sabanss wrote:_Reds_ wrote:Pazi ovo VIK i ZOI.
Da bi se smijao ili plakao.

Ukinuo redukcije vode, smijenio SDA direktora u VIK-u, prelomio kredit za šestosjed
Ja bih plakao da je iko prije njega išta bolje uradio, ovako ne znam šta da ti kažem. Zamisli kad ti je on najsposobniji premijer kantona od rata na ovamo

Neka je bolje nista ne govoriti, nego svašta govoriti.
Taj sukob u Vodovodu je bio isključivo lične prirode i ništa drugo. Između njega i SDA NG. Ista stvar apsolutno je bila i u ZOI.
Smijenio SDA dikretora, dosao SDA dikrektor, i eto sada ima vode.
Čitav grad je ispaštao zbog njegovih sukoba sa drugima, eto na šta je spreman taj čovjek.
Šestosjed? Jesi se onjime? Ok napredak, nije ga on sam realizovao, a sa druge strane eto sada ga time hvalite, kad ga hvalite hajde malo da pogledamo koliko je fušeraja na istom i koliko ima mana i fula.
Sa Trebevićkom žičarom nema ništa, a razlika ogromna u odnosu na šestosjed.
I kako to da je on najbolji, a Vlada bez čijeg glasanja nije mogao ništa veće uraditi ne valja ?
Neki imaju vrlo kratko pamćenje, pa im onda Kifla bude spas, kao što je bio spas u KK Bosni, i preko pajdaša u KS BiH.
A da ne govorim o famoznim privatnim firama za izvlačenje novca iz Lutrije, zakupi, dugovi, itd.
Ali da lijepo priča, samo se od priča ne živi.
Nije on otresao SDP, toliko imaju svojih glasača i to je to. On je pokupio glasove od SBB-a i DF-a. A opet su to glasovi od nekadašnjih SBiH glasača.
On priča što narod voli čuti, slično kao Komšić i udaranje po prstima.