daif,daif...........zgubidann wrote:istocnjak wrote:Ne navracam dolje ali znam neke izviđenja sto rade u halal mesnici kao mesari. Procitao sam tvoje postove koje si ranije pisao i vidim da si vec prijetio BHF-u, a koliko sam skontao i meni si sada uputio neke prijetnje u prenesenom smislu.zgubidann wrote: A i ja bi isto poklonio samo neznam gdje da te nadzemima ona pijaca dole izpod pijace preko puta kvadranta pa ima dole nekih bradonja opravljaju mobitele pa jedino dole da ostavim to , il da njih poselemami
Zar ne?
To bi trebali negdje da se nadzemo pa da prodiuskutujemohos na toj pijaci jel ti valja , ima ih dole vise u onoj supici a valjda ste svi isti cim se druzite sto bi reko jedan ko svaki pa nek ti oni prenesu kad i sta .......
Ramazan, opet ;)
- giordania
#2126 Re: Ramazan, opet ;)
- giordania
#2127 Re: Ramazan, opet ;)
Eh,ima li ko kakvih linkova za ove knjige?ZahvaljivamAhmmed wrote:arzuhal wrote:Ako Bog dasahan wrote: Hadzi Loju onda obavezno procitajI Legenda o Ali-paši je obavezna...Duh muslimana iz bosanskih brda
I Poema o Gazi-Husrevbegu
-
istocnjak
#2128 Re: Ramazan, opet ;)
giordania wrote:
daif,daif...........
-
istocnjak
#2129 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ko se ba prodaje sve je to tako k'o sto sam rek'o ... sahih potvrdjeno ... nista daif ...BHF_Manijak wrote:Uh nadrobiste vi ovdje svega,co`ek ne dodje po dana i ima sta i vidjet...hOptimus nogu dobi,kad dodje novi, la`netullah alejke!!nego kompleks je gadna stvar,tako vele,jelle brate Arzuhale,insan nakvu tjeskobu u sebi osjeti ma razdire ga a ne mERe nista,ubi ga to u pojam,katkad bi vrito do neba....
![]()
al nejse,na ignore je kako god...moRebit puka potreba za komunikacijom,pa da bilo kako se na sebe skrene paznja...
@ISotcnjak,hvala barte na sprintericama gdje cuo i ne cuo...![]()
nego kako se bolan ono prodajes Ruzmarini i Zvjezdici da te naFale raji po Vratniku,ih ih ko te ne zna.... finjaka pucas ovo ono,lafo ode ranije lec...a vratnicke hanume navecer nisu rahat od njegovog zavodnickog glasa
![]()
Last edited by istocnjak on 07/09/2009 17:17, edited 1 time in total.
-
istocnjak
#2130 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ne znam vala sta ga ti kazem vodaju djevojku ... po petero cipela unisti hodajuci ... i na kraju nista ...ružmarin-a wrote:halali, ako smijem samo:istocnjak wrote:Vezano za asikovanje u Islamu, mislim da dvoje mladih ljudi svakako treba da se upoznaju sa iskrenim nijetom da zasnuju brak ali niposto da cine blud jer od toga nema hajra. Na kraju od takvih veza ne bude nista vec samo navuku na sebe nesrecu, jer blud covjeka vodi u dusevno siromastvo. Naime, takav grijeh stvara nematerijalnu perdu i biva uskracivanjem nafake od Allaha dž.š.
Dakle pored dusevnog, blud vodi i u materijalno siromastvo.
Asikovanje u Islamu treba da bude cisto i drugarski. Takodjer ima brace koja serijatski asikuju sa djevojkama godinama i grijeh je sto zavlace djevojku toliko dugo pa na kraju ostane neudata a oni ozene neku sasvim drugu. To nije u redu jer se mozda nekom drugom ta ista djevojka svidjela ...
Na omladinskim druzenjima i predavanjima koja se organizuju u Sarajevu dosta se je mladih ljudi upoznalo. Mislim da su predavanja brata hafiza Bugarija bila sevep da se dosta mladih ljudi koji su u Islamu na taj nacin i upozna.![]()
1. koliko dugo to treba da bude, po tvom mišljenju a da nije odugovlačenje ?
2. smije li seka onda ako vidi da je ovaj "vuče za nos" da mu kaže: "izvini moram razmotriti drugu/e ponudu i da mu neki otkazni rok, recimo, da on razmotri koji mu je oportunitetni trošak nerješavanja situacije u dogledno vrijeme![]()
Molim da uvažite humoristični stil izražavanja, sa pravnom formom![]()
![]()
i hvala na eventualnom otklonu postojećih nejasnoća, odnosno iznalaženju konstruktivnog rješenja ili kompromisa.
- BHF_Manijak
#2131 Re: Ramazan, opet ;)
Ma kakvi bolan...onda mora da je neka pozamasna greska u lancu prenosilaca
ja sam cuo da kad krocis nogom na vratnicki asfalt i zadjes medju sokake,odje`nom podje zveket lonaca i serpi,a Bogami i parmaci se nadju
tako i Zvjezdica veli....
a bratu Arzuhalu ima da muka dodje od vratnicko-asikske price,al halalit ce nama to on,znamo ga,saburli insan
a bratu Arzuhalu ima da muka dodje od vratnicko-asikske price,al halalit ce nama to on,znamo ga,saburli insan
-
istocnjak
#2132 Re: Ramazan, opet ;)
Ma neeee rek'o sam ti ... cim dodjes gore i mene spomenes to odmah kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ma gotiva.BHF_Manijak wrote:Ma kakvi bolan...onda mora da je neka pozamasna greska u lancu prenosilacaja sam cuo da kad krocis nogom na vratnicki asfalt i zadjes medju sokake,odje`nom podje zveket lonaca i serpi,a Bogami i parmaci se nadju
![]()
- BHF_Manijak
#2133 Re: Ramazan, opet ;)
Ma sve je to divno,ali ipak mene strah da ja to testiram sam,moram Sahana povest sa sobom,zajedno smo jaci! 
-
istocnjak
#2134 Re: Ramazan, opet ;)
Eno ga sav se osafunjo od ove price kaze da vise nogom na brdo nece krocit' ... a sta cu kad vam se svidjaju oviBHF_Manijak wrote:a bratu Arzuhalu ima da muka dodje od vratnicko-asikske price,al halalit ce nama to on,znamo ga,saburli insan
ašik-muhabeti sto kazu "lahko je ribu u vodu natjerati"
- BHF_Manijak
#2135 Re: Ramazan, opet ;)
Bogami ja se nisam ni bunioistocnjak wrote:Eno ga sav se osafunjo od ove price kaze da vise nogom na brdo nece krocit' ... a sta cu kad vam se svidjaju oviBHF_Manijak wrote:a bratu Arzuhalu ima da muka dodje od vratnicko-asikske price,al halalit ce nama to on,znamo ga,saburli insan
ašik-muhabeti sto kazu "lahko je ribu u vodu natjerati"
-
istocnjak
#2136 Re: Ramazan, opet ;)
Nista ti sam kreni i uzbrdo ... laganini negdje na pola puta na lijevoj strani udji na vrh sokaka i zaustavi neku @zvjezdicinu konu i sve joj fino ispricaj kako mene znas, kako si dobar samnom i vidjeces gotive (kahvica, sokic, itd).BHF_Manijak wrote:Ma sve je to divno,ali ipak mene strah da ja to testiram sam,moram Sahana povest sa sobom,zajedno smo jaci!
- BHF_Manijak
#2137 Re: Ramazan, opet ;)
Evo culi su svi,odnsoo procitat ce sta si rekao moj istocnjace,kojim slcuajem ako me veecras ne bude online,jal sam na CUM-u jal sam sa mladom zaglavio pod pendjerom
mada prije ova prva varijanta 
-
istocnjak
#2138 Re: Ramazan, opet ;)
Evo ... ipak ponesi ovo za svaki slucaj nek se nadje pri ruci ...BHF_Manijak wrote:Evo culi su svi,odnsoo procitat ce sta si rekao moj istocnjace,kojim slcuajem ako me veecras ne bude online,jal sam na CUM-u jal sam sa mladom zaglavio pod pendjerommada prije ova prva varijanta

ali bice gotiva k'o sto sam ti rek'o kahvica i to ... nista ne brini ...
-
istocnjak
#2139 Re: Ramazan, opet ;)
Ima li k'o ovu poemu ostao sam zapanjen kada sam je procitao nista se nije promjenilo do danas. Isto se desava.Ahmmed wrote: I Poema o Gazi-Husrevbegu
- giordania
#2140 Re: Ramazan, opet ;)
Tvoje je samo da krenes uzbrdoistocnjak wrote:Evo ... ipak ponesi ovo za svaki slucaj nek se nadje pri ruci ...BHF_Manijak wrote:Evo culi su svi,odnsoo procitat ce sta si rekao moj istocnjace,kojim slcuajem ako me veecras ne bude online,jal sam na CUM-u jal sam sa mladom zaglavio pod pendjerommada prije ova prva varijanta
ali bice gotiva k'o sto sam ti rek'o kahvica i to ... nista ne brini ...
@istocnjak je vec pripremio teren
-
istocnjak
#2141 Re: Ramazan, opet ;)
Ma davno pripremljen ...giordania wrote: Tvoje je samo da krenes uzbrdo![]()
@istocnjak je vec pripremio teren
-
istocnjak
#2142 Re: Ramazan, opet ;)
Ova me ilahija podsjeti na neko vrijeme od prije nekoliko godina kao i predivna druzenja ...
- pustopoljina
#2143 Re: Ramazan, opet ;)
je li vec vrijeme iftara u sarajevu?
-
istocnjak
#2144 Re: Ramazan, opet ;)
Bilo je davno sad ce skoro pa sat vremena. Odakle ti tipkas?pustopoljina wrote:je li vec vrijeme iftara u sarajevu?
Evo ti vidi na vaktiji: http://www.vaktija.ba/
- pustopoljina
#2145 Re: Ramazan, opet ;)
malo sam posvadjana s geografijom 
ovdje je bio u 19:35 (at)
ovdje je bio u 19:35 (at)
- zvjezdica_7
#2147 Re: Ramazan, opet ;)
Selam narode. Evo jedna i od mene, rasplače me svaki put
- arzuhal
#2148 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam i selam alejkum! What's up?
Ej, BHF brate! Ne znam jesi li vidio već ovu reklamu turske repke, al' gle protiv kakvog sufijskog bratsva valja igrat u srijedu
Ej, BHF brate! Ne znam jesi li vidio već ovu reklamu turske repke, al' gle protiv kakvog sufijskog bratsva valja igrat u srijedu
- Ahmmed
#2149 Re: Ramazan, opet ;)
Brate arzuhal,pa gdje ćeš ovo postavljati?
Hem Turci, hem muslimani....

- arzuhal
#2150 Re: Ramazan, opet ;)
Ledi krv u žilama...kad pomislim kako je samo bilo onima koji su valjali stat pred Sultanovu vojsku...eeej..Ahmmed wrote:Brate arzuhal,pa gdje ćeš ovo postavljati?![]()
Hem Turci, hem muslimani....
![]()