Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i vađenje hajrovića je stvarno potez iz nesvijesti ko god da je ušao, momak je zaista jedini probijao po strani.
Šta ćeš kad Safet smije izvesti samo 2-3 igrača medju kojima je i Hajrović,a polumrtvi Misimović mu igra polulijevo krilo 90 minuta a potrošen je bio nakon 20,i umjesto da brzim Višćom zamijeni Misimovića on mijenja agilnog Hajrovića,al' hajde kad je u najvažnijoj utakmici u životu napravio najčudniji eksperiment sa sastavom ekipe,onda me ne bi čudilo i da je Begovića zamijenio Hadžićem,sve sinoć je bilo loše i podredjeno našem neuspjehu.
i vađenje hajrovića je stvarno potez iz nesvijesti ko god da je ušao, momak je zaista jedini probijao po strani.
Koliko je puta Hajrović probio stranu i koliko je imao loših pasova u prvom poluvremenu. Ali je bilo logično ostaviti kad imaš u ekipi umrlog Misimovića i nezainteresovanog Džeku.
a i amidžiću je učinio medvjeđu uslugu, jer ga niko više neće gledati k'o igrača i u slučaju da to postane i stvarno zasluži mjesto u reprezentaciji. naravoučenije: čuvaj se papka i kad ti želi dobro
on i Besic .... Nisam neki za teoriju zavjere , da se ovim klan nije pokusao riješiti saje???
Nije nego je Safet mislio da je pravi trenutak da radi ono sto je radio u kvalifikacijama a nije smio na pripremamai u provj utakmici ali se zajebao pa se skroz ogolio i pokazao svoju najgoru stranu.
Nece on nigdje, imao je sansu da se proslavi, u ovoj utakmici uradio je sve sto se moglo uraditi da napravi budalu
od sebe. Ne vjerujem da je toliko glup da vuce onako nelogicne poteze, zasto je ono radio nek' me jebe ako i on sam
zna, on je sinoc bio u konfliktu sa zdravim razumom.
Ono na Spahicu je bilo čisto saplitanje , faul ko suza.
Ali nikad mi neće da bude jasno šta je Safet sinoc htio , pokušavam da shvatim ali ne ide.
Ptice na grani su znale da će nas Nigerija napasti preko bokova , gledam statistiku 82% njihovih napada je išlo preko te strane.
A Safet ostavi najboljeg beka Bundes lige na klupi preko kojeg nigerijci ne bi mogli da prođu ni preko trikova.
Tako smo zrelo izgledali protiv Obale , Meksika i Argentine , zaista kao jedna svjetska reprezentacija i onda Safet uradi promjene u ključnoj utakmici.
Nisam nikad general poslije bitke , nisam dežurni pljuvač , uvijek gledam pozitivno , ali ovo što je Safet uradio u najmanju ruku mi djeluje kao sabotaža.
Jer ne mogu da shvatim da u sredinu nabije Pjanica , Bešu , Misketa , Medunjanina ....da Lulica postavi kao krilo a da Spahu ostavi da igra stopera i beka.
U redu da nam je trebala pobjeda rekao bih čovjek je išao na sve ili ništa , ali kada ti treba bod tako krenuti u utakmicu je strašno.
Safete hvala ti na svemu , ali molim te samo otiđi
Nasa je sreca da nismo imali u grupi jednu Kolumbiju, Cile, Kostaiku ili Urugvaj, pa ljudi bi nas pojeli na terenu koliko smo fizicki nespremni bili sinoc.
Evo pokrenuta je online peticija da se otpusti sudija i promjeni rezultat u nasu korist! Ništa se ne brinite! Sa'će FIFA to odarditi na zahtjev naših hrabrih ratnika!
Kakvi su ovi u savezu postali, ne bi me čudilo da ostave teleću glavu na klupi i za iduće kvalifikacije, gdje će nas oduvati belgija i vels sa bejlom, ramzijem i ostalom ekipom trkača iz premijer lige.
Nego, ko je sinoć malo pratio face, marijan se javio i kao ima nešto da kaže, nešto bitno se desilo što ga je jako razočaralo i da treba svi to da čuju, ali reći će tek kad se vrati, tj. kad završimo iran. Baš me zanima o čemu se radi, senad ga je pokušao nagovoriti da ipak kaže, ali ovaj nije htio, ali se vidjelo po marijanu da je nešto bitno.
Kad se pogleda jos jednom utakmica dobro smo i odigrali... Begovic rjesio 2-3 zicera inace bi bilo 3-0. Nasa igra vidjelo se je takticki nula. Salihovic on nesmije igrati krilo to je kriminal on jedne prave lopte nezna nabaciti.
A taktika je boze sacuvaj u najgoroj nocnoj mori ne mogao ovako sastaviti kilavo, ja sam sad ogledao jos jednom igraci su se trudili i Spahic i Misimovic ali kad danas procitah tekst u medijima da Misimovic dobro odigrao, ok mozda za njegove mogucnosti ali za mogucnosti repke i SP on je za 20 minuta niti ima snage nit ima kondicije da zavrsi akciju dobrim pasom ili sutom. Inace igraci su se trudili protiv vrmenskih uslova, protiv fizicki jake Nigerije i naravno entuziasticnog selektora koji jih je hoces ili neces dokrajcio. O sudiji da ne pricam jer to je subjetivna nota svega ovoga.