Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- House
#2126 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vjerujem da Pape ovo nije vidio u životu

- emigrazione
#2127 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sljedece sezone bi strategija saveza bila vracanja dugova i podmladjivanje tima fenomenalnim i vanserijskim talentima iz vlastite U21 selekcije
hvala, ali ne zelimo to da gledamo
Ako ne Vaha i ako vec mora biti neki strumfic, onda moze Mesa da ovom brkatom Deda Mrazu secer nabije, jer ga organski ne podnosi
Ako ne Vaha i ako vec mora biti neki strumfic, onda moze Mesa da ovom brkatom Deda Mrazu secer nabije, jer ga organski ne podnosi
- Radio Sarajevo
#2128 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ko o čemu, vi o nabijanju šećeraemigrazione wrote:Sljedece sezone bi strategija saveza bila vracanja dugova i podmladjivanje tima fenomenalnim i vanserijskim talentima iz vlastite U21 selekcijehvala, ali ne zelimo to da gledamo
-
todd_smith
#2129 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma jebes ti tog trenera koji lafo voli tu zemlju koja njemu na koljena mora ici.
Hoces, neces, ovako se samo vrijeme trosi. Pa nije ni Vaha jebeni SAF pa da mu se klanja ovdje.
Hoces, neces, ovako se samo vrijeme trosi. Pa nije ni Vaha jebeni SAF pa da mu se klanja ovdje.
-
LSD
#2130 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meša ili Faruk, isti qrac...likovi koji ne rade svoj posao godinama, toliko su poželjni treneri
ako ne budu mogli premuntati Vahida, onda neka zaganjaju nekog stranca tipa Magath (ali neka usput i pripreme dobro lovu
)
ako ne budu mogli premuntati Vahida, onda neka zaganjaju nekog stranca tipa Magath (ali neka usput i pripreme dobro lovu
- BHF_Manijak
#2131 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Opet ce svesti raspravu na FKZ - FKS! Nevjerovatni ste, Allaha mi!!!

-
north
#2132 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa evo Vaha kojeg svi istinski toliko priželjkujemo, isti sam takav, ima jedinstvenu priliku da preuzme selektorsku klupu...Njegovo je samo da kaže "DA", ništa više....Kakvi god da su uhljupi u savezu, vjerujem da bi na mnoge njegove zahtjeve pristali radi mira kod javnosti i što bi time dobili i naklonost i podršu kod iste jer bi svi hvalili taj njihov potez....Ako je jedini razlog nepreuzimanja taj što ne želi da mu se nameće nacionalni ključ ili nešto drugo, onda je zbog javnosti pošteno to da kaže i da to svi prihvatimo i da ga sekunde ne osudimo..Ali priča kako ne može iz "privatnih i poslovnih razloga" je besqrac obični, i klasičan alibi da se ne uhvati prilike iz razloga koje bi on trebao podijeliti sa nama...Dakle, ili prihvati pa da ti crveni tepih porstremo ili odbi ali reci zbog kojeg konkretnog razloga ne želiš ili ne možeš...Radi hiljada i hiljada ljudi koji ga s nestrpljenjem očekuju je pošteno da ili prihvati ili kaže konkretno zbog čega ne može, a ne da se svašta nešto napriča, a da se opet nakon toga ništa ne zna i nagađa što li on nije postao naš novi selektor
..Ranije je pričao kako ne može jer ima već obaveza u drugom klubu, pa je znao i pričati kako ga niko nije kontaktirao, evo sada jedinstvene prilike, favorit broj 1 ubjedljivo bez konkurencije praktično, slobodan na tržištu i ne znam šta još treba...Ili sad neka se lati posla ili jednostavno na njega treba zaboraviti za sva vremena kada je selektorska klupa u pitanju i tražiti druga rješenja...Ali čitajuči ove njegove izjave, gotovo je sigurno da od posla sa njim neće biti ništa 
-
5 0 5
#2133 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
moze i la mano de d10sLSD wrote:Meša ili Faruk, isti qrac...likovi koji ne rade svoj posao godinama, toliko su poželjni treneri
ako ne budu mogli premuntati Vahida, onda neka zaganjaju nekog stranca tipa Magath (ali neka usput i pripreme dobro lovu)
-
north
#2134 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meša i Faruk bi još od sebe dali na kafu samo da im guzica sjedne na klupu...Likovi koji si zaboravili kako je to uopšte sjediti na klupi sada vide istorijsku šansu svaki za sebe da se uhljebe, uzmu lopatom levate iz saveza, i još ako im se poklopi da odvedu repku u njihovu drugu domovinu, oni su izvukli jack pot
Mada kad bi jedan od njih dvojice morao, onda bih prije Mešu
..Faruk mi je ko lignja, Meša je više ko onaj iz audicije "Primi me...."
Tako da ni ne čudi njihovo trpanje koliko god to zvučalo luzerski...
Mada kad bi jedan od njih dvojice morao, onda bih prije Mešu
Tako da ni ne čudi njihovo trpanje koliko god to zvučalo luzerski...
- van Basten
#2135 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
velika nam je sreća da je amar osim prešao u trenere golmana, pa smo barem tu osjetljivu poziciju stručnog štaba u stanju adekvatno pokriti. Ima ko da Begovića drži u tonusu 
- homega
#2136 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
House wrote:Vjerujem da Pape ovo nije vidio u životu![]()
Ova tri igrača na tabli, gore iznad linije, Vaha najurio na kondicioni
- Maharadza
#2137 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meni samo nije jasno kako ovi kreteni iz saveza mogu Vahu tražiti ispred jednog PROVJERENOG, OZBILJNOG i prije svega USPJEŠNOG stručnjaka kakav je Magath?!leškarenje wrote:Odakle se pojavi Felix,je li negdje bilo ili sam fulio da je i on kandidat
- stranac2
#2138 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
budza wrote:sada postoje realne sanse da najbolji trener u regionu preuzme reprezentaciju svoje zemlje koja ima jedno 13-14 kvalitetnih igaca. sa spojem mladosti i iskustva, mogao bi vahid do sp-a u katarau da fudbal i imidz bosne podigne na jednu vecu razinu.
no. vahid je umisljeni tip koji vas u bosni (a i citav region) dozivlajva jednako kao i jedan svabo, englez, svajcarac, francuz. a kako nas oni vide, bolje da i ne pisem.
vahid je bio i ranije ters insan, pun arogancije, ali od kako je postao "francuz" pobesneo je. samo demagogise, tj. svira qrcu.
ovo je istorijski trenutak da pokaze truncicu postovanja prema bosni i navijacima.
iskreno bih voleo da vas vahid preuzme. a ako ne on, miroslav djukic.
Bojim se da si ovdje u pravu a nadam se da sam previse peismistican. Sve u svemu izvlakuse za Vahu nema , ako ne bude htio nek mu je sretno sve vani za mene postaje Francuz i sledeci put kada se oglasi u vezi repke treba mu zacepiti usta
- dakine
#2139 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ko brani zelji da ulaze isto milione?Iker C wrote:Sarajevo ulaže milione kako bi osvojilo titulu a Amar je to uradio više puta uz minimalna ulaganja.Čovjek zna znanje i nemojte mi molim vas o nekom namještanju utakmica jer za to nemate dokaza.
- pirmin
#2140 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da hoce doci Vahid pa da ga se nakon par mjeseci rijesimo za sva vremena, da javnost vidi da nema od njega carolije.
-
Dead Man Walking
#2141 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Haj popustite Zelju i Sarajevo, ima milion tema koje su vec uhelacene tom tematikom.
- jeza u ledja
#2142 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kao npr ona o Safetu Susicu?Dead Man Walking wrote:Haj popustite Zelju i Sarajevo, ima milion tema koje su vec uhelacene tom tematikom.
- SkyLimit
#2143 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Je li potpisao?

- mayab
-
Itakoto
#2145 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ode Robert u Azerbejdzan 
- phillie
#2146 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
znaci Rukfash, Mesha ili Amar....jah i Felix

- Impavidus
#2147 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
I ovaj Vaha mi ide na neku stvar. Bosna njegova država, ljubav, fazoni, ali eto nije politički uređeno ne može on to. U prevodu povećajte ponudu pa ću zažmiriti na tu neuređenost. Sa Mamićem kako se rastao prošli put, pa će mu opet sad otići jer ga ovaj može finansijski obezbijediti koliko treba. Trenirao ona Afrička plemena, nek' su oni uređeni u pm.
Situacija u grupi nije toliko crna da se ne može proći, i jedini je Vaha rekao kako imamo slabe šanse za plasman, skoro svi drugi selektori optimističnije gledaju.
Kako ja dobih informacije između 1.5 i 2 miliona eura da Vaha traži na godišnjem nivou.
EDIT: Napisah sve ovo prije ovog članka iz Avaza, ali i dalje stojim iza svojih riječi.
Situacija u grupi nije toliko crna da se ne može proći, i jedini je Vaha rekao kako imamo slabe šanse za plasman, skoro svi drugi selektori optimističnije gledaju.
Kako ja dobih informacije između 1.5 i 2 miliona eura da Vaha traži na godišnjem nivou.
EDIT: Napisah sve ovo prije ovog članka iz Avaza, ali i dalje stojim iza svojih riječi.
-
incognito071
#2148 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Za nas su ta Afrička plemena civilizacija na nivou...Impavidus wrote:I ovaj Vaha mi ide na neku stvar. Bosna njegova država, ljubav, fazoni, ali eto nije politički uređeno ne može on to. U prevodu povećajte ponudu pa ću zažmiriti na tu neuređenost. Sa Mamićem kako se rastao prošli put, pa će mu opet sad otići jer ga ovaj može finansijski obezbijediti koliko treba. Trenirao ona Afrička plemena, nek' su oni uređeni u pm.
- SkyLimit
#2149 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nije mu bio problem otići u Obalu Slonovače gdje svako malo pleme kojem pripada Yaya Toure pripuca na pleme kojem pripada Drogba, Yayini bi kao da se odvoje, a Drogbini im kao nedaju 
-
lajkujMe
#2150 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kako sam vec ranije rekao Vaha iako dobar kao trener, teski je ters kao covjek ili ce on odjebati savez ili savez a vrlo moguce i igraci njega. Ako on prihvati naravno.
Nesto sam skontao druga najbolja opcija bi bila Felix Magath. Uspjesan trener, pametan, nije obojen balkanskim sranjima. Neko bi rekao coek iz Njemacke ne zivi ovdje ne zna nase igrace prica strani jezik (njemacki).
A ja bi na to odgovorio izbroji mi koliko igraca u nasoj repki zna njemacki? Odgovor je previse treba ti digitron da izbrojis. Felix dobro zna situaciju u bundesligi a nama pola repke tamo igra. Covjek nasao bisera u ceskom teplicama dijamanta on bi znao naci talente. Imao bi 100000000% podrsku dzeke koji je najutjecajniji igrac nase repke. Vjerovatno bi i misketa vratio u repku. Jes da bi bio skup nas jaran Felix ali bi se visestruko isplatilo i da ne govorim koje bi on inovacije donio u nasu repku. Od discipline taktike treninga i tehnologija.
Nesto sam skontao druga najbolja opcija bi bila Felix Magath. Uspjesan trener, pametan, nije obojen balkanskim sranjima. Neko bi rekao coek iz Njemacke ne zivi ovdje ne zna nase igrace prica strani jezik (njemacki).
A ja bi na to odgovorio izbroji mi koliko igraca u nasoj repki zna njemacki? Odgovor je previse treba ti digitron da izbrojis. Felix dobro zna situaciju u bundesligi a nama pola repke tamo igra. Covjek nasao bisera u ceskom teplicama dijamanta on bi znao naci talente. Imao bi 100000000% podrsku dzeke koji je najutjecajniji igrac nase repke. Vjerovatno bi i misketa vratio u repku. Jes da bi bio skup nas jaran Felix ali bi se visestruko isplatilo i da ne govorim koje bi on inovacije donio u nasu repku. Od discipline taktike treninga i tehnologija.