Zbog cega ne koristis izras Bosnjak nego MuslimanStupskaBitanga wrote:Musliman, Srbin i Hrvat to je narod mooooj
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Havatar
#2126 Re: PROTESTI!!!
-
StupskaBitanga
#2127 Re: PROTESTI!!!
Meni nešto ovo miriše na naš 5.10
- Alfons Kauders
#2128 Re: PROTESTI!!!
dajem dobre pare da se ovoj prezime zavrsava sa "ić"KvaziExpert wrote:šta fali austrijskoj armiji![]()
![]()
-
Medeni+
#2129 Re: PROTESTI!!!
nije tebi dobroStupskaBitanga wrote:Musliman, Srbin i Hrvat to je narod mooooj
jel to živiš u '91 ili zlonamjerno (na što prije tipujem) "rabiš" termin Musliman, samo mi čudno što ne napisa još malim slovom
šta ima na hercegbosna forumu ?? plačeli se za zgradom ADZ-a
- mO k3
#2130 Re: PROTESTI!!!
Ako je trebalo nesto da fasuje onda banke .....nikako naša imovina
-
StupskaBitanga
#2131 Re: PROTESTI!!!
Ja sam samo replicirao na onog što je stavio Hanku Paldum i Nedime dragi šta nam ovo rade a vidim palite se ko kutnjak
- mO k3
#2132 Re: PROTESTI!!!
Pa nije valjda i on bojovnik sa kamenjarskog foruma ???Medeni+ wrote:nije tebi dobroStupskaBitanga wrote:Musliman, Srbin i Hrvat to je narod mooooj
jel to živiš u '91 ili zlonamjerno (na što prije tipujem) "rabiš" termin Musliman, samo mi čudno što ne napisa još malim slovom
-
Johnny_x
#2133 Re: PROTESTI!!!
Goraždanski model za sve. Ne treba nam strana pamet, dajte sposobne podrinjce nek nam urede državu
- ilkbahar
#2134 Re: PROTESTI!!!
Nije bilo teze 93! Jesu nas gadjali granatama, jest nam zivot visio o koncu, jeste pobijeno mnogo neduznog naroda, to se zabraviti i oprostiti ne moze. Ali narod je bio slozan, pomagali smo jedni drugima, postojala je nada u bolje sutra. Zajedno smo se borili za bolje sutra!
A sta sada ova omladina ima? Bjelu kugu! Narkomaniju! Opću depresiju! Kriminal! Nade nema za bolje sutra i to je ono sto je najgore u svemu ovome!
Vjeruj u ratu smose borili da prezivimo, sad da atomsku bace na nas bilo bi mi svejedno, svakako nemamo buducnosti ni za nas ni za nasu djecu! O kakvoj ja to djeci pricam?! Danas je luksuz razmnoziti se!
A sta sada ova omladina ima? Bjelu kugu! Narkomaniju! Opću depresiju! Kriminal! Nade nema za bolje sutra i to je ono sto je najgore u svemu ovome!
Vjeruj u ratu smose borili da prezivimo, sad da atomsku bace na nas bilo bi mi svejedno, svakako nemamo buducnosti ni za nas ni za nasu djecu! O kakvoj ja to djeci pricam?! Danas je luksuz razmnoziti se!
- kamen spoticanja
#2135 Re: PROTESTI!!!
U drzavi od 3, 5 miliona stanovnika danas protestvuju cca 300 ljudi. ..sad me zanima razumiju li oni sto su palili i podržavali paljenje zašto je to tako?
Btw nešto kontam, unazad par mjeseci fahro radoncic je nalozio svim svojim kadrovima da napuste funkcije koje su obnasali....samo je on ostao ministar sigurnosti...zašto. ...o zastooooo
Btw nešto kontam, unazad par mjeseci fahro radoncic je nalozio svim svojim kadrovima da napuste funkcije koje su obnasali....samo je on ostao ministar sigurnosti...zašto. ...o zastooooo
- Alfons Kauders
#2136 Re: PROTESTI!!!
npr. Sadika AhmetovicaJohnny_x wrote:Goraždanski model za sve. Ne treba nam strana pamet, dajte sposobne podrinjce nek nam urede državu
- Havatar
#2137 Re: PROTESTI!!!
Za srpski 5.10. su iz MZ izdvojili 25 miliona maraka i ti protesti nisu nikako bili spontani .StupskaBitanga wrote:Meni nešto ovo miriše na naš 5.10
-
StupskaBitanga
#2138 Re: PROTESTI!!!
A šta ću svašta ovdje pročitatimO k3 wrote:Pa nije valjda i on bojovnik sa kamenjarskog foruma ???Medeni+ wrote:nije tebi dobroStupskaBitanga wrote:Musliman, Srbin i Hrvat to je narod mooooj
-
Medeni+
#2139 Re: PROTESTI!!!
nikakvo ukidanje kantonaCapsicum wrote:Na prvom mjestu ukidanje kantona !![]()
![]()
ukidanje bleniteta, četniteta i Federacije
odnosno kantonizirianje i Republike Četničke
-
weredsf
#2140 Re: PROTESTI!!!
Konacno nesto pametno, Bekto, Dzozo, Nijaz Hastor i spojiti ih sa ekipom iz TesnjaJohnny_x wrote:Goraždanski model za sve. Ne treba nam strana pamet, dajte sposobne podrinjce nek nam urede državu
- Alfons Kauders
#2141 Re: PROTESTI!!!
ok ako tebi nije bolje danas nego 93, ali meni jeste... nekako mi se svidja sto se svako jutro mogu istusirati i doruckovati... al nejseilkbahar wrote:Nije bilo teze 93! Jesu nas gadjali granatama, jest nam zivot visio o koncu, jeste pobijeno mnogo neduznog naroda, to se zabraviti i oprostiti ne moze. Ali narod je bio slozan, pomagali smo jedni drugima, postojala je nada u bolje sutra. Zajedno smo se borili za bolje sutra!
-
cules82
#2142 Re: PROTESTI!!!

Službenica PS Istok Slavinovići Tuzla, Ljiljana Milić, inače ona i sestra rade u MUP-u a treća sestra u graničnoj policiji! Može joj se da ovako bahato piše..očigledno da i ona ima nekog iza sebe!
-
StupskaBitanga
#2143 Re: PROTESTI!!!
pa dobro ne znam kako se možeš istuširati kad malo malo imamo redukcije vode u Sarajevu
-
Johnny_x
#2144 Re: PROTESTI!!!
Nemoj njega živ bio, ove iz Goražda što su zaslužni za smanjenje nezaposlenostiAlfons Kauders wrote:npr. Sadika AhmetovicaJohnny_x wrote:Goraždanski model za sve. Ne treba nam strana pamet, dajte sposobne podrinjce nek nam urede državu
- madridist
- guber90
#2146 Re: PROTESTI!!!
Da pitam ove sto zagovaraju ukidanje kantona jesu svjesni da to povlaci osnivanje 3. entiteta za sobom, hajde da se trazi smanjenje kantona, tome bi se moglo nadati, ali ukidanje kantona nema bez 3. entiteta, jer kantoni su i napravljeni ponajvise da hrvati budu vise manje zadovoljni.
Za ove sto zagovaraju ukidanje RS-a zive u oblacima, to mi ne mozemo "isposlovati", mi nemamo toliku moc, nemamo je barem bez rata, a rat je ovdje pat pozicija, niko ga ne moze dobit.
Za ove sto zagovaraju ukidanje RS-a zive u oblacima, to mi ne mozemo "isposlovati", mi nemamo toliku moc, nemamo je barem bez rata, a rat je ovdje pat pozicija, niko ga ne moze dobit.
- Kikibombona
#2147 Re: PROTESTI!!!
U Bosni huligani?
U Siriji pobunjenici?
U Ukrajini prosvjednici?
U Siriji pobunjenici?
U Ukrajini prosvjednici?
- Paranoid
#2148 Re: PROTESTI!!!
jbg..još uvijek ne kontaš da ima raje koja se može istuširati, al nema šta doručkovati..Alfons Kauders wrote:ok ako tebi nije bolje danas nego 93, ali meni jeste... nekako mi se svidja sto se svako jutro mogu istusirati i doruckovati... al nejseilkbahar wrote:Nije bilo teze 93! Jesu nas gadjali granatama, jest nam zivot visio o koncu, jeste pobijeno mnogo neduznog naroda, to se zabraviti i oprostiti ne moze. Ali narod je bio slozan, pomagali smo jedni drugima, postojala je nada u bolje sutra. Zajedno smo se borili za bolje sutra!
-
Medeni+
#2149 Re: PROTESTI!!!
naša ??mO k3 wrote:Ako je trebalo nesto da fasuje onda banke .....nikako naša imovina
misliš vaša, budžetlija
doboro juto budžetlija, ima se gdje otić na poso ili je zgrada spaljena
Za jedne je to revolucija, za druge "vandalizam". Nije teško ustanoviti tko će ovu pobunu okarakterizirati kao nešto pozitivno, a tko kao negativno. Prateći pomno jučerašnje izvještavanje nekih od vodećih medija u BiH, kao i izjave političara, mogao se - kao nikada do sada - osjetiti autentičan strah cijelog jednog establišmenta.
Vodeći mediji su, očekivano, pokazali još jednom koliki su sustavni dio tog establišmenta. Prosvjednike se nazivalo "vandalima", "huliganima" i raznim drugim pogrdnim nazivima. Optužuje ih se kako "uništavaju svoju imovinu" - to je posve pogrešno, oni koji su jučer rušili gradovima BiH nisu rušili "svoju imovinu", već sinonim za eksploatacijsku strukturu koja ruši njihove živote svakoga dana.
- seoBIH
#2150 Re: PROTESTI!!!
jebo te fahro radoncic! U 95% tvojih postova na ovoj temi ti ga spominjes. Koji si ti pacenik ili placenik. Nadam se placenik.kamen spoticanja wrote:U drzavi od 3, 5 miliona stanovnika danas protestvuju cca 300 ljudi. ..sad me zanima razumiju li oni sto su palili i podržavali paljenje zašto je to tako?