FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
muhafuca

#2126 Re: FC Bayern Munchen

Post by muhafuca »

and wrote:tek toliko da se potvrdi ko je najbolji u njemačkoj .
tanak bayern na povučenu ekipu i kontre,a slična igra bi ih mogla čekati iduću subotu
To i jest varka ;-)
Navlace Chelsea da tako igra pa da ih napitaju u finalu LP- a :D :D :D

Al ozbiljno ovo danas mi nije jasno Bayern je redovno nabijao ekipe
koje se zatvore i igraju na kontru - kad sam gledao Barca : Chelsea
molio sam Boga da Chelsea istu taktiku primjeni i na Bayernu jer bih ih Bayern u takvoj tekmi napitao do
poluvremena - al ovo danas mi nije nikako islo u prilog :?
ledeni_caj

#2127 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Bunker i onda udri kontre su otprilike nacin na koji ih uzima i Dortmund i Gladbach. Jedno je razbiti bunker Kolna, a puno teze ekipe koja zna sta radi i ima igrace da to iznesu. Klopp vec 5-6 tekmi Robbena u dzep stavlja, Riberya isto, al on je zivotinja pa opet napravi nesto. Iz tekme u tekmu isto, a niko da promjeni nesto, k'o amateri. Jos onaj ima obraza pricati kako je provalio Dortmunda, mojne vise nikog provaljivat moj Juppe. :D
missko

#2128 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

ledeni_caj wrote:Bunker i onda udri kontre su otprilike nacin na koji ih uzima i Dortmund i Gladbach. Jedno je razbiti bunker Kolna, a puno teze ekipe koja zna sta radi i ima igrace da to iznesu. Klopp vec 5-6 tekmi Robbena u dzep stavlja, Riberya isto, al on je zivotinja pa opet napravi nesto. Iz tekme u tekmu isto, a niko da promjeni nesto, k'o amateri. Jos onaj ima obraza pricati kako je provalio Dortmunda, mojne vise nikog provaljivat moj Juppe. :D
:mrgreen: :thumbup:
missko

#2129 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

missko wrote:
ledeni_caj wrote:Bunker i onda udri kontre su otprilike nacin na koji ih uzima i Dortmund i Gladbach. Jedno je razbiti bunker Kolna, a puno teze ekipe koja zna sta radi i ima igrace da to iznesu. Klopp vec 5-6 tekmi Robbena u dzep stavlja, Riberya isto, al on je zivotinja pa opet napravi nesto. Iz tekme u tekmu isto, a niko da promjeni nesto, k'o amateri. Jos onaj ima obraza pricati kako je provalio Dortmunda, mojne vise nikog provaljivat moj Juppe. :D
:mrgreen: :thumbup:
Nesto smijesno da dodam u vezi Fc Bayern.
Neki delegat kupio kartu na ebay-u za finale dfb pokala za milju evri ali nije procitao sve do kraja pisali datum danasnja tekma i igra fc bayern i nije citao dalje i kupio kartu ali zensko finalle dfb pokala a stadion poluprazan :D
madtv

#2130 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

razvaljotka :oops:
simonese

#2131 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

odlicna Borussia,3 puta su ubili Bayerna ove sezone tako da je i kup i titula zasluzena :thumbup:
Better Man

#2132 Re: FC Bayern Munchen

Post by Better Man »

Borusija odigrala briljantno i potvrdili da su za klasu bolji od Bayerna u ovom trenutku!
simonese

#2133 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Better Man wrote:Borusija odigrala briljantno i potvrdili da su za klasu bolji od Bayerna u ovom trenutku!
sta ti radis na svabskoj temi kad mrzis toliko iste
fosil

#2134 Re: FC Bayern Munchen

Post by fosil »

simonese wrote:
Better Man wrote:Borusija odigrala briljantno i potvrdili da su za klasu bolji od Bayerna u ovom trenutku!
sta ti radis na svabskoj temi kad mrzis toliko iste
Come on Chelsea, come on Chelsea... :lol:
Nogatrans

#2135 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Ovo je velika bruka za Bayern, Ovako biti ponizen u Berlinu. Kad mi neko kaze cuvali se,ma k... su se cuvali Dortmund ih ubio palicama.. Uprava ovo ako ne kazni novcano i oni bi mogli da olako lete,jer kad vidim ko nas je pojacao u odbrani,jedan Dante ne slutim ni iducu godinu po dobrom..
missko

#2136 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Jel iko ikad vidio nadrkanijeg Schweinija, pa sinoc se svadjao s rajom iz repke pa poslije tekme interwju jedva frajer izgovara kolika mu je muka. Gustavo najgori igrac tekme i kad se uz to uzmu greske koje su jos pocinili Boateng praveci glup penal i Neuer kod zadnjeg gola katastrofa se nije mogla izbjeci. Bayern je isao na to da napravi tvrdu tekmu sa maximalno 2 gola za cijelu tekmu ali nisu uspjeli i u nadigravanju nisu imali sansu. Dovesti Dantea i produziti sa Buytenom znaci zadovoljni su sa Boatengom koji je karina igrac, onaj njegov faul za penal je bio poput starta nekog debila koji pojma nema jel u 16 ili na sred terena i tu se tekma otvorila, on i onaj Badstuber su mi ko drogirani nesto namrgodjeni cijelu tekmu ko da je rat jbte.
Bit ce tesko protiv Celsija, Celsi je bolji od BvB-a, ne kao ekipa ali ima masu vrhunskih pojedinaca koji ako bude tvrda tekma mogu odluciti pobjednika, imaju golmana top kvalitete i talijana za trenera koji zna katanaco u dusu.
ledeni_caj

#2137 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Bice jebeno ako se Chelsea zatvori ko protiv Barse i na kontre. Ko god dodje da se nadigrava sa Bayernom bice mu jebeno, ne moze bolji primjer od Reala.
madtv

#2139 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

kako bi bilo dobro da Dzeko zavrsi u Bayernu... :D :D
todd_smith

#2140 Re: FC Bayern Munchen

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol:

pocelo udvaranje Dzeki :lol:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2141 Re: FC Bayern Munchen

Post by odesveuhonduras »

Image
cindrlimindrli

#2142 Re: FC Bayern Munchen

Post by cindrlimindrli »

todd_smith wrote:
:lol: :lol: :lol:

pocelo udvaranje Dzeki :lol:
Ma jok, kakav Dzeko, ovo je zbog Zebe.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2143 Re: FC Bayern Munchen

Najjači dio je onaj da ga je lično potpisao Rummenige... jest tamam koliko sam ga ja potpisao
ultima_palabra

#2144 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Image
8-)
odesveuhonduras

#2145 Re: FC Bayern Munchen

možda ipak jest :lol:
simonese

#2146 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

odesveuhonduras wrote:Image
ovo je super zeza :thumbup:
glavu gore Bavarci
nije Chelsea BVB :mrgreen:
missko

#2147 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/bayern ... /120516221
Daj samo nek je dzabe, ne bi ovi potrosili nema sanse.
Zatamnjena stakla

#2148 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zatamnjena stakla »

Ovaj golman je meni dobar, ne znam šta traži u Bayernu kad neće branit :-)
missko

#2149 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Sorel wrote:Ovaj golman je meni dobar, ne znam šta traži u Bayernu kad neće branit :-)
Hoce jadnik ko Nasri da osvaja trofeje :lol:
Basler

#2150 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

missko wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bayern ... /120516221
Daj samo nek je dzabe, ne bi ovi potrosili nema sanse.
Po tebi bi bilo pametno baciti koji milion za drugog golmana koji ce sasvim rijetko dobijati priliku da brani?
Butt se povlaci, onaj mali iz Regensburga nije ta klasa, Kraft nije htio sjediti na klupi i onda se trazilo normalno rjesenje.
Normalno u tolikoj mjeri da ima kakvu-takvu klasu i da je spreman sjediti na klupi (kao svojevremeno Dreher, Scheuer i drugi). Prvi pik je bio Drobny iz HSV-a (srecom :D povrijedio se, tako da su odustali) pa onda Hildebrand i onda se ukazala ova prilika.

Trosit ce se, nema brige. Al´ na drugim mjestima.
Post Reply