Ispade Hare opet u pravu.
-
supervizor
#2126 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ko kaže da je Dudaković prešao kod Silajdžića? Navodno je o tome pregovarao, ali nije potpisao pristupnicu.
- silent_BoB
#2127 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ne poredim ih..iskreno drazi mi je dudakovic,ali to opet ne mijenja cinjenicu da su obojca ucini mnogo za ovu zemlju da bi se ovako unistavali....i to kroz politikuRichard Sorge wrote:Poredit sefera i Dudaka je u najmanju ruku neukusno. Dudak je jedan od rijetkih ( jos uvijek ) neukaljanih heroja NOB-a protiv fashista iz perioda 92-95. Bice zanimljivo vidjeti kako ce ga poceti pljuvati napredna omladina i neomladina koju okuplja sa-x, i to ironicno, isti oni koji pozivaju na principijelnost, postenje, moral, dosljednost ..... valjda su to pozeljne osobine .. ali se apliciraju samo ako si u " mojoj " stranci ... ako nisi .. jbga ... mozesh imati i oreol ( za mene drugog najboljeg, poslje rahmetli Alagica ) vojskovodje ... ne znaci to nishta. I onda se cudimo sto nam je ovako. Opozicija bi najradje likvidirala sve koji ne misle kao oni, a zamjeraju poziciji stho je primitivna. Rekao bih - oprostite mi sto ne vidim razliku medju vama - ali sve sam sigurniji da je i nema.silent_BoB wrote:negine mu slava ko seferu halilovicu,upropastit ce sebe kao licnost i sve ono sto je uradio za ovu zemlju
POLITICKO BLATO SE NE PERE LAKO!
ako nesto zeli jos da ucini za BIH il ti ga krajinu....onda se trebao pridruziti nekoj gradjanskoj inicijativi
Za 100% Sadu reketasa i sta sve jos je idealno,za njega........vidjet cemo s vremenom
ima seferov primjer,zasto cini isto????? mislim da mi nista ne znamo niti cemo saznati zasto to cini............
-
Bloger
#2128 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Posrtoji golema razlika između halilovića i Dudakovića: Sefer se bori za vlast a Atif se bori za zaštitu digniteta odbrambenog rata i očito smatra da Silajdžić to najbolje radi i zato je stao uz njega.
- drndalo
#2129 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Izvini, ali ako je Dudak potpisao za Hareta, onda ce biti i na nekoj listi, ako je na listi, bori se za vlast ! Kad se boris za vlast, dignitet pocinje kalirati... Sto se vise boris za vlast, dignitet kakvog si shvacao prije politike je sve nizi... Obrnuto proporcionalno...
- wickerman
#2130 Re: Ispade Hare opet u pravu.
“Mi vama, građanima ove zemlje, nudimo nagodbu. Stranka za BiH nudi rad 100 posto za evropsku državu, a od vas tražimo samo da nam svojim glasom date povjerenje da to i uradimo” poručivao je na skupovima Belkić, a nadovezivao se njegov stranački šef Silajdžić:
“Poručujem vam večeras, da BiH ide prema Evropi u kojoj se gleda ko šta umije raditi, a ne ko je šta rekao. Mi nećemo pričati o drugima, već o svojim rezultatima, a za ovih 10 godina smo ih nakupili. Zato, neka svi pričaju o onome šta su uradili, koliko su ljudi zaposlili i neka se ne bave nama”.
Hare je 100%u pravu i 100% je ispunio ciljeve i rezultati su vidljivi...Meni nije jasno kako ih niko ne vidi

“Poručujem vam večeras, da BiH ide prema Evropi u kojoj se gleda ko šta umije raditi, a ne ko je šta rekao. Mi nećemo pričati o drugima, već o svojim rezultatima, a za ovih 10 godina smo ih nakupili. Zato, neka svi pričaju o onome šta su uradili, koliko su ljudi zaposlili i neka se ne bave nama”.
Hare je 100%u pravu i 100% je ispunio ciljeve i rezultati su vidljivi...Meni nije jasno kako ih niko ne vidi
-
parazit47
#2131 Re: Ispade Hare opet u pravu.
stani, stani, polako, ima toga još, izvadio je Iliju Jurišića iz zatvora i tako osvijetlio obraz BIH, a pogotovo ne bi on otišao u beogead, nema šanse! e stvarno, ovo više nema smisla....! smjena vlasti pod hitno!!!!!!wickerman wrote:“Mi vama, građanima ove zemlje, nudimo nagodbu. Stranka za BiH nudi rad 100 posto za evropsku državu, a od vas tražimo samo da nam svojim glasom date povjerenje da to i uradimo” poručivao je na skupovima Belkić, a nadovezivao se njegov stranački šef Silajdžić:
![]()
![]()
![]()
-
supervizor
#2132 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Me, nema hare nikakve šanse na izborima, ne trebate se sekirati, sigurno će izgubiti od Princa ili od Kratkog. Strpite se još malo, i nama će svanuti čim vlast preuzme Izetbegović junior potpomognut poduzetnikom iz Gusinja. Hareta ima da nema!
- 1gorstak
#2133 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Bolje bi bilo da je general pristupio SDP-u, ali i ovo je dobro ako ce dovesti do slabljenja SDA.
-
ibizza
#2134 Re: Ispade Hare opet u pravu.
supervizor wrote:Ko kaže da je Dudaković prešao kod Silajdžića? Navodno je o tome pregovarao, ali nije potpisao pristupnicu.

a da,SBIH pravolose stoji

- Better Man
#2135 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Dudakovic samo sebe blamira i samo sebi moze nastetiti. prvo je bio u SDA, sad je u SBiH, a sutra ce biti u nekoj trecoj stranci. Umjesto da osatne ono sto je bio, a to je istinski heroj, on se odlucio prodati za saku dollara. Mislim da se nije trebao anagazovati niti u jednoj stranci i ako je vec htio nesto da uradi za zemlju da to cini na nacin kako radi Jovan Divjak ili kroz nevladine organizacije.
- MrMaliJoe
#2136 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pa da nisam ni sumnjao Bermiin i kompanija nick klonova.bermiin wrote:supervizor wrote:Ko kaže da je Dudaković prešao kod Silajdžića? Navodno je o tome pregovarao, ali nije potpisao pristupnicu.
a da,SBIH pravolose stoji![]()
![]()
U kojem je ovo zabrđu ili ti ga vukoebini. Ne čudi me, oni tamo još gutaju Haretove nebuloze kako je veliki borac za BIH, možda i izgradnji LUKE NEUM. Da li se Sado reketaš tako bori za KRAJINU. Jel pomogao da se otvore nova radna mjesta. Možda jeste ali uglavnom za svoju familiju u POŠTAMA BIH.
-
supervizor
#2137 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ma ljudi, ne bojte se, neće Hare pobijediti. Što se sekirate...
-
ibizza
#2138 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vukojebina se zove BihacMrMaliJoe wrote:Pa da nisam ni sumnjao Bermiin i kompanija nick klonova.bermiin wrote:supervizor wrote:Ko kaže da je Dudaković prešao kod Silajdžića? Navodno je o tome pregovarao, ali nije potpisao pristupnicu.
a da,SBIH pravolose stoji![]()
![]()
U kojem je ovo zabrđu ili ti ga vukoebini. Ne čudi me, oni tamo još gutaju Haretove nebuloze kako je veliki borac za BIH, možda i izgradnji LUKE NEUM. Da li se Sado reketaš tako bori za KRAJINU. Jel pomogao da se otvore nova radna mjesta. Možda jeste ali uglavnom za svoju familiju u POŠTAMA BIH.
- MrMaliJoe
#2139 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pokaži ti nama BERMINE kao Sado reketaš gradi predizborna igrališta usred oranice i kritikuje aktuelnu vlast.
Presmiješno!
Presmiješno!
-
upaljac83
#2140 Re: Ispade Hare opet u pravu.
"Evo, nabavili smo i dvije stative"MrMaliJoe wrote:Pokaži ti nama BERMINE kao Sado reketaš gradi predizborna igrališta usred oranice i kritikuje aktuelnu vlast.![]()
![]()
![]()
Presmiješno!
Last edited by upaljac83 on 12/08/2010 01:03, edited 1 time in total.
-
hercegovac_pravi
#2141 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Šta je ovo !?..Jel ovo sada ne valja ni Dudak samo iz razloga učlanjenja u SBiH?
..Zašto imam osjećaj da je ostao u SDA ne bi bilo ovoliko negativnosti od pojedinaca...
-
Goran_35
#2142 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Hare je vazda u pravu!
Nije ga uspjela srusiti ni orkestrirana prljava medijska kampanja,koja je trajala nekoliko godina!
Jedini od BiH politicara,ukljucujuci i Zeljka Komsica,kojem je jos uvjek vjerujem.Naravno tu je i Ganic,alion se povukao iz politike ...
Nije ga uspjela srusiti ni orkestrirana prljava medijska kampanja,koja je trajala nekoliko godina!
Jedini od BiH politicara,ukljucujuci i Zeljka Komsica,kojem je jos uvjek vjerujem.Naravno tu je i Ganic,alion se povukao iz politike ...
- wickerman
#2143 Re: Ispade Hare opet u pravu.
MrMaliJoe wrote:Pokaži ti nama BERMINE kao Sado reketaš gradi predizborna igrališta usred oranice i kritikuje aktuelnu vlast.![]()
![]()
![]()
Presmiješno!
Obeco Hare u predizboronoj foluski da ce slijedece godine dovesti Chelsea(VALJDA STO SU PLAVI) na pripreme
- ultima_palabra
#2144 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Hare će na izborima imati više štete nego koristi od stranke, uz par iznimaka to e skup sitnih i malo većih kriminalaca... pošto je njegov novi mandat u Predsjedništvu već izvjestan, a SBiH prijeti debakl na ostalim nivoima, da li je moguće da se stranka ugasi i da on na nekim narednim izborima bude nezavisni kandidat 
-
Bloger
#2145 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Koliko čujem, Haretu će u goste uskoro doći turski predsjednik Abdulah Gul-i to desetak dana pred izbore. Pravo ga Turci gotive.
- Suti i trpi
#2146 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Hare tempira formu ko NadalBloger wrote:Koliko čujem, Haretu će u goste uskoro doći turski predsjednik Abdulah Gul-i to desetak dana pred izbore. Pravo ga Turci gotive.
-
supervizor
#2147 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Hare je smislio novi predizborni mamac: u programu Stranke za BiH piše da će penzionerima FBiH biti podijeljeno 35 posto dionica BH Telecoma i Elektroprivrede BiH!
-
zonbirile
#2148 Re: Ispade Hare opet u pravu.
jadne li zemlje sa Haretom 20g na grbači.
- drndalo
#2149 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jupiiiii, i ja sam penzioner... Najzad nesto lijepo...supervizor wrote:Hare je smislio novi predizborni mamac: u programu Stranke za BiH piše da će penzionerima FBiH biti podijeljeno 35 posto dionica BH Telecoma i Elektroprivrede BiH!
- silent_BoB
#2150 Re: Ispade Hare opet u pravu.
kuku nama sto je hare opet inovativan hahahahahahahah