Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Banksy

#2126 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Hodidid wrote:
Banksy wrote:Užas ...

VIDEO Tuđmanov odgovor na apel Mile Dedakovića: 2.000 djece je u Vukovaru? Dobro, dobro! Nek su tu!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/fran ... 84154.aspx
To im je plasirano sad u medijima zbog izbora a za sve to se znalo godinama samo je cucalo negdje u arhivi HRT.

Skandalozno je da se Glavasevic optuzuje od strane Miroslava Tudjmana da je agent KOS-a. Moze samo sram da ga bude. Taj covjek je izgubio glavu jer ga je otac ovog diletanta prodao.

U svakom slucaju ide se ka pokopavanju HDZ-a kao politicke snage ,vrijedne spomena, za jedan duzi vremenski rok. Ono sto je pozitivno je to da ce se preslikati na stanje u HDZ BiH htjeli ono to ili ne priznati. Treba samo strpljenja a strpljen je uvijek spasen.
Moguće. Kako je HRT zadnji bastion HDZ-a, biće da su i oni (kao i Bajić dok je dizao optužnicu protiv HDZ-a) shvatili da je bolje da uskoče u voz na vrijeme, da dodatno poguraju pobjednike, da ih se poslije savim ne pomete.

Pokapanje hrvatskog HDZ-a će sigurno djelovati šokantno na domaći HDZ, no njihove zahtjeve, u ovom momentu, glasno ili poluglasno podržavaju i istaknuti članovi Kukuriku k.
kiky

#2127 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kiky »

ovo nije predizborna trka nego totalna blamaža jedne zemlje i jednog naroda ...
za ne povjerovat ...
gost iz ZG

#2129 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by gost iz ZG »

Hvala q...cu, za nešto više od 24 sata počinje "izborna šutnja"; prestaju reklame, govorancije i slična sranja
O prognozama nebi puno, tek ... Zna se ko sigurno gubi - ne samo vlast, već i tlo pod nogama

"Predizborne kampanje prilika su da se inače potpuno nesimpatične osobe pokušaju prikazati simpatičnima i to je uglavnom neugodno gledati."
Image
vee-jay

#2130 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vee-jay »

Meni je neshvatljivo kako nakon sveg s*anja koji se zadnjih godina desio u HR uopste ima preko 10% ljudi da glasaju za HDZ. Pa nije valjda da su to sve ljudi kojima placu placa direktno HDZ tj. rezim.
gost iz ZG

#2131 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by gost iz ZG »

vee-jay wrote:Meni je neshvatljivo kako nakon sveg s*anja koji se zadnjih godina desio u HR uopste ima preko 10% ljudi da glasaju za HDZ. Pa nije valjda da su to sve ljudi kojima placu placa direktno HDZ tj. rezim.
8-) ovako,
... HDZ ima oko 200.000 članova. To pomnoži s minimum 3 člana obitelji + još nešto rodbine
= i dođeš do cifre cca. 1 milion, što je cca. 20% glasačkog tjela

Što se tiče "profila", tipičan/prosječan glasač HDZ-a je:
(nije pravilo, ali u velikom broju slučajeva)

- minimalnog IQ; oni sa malo većim to koriste u krađi
- slabog obrazovanja; oni koji možda i imaju diplomu-kupili su je. Pojam “intelektualac“ je strana riječ
- zaposlen (po rodjackoj vezi) u državnoj firmi; radno mjesto gdje niš konkretno ne radi
- u svojoj obitelji nema komuniste; ukoliko je nekad imao-na to su bili primorani
- tvrdoglavog uvjerenja da je svaki HDZ-ovac / bivši komunist-to bio u cilju unutrašnjeg rušenja bivše države
- sebe smatra jedinim pravim Hrvatom
... i kak sad da ne glasaš za HDZ ?

Sve napisano vrijedi za HDZ ovdje u Hrvatskoj; kak je kod vas u BiH – ne bi htio komentirati..Image
hercegovac_pravi

#2132 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hercegovac_pravi »

gost iz ZG wrote:
vee-jay wrote:Meni je neshvatljivo kako nakon sveg s*anja koji se zadnjih godina desio u HR uopste ima preko 10% ljudi da glasaju za HDZ. Pa nije valjda da su to sve ljudi kojima placu placa direktno HDZ tj. rezim.
8-) ovako,
... HDZ ima oko 200.000 članova. To pomnoži s minimum 3 člana obitelji + još nešto rodbine

- slabog obrazovanja; oni koji možda i imaju diplomu-kupili su je. Pojam “intelektualac“ je strana riječ
- zaposlen (po rodjackoj vezi) u državnoj firmi; radno mjesto gdje niš konkretno ne radi
- u svojoj obitelji nema komuniste; ukoliko je nekad imao-na to su bili primorani
- tvrdoglavog uvjerenja da je svaki HDZ-ovac / bivši komunist-to bio u cilju unutrašnjeg rušenja bivše države

Sve napisano vrijedi za HDZ ovdje u Hrvatskoj; kak je kod vas u BiH – ne bi htio komentirati..Image
I kod nas je isto tako ali se uz sve navedeno traži i cetrifikat iz Banja Luke nešto kao uvjerenje o Hrvatstvu. U protivnom nisi "legitiman".. :mrgreen:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2133 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prljavi Hare »

Mislim da će HDZ proći bolje na izborima nego se prognozira,naime ne znam da li se zna činjenica da će na
HDZ-ovoj listi kandidata iz dijaspore biti i Ivo Miro Jović! :dance: Ta troimena HDZ-ova gromada gdje udari,
tu trava ne raste! :oops:
ultima_palabra

#2134 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

prljavi Hare wrote:Mislim da će HDZ proći bolje na izborima nego se prognozira,naime ne znam da li se zna činjenica da će na
HDZ-ovoj listi kandidata iz dijaspore biti i Ivo Miro Jović! :dance: Ta troimena HDZ-ova gromada gdje udari,
tu trava ne raste! :oops:
Ako on ne bude izabran u Sabor... pa, ko kaže da Sabor mora postojati :D
kameni.spavac

#2135 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kameni.spavac »

Jos 4 dana do dana kada ce nam i zapadni susjedi da "pocrvene" :thumbup: :oops:
kameni.spavac

#2136 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kameni.spavac »

gost iz ZG wrote:
8-) ovako,

Sve navedeno vrijedi i za glasace SDA...
mO k3

#2137 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

kameni.spavac wrote:
gost iz ZG wrote:
8-) ovako,

Sve navedeno vrijedi i za glasace SDA...
znaci hrvati 90 godina koji su glasali za hdz su glupi ,tako i bosnjaci koji su glasali za sda??
Kameni spavac e da mi je znati iz koje ti cuke tipkas manjeg suncanog entiteta?

Sve je ovo dosta kontradiktirno sto je napisao gost iz ZG
citaj boldirano
kameni.spavac

#2138 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kameni.spavac »

Vjerovatno jedna od vjernih sda glasaca u ovih 20 godina(ili manje, zavisno koliko godina imas) kojoj je stanje perfektno zahvaljujuci upravo toj stranci.

Vecina stvari navedenih u opis glasackog tijela HDZ-a u Hrvatskoj vazi i za glasacko tijelo HDZ BiH, SDA, a dobrim dijelom i SBB, Zabih :D ,mada su radoncicevi puleni za dlaku nesto bolji.

P.S. Za SDa-ovce vaze posebno prve tri stavke.
lupp

#2139 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by lupp »

Hrvatska ima izbor izmedju korumpiranih polusposobnih hdz-ovaca i izuzetno nesposobnih sdp-ovaca(koji ce se naravno sljedecih godina nakrast). O HDZu se sve zna, a ima i jedan stari video MIlanovica, covjek zna..

http://www.youtube.com/watch?v=zN1JDvKaAuk
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2140 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

lobiraju da glasam za nekog Pehara

oće li mi iko reći jeko taj lik
amrica

#2141 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

Black swan wrote:lobiraju da glasam za nekog Pehara

oće li mi iko reći jeko taj lik

ajoj, nije pehar nego pernar...

ako je to taj :D

pokretao fb revolucije prije nekoliko mjeseci po zg, pojavljivalo se nesto malo raje, k'o fol imali i satore... a u stvari se spojili sa jos jednom grupom protestanata, mislim sa cvjetnog trga... bilo je i nereda...
Sto sve u svemu nije lose, ali je lik uobrazeni prenapuhani prepotentni egocentrik :cry: bio kod Ace Stankovica u 2 i samo sto ne kaze ja sam sljedeci preCednik 'rvacke :-)
amrica

#2142 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

jos malo u 'rvata :-) u 'ajduka

"http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/novi-g ... jduka.html

napravili kalendar sa najpoznatijim igracaima hajduka u istoriji, ali svima fotosopirali petokrake sa dresova, samo bjelina ostala :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2143 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

ja mogu samo za dijasporu glasati mislim da nije taj :?
pehar 15 lista

http://www.livno-online.com/bih/22357-p ... amo-knjige
amrica

#2144 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

Black swan wrote:ja mogu samo za dijasporu glasati mislim da nije taj :?
pehar 15 lista

evo nadjoh nesto

izgleda lik pravo pametan, sto znaci da mu nije mjesto u politiKi :roll:

http://www.researchgate.net/profile/Pehar_Drazen/

ono,meni se svidja, mozda bih i ja glasala da sam se na vrijeme prijavila :oops:
'ta ce on sa ivom-jovom i cavicem... ne vode politiku obrazovani i nacitani nego manipulatori.
ultima_palabra

#2145 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Black swan wrote:ja mogu samo za dijasporu glasati mislim da nije taj :?
pehar 15 lista

Haha, to ti je kandidat Poskokovaca... Mi sami :oops:
Kažu da je bio pametan, ali da je prolupao...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2146 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Evropski parlament izglasao ulazak Hrvatske u EU
Zastupnici Evropskog parlamenta potvrdili su nacrt rezolucije o Pristupnom ugovoru s Hrvatskom. Za ulazak Hrvatske u EU glasalo je 564 parlamentaraca, 38 ih je bilo protiv, a 32 su bila suzdržana.
Ulazak Hrvatske u EU 5. decembra mora potvrditi i Vijeće EU, a 9. decembra potpisat će se i ugovor o pristupanju.

Hrvatska će na sastanku Evropskog vijeća koje tada počinje imati status promatrača.

Parlament je izglasao i još jednu rezoluciju, onu koja izražava uvjerenost da će pozitivni rezultati reforme ojačati povjerenje hrvatskih građana u EU. Građani su pozvani da podrže ulazak Hrvatske u EU, a članice da ratificiraju ulazak.

Tu rezoluciju podržalo je 550 parlamentaraca, 34 su bila protiv, a 41 je bio suzdržan.

U njoj je naglašeno kako posao nije gotov, te kako Hrvatska treba nastaviti s reformama koje je počela provoditi, javlja Jutarnji.hr.
(Sarajevo-x.com)
Sretno :thumbup: ...još samo ove tudjmanovce svest na okružno golootoČki okrug i to je to... :oops:
amrica

#2147 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

:D

"'Ako Hrvatska uđe u EU, ulazi u novu Jugoslaviju!'
Bruxelles, 01.12.2011., 10:38Autor: I.D.52 komentara
Nigel Farage, vođa nacionalističke stranke UKIP i član, Europskog parlamenta, podnio je svoj izvještaj o Hrvatskoj, koja je u procesu ulaska u EU, odnosno kako je on kazao 'na putu u novu Jugoslaviju', u trenutku kada EU i euro samo što nisu udarili u santu leda.

Europski parlament danas glasuje o ulasku Hrvatske u EU, a Farage je tijekom svog govora kazao: 'Prošlog sam rujna bio u Hrvatskoj. Želio sam se uvjeriti odvija li se ondje 'pristojna' nacionalna debata, postoji li dobra kampanja.
Što sam otkrio? Saznao sam da EU čini sve što može da podmiti političku klasu u Hrvatskoj, a to radi prilično dobro. EU je Hrvatskoj već dao 320 milijuna eura kao predpristupnu pomoć. EU je upravo potrošio milijun eura na oglašavačku propagandu govoreći Hrvatskoj da je EU njihova jedina nada.'

Kazao je kako su nekim Hrvatima već podijeljeni dobro plaćeni poslovi kako bi im se dala predodžba koliko je u Uniji dobro, a na zgradama u Hrvatskoj često se mogu vidjeti zastave EU, što njezinim građanima daje dojam da je pitanje članstva već gotova stvar. Naglašava da će bivši komunisti postati neopisivo bogati kada se Hrvatska pridruži EU.
U Hrvatskoj, prema riječima Faragea, nema slobodnih medija, neodvija se debata, a ponuđena je i novčana nagrada onome tko u novimana pronađe članak koji sugerira da ulazak u EU nije ispravan.
'Već smo to vidjeli u EU, ali ja mislim da se to u Hrvatskoj događa u gorem oliku nego ikad prije. Ta je zemlja gotovo tisuću godina tražila neovisnost. I 20 godina imali su nezavisnost – izašli su iz propalog političkog eksperimenta što je bila Jugodlavija – a ako izglasaju ulazak u Europsku uniju, glasuju za ponovni ulazak u novu Jugoslaviju – propadajući politički eksperiment koji će implodirati.
Nadam se da je u posljednjih mjesec ili dva u Hrvatskoj održana debata. Nažalost, sumnjam', zaključio je Farage."

U biti nije smijesno, katastrofa se sprema, pogodice sve.
Gandalf

#2148 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Gandalf »

U biti se ne slažem sa desničarima, nacionalistima, konzervativcima, ali ovaj Farage, čini mi se pogađa u suštinu problema o kojima se u EU šuti - iako je euroskeptik, ne kritikuje on eurokratiju tek tako - u svakom slučaju, Hrvatskoj sretno u EU.
Banksy

#2149 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Profesionalni euroskeptik, pa još Britanac, to mu je u opisu posla,

Hrvatskoj čestitke, uradili su ogroman posao u zadnjih nekoliko godina.
vee-jay

#2150 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vee-jay »

Hrvatska u EU, nacionalisti padaju sa vlasti. Nadam se i prizeljkujem Hrvatskoj sve najbolje. BiH iz ovoga samo moze profitirati!!!
Post Reply