Sherlock rules!
http://www.imdb.com/title/tt1475582/
Moderator: _BataZiv_0809
najgore je bilo skoro godinu i po od prosle "sezone" cekatsuncica24 wrote:Me trenutno gledati Sherlocka i me biti zao sto ima samo par epizoda
Sherlock rules!![]()
SpiritCrusher wrote:Gleda li iko ono ludilo "It's Always Sunny in Philadelphia"?
Ja bolje serije nisam gledo od "My Name Is Earl" a i oni mi fale pravo.
Svakako, ali eto... treba pokušati zaboraviti da je serija, nego gledati kao filmovealica.k wrote:najgore je bilo skoro godinu i po od prosle "sezone" cekatsuncica24 wrote:Me trenutno gledati Sherlocka i me biti zao sto ima samo par epizoda
Sherlock rules!![]()
da je barem po pet epizoda. al tri ono, definitivno nedovoljno za fix.
alica.k wrote: da je barem po pet epizoda. al tri ono, definitivno nedovoljno za fix.
A teško, vidio si kako se završila treća epizoda, "Velika igra", čini mi se. Ostadošmo u čudu na krajuvicious wrote:
Svakako, ali eto... treba pokušati zaboraviti da je serija, nego gledati kao filmove
i sto je najgore, ne sumnjam da ce i ova sesta bit isto sokantna.Mali_Vuk wrote:A teško, vidio si kako se završila treća epizoda, "Velika igra", čini mi se. Ostadošmo u čudu na krajuvicious wrote:
Svakako, ali eto... treba pokušati zaboraviti da je serija, nego gledati kao filmove
Ma stvarno se lako navući na seriju... Znam da nema super ekstra efekte kao druge američke serije tog žanra, ali je svejedno razrađena pričom i likovima, meni je skroz simpa... A i ja sam je počela gledati na preskake, zato mi je i čudno kad vidim drugog doktora, evo sad gledam na HRT-u nemam pojma gdje je to u okvirima priče o doktoru, u kojem periodu, ali svejedno se može pratiti, znam da je ova plava pravo važnaalica.k wrote:svaki doktor je drugacijizamzija wrote:Joj jest mi sad čudno gledati dr who-a na hrt-u, sa ovim drugim glumcem, kad sam navikla na Davida Tennanta - za mene je on pravi dr Who, ovaj mi Christopher Eccleston ( dr who br 9 ) nešto nije simpatičanto je poenta.
meni je ovaj zadnji najbolji. tennant je budala, al matt smith ima bas onako nesto cudnjikavo u vezi sebe, podsjeca me na jednog od starijih doktora...sa njim su mi dosle i bolje epizode, gdje je doktor pravi doktor, tak da i to vjerovatno ima utjecaja.
Ako volis tinejdzerske safunjare i 'probleme' bogate americke elite i njihove djecurlije onda vrijedi.SaPnA wrote: O.C california vrijedi li pocinjati?![]()
I meni je odlicna serija, ali mi u ruznom periodu, uvijek nesto drugo radim pa sam dosta propustila ali sve u svemuNeyDan wrote:Pregledah sinoc 11-u epizodu Revenge i dalje je interesantna i gledljiva serijica ... taman za razbibrigu!
Nego znal' iko gdje nesta ona Lydia, nikako se vise ne pojavljuje?!
lydiu je sklonio ciko nedje na sigurnoNeyDan wrote:Pregledah sinoc 11-u epizodu Revenge i dalje je interesantna i gledljiva serijica ... taman za razbibrigu!
Nego znal' iko gdje nesta ona Lydia, nikako se vise ne pojavljuje?!
I ja to ne pregledam odmah cim skinem, jer uvijek imam da gledam nesto sto ranije nisam pregledao.Ambrozija wrote:
I meni je odlicna serija, ali mi u ruznom periodu, uvijek nesto drugo radim pa sam dosta propustila ali sve u svemu
Vidis zaboravih na to... mora da uziva u nekoj od njegovih kuca.VenomousV wrote: lydiu je sklonio ciko nedje na sigurno
i ja sam to kontalaNeyDan wrote:Vidis zaboravih na to... mora da uziva u nekoj od njegovih kuca.VenomousV wrote: lydiu je sklonio ciko nedje na sigurno
btw. postojil' mogucnost da su Charlotte i Emily/Amanda sestre?!
Al' onda opet kontam da ne bi Victoria izjavila da bi voljela da se Charlotte nije nikad ni rodila ... ipak ona je voljela onog Davida i valjda bi po nekoj logici (americkoj) vise voljela ovu malu nego Daniela?!VenomousV wrote:i ja sam to kontalaNeyDan wrote:Vidis zaboravih na to... mora da uziva u nekoj od njegovih kuca.VenomousV wrote: lydiu je sklonio ciko nedje na sigurno
btw. postojil' mogucnost da su Charlotte i Emily/Amanda sestre?!![]()
sikni na pp, da nas ne napadnu da spoilamo!VenomousV wrote:to sto je rekla da ne bi voljela da se rodila ne znaci da je ne voli
imam neku teoriju al' mi mrsko pisat
I ja sam razmisljala o tome da su sestreNeyDan wrote:sikni na pp, da nas ne napadnu da spoilamo!VenomousV wrote:to sto je rekla da ne bi voljela da se rodila ne znaci da je ne voli
imam neku teoriju al' mi mrsko pisat![]()
Drago mi sto se rijesise Tylera!
Zagorov ciko ?VenomousV wrote: lydiu je sklonio ciko nedje na sigurno

I ja sam razmisljao o pojavljivanju majke ili mozda cak i oca, ko zna, mozda nije umro u zatvoru, mozda je to sve samo iscenirano.zamzija wrote:Zagorov ciko ?VenomousV wrote: lydiu je sklonio ciko nedje na sigurno![]()
Ja imam teoriju da je onaj plavi komjuteraš što joj pomaže ustvari njen brat. A možda je ona mala tinejdžerka njena sestra. Ne vjerujem da su Amanda i Emily sestre. I u mojoj teoriji se u nekoj budućnosti pojavljuje njena majka koja će dodatno zakomplicirati situaciju, i naravno produžiti vijek trajanja serije![]()
Spoiler
producenti su rekli da će radnju priče vratiti u prošlost, u odrastanje Victorijine djece, i kako je kompjuteraš postao bogataš