BAKIRE ODLAZI

Post Reply
sulejman1

#2126 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

madner wrote:Daj nam podatke, da vidimo koliko kila zlata je to bilo.
Pitaj Hasana Muratovića koliko je donacija završilo kod stranaca, mirovnjaka u BiH nakon rata, odnosno koliko su nas koštali i dalje koštaju
madner

#2127 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Rekao mi je nesto, no bilo je previse tiho.

Posto si ti sjedio blize, da cujemo koliko je. :D
starisalko

#2128 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by starisalko »

sulejman1 wrote:
starisalko wrote:Hoce li pobjedit ili nece nije ni bitno.Bitno je da je govno prekinulo lozu Izetbegovica i da poslije njega nikad ni jedan Izetbegovic nece zasjesti u pretsjednistvo.
Čovjek je musliman, a muslimanima je dozvoljeno imati 4 žene, s tim da je po važećem zakonu regularna jedna, možda Bakir ima još tri šerijatski vjenčane, tako da se ne sekiraš za lozu izetbegović, a u svakom slučaju čovjek je još relativno mlad :D
Pa on ni onoj svojoj kalasturi nemoze nista,a ne jos da ima cetri.
sulejman1

#2129 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

madner wrote:Rekao mi je nesto, no bilo je previse tiho.

Posto si ti sjedio blize, da cujemo koliko je. :D
Nisam sjedio s njim, bilo je to javno na FTV prije 5-6 godina
weredsf

#2130 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by weredsf »

Kmecanje se nastavlja...
madner

#2131 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Pa vidimo, ne moras to naglasiti.
Alkos

#2132 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Alkos »

Ali čuj Hasan Muratović komentariše kako su donacije završile kod stranaca, i to NA televizoru još!! aaaahaahahahahahahahahah

Image
sulejman1

#2133 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Alkos wrote:Ali čuj Hasan Muratović komentariše kako su donacije završile kod stranaca, i to NA televizoru još!! aaaahaahahahahahahahahah

Image
da baš tako sve izračunao
Alkos

#2134 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Alkos »

očigledno se zajebaješ. :D

pozz
shibonja

#2135 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by shibonja »

Mozel na brzinu,jedna vreca za nasega Baketa :D
agent_zero

#2136 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by agent_zero »

sulejman1 wrote:Ono što je najvažnije je da sve ove priče (čitaj laži) o porodici Izetbegović dolaze iz iste kuhinje, pogodite koje? Zato ja apelujem na muslimane da nenasjedaju na propagandu Fahrudina Radončića, koji po svaku cijenu želi vlast. Naravno sad će vam se javiti i pioniri SDP-a i DF-a koji će reći isto tako da nevalja Radončić, ali ono što je objavio njegov Avaz i TV ALFA je "istina",Muslimani Bošnjaci moraju gledati da ne daju glas ljudima koji nisu nikad bili na Bajramu u džamiji, a to su Radončić, Željko Komšić, Lagumdžija Zlatko.
:lol: :lol: :lol: :lol: (i to grohotom)

Na kakvim si ti samo SDAovskim drogama i tripovima...

20 najtežih i najgorih godina uz SDA lopove i mafiju (čast rijetkim izuzecima u toj stranci, da se odmah zna).
ultima_palabra

#2137 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Fahraon je bio dio SDA halke i zna udariti gdje najviše boli :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2138 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Tipicno prepadanje neukog naroda, vjerovatno c/p neke hutbe :run:
sulejman1

#2139 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Pioniri moji daj te malo argumenata, ne samo prepričavanje avaza, svaka vaša rečenica je kopirata iz avaza, daj malo mućnite glavom, kako možete od šćepe KOS-ovca uzimati informacije i tako pomagati velikosrpsku politiku razbijanja BiH
madner

#2140 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Hoces reci da je Alija dao KOSovcu pare za Avaz?
Kako da vjerujemo stranci koja gura KOSovce?
spacek

#2141 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:53, edited 1 time in total.
sulejman1

#2142 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Bošnjaci pamet u glavu, ne dozvolite podjelu i izdaju države, na sceni su opasne igre Radončića i Komšića. Dnevni avaz je najveća smutnja za Bošnjački narod, zamislite novinarčiće koji se bave tuđim životima, da smo na zapadu završili bi davno u zatvoru, a nebi mogli platiti cijelom svojom imovinom za nanošenje duševne boli ljudima koje blate
Man of steel

#2143 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Man of steel »

ultima_palabra wrote:Fahraon je bio dio SDA halke i zna udariti gdje najviše boli :D
Fahro je još 1999. godine počeo pisati protiv SDA, pa i ako uzmemo da je nekad bio član SDA "halke" taj period nije bio duži od 2-3 godine.

Toliko vremena je sigurno bio i dio SDP-ove halke, SBIH halke, i ostalih stranaka koje je naizmjenično podržavao i sahranjivao svojim tariguzom.
sulejman1

#2144 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

madner wrote:Hoces reci da je Alija dao KOSovcu pare za Avaz?
Nije jadni Alija znao koje KOS-ovac, znaš ti dobro da KOS-ovci rade u sjeni i po direktivi, ali su se zato pojavili ljudi nakon rata i sve razotkrili o čemu sam već posatvio link. Alija je dao, ako je dao pare, da se napravi normalna Bošnjačka novina, a ne ovo što imamo danas. Ovo samo govori koliko je opasan KOS-ovac Radončić, ako je uspio i Aliju prevariti.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2145 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Bosnjaci ako ste pametni ne slusajte sluge okupatora kao sto je sulejman1 :D

Jesu ih stranacki Gebelsi dobro napuckali na mantru-ko kritikuje Bakirov lopovluk, taj cita Avaz ili je Fahrin stranacki pulen :D Nije tacno. Dovoljno mi je bilo vidjeti uplasenog i nervoznog Bakira kada je u jeku protesta pricao o Shiddi shopping centru, da znam o kakvom se covjeku radi.

Zato Bakire odlazi :bih:

PS Ko je Alija da dijeli pare namjenjene ovom narodu za sta on smatra da treba?
madner

#2146 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

sulejman1 wrote:
Nije jadni Alija znao koje KOS-ovac, znaš ti dobro da KOS-ovci rade u sjeni i po direktivi, ali su se zato pojavili ljudi nakon rata i sve razotkrili o čemu sam već posatvio link. Alija je dao, ako je dao pare, da se napravi normalna Bošnjačka novina, a ne ovo što imamo danas. Ovo samo govori koliko je opasan KOS-ovac Radončić, ako je uspio i Aliju prevariti.
Sta je onda Al Shidi, da on nije kontraobavjestajac? Vidim skupljo i on genge po Saudiji. :D
sulejman1

#2147 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

_BataZiv_0809 wrote:Bosnjaci ako ste pametni ne slusajte sluge okupatora kao sto je sulejman1 :D

Jesu ih stranacki Gebelsi dobro napuckali na mantru-ko kritikuje Bakirov lopovluk, taj cita Avaz ili je Fahrin stranacki pulen :D Nije tacno. Dovoljno mi je bilo vidjeti uplasenog i nervoznog Bakira kada je u jeku protesta pricao o Shiddi shopping centru, da znam o kakvom se covjeku radi.

Zato Bakire odlazi :bih:

PS Ko je Alija da dijeli pare namjenjene ovom narodu za sta on smatra da treba?
A ko tvrdi da je Alija dao pare, pročitaj moju rečenicu ponovo pa vidi.Ovo gore ti je bez veze, šta si mislio reći da se Bakir uplašio, pa normalno da se uplašio i ja sam se uplašio kad sam vido fantomke iz srpske balvan revolucije kako pale državne institucije
sulejman1

#2148 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

madner wrote:
sulejman1 wrote:
Sta je onda Al Shidi, da on nije kontraobavjestajac? Vidim skupljo i on genge po Saudiji. :D
Al Shidi je skupljao pomoć za tvoju i moju guzicu da ne pomremo od gladi, kao što su to radili mnogi i trebamo im zahvaliti, a ne ovako napadati i omalovažavati
madner

#2149 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Mene samo jebe sto sam citao Alan Forda pa prepoznajem Sir Olivera.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2150 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

madner wrote:Mene samo jebe sto sam citao Alan Forda pa prepoznajem Sir Olivera.
Ima ovdje primjesa i Generala Wara :D Da ne govorimo o 3 gradska oca :kiss:
Post Reply