Bolieg od Konakovica (kao politicke figure) u KS nema, a vjerovatno ni u FBIH... Da njega nema ne bi bilo ni Vlade KS i to jednostavno morate priznati...Henry Chinaski wrote:Razumijem da levati birači raspravljeju o Konakoviću i njegovim "genijalnim" idejama i izjavama ali ne razumijem da mu ljudi koji bi trebalo da razumiju da su njegova populistička presseravanja jedino u funkciji njegove bolesne ambicije. Zašto mu ljudi koji razumiju da njegovo je znanje i sposobnost nedovoljno da radi kao šetač pasa daju na važnosti raspravljajući o tome šta on govori?
E sad sto niste sposobni da razumijete da Kifla radi privatnih razloga NE MOZE podrzavati nikakve pedere i parade i njihove strateske ciljeve je poseban nivo zatucanosti...
A drugo on kao politicar ne moze, radi svih tih privatnih stavova koje dijeli sa velikom vecinom stanovnika Sarajeva, podrzavati LGBT i sve te njihove planove...
Pederi od muslimana mogu dobit toleranciju i to je maximum... Ono tu ste, ne mislim o vama nista dobro ali to je vase pravo i to je to... Sta treba vise... Mislim vjerujem ja da bi ti "tolerantni" volili da im Kifla *opusi... Ali jbg ne ide to tako... Zato ne budite glupi i poljubite kiflu u g****u jer da ga nema ne bi bilo ni ove vlade, a ni nade... Hocete sve i odmah, a da pri tome nemate apsolutno nikakav potencijal za to... Ko razmazena derista!!!