Drvosjeca iz Dejcica wrote:Zviz wrote:Ja se kladim da ce sada napraviti neki specijalni kljuc koji ce imati kapiten in co. u slucaju istog slucaja. da mogu otkljucati vrata jedan drugom u slucaju da jedan okine skorz na skroz. A sto ce biti veselo raditi skupa, u jednu ruku zalostno. Trebo se na onoj slici prevrnuti odma a ne vako i neduzne zbog idiotluka odvest dragima.
Što je najgore neće piloti imati povjerenja jedni u druge, uvijek će postojati tračak sumnje da ovaj drugi može napraviti ovakvu glupost. Po meni pod hitno mora biti neki mehanizam za otvaranje vrata što opet donosi mogućnost da se zloupotrijebi od strane terorista i otmičara.
Specijalni kljuc je rijesenje, problem je to sto je ono skakljivo kolega kolegi gleda preko ramena. Mozda i nije, sta ja znam kako su prije ovog ili sad kako gledaju jedan na drugog.
Ja kad se sjetim samo 80ih u zraku. Tad si imao pravo jela u avionu. Aerodorimi imali one ormare za stvari, ono kao je presjedanje pa da odes malo do grada imas ona box i zakljucas, gotovo 90% avio komanija nije imalo limit na koferima, a one koje su ako me papmcenje prati si maogao komotno 2-3 kofera povuc. Nije bilo interneta. Onaj jedan ekran na avionu i gleda film

Ljudi cekali u redu na teleonima

milina bila. Hrana na svakom aerodormu bilo sve gora i gora zavisi od koliko presjedanja. A cijene su bile skoro duplo vece nego danas, nije guzve neke bilo i milina. Ja danas samo letim sa ovim drzavnim i to samo tri kompanije imam gdje skupljam one bodove.