Vedad Ibisevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#2126 Re: Vedad Ibisevic
Vedo, Vedo, Vedice !!!!
- swarley_s
#2128 Re: Vedad Ibisevic
Vedo, majstore, veliko ti hvala!!!
Legendo, zmaju bosanski, ljudino!!!
Tako mi je drago da ga je bas Vedo zabio, za najljepsu noc.
Kakav poklon Bosancima i Hercegovcima.
Zlatni sine bosanski!!!
Legendo, zmaju bosanski, ljudino!!!
Tako mi je drago da ga je bas Vedo zabio, za najljepsu noc.
Kakav poklon Bosancima i Hercegovcima.
Zlatni sine bosanski!!!
-
sumirprimus
#2129 Re: Vedad Ibisevic
ONO kad se nadju likovi spremni omalovazavat covjeka,ljudinu, ciji su nas golovi izmedju ostalih pa i ovaj zadnji direktno odveli...leet wrote:nisi više krampa, oprosti mi.
- guber90
#2130 Re: Vedad Ibisevic
Idealan igrac za nasu reprezentaciju, u potpunosti se nadopunjuje sa Dzekom, fenomenalan je, HVALA TI VEDADEEEE !!!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2131 Re: Vedad Ibisevic
Ono kad znas gdje trebas biti
pravi smecar, Inzagi je nula za njega 
-
am2804
#2132 Re: Vedad Ibisevic
Iz ove gore akcije se vidi kako su ovi litvanci zapinjali - 9 žutih (uključujući ludog golmana) u šesnestercu prilikom naše akcije i gola.
Reakcija Mireta
Reakcija Mireta
- Gandalf
#2133 Re: Vedad Ibisevic
Vedo je uskratio poganim plaćenicima premije
- koliko mi je drago zbog nas što idemo direktale u Zilbra, toliko mi je drago što sjebasmo grčke smradove i pogane litvance

- Gandalf
#2134 Re: Vedad Ibisevic
Haters gonna hate
- mevkobass
#2136 Re: Vedad Ibisevic
.......... Ibisevic bez sumnje jeste postigao vazan pogodak za nasu repku , ............ ali
ruku na srce da nije bilo Izetovog gola , i ......................... prvog pogodka Bicakcica ,
Vedo mi te volimo i zahvalni smo ti radi svega , ti si realan i znas sta mislim , vidimo se kad dodjes u Stgt.
ruku na srce da nije bilo Izetovog gola , i ......................... prvog pogodka Bicakcica ,
Vedo mi te volimo i zahvalni smo ti radi svega , ti si realan i znas sta mislim , vidimo se kad dodjes u Stgt.
- tataćusak
#2137 Re: Vedad Ibisevic
Jedan od meni najdražih igrača. Ne poznajem ga lično ali na svim video snimcima, novinskim člancima i samim utakmicama momak toliko skroman da je to čudo jedno.luckylaka wrote:Nekima kasno dodje iz guzice u glavu da shavte ko je i sta je momak koji se zove Vedad Ibisevic i poruka is St.Louis ,,Vedo nas si kakav si da si..
A što se tiče igračkih kvaliteta, pa najbolji su napadači koji zabijaju zicere, to je njihov posao.
VEDO MAJSTORE
- alanx
#2139 Re: Vedad Ibisevic
Vedad - dosao iz Amerike da nas odvede u Ameriku
.
-
juventus
#2140 Re: Vedad Ibisevic
Samo me zanima, je li barem malo sramota one što su ga klocem nazivali?
Ili je opet sad igračina, a nakon prve slijedeće utakmice kad ne zabije, bit će opet kloc?
Ili je opet sad igračina, a nakon prve slijedeće utakmice kad ne zabije, bit će opet kloc?
- Logovan
#2141 Re: Vedad Ibisevic
I evo gaaaaa, evo gaaaa, evo gaaaaa, Vedoooo, Vedooooo, Vedooooo, Vedatoreeee, Vedatoreeee, Vedatoreeee, ljubavi, oko plavo, ma kakav terminator.Gandalf wrote:Haters gonna hate
- Obuca9
#2142 Re: Vedad Ibisevic
Kakva glupost. Vodeći se tom tvojom, nakaradnom logikom, možeš onda slobodno i reći:mevkobass wrote:.......... Ibisevic bez sumnje jeste postigao vazan pogodak za nasu repku , ............ ali
............Izet je postigao bitan gol...............i Bičakčić isto
-
todd_smith
#2143 Re: Vedad Ibisevic
Svaki gol je bio vazan. Da nije bilo Lulica protiv Latvije, ko zna da li bi ikako procepilo, isto tako sad protiv Lihtenstajna prvi gol i ostalo.
30 golova, svaki je vazan i svaki je pruzio srecu naciji. Toliko o tome.
- luckylaka
#2144 Re: Vedad Ibisevic
todd_smith wrote:Svaki gol je bio vazan. Da nije bilo Lulica protiv Latvije, ko zna da li bi ikako procepilo, isto tako sad protiv Lihtenstajna prvi gol i ostalo.
-
Madrid
#2145 Re: Vedad Ibisevic
Ostace njemu ovo "Vedator" nesto imam osjecaj 
- shake69
#2146 Re: Vedad Ibisevic
- Iskreno, srce mi je stalo na nekoliko sekundi i trznuo sam se zbog pomisli da će Arlauskis i ono odbraniti, s obzirom na da to da je do tog trenutka čovjek sve branio i čuda činio na golu. Kada sam vidio da je lopta ušla iza njegovih leđa, pomislio sam, to je to, idemo u Brazil, obuzeli su me neopisiva sreća i emocije koje me još drže – kazao je Ibišević u intervjuu za “Dnevni avaz”.
Dodao je da mu je ovo najdraži pogodak u karijeri.
- Istina je da sam postigao stotine golova u mnogim takmičenjima, ali ovo mi je definitivno najdraži pogodak u dosadašnjoj karijeri i nijedan se ne može s njim porediti. Odgovorno tvrdim da nikada draži više i neću postići, ma gdje i za koga igrao – izjavio je napadač bh. reprezentacije.
Hvala, Vedade!
Dodao je da mu je ovo najdraži pogodak u karijeri.
- Istina je da sam postigao stotine golova u mnogim takmičenjima, ali ovo mi je definitivno najdraži pogodak u dosadašnjoj karijeri i nijedan se ne može s njim porediti. Odgovorno tvrdim da nikada draži više i neću postići, ma gdje i za koga igrao – izjavio je napadač bh. reprezentacije.
Hvala, Vedade!
- mO k3
#2147 Re: Vedad Ibisevic
Ali dva gola su teska kao 28 ostalih od hajrovica i vedatora ,jer da nije njih bilo bi a nama barazluckylaka wrote:todd_smith wrote:Svaki gol je bio vazan. Da nije bilo Lulica protiv Latvije, ko zna da li bi ikako procepilo, isto tako sad protiv Lihtenstajna prvi gol i ostalo.
30 golova, svaki je vazan i svaki je pruzio srecu naciji. Toliko o tome.Upravo to svaki gol ima svoju vrijednost.
- Gandalf
-
todd_smith
#2150 Re: Vedad Ibisevic
Onda vrati se na utakmicu prije te, kada je Begovic u 86toj Gekasu odbranio 1 na 1 stopostotnu prilikumO k3 wrote:Ali dva gola su teska kao 28 ostalih od hajrovica i vedatora ,jer da nije njih bilo bi a nama barazluckylaka wrote:todd_smith wrote:Svaki gol je bio vazan. Da nije bilo Lulica protiv Latvije, ko zna da li bi ikako procepilo, isto tako sad protiv Lihtenstajna prvi gol i ostalo.
30 golova, svaki je vazan i svaki je pruzio srecu naciji. Toliko o tome.Upravo to svaki gol ima svoju vrijednost.
Onda nemaju ta 2 gola nikakve koristi jer bi nas tu Grci klepili 1-0