nike je vlasnik umbra ima vec 5 godina.drugi_profil wrote:Da vam kazem da su mi ove sljastave Nike garniture katastrofa. Isto Errea.
Sitijevi dresovi u poredjenju sa lanjskim Umbrom su korak nazad.
Sad ne vjerujem da cemo mi neki poseban tretman dobiti, tako da ce mozda biti - lijepa nasa Legea, vrati se.
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#2126 Re: Dres reprezentacije BiH
- Logovan
#2127 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma ja, klasična priča od nas. Nismo ni zaslužili bolje.drugi_profil wrote:Da vam kazem da su mi ove sljastave Nike garniture katastrofa. Isto Errea.
Sad ne vjerujem da cemo mi neki poseban tretman dobiti, tako da ce mozda biti - lijepa nasa Legea, vrati se.
Konačno imamo priliku da nosimo veliku marku kakva je Nike, ali ni ona nam ne valja. Trebamo ostati na onoj kvazi marki, dok se kvalitet Nike dresova ne popravi.
-
drugi_profil
#2128 Re: Dres reprezentacije BiH
Znam da jeste, ali je Umbro radio pod svojim znakom i sa svojim tehnologijama.505sCrtom wrote:nike je vlasnik umbra ima vec 5 godina.drugi_profil wrote:Da vam kazem da su mi ove sljastave Nike garniture katastrofa. Isto Errea.
Nisam vidio da su se Umbro dresovi onako kvasili na kisi i lijepili za igrace kao ovo sljastavo najlonsko Nike sranje.
-
drugi_profil
#2129 Re: Dres reprezentacije BiH
To nisam rekao. Kazem samo da je to izreklamirano sranje. Boljih i ugodnijih dresova ima u Intersportu od no-name proizvodjaca. Barem tako izgleda na TV ovaj dres._terminaš_ wrote:Ma ja, klasična priča od nas. Nismo ni zaslužili bolje.drugi_profil wrote:Da vam kazem da su mi ove sljastave Nike garniture katastrofa. Isto Errea.
Konačno imamo priliku da nosimo veliku marku kakva je Nike, ali ni ona nam ne valja. Trebamo ostati na onoj kvazi marki, dok se kvalitet Nike dresova ne popravi.![]()
-
missko
#2130 Re: Dres reprezentacije BiH
Ugodniji dres od Nikeovog ne postoji, taj dres kupi vodu i zato izgleda malo tezi ali udobnost i izgled je daleko ispred ostalih.
-
drugi_profil
#2131 Re: Dres reprezentacije BiH
Ok, ako ti tako kazes, ali da se na mene onako zalijepi mokra majica ja ne bih tako mislio o njoj.missko wrote:Ugodniji dres od Nikeovog ne postoji, taj dres kupi vodu i zato izgleda malo tezi ali udobnost i izgled je daleko ispred ostalih.
-
missko
#2132 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa adidasovi dresovi su zaljepljeni i suhi, komplet su uz tijelo a i Legea istadrugi_profil wrote:Ok, ako ti tako kazes, ali da se na mene onako zalijepi mokra majica ja ne bih tako mislio o njoj.missko wrote:Ugodniji dres od Nikeovog ne postoji, taj dres kupi vodu i zato izgleda malo tezi ali udobnost i izgled je daleko ispred ostalih.
-
drugi_profil
#2133 Re: Dres reprezentacije BiH
E hebem ga, pojam sportske majice je da je tijelo ne osjeca. Dakle da znoj isparava nesmetano a ne da ga majica upija. Onda bi mogli pamucne majice komforno nositi da treba glumiti peskir.
Ali hajde, valjda ima neko kome je to struka pa nek se bavi time, a ja samo mogu reci da meni to ruzno izgleda pa da je 100x Nike.
Ali hajde, valjda ima neko kome je to struka pa nek se bavi time, a ja samo mogu reci da meni to ruzno izgleda pa da je 100x Nike.
- DonVito
#2134 Re: Dres reprezentacije BiH
Legea je odlicna sportska talijanska marka ali...
Ali ako se bude mjenjala onda treba preci na Macron, koji ima lijepu buducnost.
Monaci i Napoli nose sportsku polako Macron vlada sportskim trzistom.
http://www.macron.com/en/

Ali ako se bude mjenjala onda treba preci na Macron, koji ima lijepu buducnost.
Monaci i Napoli nose sportsku polako Macron vlada sportskim trzistom.
http://www.macron.com/en/

- burekodsira
#2135 Re: Dres reprezentacije BiH
imo zeljo macron, pa necemo valjda spasti na nivo domace nam lige

- phillie
#2136 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa ne vjerujem da oni svakoj ekipi isti dres (kvalitet materijala, kvalitet dizajna) salju. Vjerovatno imaju neki rangovi, a cisto sumnjam da reprezentacija ne bi dobila njihov najbolji kvalitet. Eh sad, koliko je njihov najbolji kvalitet dobar, vidjecemo 
-
ratamahatta
#2137 Re: Dres reprezentacije BiH
Meni iskreno nije jasno cemu tolika potreba da nam Adidas ili Nike izradjuje dresove. To mi vise dodje kao neka vrsta kompleksa manje vrijednosti (kud svi Turci....). Sto se mene tice neka ih radi i Alma Ras samo neka su kvalitetni i ugodni oku.
Ako gledamo Legeu zadnje vrijeme, mislim da kvalitetom nisu nesto losiji od ostatka, a i dizajnom se popravljaju iz ciklusa u ciklus
Uglavnom, na kraju balade ce biti bitno ko ce dati vise novca za sponzorstvo, sve ostalo u drugom planu
Ako gledamo Legeu zadnje vrijeme, mislim da kvalitetom nisu nesto losiji od ostatka, a i dizajnom se popravljaju iz ciklusa u ciklus
Uglavnom, na kraju balade ce biti bitno ko ce dati vise novca za sponzorstvo, sve ostalo u drugom planu
- Herr Flick
#2138 Re: Dres reprezentacije BiH
Nike ce biti novi sponzor i kraj price

- AmiĐa_Idriz
#2139 Re: Dres reprezentacije BiH
Da nosimo dresove ko Aston Villa
bolje nafatati Adidas,a ako ne Adidas,onda zadržati LeĐeu,naravno ako daju dobar dizajn,a trebalo bi,pošto smo sad top tema u fudbalu 
- AmiĐa_Idriz
#2140 Re: Dres reprezentacije BiH
I vidim,svi počeli izbacivati dizajnove svojih klubova,pa eto,da se upišem

- AmiĐa_Idriz
#2141 Re: Dres reprezentacije BiH
Stid me onog "Ovako" loga svega...mesna industrijaluckylaka wrote:pirmin wrote:Cirkus, eto sta je. Američki kič.karanana wrote:sta su one trokutaste mahrame?
Nasli Amerikanku da nam dizajnira dres i opremu.![]()
Bolje bi ga Nazif Gljiva odradio, sa vise stila.![]()
![]()
![]()
Edina Selesković dizajnirala je novi dres bh. košarkaške reprezentacije. Ona je u Sjedinjene Američke Države otišla iz Tuzle 1991. godine kao srednjoškolka.![]()
-
5 0 5
#2142 Re: Dres reprezentacije BiH
treb'o si staviti onaj drugi. sa bosanskim cilimom.AmiĐa_Idriz wrote:I vidim,svi počeli izbacivati dizajnove svojih klubova,pa eto,da se upišem![]()
-
juventus
#2143 Re: Dres reprezentacije BiH
on stavio treći dres, jer prva dva ne smije..
-
SaPnA
#2144 Re: Dres reprezentacije BiH
nista bez spajdermena na ramenu 
-
Crvena Tifoza
#2145 Re: Dres reprezentacije BiH
juventus wrote:![]()
![]()
on stavio treći dres, jer prva dva ne smije..
- anonimnaosoba
#2146 Re: Dres reprezentacije BiH
Imalo je i sarajevo Nike i Slavija Adidas, pa šta ćemo sad, Pumu nositi da ne budemo k'o PL?burekodsira wrote:imo zeljo macron, pa necemo valjda spasti na nivo domace nam lige![]()
- AmiĐa_Idriz
#2147 Re: Dres reprezentacije BiH
505sCrtom wrote:treb'o si staviti onaj drugi. sa bosanskim cilimom.AmiĐa_Idriz wrote:I vidim,svi počeli izbacivati dizajnove svojih klubova,pa eto,da se upišem![]()

Doduše...može biti ono treći,da se nađe
- Warashii
#2148 Re: Dres reprezentacije BiH
Nakojim drogama li su ovi dizajneri klupskih dresova u zadnje vrijeme ? 
- AmiĐa_Idriz
#2149 Re: Dres reprezentacije BiH
Warashii wrote:Nakojim drogama li su ovi dizajneri klupskih dresova u zadnje vrijeme ?

Jedino ovi plavi što valjaju,ovaj vojnički ko Evertonov golmanski prije nekoliko godina...žuti,što reče neko na Napoli Temi "ubio se za Tour de Franca"