Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:Sto je ovaj displej pomjeren udesno skupa sa vent otvorima na toj fotki 13
Ja sam uvjeren da je ovo neka dtuga KIA.. Budimo realni unutrasnjost iz 2010te.. Kakve su ovo tipke oko ovih krugova za regulaciju temp, kakva je ovo plastika.. Sta je ovo? Moze li neko potvrditi da je ovo najslabiji model?
Kad sjednes u ovu Kiu i kad je provozas, kompetentan si da ocjenjujes. Ugl. Entrrijer je kvalitetniji od T roc -a, recimo. Znamo.kakve je enterijere znao imati X3 ili X1. Komentarises slike a da blage veze nemas o cemu se radi. Tipicno Balkanoidski.
100 Sportidza je prodato u 2018 u BiH, sto je odlican rezultat ako uzmemo u obzir da je to iskljucivo prodaja pojedincima i da je ukupno trziste progutalo jedva 3500 pojedinacnih prodaja fizickim licima.
sidje padobranac.. Ja sam vozio kiu kad si je gledao na slikama.. Od pro ceeda sa ful max opremom preko ovih obicnijih modela.. cuj ti lika... Bjez .. Samo ti potvrdi da je ovo model za 2019
I kad hoces vec nekome da pricas, moras voziti nesto bolje da bi postavio ljestvicu jer je tebi ljestvica na sportagu a meni recimo na Bentaygi
Evo ti jedna slikica sa testne voznje.. Poyy.. Steta sto su mi na drugoj kartici i ostale
Hej lika.. Mene proziva po osnovi "kad budes vozio"
Ceed sa full opremom ima super unutrasnjost.. Ovo je katadtrofa
Last edited by Bullet Tooth Tony on 01/02/2019 13:40, edited 1 time in total.
Meni u ovoj kiji sportage, najviše bode oci kolicina plastike na vratima, posebno na zadnjim. Mogu misliti kako to izgleda u jeftinijim paketima opreme.
Generalno, auto fino zgleda.
Bullet Tooth Tony wrote:I kad hoces vec nekome da pricas, moras voziti nesto bolje da bi postavio ljestvicu jer je tebi ljestvica na sportagu a meni recimo na Bentaygi
Evo ti jedna slikica sa testne voznje.. Poyy.. Steta sto su mi na drugoj kartici i ostale
Hej lika.. Mene proziva po osnovi "kad budes vozio"
Ceed sa full opremom ima super unutrasnjost.. Ovo je katadtrofa
Da znas da si upravu .. Mislim sa cinjenicom da je tuareg, ok razlika jenu unutrasnjosti i motoru ali je platforma ista
Jeli sa 4 sjedista unutra, ono britanska zastavica na prednjim vratima u cosku da oznaci limitiranu seriju . Dobar je bentayga mada mi se ne svidja nes naprijed izgledom.Vozio 640 ks cini mi se - mansory up
basicm wrote:Evo ja procitao, kazes vw mongoloidi...daj nam protabiri ovo jer se nista pozitivno ne vidi u ovom nazivu.
Evo malo njeznije, vozaci vau wau su ljudi sa posebnim potrebama. Ovo sa posebnim potrebama u pozitivnom smislu. Da pojasnim, da ne bi bilo nejasnoca, plastikaneri su nedovoljno upotrebljivi, a oni imaju posebne potrebe i zato voze vau wau.
Premijerom u Sarajevu KIA je na tržište Bosne i Hercegovine uvela unaprijeđeni Sportage koji donosi brojna poboljšanja. Uz niz novosti ovaj popularni SUV definitivno će učvrstiti položaj najpopularnijeg modela ove marke ali i jednog od najpopularnijih modela u ovom vrlo kompetitivnom segmentu.
KIA je već počela sa prodajom osvježenog Sportagea u BiH, a cijene kreću od 40.990 KM koliko košta model sa 1,6 benzinskim motorom od 132 KS i paketom opreme LX Active.
golfiista wrote:
100 Sportidza je prodato u 2018 u BiH, sto je odlican rezultat ako uzmemo u obzir da je to iskljucivo prodaja pojedincima i da je ukupno trziste progutalo jedva 3500 pojedinacnih prodaja fizickim licima.
100 Sportagea a preko 200 Tucsona. I koji je sad od ta dva bolji?
NediM17 wrote:Identicni auti, platforma, mehanika, elektronika... Sad je samo pitanje sta se kome vise svidja i koji je na boljoj akciji u datom momentu.
Ja bih licno izabrao Tucsona prije Sportagea.
Takodjer.
Ali necu ni jednog ni drugog. Kazu raja sa foruma da je to smece
NediM17 wrote:Identicni auti, platforma, mehanika, elektronika... Sad je samo pitanje sta se kome vise svidja i koji je na boljoj akciji u datom momentu.
Tucson slici drugima, a i unutrasnjost mi je onako, prilicno vec viđeno i nije po mom ukusu. Sportage je neobican, i ima mnogo bolju i kvalitetniju unutrasnjost u odnosu na Tucsona. Hyundai i.njihova prodaja u BiH, hm ima veze i sa Centrotransom.
Takodjer.
Takodjer.