Slican sam primjer.Pusio 10 godina i pokusavao sve nesto kratko dan-dva.Zadnji put prestao pusiti 4 mjeseca i kao sto rece drugi profil.Mislio sam da me puskom nije niko mogao natjerati da je zapalim...jer mi se bas gadila..Elem sve to opet sam poceo .. jedna po jedna i kupim ja cigare...svjestan sam da m ubija..ali znam da cu prestati diminjati... u to sam siguran..u naredni mjesc dana opet idem sa pokusajem...i ubjedjen sam da je ovo zadnji pokusaj...to sa strpljenjem ti stvara jos veci pritisak u glavi.. psihicki teret..nema veze strpljenje sa tim...nemoj nigdje zuriti jer ima dosta vremena...neka ti je u podsvijesti da ce proci i te krize i zlja za cigarom..ali neka ti je to u podsvijesti samo onda kad ti ona prahne...nemoj stalno misliti na nju..jer onda opet te vuce...neka ti je sretno...a i meni..ljutiajvar wrote:Hvala drugi profil,
Ne vjerujem da mi treba bas profesionalna pomoc i nema nista lose u tome da se covjek uci strpljenju. A sto se tice vojnog roka, guliti krompir mogu i kod kuce.
Hocu da kazem, osjecam da mi malo fali da uspijem. Tacno osjetim, ali mi treba samo neko ko je slicno prosao sto se emocija tice.
Hvala
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2