Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radenska wrote:Zene znate li radi li jos Masic u Vojnoj bolnici. Trebao bi mi zbog jedne potvrde a negdje sam procitala da poslije odmora odlazi iz vojne bolnice
ne radi sada a male su sanse da ce se vratiti poslije Bajrama.
sad je na godisnjem odmoru.
Dr. Mašić vam radi privatno u Poliklinici " BIORITAM " u Istočnom Sarajevu kod Tržnog centra Tom, radi tu već duži vremenski period. Svakog četvrtka radi.
40 KM je pregled, ako vas i ostale cijene zanimaju, tu sam .
ganjeta wrote:Dr. Mašić vam radi privatno u Poliklinici " BIORITAM " u Istočnom Sarajevu kod Tržnog centra Tom, radi tu već duži vremenski period. Svakog četvrtka radi.
Koji pregled je 40 KM? Daj spisak koliko sta kosta? Isplati se zbog Masica
Da li neko ima preporuku kome otici na pregled dojke? Ultrazvuk ili sta se vec radi.. Nisam nikada isla a voljela bih onako da budem mirna. I koliko kosta naravno. Hvalaa.
shambho wrote:Da li neko ima preporuku kome otici na pregled dojke? Ultrazvuk ili sta se vec radi.. Nisam nikada isla a voljela bih onako da budem mirna. I koliko kosta naravno. Hvalaa.
jeste li pitali svog ginekologa? gdje pripadate, kojoj ambulanti? obicno se termin dugo ceka ali ako vam se ne zuri, bolje pricekati nego placati privatno. (naravno ukoliko idete cisto onako radi reda).
Idem privatno, Spahovic, on mi je i preporucio pregled. A pripadam Studentskoj poliklinici. Tako da mozda jedino da me uputi na Kosevo al' ne bih to nikako.. U stvari isla sam prosle godine na Otoku rekla mi ima termin za pola godine ...
Uglavnom, opet, ako neko ima za preporuciti dra za kojeg zna da je dobar/ra za UZ dojke.. Privatno nije problem..
shambho wrote:Da li neko ima preporuku kome otici na pregled dojke? Ultrazvuk ili sta se vec radi.. Nisam nikada isla a voljela bih onako da budem mirna. I koliko kosta naravno. Hvalaa.
jeste li pitali svog ginekologa? gdje pripadate, kojoj ambulanti? obicno se termin dugo ceka ali ako vam se ne zuri, bolje pricekati nego placati privatno. (naravno ukoliko idete cisto onako radi reda).
Idem privatno, Spahovic, on mi je i preporucio pregled. A pripadam Studentskoj poliklinici. Tako da mozda jedino da me uputi na Kosevo al' ne bih to nikako.. U stvari isla sam prosle godine na Otoku rekla mi ima termin za pola godine ...
Uglavnom, opet, ako neko ima za preporuciti dra za kojeg zna da je dobar/ra za UZ dojke.. Privatno nije problem..
Kapri wrote:Gdje je AGRAM i da li je njezan taj doktor jer sam nailazila na dva kod kojih prokrvarim obavezno
AGRAM je Poliklinika Sunce,Nedžarići,odmah ondje uz glavnu cestu.Inace su im doktori super,fini,obazrivi i hoce objasniti sta te zanima.Ja lično nisam bila kod ginekologa,ali moja tetka jeste i kaze da je prezadovoljna.
Et,toliko znam
ganjeta wrote:Dr. Mašić vam radi privatno u Poliklinici " BIORITAM " u Istočnom Sarajevu kod Tržnog centra Tom, radi tu već duži vremenski period. Svakog četvrtka radi.
3D ultrazvuk 40 KM
4D ultrazvuk 80 KM
Papa test 45 KM
Koloskopija 40 KM
Nekako mi nezgodno da se javljam na ove teme . Nisam ginekolog.
3D ultrazvuk 40 KM
4D ultrazvuk 80 KM
Papa test 45 KM
Koloskopija 40 KM
Nekako mi nezgodno da se javljam na ove teme . Nisam ginekolog.
Ja sam na zadnjem papa testu imala ASCUS i upalu.Uzimala sma vaginalete i antibiotike.Sada,4 mjeseca poslije uzasno me boli donji dio stomaka konstantna bol kao da cu dobiti(a proslo mi je)i bol udara u krsta,ustvari kao u desnu stranu krsta ili desni bubreg.Cesto idem u wc i mokraca je neugodnog mirisa,kao nekako kisela.Sta moze biti?
Kapri wrote:Ja sam na zadnjem papa testu imala ASCUS i upalu.Uzimala sma vaginalete i antibiotike.Sada,4 mjeseca poslije uzasno me boli donji dio stomaka konstantna bol kao da cu dobiti(a proslo mi je)i bol udara u krsta,ustvari kao u desnu stranu krsta ili desni bubreg.Cesto idem u wc i mokraca je neugodnog mirisa,kao nekako kisela.Sta moze biti?
Ovo boldirano mogu biti simptomi E. Coli, a i ova bol sto udara u bubreg takodje moze biti simptom E. Coli. Trebala bi uraditi nalaz urina pa ces biti sigurna sta je u pitanju.