Kifla
- Roccohljup
#2126 Re: Kifla mandatar
a dobra mu ova slika sa privrednicima....sve elita i uspješni ljudi......al iz crne hronike 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2127 Re: Kifla mandatar
jel nam Kifla jope ljut nešto
Sad se hudan sekira oko ski karata, šta će
a mene ćudi samo što Željko Komšić nije reagovao na ovo poskupljenje sad kad mora iz svog đepa plačat
a mene ćudi samo što Željko Komšić nije reagovao na ovo poskupljenje sad kad mora iz svog đepa plačat
- Roccohljup
#2128 Re: Kifla mandatar
JoseMujica wrote:jel nam Kifla jope ljut neštoSad se hudan sekira oko ski karata, šta će
jašta će iz svog džepa.....naći će on sponzora
- jazzer
#2129 Re: Kifla mandatar
Mafija uzvraca udarac
. Ti nama direktora VIK-a, mi tebe preko direktora ZOI-a..
malo podsjecanje, tekst iz 2014 godine..Nakon jučer objavljenog cjenovnika skijaških karata za Bjelašnicu, prema kojem su povećane cijene vertikalnog transporta, menadžment preduzeća ZOI'84 našao se na udaru kritika, a između ostalih reagovao je i premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, dok je Vlada KS tražila hitno povlačenje odluke o poskupljenju. Na sve ovo reagovali su danas iz ZOI'84.
...
"Također smo informisali premijera o stanju duga firme koju je lično osnovao i bio odgovorna osoba, od koje firma ZOI'84 potražuje znatna finansijska sredstva. Zato se sa čuđenjem pitamo i čemu ovakav nerazuman premijerov istup", naveli su iz ZOI-ja.
...
"Samo takvo poslovanje ima mogućnost opstanka, a ne poslovanje koje se zasniva na talasu javnosti koji možda kreira premijer iz samo njemu poznatih razloga. Menadžmentu bi bilo žao, ali se ne možemo oteti utisku da smo u nemilost premijera potpali onog momenta kada smo odbili konsultansku kuću koju je on preferirao i koja je imala enormno višu cijenu za izvođenje radova koji se sada privode kraju", navode iz ove kompanije i poručuju da su od tog momenta počele "razne smicalice koje prelaze granice zdravog razuma".
I tako dalje, i tako dalje..sve do posljednjeg bosanca (ili bosnjaka, svejedno je).Inače, Huso Ćesir, je u svojstvu predsjednika Općinskog odbora SDA Novi Grad inaugurirao i mlađahnog Semira Efendića na poziciju načelnika općine Novi Grad. Semir Efendić se intenzivno družio sa Muamerom Ćesirom, sinom Huse Ćesira. Nakon povratka iz Saudijske Arabije, Hubijar je nastavio da se druži sa Muamerom Ćesirom, pa je tako upoznao i Efendića. Ćesir je, u znak sjećanja na “jaranske dane” iz Saudijske Arabije, finansijski “pomogao” Hubijaru da osnuje “zaštitarsku firmu”.
- Banksy
#2130 Re: Kifla mandatar
Kakvo društvo..jazzer wrote:
malo podsjecanje, tekst iz 2014 godine..
I tako dalje, i tako dalje..sve do posljednjeg bosanca (ili bosnjaka, svejedno je).Inače, Huso Ćesir, je u svojstvu predsjednika Općinskog odbora SDA Novi Grad inaugurirao i mlađahnog Semira Efendića na poziciju načelnika općine Novi Grad. Semir Efendić se intenzivno družio sa Muamerom Ćesirom, sinom Huse Ćesira. Nakon povratka iz Saudijske Arabije, Hubijar je nastavio da se druži sa Muamerom Ćesirom, pa je tako upoznao i Efendića. Ćesir je, u znak sjećanja na “jaranske dane” iz Saudijske Arabije, finansijski “pomogao” Hubijaru da osnuje “zaštitarsku firmu”.
http://nap.ba/new/vijest.php?id=6083
- O'zone
- Globalni moderator
#2131 Re: Kifla mandatar
Dino predloži konsultante u ViK-u...ovi odbiju = smjena uprave ViK-a uz medijsku hajku
Dino predloži konsultante ZOI-u...ovi odbiju = ? Medijska hajka kreće
- bersK
#2133 Re: Kifla mandatar
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/novina ... eo/915396/
Odakle joj pravo da izvještava od poklanim životinjama? Hehe rodzo moj
Odakle joj pravo da izvještava od poklanim životinjama? Hehe rodzo moj
- JThomas
#2134 Re: Kifla mandatar
kalaštura jedna ona da blati naše hadžije i mumine... 
- O'zone
- Globalni moderator
#2135 Re: Kifla mandatar
Ona da pita za pare
sramota! kako bi njoj sad Vlado fino rekao
Ja sam u sudnici rekao da je milion maraka beznačajan iznos jer BiH nije tako slaba država kako tužilac misli. Milion maraka ne može ni popraviti ni uništiti BiH. Milion maraka nije puno, ali veseli čovjeka, a za državu je to beznačajna cifra
- Banksy
#2136 Re: Kifla mandatar
Komplet SDA je na Klixu ko kod kuće. Mogu slobodno spojiti redakcije u jednu: Klix, Faktor, Stav i Slobodna Bosna.jefff wrote:Kifla na Klixu ko kod kuće.
A mi im nabijamo klikove.
- Roccohljup
#2137 Re: Kifla mandatar
Mislim da će kifla putem hadžibajrića....prvo u nezavisne pa onda ko mu najviše ponudi 
- Banksy
#2138 Re: Kifla mandatar
Niko mu neće ništa nuditi. Kifla bez SDA = 0.
- jao_situacije
#2139 Re: Kifla mandatar
zar je ovo stvarno izjavio ?O'zone wrote:Ona da pita za paresramota! kako bi njoj sad Vlado fino rekao
Ja sam u sudnici rekao da je milion maraka beznačajan iznos jer BiH nije tako slaba država kako tužilac misli. Milion maraka ne može ni popraviti ni uništiti BiH. Milion maraka nije puno, ali veseli čovjeka, a za državu je to beznačajna cifra
- jao_situacije
#2140 Re: Kifla mandatar
haj sad budi pametanO'zone wrote:Dino predloži konsultante u ViK-u...ovi odbiju = smjena uprave ViK-a uz medijsku hajku
neki polumračnjak huso ćesir ili dino
ja navijam za sebiju.
- Roccohljup
#2141 Re: Kifla mandatar
jao_situacije wrote:haj sad budi pametanO'zone wrote:Dino predloži konsultante u ViK-u...ovi odbiju = smjena uprave ViK-a uz medijsku hajku
neki polumračnjak huso ćesir ili dino
ja navijam za sebiju.
Dok ih seka sve za mošnje o bandere ne povješa .....neće se tobe dozvati
- O'zone
- Globalni moderator
#2142 Re: Kifla mandatar
https://www.faktor.ba/vijest/adamovic-n ... eka-272186jao_situacije wrote:zar je ovo stvarno izjavio ?O'zone wrote:Ona da pita za paresramota! kako bi njoj sad Vlado fino rekao
-
gilla
#2144 Re: Kifla mandatar
Nisam ga dugo vidio onako iznerviranog. Kaže tuzit cu ih, tuzit cu ove, tuzit cu one....tuzit cu i vas.
Vec je presudio onom jadniku iz ZOIa.
Al fakat voli pedju, mora da su dobra raja kada ih ne snima kamera. Zagrcno se malo kad ga upita hoce li napustiti sda, nesto tu smrdi a nisu hadzijine carape.
Al fakat voli pedju, mora da su dobra raja kada ih ne snima kamera. Zagrcno se malo kad ga upita hoce li napustiti sda, nesto tu smrdi a nisu hadzijine carape.
-
Novak20
-
saale
#2146 Re: Kifla mandatar
Rasturio ih ČovjekNovak20 wrote:Od 55 minute, Duška, Konaković i Kojović.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/220466/13112017
Kad vidim opoziciju i ove ljevicare Dino može biti vjecni premjer
-
ciza_bliza
#2147 Re: Kifla mandatar
Prvo te ugnjetava tri godine a onda četvrtu preko noći nestaju problemi s vodosnadbijevanjem, sve grasove linije veli da su operativne, još kad smijeni ZOI upravu i smanji cijene karata, premijer za poželiti, kako je i najavio kod Duške, očekuje pobjedu na izborima
-
daddy-kool
#2148 Re: Kifla mandatar
Kiflu mnogi potcjenjuju, trenutno jedan od najopasnijih igrača.saale wrote:
- Roccohljup
#2149 Re: Kifla mandatar
sve dok se ne zamjeri vrhu stranke.....a onda će ga razapetidaddy-kool wrote:Kiflu mnogi potcjenjuju, trenutno jedan od najopasnijih igrača.saale wrote:
- djevojka bez imena
#2150 Re: Kifla mandatar
I jasno je stavio do znanja da će se mjenjati naziv Titove. Samo je izostavio 'tako mi Allaha'