Kome ce turisti smetatArtest wrote:Kome smeta hrvatska dijaspora u BiH
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bosan
#2126 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
-
suncana_strana
#2127 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
U isto vrijeme smo se otcijepili od Jugoslavije.
Vi za 20 godina nemate nikakvih sportskih uspjeha, apsolutno nikakvih.
U svijetu ste poznati samo po ratu i po mrznji.
Glavni grad vam vise lici na Kandahar nego na moderni europski grad.
Nezaposlenost najvisa u Europi, medju najvisim u svijetu.
Ljudi frustrirani, i namrgodjeni.
i onda se netko nadje da kaze da smo mi luzeri jer smo srebreni na prvenstvu i viceprvaci svijeta. i nalazi mane Hrvatskoj.
i onda se netko nadje da kaze da smo mi luzeri jer smo srebreni na prvenstvu i viceprvaci svijeta. i nalazi mane Hrvatskoj.
-
zenit dozic
#2128 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Volis li ti obrezanesuncana_strana wrote:Oni pate jer znaju da smo daleko, daleko iznad njih. To njih boli. Zato nam nalaze mane u svemu. A mi smo viceprvaci. Zavist i ljubomora su cudo.
Ali eto, valjda ce i oni nekad imati nekakvih uspjeha koji ce biti prepoznati u svijetu, mada iskreno sumnjam.
Mada, nadje se i pokoji koji je iskren pa je navijao za Hrvatsku, ne uplicuci politicke konstrukcije koje su stvorili u svojim glavama.
-
stalaktit
#2129 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jedan mali debil? Ja rekoh nešto bilo, a on meni daje primjer izoliranog slučaja, i to nekog djeteta koje nama pojma što viče. Incident nije dovoljan za poopćavanje, sorry. Laku noćmO k3 wrote:jeli ti proslo od onog malog debila sto je vikao u kameru noz,zica....?? nosio je dres susjedne drzavestalaktit wrote:Ne možeš me podsjetiti, možeš me jedino obavijestiti, jer ne znam što je bilo. Ali brzo, 23:20 je.mO k3 wrote: hoces da te podsjetim sta je nekidan bilo u mostaru???
@sunčana, de krvitissove smiri se, znamo da smo nemjerljivo bolji u sportu i sve te stvari, ali pobjede valja slaviti dostojantsveno. Tako se uzdižeš još više, ovako omalovažavaš vlastiti uspjeh. Odi sutra na posao i radi ga bolje nego dan prije, pa tako ispoštuj narod i državu. To je poruka koju valja izvući od ovih mjesec dana, a ne loathing na forumu koji služi za razonodu.
- AmiĐa_Idriz
#2130 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:U isto vrijeme smo se otcijepili od Jugoslavije.

:kava:
-
Korisničkoime
#2131 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
UuuuuuuuuuuArtest wrote:Kome smeta hrvatska dijaspora u BiH
Osjetljivo, osjetljivo.
- Kal El
#2132 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
U svijetu ste poznati samo po ratu i po mrznji.suncana_strana wrote:U isto vrijeme smo se otcijepili od Jugoslavije.
Sto me slatko nasmija...
- Point.
#2133 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jarane, džabe se uspinjete biti mega Hrvati pa vas u Hrvatskoj doživljavaju kao Bosance, odnosno Hercegovce. Bh Hrvat iz Zenice, Mostara ili Viteza ima više zajedničkog sa Bošnjakom iz Travnika ili Bh Srbinom i Kotor Varoši nego sa Hrvatom iz Zaprešića, Pule ili Tučepa. Jedino zajedničko što imate je religija ali to imate i sa Ekvadorom, pa možeš komotno biti i ekvatorac, ali svi znamo pravu istinu.stalaktit wrote:Je, ti ćeš joj reći što je. I nama što smo. Hvala na pomoći, ali mi stoljećima znamo što smo, i znat će to naša djeca još stoljećima. Jedna arbitrarna državna granica kao što je BH granica ne može rastrgati hrvatsko nacionalno biće. Bili smo Hrvati i kad je bila Jugoslavija, i kad je bila Austro-Ugarska, a i prije toga. I bit ćemo poslije toga.Better Man wrote:Da, ali moraš shvatiti da ti nisi Hrvatica, jer nisi rođena u Hrvatskoj, niti imaš bilo kakve veze s Hrvatskom, osim što je voliš. Na osnovu toga što si katolkinja ne možeš se smatrati hrvaticom. Ti možeš samo biti bosanka katoličke vjeroispovjesti, jer si iz Bosne. Da si iz Hercegovine bila bi hercegovka katoličke vjeroispovjesti. Dakle tvoja nacionalna odrednica može biti samo Bosansko i Hercegovačka.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.
Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.
Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima.![]()
![]()
Spuštanje na regionalnu razinu ili religijsku razinu, pojmovima hercegovci ili katolici neće vam pomoći. Pametnije bi bilo da naučiš razlikovati narodnost, religiju i regionalnu pripradnost, nego da pametuješ ljudima okolo. Jedini koji ste u nacionalnom identitetu izgubljeni ste vi, em nastankom nove nacije nakon rata, em željom da i nas uvučete u tu "naciju" pojmom Bosanci i Hercegovci. Not gonna happen.
Dosta je bilo nogometa i rasprava o nogometu i politici, sutra je novi (radni) dan. Valja jahati na ovom valu radosti još bar par dana.
-
channel10
#2134 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Lutko , samo gazisuncana_strana wrote:U isto vrijeme smo se otcijepili od Jugoslavije.
-
radostan dan
#2135 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
čestitam ti, ogroman uspjeh, nezamisliv do juče. odlična ekipa koja ima glavu i rep. viziju i plan. i želju.stalaktit wrote:radostan dan wrote:
na meni jahati neš...Dobra
Seksistički, ali volim ja to tako
skup jakih individua koji su se prilagodili gore pobrojanom.
igrali za svoj obraz, za kolegu, i za navijače. pošteno.
- Edin H.
#2136 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Valjda nije, Kolindi je petobankamO k3 wrote:@pici prestar si ti za obe ..
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#2137 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Da ne biste više kakali ...lock.
Laku noć.
Laku noć.
- Charuga
- Globalni moderator
#2138 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Satra se ti od trolanja, odmori malo, uživaj u srebru i uspjehu reprezentacije Hrvatske.suncana_strana wrote:U isto vrijeme smo se otcijepili od Jugoslavije.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, trolanje"
» suncana_strana
1 mjesec
- Charuga
- Globalni moderator
#2139 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, trolanje"
» radostan dan
» AdemBadem
» Fudo Bosna
» Korisničkoime
» zenit dozic
» stalaktit
» mO k3
» Point.
» Better Man
» Connaisseur Karlin
14 dana
» radostan dan
» AdemBadem
» Fudo Bosna
» Korisničkoime
» zenit dozic
» stalaktit
» mO k3
» Point.
» Better Man
» Connaisseur Karlin
14 dana
- AmiĐa_Idriz
#2140 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
e čuj AdemBadem 
- Charuga
- Globalni moderator
#2141 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Dok pregledam ostatak stranica, koje nisam stigao, vjerujem da će biti još putnika u banoviće.
Fudbal/nogomet, SP, finale, utakmica ...
Fudbal/nogomet, SP, finale, utakmica ...
- Logovan
#2142 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
HahahAmiĐa_Idriz wrote:e čuj AdemBadem
Charuga
- Dosadno mii
#2143 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Po mom misljenju top 3
Francuska
Belgija
Brazil
Trebalo bi drugacije parove pravit
Francuska
Belgija
Brazil
Trebalo bi drugacije parove pravit
- Dosadno mii
#2144 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
I nije niko prezivio na temi hah

- Laertes
#2145 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Preživio je LeclercDosadno mii wrote:I nije niko prezivio na temi hah
- Charuga
- Globalni moderator
#2146 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"bersK wrote:Dokle se došlo, osporava se uticaj Luke Modrića u igri Hrvatske??????? Bošnjo jebem te u usta.
Mada jasno je da u tom ima pozadinu i mržnja prema Hrvatima. Ovo srebro je pola njegovo.
» bersK
7 dana
- Russki
#2147 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Napokon pametan komentar.SmokingMan wrote:Kolinda je iskazivala pretjerane emocije koje inače nisu u njenoj prirodi,vjerovatno da bi sebe prikazal kao jednu svestranu,toleratnu,miroljubivu,brižljivu osobu.Iskreno,ne priliči jednoj osobi koja predstavlja jednu suverenu državu da se onako ponaša.Ono se ne može nazvati ni spontanošću,već klasičnom glumom.
Boli nju kurac i za Hrvatsku i za igrače i cijelu tu svitu. Sebi skuplja bodove. Mater jebavala.
- Charuga
- Globalni moderator
#2148 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma,"commendatore wrote:ja bi kolindu žegno na terenu kad je bal nek i hala gori - kad je vec raspolozNa
» commendatore
7 dana
- Baltazar_khan
#2149 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
prije oko sat vremena, kolinda je na fejsu imala oko 500 hiljada lajkova. evo sad ima oko 600 hiljada
a prije prvenstva nije imala ni 150 - 200 hiljada ja mislim
baš se žena izreklamirala 
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#2150 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Izreklamirala sebe ali skrenula pažnju i na kockice, čitaj Hrvatsku. Da - kako je neko zapazio - ugradi u memoriju kockice kao što su već ugrađeni Coca-cola ili Nike. Što zbog aktuelnog turizma, što zbog potencijalnih investitora.Baltazar_khan wrote:prije oko sat vremena, kolinda je na fejsu imala oko 500 hiljada lajkova. evo sad ima oko 600 hiljadaa prije prvenstva nije imala ni 150 - 200 hiljada ja mislim
baš se žena izreklamirala
Ima u tom prividnom cirkusu sistema, logike i smisla.