neoosmanlije zatecene izjavom koja ne podrzava "bracu" svih BošnjakaOpetja033 wrote:Ne treba se cuditi. Ovo mu je dedo na "uvce" guslao jos dok se od sise nije odvojio. Ne znaju oni drugacije.salik79 wrote:
![]()
![]()
Sirija vol. 2
- KUZNETSOV
#2126 Re: Sirija vol. 2
- Maystor
#2127 Re: Sirija vol. 2
e jebi ga sad. ova tema stvarno više nema nikakvog smisla
Moderatori, ključajte trajno, please!
- Ratoborna Gljiva
#2128 Re: Sirija vol. 2
za razliku od erdogana koji se enormno obogatio na nafti iz sirijeDrvosjeca iz Dejcica wrote:_drunken_santa_ wrote:
pa nije ni jednoj zemlji u interesu da tretira teroriste i borce protiv terorizma kao da su jednaki trgovinski partneri. al haj, ti valjda znas sta je "realno"...
Zna se koja je država izložena poniženju sankcija i ruglu, Turska to sigurno nije niti će biti samo zato što to želi Putin, vođa najveće mafijaške organizacije u povijesti.
- KUZNETSOV
#2129 Re: Sirija vol. 2
jel' to onaj sto urliče "palestina" u Dublinu na minuti sutnje za Pariz?Ratoborna Gljiva wrote: kakav arap lik je bh fanatikos
-
_drunken_santa_
#2130 Re: Sirija vol. 2
od koga je izlozena sankcijama, od amerike ciji vodeci predizborni kandidati muslimane nazivaju bijesnim psima i zatvrili bi dzamije?... koje rusija ne gađa cak i kad se teroristi u njima kriju?Drvosjeca iz Dejcica wrote:_drunken_santa_ wrote:
pa nije ni jednoj zemlji u interesu da tretira teroriste i borce protiv terorizma kao da su jednaki trgovinski partneri. al haj, ti valjda znas sta je "realno"...
Zna se koja je država izložena poniženju sankcija i ruglu, Turska to sigurno nije niti će biti samo zato što to želi Putin, vođa najveće mafijaške organizacije u povijesti.
mislis da je politika uvlacenja u guzicu, malo imperijalistima, malo teroristima, put do vecih penzija i manjoj nezaposlenosti?
- Ratoborna Gljiva
#2131 Re: Sirija vol. 2
jok bolan ovaj organizuje proteste ispred ambasada u sarajevu viva la revolution viva la palestina i naravno kada pobjedi erdogan na izborima bibiče po sarajevu.KUZNETSOV wrote:jel' to onaj sto urliče "palestina" u Dublinu na minuti sutnje za Pariz?Ratoborna Gljiva wrote: kakav arap lik je bh fanatikos
- Opetja033
#2132 Re: Sirija vol. 2
Vala da se i ja jednom slozim sa tobom.Maystor wrote:e jebi ga sad. ova tema stvarno više nema nikakvog smisla
Podrzavam.
-
sarajevoxxxx
#2133 Re: Sirija vol. 2
Naftu iz Sirije kupovao je i sirijski režim.Preko 50 % svih energenata režim je nabavljao od Isila.Ratoborna Gljiva wrote:za razliku od erdogana koji se enormno obogatio na nafti iz sirijeDrvosjeca iz Dejcica wrote:_drunken_santa_ wrote:
- Ratoborna Gljiva
#2134 Re: Sirija vol. 2
boli bošnje dobroga kita dok je majke turske, sve će bošnjo da trpi samo kada turčin otamo zaarlauče i podsjeti da nas je alija ostavio u amanet njima.KUZNETSOV wrote:neoosmanlije zatecene izjavom koja ne podrzava "bracu" svih BošnjakaOpetja033 wrote:Ne treba se cuditi. Ovo mu je dedo na "uvce" guslao jos dok se od sise nije odvojio. Ne znaju oni drugacije.salik79 wrote:
![]()
![]()
handre te 500 godina, unazade te 500 godina, prodaju te 2 puta za kilo ničeg i još ih smatraš bračom... nea mi bošnjaci smo mudo labudovo od naroda
- Drvosjeca iz Dejcica
#2135 Re: Sirija vol. 2
Od koga nije izložena ruglu i sankcijam od Kine, Irana, Sirije i Vijetnama? Izložena od cijele zapadne Evrope i Amerike i to s razlogom. Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu._drunken_santa_ wrote:od koga je izlozena sankcijama, od amerike ciji vodeci predizborni kandidati muslimane nazivaju bijesnim psima i zatvrili bi dzamije?... koje rusija ne gađa cak i kad se teroristi u njima kriju?Drvosjeca iz Dejcica wrote:_drunken_santa_ wrote:
mislis da je politika uvlacenja u guzicu, malo imperijalistima, malo teroristima, put do vecih penzija i manjoj nezaposlenosti?
- Ratoborna Gljiva
#2136 Re: Sirija vol. 2
vidiš jebade ovaj u svojoj zemlji kupovo svoju naftu a erdogan istu kamionima dovozio u tursku i u tankere.sarajevoxxxx wrote:
Naftu iz Sirije kupovao je i sirijski režim.Preko 50 % svih energenata režim je nabavljao od Isila.
- KUZNETSOV
#2137 Re: Sirija vol. 2
Erdogan: Napad na ruski avion je u skladu s propisima Turske
Nitko ne treba sumnjati da je Turska učinila sve da izbjegne incident s ruskim zrakoplovom Su-24 na granici sa Sirijom, izjavio je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, prenosi "Vzgljad".
"Mi nismo željeli ovu situaciju, ali svi moraju poštovati pravo Turske da brani svoje granice. Neidentificirani vojni avioni je upao u naš zračni prostor i za pet minuta upućeno mu je deset upozorenja, ali on je nastavio letiti. ", rekao je Erdogan nakon sastanka Vijeća sigurnosti Turske.
On je dodao da Turska oštro osuđuje napad na sirijske Turkmeni. Istodobno, prema njegovim riječima, Turska nema neprijateljske namjere prema bilo kojoj zemlji.
Ovaj ne zna šta baljezga, prica o nekih 5 minuta avion je preletio turski zracni prostor za manje od 9 sekundi, ako je moguce u 9 sekundi da se neko upozori 10 puta onda ne znam
nego njegovog odgovora na ono sto su uradili brača turkmeni na sjeveru jos nema, sve po propisima izgleda i ženevskoj konvenciji
lik je podmukla pudlica amera, zao mi je samo sto su potonule vjere i nade domacih neoosmanlija za totalnom nezavisnosti turske i stvaranjem trece supersile 
Nitko ne treba sumnjati da je Turska učinila sve da izbjegne incident s ruskim zrakoplovom Su-24 na granici sa Sirijom, izjavio je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, prenosi "Vzgljad".
"Mi nismo željeli ovu situaciju, ali svi moraju poštovati pravo Turske da brani svoje granice. Neidentificirani vojni avioni je upao u naš zračni prostor i za pet minuta upućeno mu je deset upozorenja, ali on je nastavio letiti. ", rekao je Erdogan nakon sastanka Vijeća sigurnosti Turske.
On je dodao da Turska oštro osuđuje napad na sirijske Turkmeni. Istodobno, prema njegovim riječima, Turska nema neprijateljske namjere prema bilo kojoj zemlji.
Ovaj ne zna šta baljezga, prica o nekih 5 minuta avion je preletio turski zracni prostor za manje od 9 sekundi, ako je moguce u 9 sekundi da se neko upozori 10 puta onda ne znam
nego njegovog odgovora na ono sto su uradili brača turkmeni na sjeveru jos nema, sve po propisima izgleda i ženevskoj konvenciji
Last edited by KUZNETSOV on 24/11/2015 22:48, edited 1 time in total.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#2138 Re: Sirija vol. 2
Nažalost ova Sirijska tragedija nas itekako dotiće. Pokrenula je neke procese i pokazala nam kakvi smo. Ko ima imalo pameti skinula je skramu holivudskih dobrih i dokazala šta je suština politike. Neko kaže loši su nam rusi. Ni turci nisu ništa bolji. Isti trash.
I svi bjelosvjetski igraći će nas samljeti zbog 0,2 % večeg profita.
Na žalost imamo kretene od političara koji žure da se naguze kom stignu i usput i nas naguze.
Žao mi je što sam se ovdje rodio i jo više žao što sam ostao (i borio se).
Kad vidim kakvi smo Bog je stvarno milostiv jer smo mnogo gore zaslužili.
Poruka za sve turkofile, pitajte uposlenike Čengiza i Zirata kakvi su turci i koliko bosance vole.
Na žalost imamo kretene od političara koji žure da se naguze kom stignu i usput i nas naguze.
Poruka za sve turkofile, pitajte uposlenike Čengiza i Zirata kakvi su turci i koliko bosance vole.
-
Samprotivsviju
#2139 Re: Sirija vol. 2
Dugo ne procitah vecu glupost...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu.
- Ratoborna Gljiva
#2140 Re: Sirija vol. 2
preporučujem ruski hosting ne jebu živu silu i nikakve DMCA i kopirajgt sranjaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Od koga nije izložena ruglu i sankcijam od Kine, Irana, Sirije i Vijetnama? Izložena od cijele zapadne Evrope i Amerike i to s razlogom. Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu.
- Ratoborna Gljiva
#2141 Re: Sirija vol. 2
bosna je srce turskeKUZNETSOV wrote:Erdogan: Napad na ruski avion je u skladu s propisima Turske
Ovaj ne zna šta baljezga, prica o nekih 5 minuta avion je preletio turski zracni prostor za manje od 9 sekundi, ako je moguce u 9 sekundi da se neko upozori 10 puta onda ne znam![]()
nego njegovog odgovora na ono sto su uradili brača turkmeni na sjeveru jos nema, sve po propisima izgleda i ženevskoj konvencijilik je podmukla pudlica amera, zao mi je samo sto su potonule vjere i nade domacih neoosmanlija za totalnom nezavisnosti turske i stvaranjem trece supersile
- KUZNETSOV
#2142 Re: Sirija vol. 2
zaboravio drvosjeca da se Soyuz raspaoSamprotivsviju wrote:Dugo ne procitah vecu glupost...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu.
- Ratoborna Gljiva
#2143 Re: Sirija vol. 2
KUZNETSOV wrote:zaboravio drvosjeca da se Soyuz raspaoSamprotivsviju wrote:Dugo ne procitah vecu glupost...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2144 Re: Sirija vol. 2
Sve ti je to u pet deka. Pitaj uposlenike Sberbank i Gazprom kako Rusi vole Bosance. Jesu li ono prje par godina naši radnici radili u Rusiji k'o robovi, jedva uspjeli da se vrate u BiH jer su im oduzeli pasoše.arman1 wrote:Nažalost ova Sirijska tragedija nas itekako dotiće. Pokrenula je neke procese i pokazala nam kakvi smo. Ko ima imalo pameti skinula je skramu holivudskih dobrih i dokazala šta je suština politike. Neko kaže loši su nam rusi. Ni turci nisu ništa bolji. Isti trash.
- KUZNETSOV
#2145 Re: Sirija vol. 2
Ratoborna Gljiva wrote:
znajul' oni
- Drvosjeca iz Dejcica
#2146 Re: Sirija vol. 2
To što ti ne imponuje ne znači da je glupost. Ja obično na gluposti ne odgovaram, znači pogodilo te. Tako i treba.Samprotivsviju wrote:Dugo ne procitah vecu glupost...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu.
-
Samprotivsviju
#2147 Re: Sirija vol. 2
Ma gledajte cudno je ovo sve...
Desilo se sta se desilo, bice to uredu
Meni je malo Erdogan smijesan...jer 2012 godine turski borac je oboren od sirijske vojske jer je barusavao zracni prostor...posteno
Samo sto je Erdogan to tada malo teze prihvatio pa projezio svakakvim glupostima od vojne invazije do bombardovanja, te tvrdio da nije bilo narusavanja zracnog prostora jer je avion samo na par minuta usao i izasao...te oboren
E sad meni je malo smijesno jer je isti taj Erdonag ovaj put sa druge strane stola, a kontradiktoran svom predhodnom stavu
Desilo se sta se desilo, bice to uredu
Meni je malo Erdogan smijesan...jer 2012 godine turski borac je oboren od sirijske vojske jer je barusavao zracni prostor...posteno
Samo sto je Erdogan to tada malo teze prihvatio pa projezio svakakvim glupostima od vojne invazije do bombardovanja, te tvrdio da nije bilo narusavanja zracnog prostora jer je avion samo na par minuta usao i izasao...te oboren
E sad meni je malo smijesno jer je isti taj Erdonag ovaj put sa druge strane stola, a kontradiktoran svom predhodnom stavu
- Drvosjeca iz Dejcica
#2148 Re: Sirija vol. 2

G
- salik79
#2149 Re: Sirija vol. 2
Nisu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sve ti je to u pet deka. Pitaj uposlenike Sberbank i Gazprom kako Rusi vole Bosance. Jesu li ono prje par godina naši radnici radili u Rusiji k'o robovi, jedva uspjeli da se vrate u BiH jer su im oduzeli pasoše.arman1 wrote:Nažalost ova Sirijska tragedija nas itekako dotiće. Pokrenula je neke procese i pokazala nam kakvi smo. Ko ima imalo pameti skinula je skramu holivudskih dobrih i dokazala šta je suština politike. Neko kaže loši su nam rusi. Ni turci nisu ništa bolji. Isti trash.
-
sarajevoxxxx
#2150 Re: Sirija vol. 2
Asad njih ne smatra svojima. Za Asada su svi, žene, djeca, starci, svi su teroristi i sve treba pobiti.Kakva crna njegova zemlja.Ko mu ovih dana brani Haleb? Pet nekakvih milicija iz Iraka,Irana, Libanona, Afganistana, Jemena, zatim ruski avioni, a u Damasku puni kafići i restorani, kao da se ratuje u nekoj drugoj zemlji a ne u Siriji.Ratoborna Gljiva wrote:vidiš jebade ovaj u svojoj zemlji kupovo svoju naftu a erdogan istu kamionima dovozio u tursku i u tankere.sarajevoxxxx wrote:
Naftu iz Sirije kupovao je i sirijski režim.Preko 50 % svih energenata režim je nabavljao od Isila.