U CG najljepse mjesto mi je Tivat. A imas onaj porto montenegro od hotela, marine, kafica, klubova, butika bas je lijepo. Jedino opet plaze i nisu nesto. Gradska plaza je uglavnom u betonu nema hlada ali ako ste autom mozete ici na Plave Horizonte i ima jos jedna plaza prije zaboravila sam kako se zove ali je usput. Tu placas samo parking nekih 2eura je za citav dan a pijesak je sitni i jako je lijepo.bersK wrote:Vidim ne paše vam Ulcinj, ne paše Igalo, ne paše Budva.
Eh pa sad da pitam.
Najbolje mjesto u Crnoj Gori na primorju je: ?
Uzmite u obzir sve sto prosjecan mladi covjek trazi na jednom primorskom mjestu. Bio sam prosle godine u Dobrim Vodama, smorio se ko cigan.
Nemos posteno plivat od valova a i ona budala sa onom brodicom opra boga "roman abramovic vila trimilione evra"
Dodajte jos neke svoje parametre i ukupan dojam, pa da cujem dje bi mogo da picim ove godine kad neam pasosa
Inace i budva i kotor su ti blizu, mislim da je ono kotor 4km kad ides kroz onaj tunel a budva 8.
Mi smo isli preko trebinja pa udemo u cg kod igala/herceg novog i na trajekt i eto nas u tivtu. A da.imas tamo.i pomorski muzej i pravu podmornicu koju je JNA koristila sve do 91 i mozes je posjetiti pogledati sa vodicem.