazna i mami te da gledaš i dalje si svjestan da je užas.
Pitarrr82

#2143 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pitarrr82 »

__Phoenix__ wrote:Serija mi se ne sviđa iz dva razloga: ogromni promašaji i talasanje u scenariju, tako da u prvoj sezoni zombiji mogu preskakati visoke ograde i trebaš par minuta da im razbiješ lobanju, do ovog sad da je "ćuska" dovoljna a oni nisu više ni "walkeri"... a drugi razlog je što je jako zarazna i mami te da gledaš i dalje si svjestan da je užas.

Pa to je samo kod ovih koji su setaci malo duze pa im truhla glava i malo lakse pukne, mislim... :mrgreen:
ćiribiribela

#2144 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Pitarrr82 wrote:

Pa to je samo kod ovih koji su setaci malo duze pa im truhla glava i malo lakse pukne, mislim... :mrgreen:
Image

to je bio svjez walker. :D
Pitarrr82

#2145 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pitarrr82 »

Pa dobro, necemo sad bas... ono mozda mu je suplja glava bila :mrgreen:
ultima_palabra

#2146 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ultima_palabra »

Gandalf wrote:Najbolji lik u seriji - sa njom bi mi svaka apokalipsa bila šaša :D
Ima u onom traileru-parodiji dio kad opisuje Glenna: Ordinary pizza-guy who uses the zombie apocalypse to date way out of his league :mrgreen:
Gandalf

#2147 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Gandalf »

ultima_palabra wrote:
Gandalf wrote:Najbolji lik u seriji - sa njom bi mi svaka apokalipsa bila šaša :D
Ima u onom traileru-parodiji dio kad opisuje Glenna: Ordinary pizza-guy who uses the zombie apocalypse to date way out of his league :mrgreen:
:mrgreen: ne može tačnije od toga :mrgreen:
Brkooo

#2148 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

ćiribiribela wrote:
Pitarrr82 wrote:

Image

to je bio svjez walker. :D
breinzzz :gladna:
ćiribiribela

#2149 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Brkooo wrote:
breinzzz :gladna:

:D :D
Brkooo

#2150 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

ćiribiribela wrote:

:D :D
:lol:

"nom nom nom" :D
Post Reply