ma kakvi fanatikosivryzas wrote:Dino Djurbuzovic wrote:Koliko se ja sjecam, Barbarez nije bio potpisnik pisma, oprostio se prije a Bajramovic je izabran za novog kapitena. Misimovic je promjenio odluku i postao kapiten da bi Kodro dao traku Spahicu.Muhamed Đakmić wrote:Koliko se ja sjećam, Barbarez je bio kapiten u momentu kad je bojkot počeo, a Misimović je postao njegov nasljednik jer je bio najbolji igrač koji nije bojkotovao reprezentaciju. Kad su se potpisnici pisma vratili kod Kodre, Misimović je ostao bez trake i ona je data Spahiću.
Bajramović je bio kapiten protiv Grčke u posljednjoj utakmici prije bojkota jer je Barbarez bio suspendovan.
To je realno bilo odron prema Misimoviću, takvo oduzimanje kapitenske trake.
Zanimljivo je da se prica kako je jedini dosljedan protestu ostao Papac, ali Papac se odazvao Kodri i pojavio se na okupljanju, ali se povrijedio i nije igrao protiv Makedonije.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dino Djurbuzovic
#2126 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
-
markomilanov
#2127 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zaboravio sam da predložim Ivicu Jovanovića,sa kiparskim Apoleom stigao do 1/4 lige šampiona.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Jova ... l_manager)
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Jova ... l_manager)
- Grean
#2128 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bravo, sjecanje ponekad izda.Dino Djurbuzovic wrote:Koliko se ja sjecam, Barbarez nije bio potpisnik pisma, oprostio se prije a Bajramovic je izabran za novog kapitena. Misimovic je promjenio odluku i postao kapiten da bi Kodro dao traku Spahicu.Muhamed Đakmić wrote:Koliko se ja sjećam, Barbarez je bio kapiten u momentu kad je bojkot počeo, a Misimović je postao njegov nasljednik jer je bio najbolji igrač koji nije bojkotovao reprezentaciju. Kad su se potpisnici pisma vratili kod Kodre, Misimović je ostao bez trake i ona je data Spahiću.
Bajramović je bio kapiten protiv Grčke u posljednjoj utakmici prije bojkota jer je Barbarez bio suspendovan.
Zanimljivo je da se prica kako je jedini dosljedan protestu ostao Papac, ali Papac se odazvao Kodri i pojavio se na okupljanju, ali se povrijedio i nije igrao protiv Makedonije.
Bajramovic je bio kapiten. Cak se sad sjecam i Spahiceve izjave jer je navodno Bajramovic malo vagao vezano za potpis peticije kako sad treba da se pokaze kao sto se u svlacionici borio da naslijedi kapitensku traku od Barbareza. Sad je li izjava provjerena, ne znam, i ovo je od novinara.
A Papac jeste ostao dosljedan, cak nam je svima bilo malo vatra sto se ne vrati za Cirinog mandata jer smo svi vec tada pomalo legli na rudu a falio je prije svega kao lijevi stoper a i lijevi bek u Cirinoj 352. Ipak on nije htio dok se Iljo nije makao.
Nejse, vezano za Misimovica poenta je ista, bila traka vracena Spahicu ili Bajramovicu koji je tad kod prvog okupljanja kod Kodre mislim bio povrijedjen. Po meni najispravnije je bilo da se vratila Bajramovicu i definitivno u to vrijeme nije bio red da je nosi Misimovic.
- haubica_i_to_teshka
#2129 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
@hrasno, u pravi si.
Toliko mogu naucit od “strucnjaka” da je to "CUDO NEVIDjENO”!
-
Melbourne_Australia
#2130 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hrasno38 wrote:Dokle forumaske nebuloze mogu ici da je to za Ginisa!!!!!haubica_i_to_teshka wrote:Baroco (AOO-2)Grean wrote:https://dnevni-list.ba/svi-drugi-osim-a ... -za-posao/
Ma Amar najvjerovatnije. Kampanja se vodi cak i u Dnevnom listu. Nekako poluorganizovano se na sve strane ubjedjuje raja da je on pravi izbor.
Nikad nije bilo ovako.
Isto kao da u stvari ubjedjuju sebe a ne nas. Kako pjesma kaze, kao pjesnici koji ne vjeruju u svoje stihove. Tacno imam takav dojam kad citam ove hvalospjeve uz dozu nesvjesne sumnje koja se provlaci kroz svaki clanak koji objavljuju o njemu u zadnje vrijeme.
Ljudi hoce da vjeruju ali u podsvjesti znaju da su sanse za fulu puno vece nego sanse da bude pravi izbor.
All informative things are useful. (PaM)
Some websites are not useful. (SoM)
Some websites are not informative. (SoP)
Silogizam (maksuz za @radiosarajevo) (elokventnost Ti je u opisu ‘“karaktera")
“radiolog”, je l’ ovaj tekst u Dnevnom "tvojih ruku djelo”!?( nego,vidim da Ti OPET “nestaju” postovi
![]()
![]()
![]()
)
Obrati malo paznju na pisanje...inace nema “u dzep"![]()
Dolaskom Amara, gotovo sigurno da se Edin oprashta od reprezentacije. Sa njim Begovic, Pjanic ...
Je li to cilj pojedinih celnika? Napraviti reprezentaciju od anonimusa sa kojima je lako manipulisati, zna se ko ce imati ekskuzivno pravo na prodaju reprezentativaca. Pored porodice Osimi F/NK Zeljo svi ostali su gubitnici. Obnavljanjem Grbavice, vec je pocelo, Amar je samo logican nastavak ...
Edine(znam da citash)
, oprosti se kao COVJEK ostavio si neizbrisiv trag i VELIKO HVALA za sve !!! Djecicu za ruku,shetnja,uzivaj...ne dozvoli da Ti rushe ugled svojim interesima u kojima nazalost nema interesa reprezentacije i svih onih kojim je stalo do iste.
a ti p(L)acenik, nastavi...
- Grean
#2131 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
hrasno38 wrote:http://scsport.ba/amar-osim-moramo-vjer ... ko-uvesti/
On se inace ubio za kohezije, onako je omiljen i karizmatican (izuzev Grbavice). Nego ja se igre Zelje iz Osimovog vremena i ne sjecam, bi li dobili Mourinha ili Guardioulu, Mesu ili SusicaMožemo to postići ako ostvarimo koheziju među igračima, trenerima, rukovodstvom i navijačima."
Meni je nekako taj dio bitniji od kreditiranih titula sa Zeljom.
- Dino Djurbuzovic
#2132 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije ostao dosljedan, jer se odazvao Kodri za utakmicu protiv Makedonije. Došao na pripreme i nije nastupio. Iljo je i dalje bio tu. Koliko se sjecam jedini dosljedan je ostao Ivica Grlić.Grean wrote:Bravo, sjecanje ponekad izda.Dino Djurbuzovic wrote:Koliko se ja sjecam, Barbarez nije bio potpisnik pisma, oprostio se prije a Bajramovic je izabran za novog kapitena. Misimovic je promjenio odluku i postao kapiten da bi Kodro dao traku Spahicu.Muhamed Đakmić wrote:Koliko se ja sjećam, Barbarez je bio kapiten u momentu kad je bojkot počeo, a Misimović je postao njegov nasljednik jer je bio najbolji igrač koji nije bojkotovao reprezentaciju. Kad su se potpisnici pisma vratili kod Kodre, Misimović je ostao bez trake i ona je data Spahiću.
Bajramovic je bio kapiten. Cak se sad sjecam i Spahiceve izjave jer je navodno Bajramovic malo vagao vezano za potpis peticije kako sad treba da se pokaze kao sto se u svlacionici borio da naslijedi kapitensku traku od Barbareza. Sad je li izjava provjerena, ne znam, i ovo je od novinara.
A Papac jeste ostao dosljedan, cak nam je svima bilo malo vatra sto se ne vrati za Cirinog mandata jer smo svi vec tada pomalo legli na rudu a falio je prije svega kao lijevi stoper a i lijevi bek u Cirinoj 352. Ipak on nije htio dok se Iljo nije makao.
Nejse, vezano za Misimovica poenta je ista, bila traka vracena Spahicu ili Bajramovicu koji je tad kod prvog okupljanja kod Kodre mislim bio povrijedjen. Po meni najispravnije je bilo da se vratila Bajramovicu i definitivno u to vrijeme nije bio red da je nosi Misimovic.
- haubica_i_to_teshka
#2133 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
@Melbourne, hoce, isto kao shto si Ti iz Dandenonga
Nego, imash info iz Saveza
(napishi )
Nego, imash info iz Saveza
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2134 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Naravno da ce biti kohezija jer ce se utakmice igrati na Grbavici 
- avetinja
#2135 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dovedi bivšeg trenera/igrača Sarajeva, napadat će ga navijači Želje.
Dovedi bivšeg trenera/igrača Želje, napadat će ga navijači Sarajeva.
Dovedi bivšeg trenera/igrača ostalih timova iz BiH, napadat će ga i navijači Želje i navijači Sarajeva, jer nije vodio velikane poput njhovih voljenih klubova.
Dovedi stranca, ne može, ne poznaje on mentalitet.
Dovedi nekoga iz regiona, ne može, neprijatelj, zavalit' će nas namjerno.
Dovedi bivšeg trenera/igrača ostalih timova iz BiH, napadat će ga i navijači Želje i navijači Sarajeva, jer nije vodio velikane poput njhovih voljenih klubova.
- haubica_i_to_teshka
#2136 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Moj kandidat je Samira Hurem
Nazalost, moj prijedlog nije na listi
Nazalost, moj prijedlog nije na listi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2137 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
dovoljno da ne pisem nebuloze i gluposti kojih je prepun ovaj forum!!!!avenija wrote:@hrasno koliko te mahalac placa ? tura,dvije ili kes ?
- hrasno38
#2138 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A kao su mogli nauciti od Susica i Mese i svih ostalih selektora do sada. Dzeko i Pjanic su napravili karijere o kojima svi selektori mogu samo da sanjaju i oni ne dolaze u reprezentaciju da bi nesto naucili niti i jedan selektro iti jedne reprezentacije na svijetu ne uci necemu svoje igrace nego ih sklapa u jednu efikasnu cjelinu!!! Ne pisi bolan o necemu o cemu nemas pojma....ufati se cijevi i haubica!!!!haubica_i_to_teshka wrote:@hrasno, u pravi si.
- hrasno38
#2139 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne mozes se ti ne sjecati jer tadi se tek ucio kako izgleda lopta ali sjecam se ja da je tada napravljen rekord u postignutim golovima Zelje koji nikada nije oboren!!!!Grean wrote:hrasno38 wrote:http://scsport.ba/amar-osim-moramo-vjer ... ko-uvesti/On se inace ubio za kohezije, onako je omiljen i karizmatican (izuzev Grbavice). Nego ja se igre Zelje iz Osimovog vremena i ne sjecam, bi li dobili Mourinha ili Guardioulu, Mesu ili SusicaMožemo to postići ako ostvarimo koheziju među igračima, trenerima, rukovodstvom i navijačima."tj. kakav je sa igrom od noge do noge ili preferira kao i Mesa da Begovic razigrava, da igra na kontre uz ostale karakteristike koji takvi treneri donose.
Meni je nekako taj dio bitniji od kreditiranih titula sa Zeljom.
- hrasno38
#2140 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Hahahahah ovaj put se slazem sa tobom 100%!avetinja wrote:Dovedi bivšeg trenera/igrača Sarajeva, napadat će ga navijači Želje.
-
Melbourne_Australia
#2141 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ovde je velika vecina ljudi zalutala...Kazu sta ce on nauciti Dzeku ili Pjanica
Jbt ko sve tipka i pise o fudbalu danas.....Koji to trener reprezentacije uci igraca u tridesetim godinama ili dvadesetim
Oni se okupe 2 ili 3dana prije utakmice, trcakraju malo na terenu, igraju lopte, pokusavaju uigrati kakvu kombinaciju....Ostalo se svodi na pricu i motivaciju....Puno je lakse biti selektor repre nego trener kluba....
- haubica_i_to_teshka
#2142 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Amar ce to sklopitihrasno38 wrote:A kao su mogli nauciti od Susica i Mese i svih ostalih selektora do sada. Dzeko i Pjanic su napravili karijere o kojima svi selektori mogu samo da sanjaju i oni ne dolaze u reprezentaciju da bi nesto naucili niti i jedan selektro iti jedne reprezentacije na svijetu ne uci necemu svoje igrace nego ih sklapa u jednu efikasnu cjelinu!!! Ne pisi bolan o necemu o cemu nemas pojma....ufati se cijevi i haubica!!!!haubica_i_to_teshka wrote:@hrasno, u pravi si.
U pravu si
- Logovan
#2143 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Najbolja rješenja.avetinja wrote: Dovedi stranca, ne može, ne poznaje on mentalitet.
Naravno, ne bukvalno bilo kakav stranac ili bilo ko iz regiona.
- hrasno38
#2144 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kaze jos jedan Pitar izgubljen u svemiru........bolje je za vas da sjedne na klupu reprezentacije jer ako sjedne na klupu Zelje opet ce jedna citava generacija zavrsiti osnovnu skolu a nece proslaviti ni jedan trofej!!!haubica_i_to_teshka wrote:Amar ce to sklopitihrasno38 wrote:A kao su mogli nauciti od Susica i Mese i svih ostalih selektora do sada. Dzeko i Pjanic su napravili karijere o kojima svi selektori mogu samo da sanjaju i oni ne dolaze u reprezentaciju da bi nesto naucili niti i jedan selektro iti jedne reprezentacije na svijetu ne uci necemu svoje igrace nego ih sklapa u jednu efikasnu cjelinu!!! Ne pisi bolan o necemu o cemu nemas pojma....ufati se cijevi i haubica!!!!haubica_i_to_teshka wrote:@hrasno, u pravi si.
Toliko mogu naucit od “strucnjaka” da je to "CUDO NEVIDjENO”!znanjem koje mu sigurno ne nedostaje
U pravu si
-
Mustang1
#2145 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Razocaran sam u ove forumske novinare
Ja trazio da me predloze kao kandidata u svojim tekstovima, dijelit cemo platu fifty fifty, a oni nista 
- haubica_i_to_teshka
#2146 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
@hrasno, nije tema “ko je kupio vishe titula”
Nego, ova mala destrukcija (namjerno izazvana uplitanjem Dzeke, Pjanica...
) samo je pokazala da pojedinim kao shto si Ti @Melbourne (inace znamo koje ste boje) paznju posvecujete podobnosti a ne strucnosti.
Izvukli ste iz konteksta boldirali...raspisali se o o necem shto uopshte nije bitno u tekstu.
Toliko.
Nego, ova mala destrukcija (namjerno izazvana uplitanjem Dzeke, Pjanica...
Izvukli ste iz konteksta boldirali...raspisali se o o necem shto uopshte nije bitno u tekstu.
Toliko.
- hrasno38
#2147 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Daj mi strucnijeg iz nase lige??? Ko si ti da tvrdis onakve stvari i ko si ti da moze reci da neko valja ili ne valja kao selektor. hehehehe "kupio titula" boze dokle vasa masta moze da ide.......al dzabahaubica_i_to_teshka wrote:@hrasno, nije tema “ko je kupio vishe titula”
Nego, ova mala destrukcija (namjerno izazvana uplitanjem Dzeke, Pjanica...) samo je pokazala da pojedinim kao shto si Ti @Melbourne (inace znamo koje ste boje) paznju posvecujete podobnosti a ne strucnosti.
Toliko.
-
condy
#2148 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Husref Musemic nije strucniji ???
Ja bi njih dvojicu njega i Amara upario na klupi
Tako bi i pitari i manijaci bili na svom, a oni bi bolje radili nego ovi gastrabajteri tipa Mese.
Ja bi njih dvojicu njega i Amara upario na klupi
Tako bi i pitari i manijaci bili na svom, a oni bi bolje radili nego ovi gastrabajteri tipa Mese.
- hrasno38
#2149 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije jer da jeste uradio bi vise sa Sarajevom nego sto je uradio. Ali se potpuno slazem da bi ih obojcu volio vidjeti na klupi.condy wrote:Husref Musemic nije strucniji ???![]()
Ja bi njih dvojicu njega i Amara upario na klupi![]()
- Reuf-Refko
#2150 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ko da titule u PL nesto vrijede...??? pa zadnji smo u EU po klupskom fudbalu, na oranicama i kupusitima igramo, a hocemo na svje pr....hhaha nismo ni za druge lige koja ne postoji