nije to sto trazisMichun wrote:Preporuka za multipraktik? Marka, sta moze, para ? Fala
sta ja znam, mozda se predomislis
http://pokit.etf.ba/get/cc3afd376ab6738 ... 78eabd.jpg
Moderator: anex
nije to sto trazisMichun wrote:Preporuka za multipraktik? Marka, sta moze, para ? Fala
Ja sam nedavno bila u skenderiji u Tiffaniju - ustvari prije nekih mjesec dana, i baš ima finih H & M stvari ako se probere. Recimo vidjela sam vuneni pleteni džemper na vezanje je bio 65 KM, a pamučna tunika duga je 35 KM, košulje oko 25 KM / 30 KM ...alica.k wrote: da, i u skenderiji imas dva isto. i na ilidzi u grand centru.
u novom robotu je mescini najbolji izbor.
aha, ono ko iz robota sto je kombinovano, a tu samo razdvojeno. ma hajdezamzija wrote:Ja sam nedavno bila u skenderiji u Tiffaniju - ustvari prije nekih mjesec dana, i baš ima finih H & M stvari ako se probere. Recimo vidjela sam vuneni pleteni džemper na vezanje je bio 65 KM, a pamučna tunika duga je 35 KM, košulje oko 25 KM / 30 KM ...alica.k wrote: da, i u skenderiji imas dva isto. i na ilidzi u grand centru.
u novom robotu je mescini najbolji izbor.
Mada sada ima samo jedan Tiffany tamo desni ulaz - ovaj drugi je totalno promjenio asortiman ... prodaje jastučnice, prekrivače...
pa oni vecinom i drze h&m i ponesto monkija...jedino su cijenezamzija wrote:Nisam to znala, dobro je za znati.
Ja sam vidjela sve brojeve u ovom u skenderiji od S do L. I ima 80 % H&M stvari, i kaže žena da svakih 10ak dana dođe nešto novo, ali brzo ode...Meni žao taj džemper što nisam kupila, bio 80% vuna, topaoooo, dugi smeđi na vezanje...uhhhh...I ova u skenderiji je pravo fina teta, uslužna...
Imam kaput iz Tiffany-ja, iz Robota star 4 godine još je u odličnom stanju, samo mi na džepu ostala žvaka ne znam kako da je se riješim
gdje se to nalazi?djetelina sa 3 lista wrote:Ne znam, ja ti ponekad odem u onaj nekerman tamo svasta nesto nadjem cak sam jednom nasla adidasovu trenerku (i dux i trenerka) bila 50 km a inace su takve 120![]()
uglavnom imas svega nisam gledala muske stvari ali je rodjak moj praaavo dobru jaknu tu kupio prosle godine pa probaj.
nije, ali meni je najbližiKatarinaKosaca wrote:Naravno da postoji. NIje BBI početak i kraj svega![]()
Lisca , Obala.
Ne znam jeli ides tamo jer ti je usput ili radi odmora ili namjenski radi shoppinga, ja nisam bila tamo ali mogu toplo preporuciti Forum shopping centar u Istanbulu, raj za shoppingholicareRimljanka wrote:Ne pisem u pravoj temi,ali ne znam gdje bi drugo ubacila ovaj post...
Da li je neko od vas nekad bio u Ljubljani u BTC-u? Cula sma da je to ogromni shoping centar sa preko 400 radnji..Pa razmisljam da iza NG odem posjetiti...
Ako neko ima iskustvo neka podjeli...
Aha, pa Italija nije losa za shoping ako ides iskljucivo za to a taj centar potrazi na netu, ako je neki veci i kvalitetniji vjerujem da imaju bar osnovnu prezentaciju.Rimljanka wrote:Malo mi je daleko istambul..idem iskljucivo radi sopinga
To ti je kod srednje elektrotehnicke skole-buca potok pa ides prema onim kineskim prodavnicama ne znam tacno kako se zove ulica ali ti je tu na bilo koje prosirenje da stanes ptias nekoga znace ti recinerma. wrote:gdje se to nalazi?djetelina sa 3 lista wrote:Ne znam, ja ti ponekad odem u onaj nekerman tamo svasta nesto nadjem cak sam jednom nasla adidasovu trenerku (i dux i trenerka) bila 50 km a inace su takve 120![]()
uglavnom imas svega nisam gledala muske stvari ali je rodjak moj praaavo dobru jaknu tu kupio prosle godine pa probaj.
Ja sto znam ima u Sarazu, u BBI u onoj radnji gdje je bio Urban Republic, i u Tusu u Istocnom Sarajevu.Ductus Holedocus wrote:gdje sve ima Tamaris obuce?
BTC je odlicno mjesto za planski sopping-imas sve na jednom mjestu, kao mali shopping city, samo trebas otprilike znati koje radnje trazisRimljanka wrote:Ne pisem u pravoj temi,ali ne znam gdje bi drugo ubacila ovaj post...
Da li je neko od vas nekad bio u Ljubljani u BTC-u? Cula sma da je to ogromni shoping centar sa preko 400 radnji..Pa razmisljam da iza NG odem posjetiti...
Ako neko ima iskustvo neka podjeli...
U planici ima dosta modela, u astri koliko vidjeh bude po neki modelDuctus Holedocus wrote:gdje sve ima Tamaris obuce?
XYZ u BBI ima pokoji model takodjerCholina_Lokica wrote:U planici ima dosta modela, u astri koliko vidjeh bude po neki modelDuctus Holedocus wrote:gdje sve ima Tamaris obuce?