Pukla i keramika i stakloPavel Nedved wrote:Jel pricamo o keramici ili staklu ?![]()
![]()
na grebanje mozda jeste...ali na padove bas i ne.. pogotovo ako je tezi telefon,a zbog te keramike i jeste ja mislim
Moderator: Benq
Pukla i keramika i stakloPavel Nedved wrote:Jel pricamo o keramici ili staklu ?![]()
![]()
skafiskafsnjak wrote:Pukla i keramika i stakloPavel Nedved wrote:Jel pricamo o keramici ili staklu ?![]()
![]()
na grebanje mozda jeste...ali na padove bas i ne.. pogotovo ako je tezi telefon,a zbog te keramike i jeste ja mislim
Mi MIx nije keramicki ?Pavel Nedved wrote:skafiskafsnjak wrote:Pukla i keramika i stakloPavel Nedved wrote:Jel pricamo o keramici ili staklu ?![]()
![]()
To nije kermacki telefon sto si postavio, eto te ko dileja iskreces cinjenice![]()
![]()
Edit edit editPavel Nedved wrote:To sto si ti postavio je Mi 5! A ne Mi Mix !
Jest, jest editovo se....skafiskafsnjak wrote:Edit edit editPavel Nedved wrote:To sto si ti postavio je Mi 5! A ne Mi Mix !![]()
![]()
![]()
Pa editovao sam odmah ...Pavel Nedved wrote:Jest, jest editovo se....skafiskafsnjak wrote:Edit edit editPavel Nedved wrote:To sto si ti postavio je Mi 5! A ne Mi Mix !![]()
![]()
![]()
A brate procitaj sta sam napisao .... ne da mi se ponavljati . To nije drop test.Pavel Nedved wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_CZj-l9MJmg&t=131s[/youtube]
Pa sta cu ga slusati , na drop testu se slomila...cak jedan dio otpaoPavel Nedved wrote:Napisao si da se keramika slomi, a to haman pa nije moguce. Poslusaj Jerrya na 2:40, pa se javi opet.
kloniran wrote:pa bice i keramicka verzija
Pa brate preko 200gr telefon. Ne zaebavaj.Pavel Nedved wrote:kloniran wrote:pa bice i keramicka verzija
Ma lik bezveze lupeta, par postovamprije kaze keramika ga cini teskom, misleci na mi mix. Valjda je u tom trenutku mislio da se na telefone ljepe plocice kao u wc-u.... Sad kaze da su bar ovog napravili od keramike...
Pa haj priznam, mozda je to pucanje zbog njegove tezine .... Jer veci je udar kad ispadne Mi MIx nego npr s7 ili neki laksi drugi . Al bez zaebancije... mogli su napraviti mi6 sa keramikom ... jer cijena svakako polahko ide prema gore...jahac96 wrote:Keramiku je puno teze ogrebati od stakla koje koriste na mobitelima danas, ali isto tako zato sto je tvrđa lakse puca ali ne puno lakse od stakla koje se nalazi recimo na s7 pozadi, tako da i nije neka razlika. Dalje keramika je premijum materijal jako skup za izradu mobitela i puno ljepse izgleda od stakla uvijek bih radije uzeo keramcki nego stakleni jer ako mi ispadne lomi se i jedno i drugo
A ovaj sto je pisao kamera dole, pa brate okrenes mobitel i uslikas se 99% sam siguran da bas tako i radi kamera, tj da je namjesteno kada je upalis da ti dugme za slikanje bude na obrnutoj strani i da te automatski tjera da ga okrenes... Ali budimo realni xiaomi je uveo nesto novo malo su rizikovali i stvarno svaka im cast, materijale koje su koristili cijena nije puno daleko..
kloniran wrote:
A da pogledas maloprodajne cijene?kloniran wrote:pa isplativo na akcijama uzeti
eno gledam u procomp
xiaomi jeftiniji nego da ga narucis iz kine
u slucaju da ode na carinu![]()
jes da nemaju svih boja na stanju ali su poprilicno povoljni