mogao bi ovaj zadnji gol štutgarta skupo dortmund koštati na kraju
Ibisevic se preporodio u Štutgartu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nekladim se! Nevolim Bayern, a nevolim ni ovu nonšalanciju na terenu. Moglo bi ih ovo koštat titule, puno su 2 boda kad je ovako malo ostalo do kraja.purifier wrote:jesi se to kladio na Dortmund ?studeni76 wrote: Ma jebem ti i ekipu koja dozvoli da primi kući 4 komada, i to zadnji u sudijskom vremenu. Pa jebem mu miša, zar neznaju zatvorit utakmicu. Ovako samo daju šansu Bayernu da uzme onaj oval na kraju, a Dortmund nek uživa u ljepoti. E al me iznerviraše, u 3pm da idu
Kako Ibisevis raskrvari Subotica![]()
E zbog ovakve odbrane BvB-a nema nigdje u Evropskim takmicenjima, ovi ne mogu nadavat sta onaj klempo moze primit a i onaj Subotic kloc na kvadrat, ali opet nisu zijanili i nece ni od Bayerna kladio bi se, imaju taj neki pobjednicki duh ko ManUnited, jednostavno ne vjeruju da mogu zijanit od bilo kojeg Bundes ligasa. Cuo sam i ja nesto danas da je Bayern otpustio Humelsovog starog ma vanterenske aktivnosti nisu strane Bayernu. Nerijeseno je izborio Stutgart zasluzeno a Vedo igrac s najvise morala u ekipi. Sve u svemu BvB ima do sutra prednost od 6 bodova i jos uvijek sami odlucuju o svojoj sudbini.ultima_palabra wrote:Bayern-Dusel![]()
Ne kontam šta se desilo sa odbranom Dortmunda, ono je kriminalno šta su radiliJoš starog povališe za neku lovu...
A nije ni samo odbrana u pitanju, problem je u glavama igraca. Nakon 2:0 kao da su prestali igrati, a Stuttgart se opet ni sekunde nije pomislio predati. I onda se poslije onoliko nonsalantno propustenih sansi to naravno osvetilo. Glupo zvuci, ali Dortmund vec neko vrijeme fakat ima problem sa realizacijom, previse sansi fulaju, i jedino prosla tekma sa Kelnom je bila izuzetak po tom pitanju. I veceras su jos u prvom poluvremenu morali zabiti bar 3. I onda na kraju primiti onakav gol u sudijskom vremenu... iznervirah se bezvezemissko wrote:E zbog ovakve odbrane BvB-a nema nigdje u Evropskim takmicenjima, ovi ne mogu nadavat sta onaj klempo moze primit a i onaj Subotic kloc na kvadrat, ali opet nisu zijanili i nece ni od Bayerna kladio bi se, imaju taj neki pobjednicki duh ko ManUnited, jednostavno ne vjeruju da mogu zijanit od bilo kojeg Bundes ligasa. Cuo sam i ja nesto danas da je Bayern otpustio Humelsovog starog ma vanterenske aktivnosti nisu strane Bayernu. Nerijeseno je izborio Stutgart zasluzeno a Vedo igrac s najvise morala u ekipi. Sve u svemu BvB ima do sutra prednost od 6 bodova i jos uvijek sami odlucuju o svojoj sudbini.ultima_palabra wrote:Bayern-Dusel![]()
Ne kontam šta se desilo sa odbranom Dortmunda, ono je kriminalno šta su radiliJoš starog povališe za neku lovu...
Bas!!!-LIBERO- wrote:Svaka cast za ovu ludu tekmu Dortmund-Stutgartr.
E ovo je fudbal, totalno otvoreno i napadacki. Svaka cast i jednim i drugima.![]()
Sto je babi milo....vicious wrote:
Srecom po Dortmund ovo nece imati nikakvih posljedica, jer Bayern gubi sutra u Nirnbergu
Ko to smat wrote:Jebem ti City i Djeku,pa sta sam ja dosad gledo.Vjeruj te mi ovo mi je prva tekma bundes lige ove godine da sam gledo i koji fudbal koja snaga akcije brzina atmosfera a ja vamo gledam onog silvu iz cityja kako se jadan vrti sa loptom ko ringispil.
ultima_palabra wrote:Bayern-Dusel![]()
Sesta ce im biti kobnavodoprovodčik wrote:Augsburg pet utakmica zaredom bez poraza. Živo Bert Brecht!
ccc smijesni su ovi Bayernovi navijaciNogatrans wrote:Hahaha naletim na ovo ,kako se mrze Schalke i Bayern da im kroz ovu pjesmu navijaci Bayerna vade zivce..![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=yRnnTyl7 ... ure=fvwrel