Sjecam se da su jednom u Mythbustersima kamionom prolazili kroz nju kada su ispitivali da li se brze stigne na odrediste kada se skrece samo desno, pa ih zapala ova ulica...
Edit: Nasao, Lombard Street...
Moderator: Chloe
darius_maximus wrote:Joj, jel' ova krivudava ulica sa zadnje slike u San Francisku?
Sjecam se da su jednom u Mythbustersima kamionom prolazili kroz nju kada su ispitivali da li se brze stigne na odrediste kada se skrece samo desno, pa ih zapala ova ulica...Jedno pola sata su silazili niz nju...

NenjiA wrote:
Da ne idem dalje u off-topic, navodno ove velike firme za dostavu, prvenstveno UPS u AmeriKi, imaju te neke programe koje racunaju rutu sa sto manje skretanja u lijevo i tako brze dostavljaju i stede gorivo, pa su ove budale to testirale...FnatiC wrote:darius_maximus wrote:Joj, jel' ova krivudava ulica sa zadnje slike u San Francisku?
Sjecam se da su jednom u Mythbustersima kamionom prolazili kroz nju kada su ispitivali da li se brze stigne na odrediste kada se skrece samo desno, pa ih zapala ova ulica...Jedno pola sata su silazili niz nju...
Dobra finta sa skretanjem samo u desno
darius_maximus wrote:Da ne idem dalje u off-topic, navodno ove velike firme za dostavu, prvenstveno UPS u AmeriKi, imaju te neke programe koje racunaju rutu sa sto manje skretanja u lijevo i tako brze dostavljaju i stede gorivo, pa su ove budale to testirale...FnatiC wrote:darius_maximus wrote:Joj, jel' ova krivudava ulica sa zadnje slike u San Francisku?
Dobra finta sa skretanjem samo u desno

io ja sam se ovog sjetioJeff Bingham wrote:ja se sjecam ove ulice iz San Fierra, odnosno San Francisca iz GTA: SA
![]()
+1kurty wrote:io ja sam se ovog sjetioJeff Bingham wrote:ja se sjecam ove ulice iz San Fierra, odnosno San Francisca iz GTA: SA
![]()
![]()

Isto pomislih odmah i spuštanje na leru niz ulicu...darius_maximus wrote:Joj, jel' ova krivudava ulica sa zadnje slike u San Francisku?
grunt wrote:sto ti je ljubav![]()