ima i frizura "na casu"mig wrote:Casa je posudaplain vanilla wrote:Pih, ajde onda pitaj ti, ja vise ne znam![]()
ćasa?Da li su fakat i bezbeli sinonimi?
bezbeli je naravno
a fakat..mi je vise kao stvarno, zaista..
bar ih ja tako upotrebljavam
ima i frizura "na casu"mig wrote:Casa je posudaplain vanilla wrote:Pih, ajde onda pitaj ti, ja vise ne znam![]()
ćasa?Da li su fakat i bezbeli sinonimi?
plain vanilla wrote:ima i frizura "na casu"![]()
ko nije?psydelija wrote:plain vanilla wrote:ima i frizura "na casu"![]()
furao sam tu frizuru kao mali.
imala sam i ja siske, naravno, ali casa je casamig wrote:Mi to zovemo: šerpica
Ja sam imala i šiške, nisam bila bas na šerpicu
ne bih znala sta je tomig wrote:Kada sam bila mala imala sam prelepe loknice, ali vise nemamplain vanilla wrote:imala sam i ja siske, naravno, ali casa je casamig wrote:Mi to zovemo: šerpica
Ja sam imala i šiške, nisam bila bas na šerpicu![]()
Pa kom obojci, kom opanci.... Cula sam da su "obojci" bosanska rec, kako izgledaju obojci
sad si sejtancemig wrote:To je ocigledno neka vrsta obuce, samo ne znam kakvaplain vanilla wrote: ne bih znala sta je to![]()
i ja sam bila plavusa bez hidrogena kad sam bila mala![]()
Uh, plava i kovrdzava, andjelak... Sada nisam nista od toga![]()
(jesam i dalje svetla, ali ni blizu kao nekada
)
cosak,kut,ugao , to je budzakmig wrote:plain vanilla wrote: sad si sejtance![]()
japija
budzakSto me podseti na onu: Bila sam mlada i lepa... Sada sam jos samo "i"
![]()
Japija... noup.
Budzak -Da nemas mozda u nekom budzaku......? - Ma, naletela sam na njega u nekom budzaku.
Kako bi ti opisala budzak?
jeste, ali izvedenica u slengu od toga je cumuranjemig wrote:A japija?plain vanilla wrote: cosak,kut,ugao , to je budzak
ćumurati?![]()
Cumur je ugalj koliko ja znamA
ma jok, nema veze s ugljemmig wrote:Pa ne kontam koju izvedenicu ste mogli da izvucete iz uglja?plain vanilla wrote: jeste, ali izvedenica u slengu od toga je cumuranje![]()
psydelija wrote:bogalj? pijuk?
u vezi "tas" frizure jedna pricica:
mene vodili uvek kog gornjeg (brice).. i tako jedno izvesno vreme guli mene taj lik sve na tas
, a ja svaki put dok dodjem kuci protestujem tipa: "meni se ne svidja kod tog brkatog i strasnog cike... nevalja mu konjic, bla-bla..." i usput dodam da je drugi (donji brico) puno bolji za decu...
i napokon, nakon par godina ubedjivanjaodvedose me donjem... ali, i posle tretmana kod "donjeg" moja frizura osta ista (tas)
![]()
...idioti, ili nisu znali drugacije ili nisu smeli od partije?!
sabahhaa'kir, drugari!
ma to je dobro jutro, bona..aaa, kako smo taj cas preskocilimig wrote:plain vanilla wrote:Milena je streber, ne dodje li kolega s teskim pitanjima, nista od popravnog![]()
ne znam ni ja sta mu je ono sabah...sad ne znam tacno napisati![]()
sabahhajrola, sabahhajrosum, sve od sabah hair olsun
onu izvedenicu ne znamSamo nikako da skontam, jel ti zelis da ja padnem na popravni ili ne?
![]()
Ja nit' znam, nit' razumem ista od napisanog...
plain vanilla wrote:Milena je streber, ne dodje li kolega s teskim pitanjima, nista od popravnog![]()
ne znam ni ja sta mu je ono sabah...sad ne znam tacno napisati![]()
sabahhajrola, sabahhajrosum, sve od sabah hair olsun
onu izvedenicu ne znam
pa napisala sam timig wrote:Cccc, znam sta je sabah. I ja koristim tu rec... Ili sabajleNaucila sam aksam od nastavnika, a merhaba sam cula u Seherezadi
![]()
Nego ne znam sta znace svi ti izvedeni izrazi od sabaha