Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#2126 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

bio je drugi žuti, al' i da nije imao mogao je komotno crveni odmah.
pirmin

#2127 Re: Sarajevski derbi

Post by pirmin »

Radar71 wrote:
rashtiman wrote:
-LIBERO- wrote:I sta ste petljali sa onom parolom ,mislim da je bila u tri reda...tj. pokusaj parole u tri reda.
Digli jedan red,pa treci,onda drugi im se uvrnuo...pa se zapetljalo nesto... :lol:
Šta reći ? Kako parolu postaviti ? Kako ? Prvi red ili drugi, treci red ili prvi, drugi red ili treci ? Ma spustaj dole. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah :lol: :lol: :lol:
stochar

#2128 Re: Sarajevski derbi

Post by stochar »

-LIBERO- wrote:
Ne znam sta je dalje bilo, ja sam proso prema Hrasnom gore, sad je li bilo kontaka izmedju dvije grupe ili ne, ne znam, ali ono bas bas bas debil moras biti da uradis, drotovima ko da uvode negativni IQ, so losije to bolje, od komandira pa do prasinara! :x :x :x Imam osjecaj kao da su ovim potezom htjeli reci "boli nas qrac sto ste ih pustili, ne smatramo HZ gostujucim navijacima, otvaraj sve kapije", mamicu im! :x
prvo da oni pocnu igrati fudbal, a ne hrkljuc, sve ce se ostalo samo nakurikat
sistematski pregled

#2129 Re: Sarajevski derbi

Post by sistematski pregled »

BHF_Manijak wrote:Pa zar nije Comor dobio direktna crveni?! :shock: Zadnji igrac, po pravilima dobija direktan crveni al' eto...Sistemski, sto si to nervozan brate, smiri malo! Ne moze ti ni sudija navuci ako nemas za 90minuta posten sut u okvir gola, realno! :wink:
Pregledaj snimak pa ćeš vidjeti. Sve to stoji, loše smo odigrali, nismo iskoristili dva zicera koja smo imali, vi zabili i pobjedili i tačka. Ali suđenje je bilo hinjsko, pismeno navlačenje za vas.
karanana

#2130 Re: Sarajevski derbi

Post by karanana »

pirmin wrote: Šta reći ? Kako parolu postaviti
nisam u toku a vidim ponavlja se ovo "sta reci, koju poruku poslati" na vise tema. na sta se ovo referira? ko je to rekao?
BHF_Manijak

#2131 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Slabo sam sta tekme vidio, kao pretpostavljam i ostali koji su bili na stadionu, ono sto sam vidio, fakat se ne sjecam nijedne ono bas diskutabilne odluke, zato cu sacekat snimak na Vogosci. U prvom trenu sam mislio cak da nije penal za nas, kontam loptu izbio COmor, medjutim na pregledu vidjeh, cisto sve, Comor po nogama.
Ono sto jesam vidio, jeste da nije dva puta svirao ruku igracima FKS, jednom ja mislim da je Kojasevic jednom bio a drugi put Vucina, ali nebitno, nije uticalo na tok utakmice niti dalo prednost jednoj ekipi.
Mikado

#2132 Re: Sarajevski derbi

Post by Mikado »

JThomas

#2133 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

ma stipu redovnog servisa...
KPNCTNJAH

#2134 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Posle, obe... sve cesce to vidjam :roll:
Baudelaire

#2135 Re: Sarajevski derbi

Post by Baudelaire »

Beze nam je sudije spominjati. Malo je bezobrazno dohvatiti se sudija, pogotovo kod minimalnih poraza, jer to automatski vuče implikaciju da mi nismo bili toliko loši, i da bi možda drugačije bilo da je sudija donio druge odluke. Onda ova implikacija vuče za sobom drugu implikaciju, a to je da generalno ova igra i ovaj sastav mogu parirati najjačim protivnicima, samo nam eto sudije ne daju. I na kraju, iz te implikacije se rodi ono što gledamo zadnjih deset godina, derbiji nikakvi, liga nikakva, evropski nastupi nikakvi, klub dovodi polovnjake, nema perspektive itd. Treba prestati isticati sudije kao problem, i okrenuti se potpuno sebi, jer ovakvi kakvi smo, trebamo da strahujemo. Promijeniti mnogo stvari, nadigrati Želju na njegovom stadionu, pa onda se žaliti na sudiju. Samo ja mislim da u tom slučaju ne bi bilo potrebe za žalbom.

KRNCTNJAH: Sandžak? :P :P
odsutraopetultra

#2136 Re: Sarajevski derbi

Post by odsutraopetultra »

karanana wrote:
pirmin wrote: Šta reći ? Kako parolu postaviti
nisam u toku a vidim ponavlja se ovo "sta reci, koju poruku poslati" na vise tema. na sta se ovo referira? ko je to rekao?

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3400_n.jpg

to je ko neki pokusaj parole bio,sta li,volio bih da neko objasni...jel ovo sve trebalo jedna biti ili dvije razlivite,bio je jos jedan najlon na kratko podignut pa spusten...
just principe

#2137 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

nidje veze, ni oni pojma nemaju sta su htjeli :roll:
KPNCTNJAH

#2138 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Cekamo slike koreografije :lol: maslacci, leteci medvjedici, medvjedici dobrog srca, popaj, strumfovi, zmije, zecevi... k'o da su im vodje braca Grim
Creasy

#2139 Re: Sarajevski derbi

Post by Creasy »

Mikado wrote:

Snimak je nidje veze. Nista se ovde ne vidi... na svu srecu. :D
BHF_Manijak

#2140 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Creasy, ko je veceras odgovoran za ono??!! :roll: Otvarati sve kapije u isto vrijeme, samo moze covjek ez mozga uradit, neki od tvojih je veceras bas takav bio!
cigara

#2141 Re: Sarajevski derbi

Post by cigara »

KPNCTNJAH wrote:Cekamo slike koreografije :lol: maslacci, leteci medvjedici, medvjedici dobrog srca, popaj, strumfovi, zmije, zecevi... k'o da su im vodje braca Grim

HAHAHAHAAHAHA :lol: :lol: :lol:
najjaci post koji sam procitao u zadnjih godinu dana

Inace derbi mrtvi jad i cemer
Šibicar

#2142 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

KPNCTNJAH wrote:Cekamo slike koreografije :lol: maslacci, leteci medvjedici, medvjedici dobrog srca, popaj, strumfovi, zmije, zecevi... k'o da su im vodje braca Grim
Jes ti vokri što smo kreativni. :mrgreen:
Dammme

#2143 Re: Sarajevski derbi

Post by Dammme »

Kao prvo i jedino: Čestitke komšijama na pobjedi.
Ostalo: igra i jedne i druge ekipe, sudije, pa i treneri (nije ni njihovo maslo...) ODRON.
Ako je istina da je policija pustila cijeli sjever u isto vrijeme onda bi stvarno nekog u PU Novo Sarajevo trebala zaboliti glava. Kakvi su to parmaci?
I da ne zaboravim: Šta znači ona zelena podloga sa nekom zmijom (men' s' čini da je kobra bila)?
I onaj neki transparent Stop noževima ili nešto slično? Gledao sam na TV, ali nisam ništa skont'o.
BHF_Manijak

#2144 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Imas objasnjenje koreografija na prethodnoj stranici, Kobra je jedan od nakova TM-a, sto se moze vidjeti na prikazanim grbovima.
north

#2145 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Kolega forumaš @veljača reče da mi to nismo dobro skontali, pa kad ga neko pita da pojasni niđe ga....ovo sa noževima kao ni sa zmijom i zelenim kartonima fakat ne kontam....fakat neka manijaci pojasne ako to ima nekog smisla ili neka priznaju da su se izblamirali.....
cyprus

#2146 Re: Sarajevski derbi

Post by cyprus »

Jel se meni čini da je Čomor jedan od najgorih, ako ne i najgori igrač koji je igrad igro za Sarajevo? :oops:

Inače, čestitke Želji na pobjedi, al derbi je... :skoljka:
elSaik

#2147 Re: Sarajevski derbi

Post by elSaik »

Imaš livadu, imaš miševe koji sa obilježjima vašeg "kluba" se šetkaju po livadi. Nakon toga ide šetalica sa kobrom koja izbija iz zemlje, a slike miševa sa obilježjima bivaju promijenjen u miševe koji bježe. Što se kobre tiče, to je stari simbol Manijaka. Još predratni. Parolu nisam vidio.
Creasy

#2148 Re: Sarajevski derbi

Post by Creasy »

BHF_Manijak wrote:Creasy, ko je veceras odgovoran za ono??!! :roll: Otvarati sve kapije u isto vrijeme, samo moze covjek ez mozga uradit, neki od tvojih je veceras bas takav bio!

Ne znam, vidio sam da su HZ pravile neke probleme prije nego sto su istjerani napolje i onda je doslo do kontakta izmedju navijaca koji je brat bratu trajao nekih 5-6 sekundi. Moras priznati da je nasa reakcija bila munjevita. :D
Ali nebitno, nije bilo teze povrijedjenih (koliko ja znam).
Sto se utakmice tice, fakat jad i cemer. Da nije bilo onog golmana Sarajeva, bilo bi najmanje +3 za Zelju. Sarajevo potpuno bezopasno, kao da nemaju snage...
strafna

#2149 Re: Sarajevski derbi

Post by strafna »

Jbt citam malo forume,ovi razvalili ove zgazili ih...
Kontam sjeb sto propusti da pogledam to razvaljivanje,tu tekmu...saltam kanale vidim engleska liga, ma pusti to trazim reprizu prenos na vogosci slomi se trazeciiii...

Lisam yubitubi naletim na tu famoznu razvaljotiku, autogoll :roll: ,igrac utakmice :roll: fulac penala...
Neko zelenilo tribina ovo sponzor islamska zajednica,kontam parola sad podrska mevlidu ...
Neke zimje,misevi nakav kondukter sa mikrofonom...

Svasta :(
Šibicar

#2150 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

north wrote:
Kolega forumaš @veljača reče da mi to nismo dobro skontali, pa kad ga neko pita da pojasni niđe ga....ovo sa noževima kao ni sa zmijom i zelenim kartonima fakat ne kontam....fakat neka manijaci pojasne ako to ima nekog smisla ili neka priznaju da su se izblamirali.....
Pa realno,nisam vidio koreo jer sam bio na jugu,ali bi bilo logično da je pravljena sa nekim smislom i sa nekom porukom,jer ne bi valjda neko skršio dosta love za nešto što nema veze s vezom.
Post Reply