Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ev mojih parova za danas :
osijek -dinamo 2 1,75
bosna- cibona 2 1,60
hajduk- croatia 1 1,20
koef:3,35 na 50 kera
* i ako ima zainteresovnanih za kladionicarski forum, odlicna ekipa, svi smo za timksi rad, ko zeli da podjeli parove sa ostalim i da zaradi na klaoni nek se javi na pp.
sretno danas svima koji igarju.
Ja imam teoriju jednu mozda nisam u pravu ali eto...Proslo kolo palermo izgubio kuci i sad uzese fiorentinu onda catania uze 3 boda na strani i sad izgubise od sienne koja ima najlosiji score na strani....Sreca htio sam igrati Fiorentinu i dodjem u kladionicu vidim kvotu poceo se smijati i stavim armenia oba gol daju..Prosao Milan sad u 5 cekam Osasunu i armeniu oba gol..
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Ja imam teoriju jednu mozda nisam u pravu ali eto...Proslo kolo palermo izgubio kuci i sad uzese fiorentinu onda catania uze 3 boda na strani i sad izgubise od sienne koja ima najlosiji score na strani....Sreca htio sam igrati Fiorentinu i dodjem u kladionicu vidim kvotu poceo se smijati i stavim armenia oba gol daju..Prosao Milan sad u 5 cekam Osasunu i armeniu oba gol..
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Ja imam teoriju jednu mozda nisam u pravu ali eto...Proslo kolo palermo izgubio kuci i sad uzese fiorentinu onda catania uze 3 boda na strani i sad izgubise od sienne koja ima najlosiji score na strani....Sreca htio sam igrati Fiorentinu i dodjem u kladionicu vidim kvotu poceo se smijati i stavim armenia oba gol daju..Prosao Milan sad u 5 cekam Osasunu i armeniu oba gol..
pa koja ti je teorija prijatelju?
Da nije slucajno da je Palermo uzeo 3 boda kao da je Catania izgubila 3 boda a proslo kolo znamo kako je proslo....Naravno mozda grijesim ali fakat je sve teze i teze pogoditi..Ali ja sam rekao da je najbolji tip St etienne i evo vodi..A ne vasi tipovi 1.20 .ili 1.25 hahah salim se ja...Samo ja to ne igram male kvote..
fkr_tuzla wrote:ev mojih parova za danas :
osijek -dinamo 2 1,75
bosna- cibona 2 1,60
hajduk- croatia 1 1,20
koef:3,35 na 50 kera
* i ako ima zainteresovnanih za kladionicarski forum, odlicna ekipa, svi smo za timksi rad, ko zeli da podjeli parove sa ostalim i da zaradi na klaoni nek se javi na pp.
sretno danas svima koji igarju.
ja svoje odradio za danas, hvala dinamo sto me nije mucio
Jos Benfica ostala za stoju,vodi 1:0 ali ce me zavaliti kao da gledam !
a ona tri nista...koliko si osto dobar? cenera?
joj sto em bosna preznoji ..ali zipa seljacke politike (fol ne igraju ivanovic, vucurevic )
danke cibosima
50 u plusu,meni dosta .Na onom jednom listicu me izradi Brno (0:0).Imam jos jedan listic za sicu Boca J.-2 i Sao Paolo-2 ali cisto sumnjam da ce proci.
sinus wrote:15:00 Milan - Atalanta (P.P) tip 1 10/10 20:15 Osijek - Dinamo tip 2 8/10 18:00 Boston - Orlando (P.P) tip 1 9/10 14:30 Arsenal - Burnley tip 1 8,5/10 16:00 Xamax - Vaduz tip 1 9/10
-------------------------------------------
8 KM x 12,39 = 99,12 KM
E koji su debili ovi igrači Bostona to je čudo neviđeno
juce samo reala ,pet parova igro,10 za 400
danas samo leverkuzen ,5 parova igro,20 za 250
otiso opet u 8 ,odigram 6 parova i padnem onaj palmeiras u zadnjoj minuti 10 za 300
i jos sam cenera na ove sto sam redo vise parova,tu je bilo dosta fula
Jedno pitanje ...posto sam se navukao na ovo online kladjenje .. bwin.com jel ima neko iskustva sa tim interesuje me prvenstveno posto se tu moze vrsiti uplata sa kartice direktno .. da li na njoj trebaju biti euri da prebacim eure ili mogu i KM pa da se samo prebaci u Eure :S