Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
dobar,ti?

#2126 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

MI ZLI, A VI? :evil:
i nisu isti moj je bolji :mrgreen:
aze

#2127 Re: FK Sarajevo

Post by aze »

jakub26 wrote:Utkmice je bila sramota pogotovo za Zelju .Prvo penal , onda 2 gooo 200% iz ofsajda :oops: Navijam za zelju i mogu reci da je utakmica kad se sve sagleda trebala zavrsiti 1:1. bio sam na utakmici naravno i vidilo se da je 2 go bio iz opsajda al necemos e mi manijaci izvlaciti na to. :evil: Sta je tu je sam Skoro je rekao da je napokon sreca bila na njihovoj strani i jeste :wink: Suspendirane je sudija zbog ovoga drugog gola :D Alaimu sve pohvale :-D . A to da ste nas nadjacali na tribinama nije tacnooo :wink: Bili smo glasniji jaci slozni i na jugu mi je bilo extraaa 8) pozdrav raja :)

:lol: :lol: :D
dobar,ti?

#2128 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

ma nek je njemu bilo extra pa makar, a st bi mu tek bilo da je bio na sjeveru, mislim nasem sjeveru :dance:
KPNCTNJAH

#2129 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

jakub26 wrote:Utkmice je bila sramota pogotovo za Zelju .Prvo penal , onda 2 gooo 200% iz ofsajda :oops: Navijam za zelju i mogu reci da je utakmica kad se sve sagleda trebala zavrsiti 1:1. bio sam na utakmici naravno i vidilo se da je 2 go bio iz opsajda al necemos e mi manijaci izvlaciti na to. :evil: Sta je tu je sam Skoro je rekao da je napokon sreca bila na njihovoj strani i jeste :wink: Suspendirane je sudija zbog ovoga drugog gola :D Alaimu sve pohvale :-D . A to da ste nas nadjacali na tribinama nije tacnooo :wink: Bili smo glasniji jaci slozni i na jugu mi je bilo extraaa 8) pozdrav raja :)
Namucio si me moram priznati, al` sam procitao na kraju... naravno da ste bolji bili, uvijek ste... drago mi je da ti je bilo ekstra na jugu i hvala sto si nam ovim smajlijima docarao izgled te tribine, slicnost je nevjerovatna... vozdra
_BaD_BoY

#2130 Re: FK Sarajevo

Post by _BaD_BoY »

jasno je da zeljo ima bolju omladinsku skolu..bar u posljednjih nekoliko godina..i kako su dzeku zvali navijaci to je nebitno al je njihov proizvod..al jebes opet rasprave ko je prije osnovan,ko je bolji na vjecnoj tabeli i slicno :D svaka cast sarajevu na pobijedi al iskreno se nadam da ce vas zeljo razvalit na sledecem derbiju na Kosevu :D
lolo_lolo

#2131 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

evo ja kao navijac sarajeva kazem da je bio opsajd
i sta cemo sad?
vi se na to necete izvlaciti :lol:
BOOZA

#2132 Re: FK Sarajevo

Post by BOOZA »

1987 wrote:Image
8-)
lijepa slika nema sta
CAUS-VISOKO

#2133 Re: FK Sarajevo

Post by CAUS-VISOKO »

Selam kone. Evo dos'o, sa malim zakasnjenjem, da vam iskreno cestitam na pobjedi. Cestitke od co'eka cija je teza birvaktile bila da nije pravi navijac Zelje ako ne mrzi fk Sarajevo. Hvala Bogu to vise nije tako. Sada su mi dragi i jedni i drugi. Ljubi vas Caus. I u pamet.
slucajan

#2134 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

dobar_ti? wrote:
Neelix wrote:
dobar_ti? wrote:Nije on to pokazivao samo nakon postignutog gola, vec i prije tokom utakmice;) A kod nas je taj papcic bio jako jako daleko od bilo cega sto bi se moglo nazvati "ikonom", mislim da je cak najomrazeniji igrac Zelje svih vremena.
on ili dzeko?
Krajnje neukusno staviti u istu recenicu gorazdanskog papcica i najboljeg igraca u BiH u posljednjih dvadesetak godina, produkta nase skole;)
Krajnje neukusno i krajnje istinito je da su ta dvojica kod vas imali apsolutno jednak tretman :!:
meme pitar

#2135 Re: FK Sarajevo

Post by meme pitar »

Čauš-Visoko svaka čast! Drago mi je da je derbi prošao ovako i nadam se bez incidenata! Presretan sam što smo pobjedili i mogu reći da mi je Sarajevo ove godine priuštilo dosta dobrih trenutaka. Evropa pa pobjeda protiv Želje,nemogu se platiti parama!
Želim samo naglasiti da se Alaim ponio kao pravi kapiten i da je puno ljudi griješilo u vezi sa njim. Alaime aferim. Pored Alaima i Škore ljudi nemojte zaboraviti Torlaka koji je poklopio Mešanovića a i sredina sa Hamom i Muminom je odigrala odlično.
Na visini nisu bili Rizva i Beli, a Pliski je trebalo malo više minutaže i bilo bi 1-3!

Još jednom PRESRETAN SAM i još jednom svaka čast navijačima koji će zajedno stajati sad u subotu protiv Portugala a to su navijači i Želje i Sarajeva i još nekoliko klubova iz BIH.
emigracija

#2136 Re: FK Sarajevo

Post by emigracija »

dobar_ti? wrote:
Neelix wrote:
dobar_ti? wrote:Nije on to pokazivao samo nakon postignutog gola, vec i prije tokom utakmice;) A kod nas je taj papcic bio jako jako daleko od bilo cega sto bi se moglo nazvati "ikonom", mislim da je cak najomrazeniji igrac Zelje svih vremena.
on ili dzeko?
Krajnje neukusno staviti u istu recenicu gorazdanskog papcica i najboljeg igraca u BiH u posljednjih dvadesetak godina, produkta nase skole;)
:lol: :lol: ...a đe su pare od produkta. Molio sam boga samo da ne ode nigdje ovo ljeto jer bi vi u tom slucaju dobili lijepu lovu od transfeta koju uopste ne zasluzujete. Sutnete onakvog talenta, bukvalno su neki pod brisali sa njegovim likom i djelom u to vrijeme i sad kao produkt...i to vase skole
dobar_ti?

#2137 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

emigracija wrote: :lol: :lol: ...a đe su pare od produkta. Molio sam boga samo da ne ode nigdje ovo ljeto jer bi vi u tom slucaju dobili lijepu lovu od transfeta koju uopste ne zasluzujete. Sutnete onakvog talenta, bukvalno su neki pod brisali sa njegovim likom i djelom u to vrijeme i sad kao produkt...i to vase skole
50.000 eura od prvobitnog transfera. Znam, nisu velike pare, ali nesto se ne sjecam puno jacih transfera igraca iz nase lige, posebno onih sa 17 godina.

To sto pojedinci nisu cijenili njegove sposobnosti, ili nisu znali prepoznati talenat, nema apsolutno nikakve veze sa cinjenicom da je on dijete fudbalskog kluba Zeljeznicar.
emigracija

#2138 Re: FK Sarajevo

Post by emigracija »

dobar_ti? wrote:
emigracija wrote: :lol: :lol: ...a đe su pare od produkta. Molio sam boga samo da ne ode nigdje ovo ljeto jer bi vi u tom slucaju dobili lijepu lovu od transfeta koju uopste ne zasluzujete. Sutnete onakvog talenta, bukvalno su neki pod brisali sa njegovim likom i djelom u to vrijeme i sad kao produkt...i to vase skole
50.000 eura od prvobitnog transfera. Znam, nisu velike pare, ali nesto se ne sjecam puno jacih transfera igraca iz nase lige, posebno onih sa 17 godina.

To sto pojedinci nisu cijenili njegove sposobnosti, ili nisu znali prepoznati talenat, nema apsolutno nikakve veze sa cinjenicom da je on dijete fudbalskog kluba Zeljeznicar.
Koji pojedinci, pa citav stadion mu je znao zvizdati i vrijedjati ga na najgore moguce nacine. Kakvi sad pojedinci, svima vam je svanulo kad je otisao....i sad produkt
dobar_ti?

#2139 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

A ti si bio prisutan na stadionu kada mu je cijeli stadion zvizdao? Onda si pretpostavljam bio prisutan i na Kosevu protiv Heartsa kada je cijela tribina skandirala njegovo ime da bi ga Amar uveo u igru;)

Jos mi nisi objasnio, kakve veze ima odnos navijaca sa cinjenicom da je on prosao sve selekcije naseg kluba?
Šibicar

#2140 Re: FK Sarajevo

Post by Šibicar »

dobar_ti? wrote:A ti si bio prisutan na stadionu kada mu je cijeli stadion zvizdao? Onda si pretpostavljam bio prisutan i na Kosevu protiv Heartsa kada je cijela tribina skandirala njegovo ime da bi ga Amar uveo u igru;)

Jos mi nisi objasnio, kakve veze ima odnos navijaca sa cinjenicom da je on prosao sve selekcije naseg kluba?
Ima,ima itekako,to ti se zove 'krivina'... :D
Rauber

#2141 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Ovako je to u subotu bilo :D

Image
PriNc_ba

#2142 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

garant ofsajd :lol:

ne znaju sta ce od sebe pa su poceli i izmisljati :D

Image
Mr Hiccup

#2143 Re: FK Sarajevo

Post by Mr Hiccup »

Image
ElEjércitoDelEbro

#2144 Re: FK Sarajevo

Post by ElEjércitoDelEbro »

Jel ko čuo za ovaj novi virus Ž1S2 :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2145 Re: FK Sarajevo

Post by Admir_1984 »

ElEjércitoDelEbro wrote:Jel ko čuo za ovaj novi virus Ž1S2 :D
:thumbup: :thumbup:
Topla voda

#2146 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

iz tekme u tekmu nisam zadovoljan igrom belosevica i dude.

volio bih kad bi dzakmic igrao na zadnjem veznom,ne maksumic ..kako mnogi misle,i nekog kreatora ,kojem mozak brzo radi ....na mjesto ofanzivnog veznog.

i bila bi brza igra,a to nam treba...jer kad igramo na prvu ,i guramo loptu samo naprijed...niko se ne moze oduprijeti...

znaci samo ,lijevi bek..ko maca sto je bio nekad....i neki igrac koji sve moze uvezati i ubrzati igru ...i ne vidim uopste,kako mozemo osvojiti ispod 30 bodova u drugom dijelu sezone.
El_comadante

#2147 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

podigli smo se što je dobro. u jednom trenutku je Željo imo 8 bodova više a sada mi imamo 3. znaći dižemo se polako i sada smo 4. mislim da ovaj ritam Velež nemože pratiti i da če pasti što znaći da nam je otvoren put ka 3 poziciji u ovom trenutku. ono što je dobro da nam mnogi od jaći dolaze na noge (Široki, Zrinjski, Borac, Leotar ...) pa bi mi mogli i do pozicije broj 2 u najmanju ruku. e sada nam treba par pojačanja recimo odbrana i sredina i to je to, jer i sa ovim sastvom smo super igrali. ali sada nertreba svašta ni dovoditi treba biti mudar. ali do toga ima još dosta vremena.
van Basten

#2148 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

ljudi, u svoj toj euforiji nisam mogao a da ne primjetim jednu stvar - na ovom derbiju smo konačno dočekali da se Alaim poravna sa prečkom :dance: :dance:
zaista se nisam tome nadao, ali eto... izgleda da je i on golmanski sazrio nakon deset godina među stativama.
I još, kao komentar na tu odbranu, onaj košpicar šarić iz Avaza reče "čime je još jednom pokazao zašto je već godinama najbolji golman Premijer lige" :lol:
sjajna pobjeda, sjajna igra... vidiš Ćala kako treba uvijek ići na pobjedu i to govoriti... a ne one floskule kako idemo nezgodnom rivalu i sl gluposti.
Fordas

#2149 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

ja bih bio zadovoljan sa po jednim igracem na svakoj poziciji :D bez sale, mislim da bi nam barem jedan za odbrane, jedan za sredine i jedan za napada dobro dosli. Mi imamo sasvim solidan prvi tim i nasi problemi nastaju kad neko iz prvog tima otpadne. Ne zaboravite također da i hadzija mora pod noz, da je odgodio operaciju do kraja polusezone. Definitivno trabaju nam barem trojica...
tazmaniaBAN

#2150 Re: FK Sarajevo

Post by tazmaniaBAN »

PriNc_ba wrote:garant ofsajd :lol:

ne znaju sta ce od sebe pa su poceli i izmisljati :D

Image

ovo je situacija kod onog promasenog gola! ;)
Locked