Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Mr. Brightside

#2126 Re: Sarajevo shoping

Post by Mr. Brightside »

Michun wrote:Preporuka za multipraktik? Marka, sta moze, para ? Fala :)
nije to sto trazis :roll:
sta ja znam, mozda se predomislis :lol:
http://pokit.etf.ba/get/cc3afd376ab6738 ... 78eabd.jpg
zamzija

#2127 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

alica.k wrote: da, i u skenderiji imas dva isto. i na ilidzi u grand centru.
u novom robotu je mescini najbolji izbor.
Ja sam nedavno bila u skenderiji u Tiffaniju - ustvari prije nekih mjesec dana, i baš ima finih H & M stvari ako se probere. Recimo vidjela sam vuneni pleteni džemper na vezanje je bio 65 KM, a pamučna tunika duga je 35 KM, košulje oko 25 KM / 30 KM ...
Mada sada ima samo jedan Tiffany tamo desni ulaz - ovaj drugi je totalno promjenio asortiman ... prodaje jastučnice, prekrivače...
alica.k

#2128 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

zamzija wrote:
alica.k wrote: da, i u skenderiji imas dva isto. i na ilidzi u grand centru.
u novom robotu je mescini najbolji izbor.
Ja sam nedavno bila u skenderiji u Tiffaniju - ustvari prije nekih mjesec dana, i baš ima finih H & M stvari ako se probere. Recimo vidjela sam vuneni pleteni džemper na vezanje je bio 65 KM, a pamučna tunika duga je 35 KM, košulje oko 25 KM / 30 KM ...
Mada sada ima samo jedan Tiffany tamo desni ulaz - ovaj drugi je totalno promjenio asortiman ... prodaje jastučnice, prekrivače...
aha, ono ko iz robota sto je kombinovano, a tu samo razdvojeno. ma hajde :)
ipak u novom robotu je najveci tiffany, najvise izbora. i cesto se zna desit da su razlicite stvari u razlicitim prodavnicama, kao i brojevi...ja obicno upeglam curu da mi zove ostale tiffanyje da vidi imal nesto sto hocu u mojoj velicini il drugoj boji :) sreca pa su fine.
zamzija

#2129 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Nisam to znala, dobro je za znati.
Ja sam vidjela sve brojeve u ovom u skenderiji od S do L. I ima 80 % H&M stvari, i kaže žena da svakih 10ak dana dođe nešto novo, ali brzo ode...Meni žao taj džemper što nisam kupila, bio 80% vuna, topaoooo, dugi smeđi na vezanje...uhhhh...I ova u skenderiji je pravo fina teta, uslužna...

Imam kaput iz Tiffany-ja, iz Robota star 4 godine još je u odličnom stanju, samo mi na džepu ostala žvaka ne znam kako da je se riješim :(
alica.k

#2130 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

zamzija wrote:Nisam to znala, dobro je za znati.
Ja sam vidjela sve brojeve u ovom u skenderiji od S do L. I ima 80 % H&M stvari, i kaže žena da svakih 10ak dana dođe nešto novo, ali brzo ode...Meni žao taj džemper što nisam kupila, bio 80% vuna, topaoooo, dugi smeđi na vezanje...uhhhh...I ova u skenderiji je pravo fina teta, uslužna...

Imam kaput iz Tiffany-ja, iz Robota star 4 godine još je u odličnom stanju, samo mi na džepu ostala žvaka ne znam kako da je se riješim :(
pa oni vecinom i drze h&m i ponesto monkija...jedino su cijene :-) obzirom na to kako je h&m jeftin vani...
ovdje godinu dana kasnije, ponco koji sam ja platila 20 eura kad je tek izasla kolekcija, kosta 60KM. ono, wtf?
nerma.

#2131 Re: Sarajevo shoping

Post by nerma. »

djetelina sa 3 lista wrote:Ne znam, ja ti ponekad odem u onaj nekerman tamo svasta nesto nadjem cak sam jednom nasla adidasovu trenerku (i dux i trenerka) bila 50 km a inace su takve 120 :D
uglavnom imas svega nisam gledala muske stvari ali je rodjak moj praaavo dobru jaknu tu kupio prosle godine pa probaj.
gdje se to nalazi? :)
anestezija123

#2132 Re: Sarajevo shoping

Post by anestezija123 »

Nije odjeca/obuca, ali mislim da je ovdje pravo mjesto. :)
Gdje bih mogla da pogledam one setove za igranje pokera? Dodju kao dva spila karata, cipovi i te zezancije. Koliko to otprilike kosta? Posto sam na ovoj temi nasla sve i svasta, nadam se da ce neko i ovo "ubosti". :D
Thaaaaaaanx.
Sookie McSue

#2133 Re: Sarajevo shoping

Post by Sookie McSue »

postoji li u gradu ijedna jedina radnja u kojoj se u ovom trenutku može kupiti kupaći kostim? ok, znam da nisu u sezoni i većina radnji koje ih inače prodaju su povukle ponudu, ali valjda ima bar negdje? ja sam provjerila danas sve u BBIju, bez rezultata.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2134 Re: Sarajevo shoping

Post by KatarinaKosaca »

Naravno da postoji. NIje BBI početak i kraj svega :D
Lisca , Obala.
beautyfool

#2135 Re: Sarajevo shoping

Post by beautyfool »

Gdje ima najveci izbor Loreal kozmetike ?? :?
Treba mi Loreal kerastase sampon :?
Rimljanka

#2136 Re: Sarajevo shoping

Post by Rimljanka »

Ne pisem u pravoj temi,ali ne znam gdje bi drugo ubacila ovaj post...

Da li je neko od vas nekad bio u Ljubljani u BTC-u? Cula sma da je to ogromni shoping centar sa preko 400 radnji..Pa razmisljam da iza NG odem posjetiti...

Ako neko ima iskustvo neka podjeli...
Sookie McSue

#2137 Re: Sarajevo shoping

Post by Sookie McSue »

KatarinaKosaca wrote:Naravno da postoji. NIje BBI početak i kraj svega :D
Lisca , Obala.
nije, ali meni je najbliži :D
hvala u svakom slučaju :)
Ductus Holedocus

#2138 Re: Sarajevo shoping

Post by Ductus Holedocus »

gdje sve ima Tamaris obuce?
beautyfool

#2139 Re: Sarajevo shoping

Post by beautyfool »

Rimljanka wrote:Ne pisem u pravoj temi,ali ne znam gdje bi drugo ubacila ovaj post...

Da li je neko od vas nekad bio u Ljubljani u BTC-u? Cula sma da je to ogromni shoping centar sa preko 400 radnji..Pa razmisljam da iza NG odem posjetiti...

Ne znam jeli ides tamo jer ti je usput ili radi odmora ili namjenski radi shoppinga, ja nisam bila tamo ali mogu toplo preporuciti Forum shopping centar u Istanbulu, raj za shoppingholicare :D evo ti link http://www.forumistanbul.com.tr/magazalar.html mozes vidjeti po spratovima sta sve ima, koje su prodavnice, meni 2 dana bude malo da to obidjem.Jedva cekam opet da odem :)
Rimljanka

#2140 Re: Sarajevo shoping

Post by Rimljanka »

Malo mi je daleko istambul..idem iskljucivo radi sopinga
beautyfool

#2141 Re: Sarajevo shoping

Post by beautyfool »

Rimljanka wrote:Malo mi je daleko istambul..idem iskljucivo radi sopinga
Aha, pa Italija nije losa za shoping ako ides iskljucivo za to a taj centar potrazi na netu, ako je neki veci i kvalitetniji vjerujem da imaju bar osnovnu prezentaciju.
djetelina_

#2142 Re: Sarajevo shoping

Post by djetelina_ »

nerma. wrote:
djetelina sa 3 lista wrote:Ne znam, ja ti ponekad odem u onaj nekerman tamo svasta nesto nadjem cak sam jednom nasla adidasovu trenerku (i dux i trenerka) bila 50 km a inace su takve 120 :D
uglavnom imas svega nisam gledala muske stvari ali je rodjak moj praaavo dobru jaknu tu kupio prosle godine pa probaj.
gdje se to nalazi? :)
To ti je kod srednje elektrotehnicke skole-buca potok pa ides prema onim kineskim prodavnicama ne znam tacno kako se zove ulica ali ti je tu na bilo koje prosirenje da stanes ptias nekoga znace ti reci
ali znala sam par puta otici i nista ne naci ali kada sam tu trenerku vidjela oci mi stale :D
ima i slatkih dzemra i suknji ali se dobro zarovi i odjecu i cijene neke ce te sokirati(ovo 40km i tako to :wink: ) a neke iznenaditi :wink:
sigurno ces naci nesto
cocochanel

#2143 Re: Sarajevo shoping

Post by cocochanel »

uhhh BTC... :thumbup:
nerma.

#2144 Re: Sarajevo shoping

Post by nerma. »

Ductus Holedocus wrote:gdje sve ima Tamaris obuce?
Ja sto znam ima u Sarazu, u BBI u onoj radnji gdje je bio Urban Republic, i u Tusu u Istocnom Sarajevu. :)

@djetelina - hvala ti, otici cu se zaroviti sigurno, valjda mi se posreci :-)
mef-dbr

#2145 Re: Sarajevo shoping

Post by mef-dbr »

gdje se u Sa moze kupit neki proizvod marke fischer, tipa kapa, sal... nema u mercatoru u inter sportu i slicnima radnjama...
Hvala Vam unaprijed
Smile :)

#2146 Re: Sarajevo shoping

Post by Smile :) »

BTC je odličan! Nećeš se pokajati, imaš ama baš sve :) cijene ok, a još sniženjaaa :D :D Vidim da neki spominju Istanbul, bila sam i tamo.. naravno da se ne može porediti.. Istanbul je metropola.. Ali BTC u Ljubljani je i više nego odličan :) Uživaj! :-D
Nadinka

#2147 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Rimljanka wrote:Ne pisem u pravoj temi,ali ne znam gdje bi drugo ubacila ovaj post...

BTC je odlicno mjesto za planski sopping-imas sve na jednom mjestu, kao mali shopping city, samo trebas otprilike znati koje radnje trazis
u jednoj zgradi su ti radnje tipa H&M, Bata, Promod, La Senza i još mnogo njih ne sjecam se vise
u drugoj zgradi su ti Zara, Bershka i Stradivarius
preko puta te zgrade je Emporium-zgrada sa skupljim brendovima, u njoj, na vanjskoj strani je Massimo Dutti, a unutra su oni skuplji tipa Marks & Spencer, Hugo Boss i td
Cholina_Lokica

#2148 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

U planici ima dosta modela, u astri koliko vidjeh bude po neki model
Rimljanka

#2149 Re: Sarajevo shoping

Post by Rimljanka »

Hval svima za odgovore...

Istrazivala sma malo po netu i vidim da Hrvati puno idu u BTC.

Ono kontala sam do HM, Zare,manga i tako to...
Nadam se da ce se isplatiti soping,jer placamo i put i hotel itd. ida cu uspjeti na snizenju naci dobrih stvari
Zelena Carapa

#2150 Re: Sarajevo shoping

Post by Zelena Carapa »

Cholina_Lokica wrote:
U planici ima dosta modela, u astri koliko vidjeh bude po neki model
XYZ u BBI ima pokoji model takodjer
Post Reply