Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nightvision

#2126 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

annoy wrote:Nije da nisam probala, jesam, i nisam ponosna što sam tako isključiva po pitanju toga :D ali muškarac mora biti viši od mene da bi me fizički privukao, ne mogu si pomoći.
Kad vidim parove gdje je žena viša, ili gdje su podjednake visine, nije mi to nimalo čudno ni ružno, ali eto kad se ja nađem u toj situaciji onda mi nikako ne odgovara.
Podsvjesna (i praiskonska) zelja za potcinjenosti jacem muzijaku jer to podrazumijeva jacu i kvalitetniju mladuncad, kao i bolju brigu o istima u smislu obezbjedjenja hrane za iste... Ne moze se od dnk pobjeci. Fizicka snaga i dobar konj danas su zamijenjeni intelektom i poslovnim sposobnosti te dobrim automobilom. Sto ruku na srce ima logike jer biti uspjesan danas cesto podrazumijeva da si sposoban slagati i prevariti, ukrasti, oteti pa i ubiti, bez trunka griznje savjesti a kod ljudi je sve vise takvih nasljednih osobina. Takodje, sve je vise muskaraca koji ne posjeduju ni trunku osobina potrebnih za prezivljavanje vec nasljedjuju materijalni status kojim privlace zenke i tako dodatno slabe genetsku bazu nase vrste. Sta's, tako je to kad dame biraju. Jesam li sta sta zaboravio? Ah, da, zaboravio sam ljubav, to je najbitnija stavka. :mrgreen:
annoy

#2127 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

nightvision wrote: Podsvjesna (i praiskonska) zelja za potcinjenosti jacem muzijaku jer to podrazumijeva jacu i kvalitetniju mladuncad, kao i bolju brigu o istima u smislu obezbjedjenja hrane za iste... Ne moze se od dnk pobjeci. Fizicka snaga i dobar konj danas su zamijenjeni intelektom i poslovnim sposobnosti te dobrim automobilom. Sto ruku na srce ima logike jer biti uspjesan danas cesto podrazumijeva da si sposoban slagati i prevariti, ukrasti, oteti pa i ubiti, bez trunka griznje savjesti a kod ljudi je sve vise takvih nasljednih osobina. Takodje, sve je vise muskaraca koji ne posjeduju ni trunku osobina potrebnih za prezivljavanje vec nasljedjuju materijalni status kojim privlace zenke i tako dodatno slabe genetsku bazu nase vrste. Sta's, tako je to kad dame biraju. Jesam li sta sta zaboravio? Ah, da, zaboravio sam ljubav, to je najbitnija stavka. :mrgreen:
Te sponzoruše vas baš žuljaju a :D
nightvision

#2128 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

annoy wrote: Te sponzoruše vas baš žuljaju a :D
Tesko... Zene su spozoruse po defaultu, muskarci sponzori, takodje po defaultu, tako da nema tu sta koga zuljati. Ja bih sada po toj istoj logici mogao reci da zene zulja kada ih se naziva sponzorusama, zar ne... Zapravo u biti nema nista pogresno u odnosu sponzor-sponzorusa. Tako je bilo oduvijek i funkcionise sasvim dobro.
Edit: Ferceralo je do sada.
annoy

#2129 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Joj da, zaboravila sam da su sve žene sponzoruše :D
nightvision

#2130 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

a to kao nisu? mozemo mi to upakovati u celofan i nazivati i opisivati ljepsim rijecima ali muskarac je oduvijek bio provajder a zena user.
annoy

#2131 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Ja ne živim u pećini pa vidim da u mojoj okolini velika većina brakova funkcionira na način da oba supružnika rade. Možda bi dio tih žena i sjedio kod kuće da može, ali situacija je takva da se od jedne plaće danas ne može živjet. Žene uglavnom provedu par godina na porodiljnom i vraćaju se na posao.
Takvi brakovi gdje samo muškarac privređuje su sve rjeđi, barem ovdje. Danas su uglavnom oboje provajderi.
nightvision

#2132 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

Potpuno si u pravu, pogotovo kada kazes da se zbog situacije ne moze zivjeti od jedne plate. Napravicu malu digresiju i primjetiti kako tebe niko nece razapeti na krst radi spominjanja nekakve situacije kod nas. Kao sto razapnu mene. Inace nije cak ni rijetkost da zena zaradjuje vise od muza, tako da si apsolutno u pravu kada kazes da su i muz i supruga provajderi ali sve to nije dovoljno da promijeni razmisljanje oblikovano hiljadama godina pa ce zena uvijek teziti da nadje muzijaka koji je uspjesniji od nje. Tako cujem od jaranice koja je dobrostojeca kako nikad ne bi mogla biti s nekim ko ima manje od nje. I naravno ima poteskoca u pronalasku partnera, mada dobrim dijelom i zbog toga sto je mentalno jaka osoba pa je se muskarci prepadnu. Jaka zena trazi jaceg muskarca ali se to uglavnom svodi na materijalizam. Oduvijek bilo tako.
nightvision

#2133 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

sherbett wrote: podcjenjuješ žene!
Nije ti to lijepo!
ja znam više žena koje prežive bez muškarca, nego muškarce koji prežive bez žena! Vi ste jednostavno nesposobni da živite bez žene. Vi bez žene nebiste opstali! Bez majke, sestre, supruge, ćerke. Ja to odgovorno tvrdim!
U gimnaziji u tuzli prije rata bio grafit "Q: sta ce muskarci uraditi ako izumru zene? A: pripitomice drugu zivotinjsku vrstu." :lol: Salu na stranu. Ne potcjenjujem nikoga, samo naglas izgovaram suhoparne cinjenice. To sto se drustvo u globalu promijenilo u zadnjih 50tak godina ne mijenja cinjenicu da je u 50000 godina ranije zena tesko mogla prezivjeti bez muskarca a kao sto rekoh ranije, od genetike se ne moze pobjeci.
prog321

#2134 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

TRi stavke kod muskarca su najvaznije,. Bogat, kurat i lijep.
Neki = imaju sva tri. Drugi imaju dvije od tri, Neki jednu stavku. A oni koji nemaju nijednu, njima preostaje da zenke hvataju na fol. Pricaju o unutrasnjoj ljepoti A u stvari dobiju one koje niko nece. :-D
paladinka

#2135 Re: Što privlači nas, dame?

Post by paladinka »

prog321 wrote:TRi stavke kod muskarca su najvaznije,. Bogat, kurat i lijep.
Neki = imaju sva tri. Drugi imaju dvije od tri, Neki jednu stavku. A oni koji nemaju nijednu, njima preostaje da zenke hvataju na fol. Pricaju o unutrasnjoj ljepoti A u stvari dobiju one koje niko nece. :-D
A sta je kod zena ?
prog321

#2136 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Nijedan uspjesan muskarac nije ozenio djevojku zbog toga sto ona ima dobar posao.
__Phoenix__

#2137 Re: Što privlači nas, dame?

Post by __Phoenix__ »

Naravno da jeste, para na paru, ....
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#2138 Re: Što privlači nas, dame?

Post by heat »

mnogo vole kretene :D
prog321

#2139 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

__Phoenix__ wrote:Naravno da jeste, para na paru, ....
Navedi primjer ?

Veca je vjerovatnoca da ce milijarder ozeniti Nicole Smith nego Marie Curie look alike. :-D
prog321

#2140 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Kod zena je najvaznija stavka -izgled.
Sve ostalo pada u drugi plan.
Inteligencija, posao, poslusnost, kuhanje. itd.
nightvision

#2141 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

Istina, i od toga ne treba bjezati, iako su muskarci malo manje sebicni od zena pa se desi i da im se svidi karakter zene, naravno sve dok karakter ima velike sise. :lol:
natt

#2142 Re: Što privlači nas, dame?

Post by natt »

Sta ces od lijepog muskarca?
sha_ba

#2143 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sha_ba »

natt wrote:

slikat i metnut na fejs, nek crknu dusmani :mrgreen:
natt

#2144 Re: Što privlači nas, dame?

Post by natt »

sha_ba wrote:
natt wrote:

slikat i metnut na fejs, nek crknu dusmani :mrgreen:
Meni bi bio crnjak. :D
sha_ba

#2145 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sha_ba »

natt wrote: Meni bi bio crnjak. :D
sto? malo jaranice lozis :lol: :lol: :mrgreen:
natt

#2146 Re: Što privlači nas, dame?

Post by natt »

sha_ba wrote:
Jos nek se procuje da je kurat... :D
sha_ba

#2147 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sha_ba »

natt wrote:
sha_ba wrote:
Jos nek se procuje da je kurat... :D
pa uz sliku neki citat nabacis, nesto suptilno :mrgreen: :mrgreen:
natt

#2148 Re: Što privlači nas, dame?

Post by natt »

sha_ba wrote: pa uz sliku neki citat nabacis, nesto suptilno :mrgreen: :mrgreen:
Ne bi to na dobro. :D
sha_ba

#2149 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sha_ba »

natt wrote:
sha_ba wrote: pa uz sliku neki citat nabacis, nesto suptilno :mrgreen: :mrgreen:
nisam bas sigurna... uletis sa: moj me hashim kao bubanj dere... :mrgreen:
bingo :mrgreen:
natt

#2150 Re: Što privlači nas, dame?

Post by natt »

sha_ba wrote:
natt wrote:
nisam bas sigurna... uletis sa: moj me hashim kao bubanj dere... :mrgreen:
bingo :mrgreen:
... mogao bi i tebe i tebe koliko para ima ... :D
Post Reply