HYUNDAI & KIA all about

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bullet Tooth Tony

#2126 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Bullet Tooth Tony »

golfiista wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:
Throttle wrote:Sto je ovaj displej pomjeren udesno skupa sa vent otvorima na toj fotki 13 :roll:
Ja sam uvjeren da je ovo neka dtuga KIA.. Budimo realni unutrasnjost iz 2010te.. Kakve su ovo tipke oko ovih krugova za regulaciju temp, kakva je ovo plastika.. Sta je ovo? Moze li neko potvrditi da je ovo najslabiji model?
Kad sjednes u ovu Kiu i kad je provozas, kompetentan si da ocjenjujes. Ugl. Entrrijer je kvalitetniji od T roc -a, recimo. Znamo.kakve je enterijere znao imati X3 ili X1. Komentarises slike a da blage veze nemas o cemu se radi. Tipicno Balkanoidski.
100 Sportidza je prodato u 2018 u BiH, sto je odlican rezultat ako uzmemo u obzir da je to iskljucivo prodaja pojedincima i da je ukupno trziste progutalo jedva 3500 pojedinacnih prodaja fizickim licima. ;)
:lol: :lol: sidje padobranac.. Ja sam vozio kiu kad si je gledao na slikama.. Od pro ceeda sa ful max opremom preko ovih obicnijih modela.. :lol: cuj ti lika... Bjez :lol:.. Samo ti potvrdi da je ovo model za 2019

I kad hoces vec nekome da pricas, moras voziti nesto bolje da bi postavio ljestvicu jer je tebi ljestvica na sportagu a meni recimo na Bentaygi

Evo ti jedna slikica sa testne voznje.. Poyy.. Steta sto su mi na drugoj kartici i ostale :sad:

Hej lika.. Mene proziva po osnovi "kad budes vozio" :lol: :lol:

Image

Ceed sa full opremom ima super unutrasnjost.. Ovo je katadtrofa
Last edited by Bullet Tooth Tony on 01/02/2019 13:40, edited 1 time in total.
Bakir1

#2127 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Bakir1 »

vau, vau?
lavic

#2128 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by lavic »

Ma moze se o svemu razgovarati pa i malo nekad biti sarkastican ali uvrede koje pisu golfista i nadzornik su ispod svakog nivoa.

Na prethodnoj stranici "golfista" nazva vlasnike VW vozila mongoloidima, zaista razgovor na nivou.... :(
golfiista

#2129 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by golfiista »

lavic wrote:Ma moze se o svemu razgovarati pa i malo nekad biti sarkastican ali uvrede koje pisu golfista i nadzornik su ispod svakog nivoa.

Na prethodnoj stranici "golfista" nazva vlasnike VW vozila mongoloidima, zaista razgovor na nivou.... :(
Ne generalizuj stvari. Iole normalan, odnosno prosječan forumaš, sa običnom pažnjom će skontati šta sam napisao, ovi drugi neće.
basicm

#2130 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by basicm »

Evo ja procitao, kazes vw mongoloidi...daj nam protabiri ovo jer se nista pozitivno ne vidi u ovom nazivu.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2131 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by konektovan »

Meni u ovoj kiji sportage, najviše bode oci kolicina plastike na vratima, posebno na zadnjim. Mogu misliti kako to izgleda u jeftinijim paketima opreme.
Generalno, auto fino zgleda.
golfiista

#2132 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by golfiista »

Bullet Tooth Tony wrote:I kad hoces vec nekome da pricas, moras voziti nesto bolje da bi postavio ljestvicu jer je tebi ljestvica na sportagu a meni recimo na Bentaygi

Evo ti jedna slikica sa testne voznje.. Poyy.. Steta sto su mi na drugoj kartici i ostale :sad:

Hej lika.. Mene proziva po osnovi "kad budes vozio" :lol: :lol:

Image

Ceed sa full opremom ima super unutrasnjost.. Ovo je katadtrofa

Ne moraš više, jasno je sve..
Bullet Tooth Tony

#2133 Re: HYUNDAI & KIA all about

:lol: :lol: :lol:

Jel ono tebe punica nagovorila da kupis sportaza ili nadzornika :D :D

Iduci put lupi od stol reci ja cu kupit sta ja hocu :D
Throttle

#2134 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Throttle »

Dobar ovaj crni tuareg :mrgreen:
Bullet Tooth Tony

#2135 Re: HYUNDAI & KIA all about

Throttle wrote:Dobar ovaj crni tuareg :mrgreen:

Da znas da si upravu :D .. Mislim sa cinjenicom da je tuareg, ok razlika jenu unutrasnjosti i motoru ali je platforma ista :D
amar1994

#2136 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by amar1994 »

deblji najlon u vratima isto :)
славянин

#2137 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by славянин »

Bullet Tooth Tony wrote:
Throttle wrote:Dobar ovaj crni tuareg :mrgreen:

Da znas da si upravu :D .. Mislim sa cinjenicom da je tuareg, ok razlika jenu unutrasnjosti i motoru ali je platforma ista :D
Jeli sa 4 sjedista unutra, ono britanska zastavica na prednjim vratima u cosku da oznaci limitiranu seriju :wink: . Dobar je bentayga mada mi se ne svidja nes naprijed izgledom.Vozio 640 ks cini mi se - mansory up :wink:
Bullet Tooth Tony

#2138 Re: HYUNDAI & KIA all about

Meni su se recimo svidjela zadnja sjedista, odnosno dizajn istih.. Ono svako sjediste zasebno... To bas dobro izgleda :D

Koliko se sjecam ovaj nije imao zastavicu koja oznacava first edition seriju

Naprijed su svi ruzni i on i onaj culinan...
Last edited by Bullet Tooth Tony on 01/02/2019 15:02, edited 2 times in total.
славянин

#2139 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by славянин »

lavic wrote:Ma moze se o svemu razgovarati pa i malo nekad biti sarkastican ali uvrede koje pisu golfista i nadzornik su ispod svakog nivoa.

To samo oslikava njihov nivo ;-)
NediM17

#2140 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by NediM17 »

basicm wrote:Evo ja procitao, kazes vw mongoloidi...daj nam protabiri ovo jer se nista pozitivno ne vidi u ovom nazivu.
Evo malo njeznije, vozaci vau wau su ljudi sa posebnim potrebama. Ovo sa posebnim potrebama u pozitivnom smislu. Da pojasnim, da ne bi bilo nejasnoca, plastikaneri su nedovoljno upotrebljivi, a oni imaju posebne potrebe i zato voze vau wau. :tooo:
Nadzornik

#2141 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Nadzornik »

KIA u Sarajevu predstavila unaprijeđeni Sportage

Evo onog plavog sto je golfista vidio... :thumbup:

Premijerom u Sarajevu KIA je na tržište Bosne i Hercegovine uvela unaprijeđeni Sportage koji donosi brojna poboljšanja. Uz niz novosti ovaj popularni SUV definitivno će učvrstiti položaj najpopularnijeg modela ove marke ali i jednog od najpopularnijih modela u ovom vrlo kompetitivnom segmentu.

KIA je već počela sa prodajom osvježenog Sportagea u BiH, a cijene kreću od 40.990 KM koliko košta model sa 1,6 benzinskim motorom od 132 KS i paketom opreme LX Active.

Image
Image

https://www.klix.ba/auto/noviteti/kia-u ... 90131123#2
Nadzornik

#2142 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Nadzornik »

U virtualnom svijetu trazis neki nivo.... :-)

Sta djeca znaju o zavicaju...???
lavic

#2143 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by lavic »

Nadzornik wrote:

U virtualnom svijetu trazis neki nivo.... :-)

Sta djeca znaju o zavicaju...???
Jbg, ipak si 40+...
Optimist

#2144 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Optimist »

golfiista wrote: 100 Sportidza je prodato u 2018 u BiH, sto je odlican rezultat ako uzmemo u obzir da je to iskljucivo prodaja pojedincima i da je ukupno trziste progutalo jedva 3500 pojedinacnih prodaja fizickim licima. ;)
100 Sportagea a preko 200 Tucsona. I koji je sad od ta dva bolji?
NediM17

#2145 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by NediM17 »

Identicni auti, platforma, mehanika, elektronika... Sad je samo pitanje sta se kome vise svidja i koji je na boljoj akciji u datom momentu.

Ja bih licno izabrao Tucsona prije Sportagea.
Me_again

#2146 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Me_again »

NediM17 wrote:Identicni auti, platforma, mehanika, elektronika... Sad je samo pitanje sta se kome vise svidja i koji je na boljoj akciji u datom momentu.

Takodjer.
Ali necu ni jednog ni drugog. Kazu raja sa foruma da je to smece :sad:
golfiista

#2147 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by golfiista »

NediM17 wrote:Identicni auti, platforma, mehanika, elektronika... Sad je samo pitanje sta se kome vise svidja i koji je na boljoj akciji u datom momentu.

Tucson slici drugima, a i unutrasnjost mi je onako, prilicno vec viđeno i nije po mom ukusu. Sportage je neobican, i ima mnogo bolju i kvalitetniju unutrasnjost u odnosu na Tucsona. Hyundai i.njihova prodaja u BiH, hm ima veze i sa Centrotransom.
amar1994

#2148 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by amar1994 »

Me_again wrote:

Takodjer.
:lol: :lol:

Doesn't feel posh inside..

Btw stigle nove toyote Rav4,bas ruzne uzivo.
Me_again

#2149 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by Me_again »

amar1994 wrote:
Me_again wrote:

Takodjer.
:lol: :lol:

Doesn't feel posh inside..

Btw stigle nove toyote Rav4,bas ruzne uzivo.
Hoces da probas :)
amar1994

#2150 Re: HYUNDAI & KIA all about

Post by amar1994 »

Ne bi sada,na proljece mozda :thumbup:
Post Reply