Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The BEN10 wrote:
Madner je izuzetno načitan tip, interesantno je polemisati s njim, kao i sa Vječitim.
Corto Maltese je također izuzetno bistar i upućen u sve i svašta.
Opetja33 također načitan forumaš.
Generalno, dosta sam naučio od raje sa kojima se nisam slagao i još uvijek ne slažem u svim stvarima.
Ali sa svim tim ljudima se može naći neka zajednička linija u borbi protiv lopovluka, mita, korupcije. I radi toga ih strašno cijenim.
Gojeni H wrote:Sto niko ne spominje onog Dalmatinca:
"JebeN vaN svima balijsku mater"
Ili onog bolesnika brojke i slova?
Takvi moraju uci u leksikon
joj, bio je jedan 'moj' s politike, otvarao teme o meni, slao mi poruke, klonirao se svako malo
sta je meni taj lik govorio, gluho bilo-od toga da se vratim svojim hrvatskim korjenima do psovanja mrtvog djeteta u grobu, tbj
joj, bio je jedan 'moj' s politike, otvarao teme o meni, slao mi poruke, klonirao se svako malo
sta je meni taj lik govorio, gluho bilo-od toga da se vratim svojim hrvatskim korjenima do psovanja mrtvog djeteta u grobu, tbj
ne sjecam se tog brojke i slova....sta je on radio?
vrijeđao, postavljao screenshotove proxy-ja, kako mu ne mogu ući u trag, onda fotke vlastitog (navodno) spolovila
Jedan dan ima restoran u NJemackoj, drugi dan zivi u Holandiji.
Poziva na razum, pa hebe mater balijsku i lojavu ...
Slao meni poruke, pita sto mrzim Hrvate ...
Bila je neka funta i s @prolaznikom ili @pojedincem ne sjecam se vise.
Ja da sam na mjestu Better Man-a nikad vise ne bih nista napisao za London, vec kad neko uspita gdje je sta, posto je, samo bih ga uputio na respa.
Neka ljudi vide da je patnja samo zbog njega.
Zaboravih spomenuti i da mi je tuzlanka @vanilla ostala u lijepom sjećanju, dok smo diskutovali o politici. Ali kako je otišla sa pdf politika, nemamo haman zajedničkih tema.
omar little wrote:
pa ih je bilo par iz izraela, fasisti s dna kace one. sjecas se njih? jedno musko, jedno zensko, cini mi se njemu nik iz dvije rijeci isao. kakva fasisticka govna su to bila, covjece. hasbara skolska po ostalim temama, finjak, on aje nesto dole na kuhanju ja mislim orgijala, svi ih lizali na forumu i jos napadaju na temi da sto sam bezobrazna tako prema njoj, moze se fino pricat, a onda kobecili oci volike kad je izrael poceo klati po gazi jedne godine a njih dvoje krenuli u ofanzivu i skidat maske.
Renata je ona bila, a njegovog nicka se ne mogu sjetiti.
Variola Vera wrote:koliko vidim samo na ovom forumu si popularan ako ti neko jebe familiju, djecu i šalje uvrede van pameti totalno i još se hvalite!
Vjerovatno mislis da bi trebao biti popularan ako si psihijatrijski slucaj, kloniras se 217 puta u roku od jedne sedmice, patoloski lazes, imas vidne znakove bipolarnog poremecaja, ponekad i sizofrenije, saljes privatne poruke ljudima radi bezazlenog komentara i vrijedjas njih i njihove porodice ...?
omar little wrote:
pa ih je bilo par iz izraela, fasisti s dna kace one. sjecas se njih? jedno musko, jedno zensko, cini mi se njemu nik iz dvije rijeci isao. kakva fasisticka govna su to bila, covjece. hasbara skolska po ostalim temama, finjak, on aje nesto dole na kuhanju ja mislim orgijala, svi ih lizali na forumu i jos napadaju na temi da sto sam bezobrazna tako prema njoj, moze se fino pricat, a onda kobecili oci volike kad je izrael poceo klati po gazi jedne godine a njih dvoje krenuli u ofanzivu i skidat maske.
Renata je ona bila, a njegovog nicka se ne mogu sjetiti.
opet kažem, ako mislite ostro_i_na_prvu, čovjek nije bio od tog posla...
Variola Vera wrote:koliko vidim samo na ovom forumu si popularan ako ti neko jebe familiju, djecu i šalje uvrede van pameti totalno i još se hvalite!
Vjerovatno mislis da bi trebao biti popularan ako si psihijatrijski slucaj, kloniras se 217 puta u roku od jedne sedmice, patoloski lazes, imas vidne znakove bipolarnog poremecaja, ponekad i sizofrenije, saljes privatne poruke ljudima radi bezazlenog komentara i vrijedjas njih i njihove porodice ...?
dale cooper wrote:Što se tiče bettermana momak nikada nije govorio da živi u Londonu nego da tamo često ide i kupuje
i šta još ne. Nemojmo mu sad nabacivati i što jeste i što nije. Inače stavovi su mu uvijek bili ispravni,
a ima i dobar ukus što se tiče muzike, tako da je tu uvijek bio u plusu kod mene. I da, na avataru
mu je Eddie Vedder, ne neki bezveze čupo.
Nekad ima ispravne stavove, ali je lik toliko jednodimenzionalan da te nekad sramota složiti se sa njim Nekad imam osjećaj da je u pitanju bot sa par linija koda
to si sebe opisao ili?
Ako cu biti popularan, moze! Smisao zivota je u popularnosti na forumu, ha ja.