A gledo sam Sars nekad kad je i Zoster pocinjao u nekom onom Sa klubu.So What! wrote: ↑18/07/2024 00:43Definisi 'popusio'?![]()
Zato sto imaju izgradjenu koncertnu kulturu i nece ti niko svirati ako mu kako treba ne platis i ljudi njeguju takav odnos, zato ih malo koja i regionalna i svjetska turneja promasi.
Navedeni bendovi kod nas, ja se ne sjecam kada sam platio da gledam ijedan u zadnjih par godina. Svi gostuju besplatno po raznim festivalima i koncertima po Sarajevu koje finansiraju Grad, Kanton i EU. SARS prije par godina, nicim izazvan gledao dva puta jer naletim u trenutku kada nastupaju. Zabranjeno Pusenje, Crvena Jabuka i Plavi Orkestar su takodjer odrzali vise besplatnih koncerata. Dubioza doduse moze nesto i da naplati, Zoster prosle godine dva puta nastupao u Sarajevu i to jedan za dzabe, ja otisao na ovaj njihov najskuplji nastup![]()
Na Marindvoru u onom nekom atomskom sklonistu.
Ma znam da je to sve sisanje pipe, pa pusenje svira u Kaknju, pa u Podgori il tako nesto.
Ljeto, uzima se lova, svi drndaju iste stvari 30 godina.
Novi klinci, a ima 10 ex yu bendova...no passaran.
Popusili, imali karte, mislim 13 06 da je bilo to, pa kao idemo na Euro , pocinje 14 06, s Toola u Njemacku, pa dok prezivimo, savrsen plan.
Mi se nismo plasirali na Euro, jedan otkaze , pa drugi..dadosmo nekome 4 karte i tako