21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#2126 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Ali gledaj ti na sta se oni zale hej. Najsigurniji penal koji smo mogli vidjeti u zadnje vrijeme.
- AmiĐa_Idriz
#2127 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Ne znam baš, možda sa Ganom da je to malo kašljalo, u 1/8 su oni na terenu rasuli igrački Alžir samo što su se oni na glavu bacali pred golom_BataZiv_0809 wrote:Od cetvrtfinalaAmiĐa_Idriz wrote:
Njemačka od prije 4 godine bi samljela i ižvakala a zatim ispljunula sve i jednu ekipu sa ovog prvenstva, strašan fuzbal su igrali.
- Baltazar_khan
#2128 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
da mi je neko rekao da će finale mundijala igrati neko ko se kalio terenima bh premijer lige, ne bi mu vjerovao
jebote, nestvarno mi to djeluje
svaka čast modriću, zaslužio je nagradu za najboljeg igrača mundijala,i nadam se da će KONAČNO neko skinuti ona dva šupka messija i ronalda sa trona. dosta ih je više, modrić je ovaj put zaslužio ballon d'or. al ko zna, kad se sjetim kakva je nepravda bila nad iniestom ili xavijem, onda sam skeptik.
messi primera i kup kralja, ispao u osmini finala mundijala. ronaldo liga prvaka, i one makazice protiv juventusa. ispao u osmini finala. modrić liga prvaka i finale svjetskog prvenstva sa reprezentacijom koja često ne prolazi grupnu fazu. fakat bi bila nepravda ako luka ne uzme zlatnu loptu...
što se mene tiče modrić zlatna lopta, ronaldo drugi pa onaj balavac mbape treći.
svaka čast modriću, zaslužio je nagradu za najboljeg igrača mundijala,i nadam se da će KONAČNO neko skinuti ona dva šupka messija i ronalda sa trona. dosta ih je više, modrić je ovaj put zaslužio ballon d'or. al ko zna, kad se sjetim kakva je nepravda bila nad iniestom ili xavijem, onda sam skeptik.
messi primera i kup kralja, ispao u osmini finala mundijala. ronaldo liga prvaka, i one makazice protiv juventusa. ispao u osmini finala. modrić liga prvaka i finale svjetskog prvenstva sa reprezentacijom koja često ne prolazi grupnu fazu. fakat bi bila nepravda ako luka ne uzme zlatnu loptu...
što se mene tiče modrić zlatna lopta, ronaldo drugi pa onaj balavac mbape treći.
- Laertes
#2129 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Jel' biraju najboljih 11? Nisam upratio...
- Artest
#2130 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Opet Spaho i autoritativno
Da je Subasa procito stranu, ovo bi bilo lagano hvatanje.
- AmiĐa_Idriz
#2131 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Nakon Snajdera je jasno da se Zlatna lopta, sada i ono sranje The Best samo pretvorilo u komercijalnu utrku Rone i Mesija, ne zamaraj se time previšeBaltazar_khan wrote:da mi je neko rekao da će finale mundijala igrati neko ko se kalio terenima bh premijer lige, ne bi mu vjerovaojebote, nestvarno mi to djeluje
![]()
Grizmanov je svaki penal onakav, lagano po zemlji ne previše u ćošak. Hazard isto izvodi, i eto slabo pamtim da im je neko odbranio penal, jedino te prečke i stative...Artest wrote:Opet Spaho i autoritativno![]()
- Laertes
#2132 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Subašić je ubjedljivo najgori bio kod Hrvata... Ispraća pogledom k'o Hasagić birvaktile.Artest wrote:Opet Spaho i autoritativno![]()
- AmiĐa_Idriz
#2133 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Subašić je inače poprilično nahajpan, i prije ovoga je imao par nesretnih vratolomija pred golom, no eto ti su ga penali izvadili.
- zomri
#2134 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Era duopola Messija i Ronalda je mislim zavrsila, jos ovaj otisao iz La Lige, nema tu safta vise.
- zomri
#2135 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Ps. Dybala i Firmino frizurama istaknuli kandidaturu da ih zamijene 
- AmiĐa_Idriz
#2136 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
jedva čekam da ss.ba provali to, da objave kako je to dio nekog deala, il Dybala u Liverpool il njih dvojcia skupa za Madridzomri wrote:Ps. Dybala i Firmino frizurama istaknuli kandidaturu da ih zamijene
- Bosanski_kralj
#2137 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Prvenstvo za zaborav. Za nekoliko dana će ga samo Francuzi i Hrvatsi spominjati.
- AmiĐa_Idriz
#2138 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Spominjaće ga svi koji su učestvovali, kakvo god da je ipak je i dalje Svjetsko, što mnogo znači svima, sad na koji način, npr. Švabama ili pak Hrvatima, Belgijancima ili Francuzima.
Iz naše prizme ga se nećemo sjećati.
Iz naše prizme ga se nećemo sjećati.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#2139 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Najveći sportski dobitnik Francuska a najveći informativni i propagandni dobitnici domaćini SP, Rusija i susjedna Hrvatska. Rusija jer je "promjenila sliku o sebi u svijetu" (riječi predsjednika FIFA-e) i pokazala se kao vrhunski organizator najzahtjevnijih sportskih takmičenja, a Hrvatska što sportski uspjeh koristi da dodatno skrene pažnju na sebe. Ako vlada RH bude na nivou momenta, mogli bi nahvatati masu investitora a u sferi turizma cijelu godinu pretvoriti u sezonu.
- Logovan
#2140 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Mi se sjećamo samo 2014.AmiĐa_Idriz wrote: Iz naše prizme ga se nećemo sjećati.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#2141 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
EDIT: Da sam Premijer RH donio bih pravni akt o suspenziji godišnjih odmora za Vladu i Privrednu komoru do 31. 12. ove godine i u hodu predlagao smjenu inertnih i nesposobnih ministara, odnosno rekonstrukciju vlade.Challenger_ wrote:Najveći sportski dobitnik Francuska a najveći informativni i propagandni dobitnici domaćini SP, Rusija i susjedna Hrvatska. Rusija jer je "promjenila sliku o sebi u svijetu" (riječi predsjednika FIFA-e) i pokazala se kao vrhunski organizator najzahtjevnijih sportskih takmičenja, a Hrvatska što sportski uspjeh koristi da dodatno skrene pažnju na sebe. Ako vlada RH bude na nivou momenta, mogli bi nahvatati masu investitora a u sferi turizma cijelu godinu pretvoriti u sezonu.
Sad ili nikad.
- AmiĐa_Idriz
#2142 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
tako nekakoLogovan wrote:Mi se sjećamo samo 2014.AmiĐa_Idriz wrote: Iz naše prizme ga se nećemo sjećati.
- Lakat Jebić
#2143 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Pa kolinda je i pitanu i sve pomocnike izgrlila hahahahahhahahaha
-
duffy_duck
#2144 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Reprezentacija Hrvatske je pokazala kako se igra na velikom takmičenju ...pokazali su mnogima šta i kako trebaju da bi došli do velikog uspijeha i kako se igra srcem i gine za svoju Državu.. Komšije imate čime da se ponosite... Drugo mjesto u svijetu je velika stvar ostvarili ste čudesan uspjeh... Čestitke od srca za vatrene
A oni svi što laju na sva usta samo da vas pitam gdje je nasa BOSNA I HERCEGOVINA !!??
A oni svi što laju na sva usta samo da vas pitam gdje je nasa BOSNA I HERCEGOVINA !!??
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2145 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Prvo su utukli Portugal, pa onda tradicionalno drugu utakmicu losije odigrali. A protiv Alzira se vidjelo da Jogi ne treba da kopira Gvardiolu sa Lamom u vezi. Cim ga je vratio na prirodnu poziciju Svabama niko ozbiljnije nije zaprijetio osim Argentinaca u finalu.AmiĐa_Idriz wrote:Ne znam baš, možda sa Ganom da je to malo kašljalo, u 1/8 su oni na terenu rasuli igrački Alžir samo što su se oni na glavu bacali pred golom_BataZiv_0809 wrote:Od cetvrtfinalaAmiĐa_Idriz wrote:
Njemačka od prije 4 godine bi samljela i ižvakala a zatim ispljunula sve i jednu ekipu sa ovog prvenstva, strašan fuzbal su igrali.
-
zippoo87
#2146 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
i izljubila i ispipala i mazila po mudima i skakala i mahala i svasta nesto hahaLakat Jebić wrote:Pa kolinda je i pitanu i sve pomocnike izgrlila hahahahahhahahaha
jbte koja je ono rospija a predsjednica drzave...to samo govori da ljudi nisu normalni koga biraju da ih predstavlja
ž
- MOSALJOZE
#2147 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Ne spominjite Kolindu 
- beni-bu-man
#2148 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
mene cak stid komsijaMOSALJOZE wrote:Ne spominjite Kolindu
-
°u°
#2149 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Nakon cirkusa koji će još par dana potrajat definitivno je vrijeme za par godina odmora od svjetskog fudbala.
Sad će opet ona prodaju ga za 300 a ovi nude 200. Fali im xy igrača i treba im 500 do milijardu za nove. Pele i Maradona se ponovo vraćaju aktivnom igranju i traže xy po sezoni. Liga prvaka Real, Bayern, Barca, Juve i još pokoji koji je pametno kupio za 300 milja. Ovaj je zaslužio Balon jer je... onaj nije itd itd.
Bilo je lijepo gledat suze Nijemaca, Engleza, Španaca, Brazilaca, Portugalaca, prije Talijana, Holanđana... i ostalih sličnih.
I bem ti politiku u ovu butigu što bi reko Meštar.
I na kraju gdje smo mi u svemu ovom, gdje je naše mjesto?
Sad će opet ona prodaju ga za 300 a ovi nude 200. Fali im xy igrača i treba im 500 do milijardu za nove. Pele i Maradona se ponovo vraćaju aktivnom igranju i traže xy po sezoni. Liga prvaka Real, Bayern, Barca, Juve i još pokoji koji je pametno kupio za 300 milja. Ovaj je zaslužio Balon jer je... onaj nije itd itd.
Bilo je lijepo gledat suze Nijemaca, Engleza, Španaca, Brazilaca, Portugalaca, prije Talijana, Holanđana... i ostalih sličnih.
I bem ti politiku u ovu butigu što bi reko Meštar.
I na kraju gdje smo mi u svemu ovom, gdje je naše mjesto?
-
°u°
#2150 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Glodari su im već navalili. Ma nisu se ni skidali. Ova cijela ekipa ima i akreditacije.Challenger_ wrote:EDIT: Da sam Premijer RH donio bih pravni akt o suspenziji godišnjih odmora za Vladu i Privrednu komoru do 31. 12. ove godine i u hodu predlagao smjenu inertnih i nesposobnih ministara, odnosno rekonstrukciju vlade.Challenger_ wrote:Najveći sportski dobitnik Francuska a najveći informativni i propagandni dobitnici domaćini SP, Rusija i susjedna Hrvatska. Rusija jer je "promjenila sliku o sebi u svijetu" (riječi predsjednika FIFA-e) i pokazala se kao vrhunski organizator najzahtjevnijih sportskih takmičenja, a Hrvatska što sportski uspjeh koristi da dodatno skrene pažnju na sebe. Ako vlada RH bude na nivou momenta, mogli bi nahvatati masu investitora a u sferi turizma cijelu godinu pretvoriti u sezonu.
Sad ili nikad.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... on_generic
https://m.youtube.com/watch?v=LWcCx7zU8rg
Vidjećete im na dočeku pacova i miševa na bini i oko. Ni 5 lokomotiva ih ne bi moglo potegnuti. Tu smo braća i po ocu i po materi.
A vlade i ministri su nam svima i najveći problem.