iz Mostara wrote:Jel neko zna način kako koristiti 5Ghz WIFI na PS4 PRO?
a da kupis 5Ghz-ni router, mozda ?
Jel uopste znas sta znaci 5Ghz-a mreza ?
Ako ne znas, ne carkaj, zajebat ces nesto
Moderator: Benq
iz Mostara wrote:Jel neko zna način kako koristiti 5Ghz WIFI na PS4 PRO?
Nek si mi rekoPavel Nedved wrote:iz Mostara wrote:Jel neko zna način kako koristiti 5Ghz WIFI na PS4 PRO?
a da kupis 5Ghz-ni router, mozda ?![]()
Jel uopste znas sta znaci 5Ghz-a mreza ?
Ako ne znas, ne carkaj, zajebat ces nesto

pitam ako neko zna, ne treba mi google imam Ubee Telemahov ruter koji ima 2.4 i 5Ghz mrežu.Pavel Nedved wrote:Pa sto pitas ako si podesio i ako koristis
google je majka znanja

Jesu ti banovali PS 4?Spasitelj wrote:Jutros mali upali ps4 i ne može igrati nijednu igricu.zovnem ovog tipa što sam uzimao od njega(kao sec.account)i on kaže da je to od zadnjeg updejta i da se tu više ništa ne može...šta sad uraditi
Sve igre za PS4 kupujem digitalno, dobijem kod sa amazona i kupim, ne kontam te primarne i sekundarne gluposti i kupovanje računa preko nekih tamo dilera i PIK_a.Spasitelj wrote:Ne znam ovaj lik što sam od njega uzeo igrice kaže da je to zaključano sa zadnjim updetom i da nisam trebao paliti Internet
Nešto kao može igrati samo prvi user(primarni).I ako hoću moram uzeti igricu na ps4 stotu.
I ako hoću moram uzeti igricu na ps4 stotu
Ja baš jutros kupio Battlefield 1 trenutno se skidar_faruk wrote:Mijenjam battlefield 1 za neku drugu igricu... Mortal combat (ovaj zadnji), ili neku avanturu, npr. Until dawn ili nesto slicno. Rado cu je i prodati za 50KM.... Kupio sam je od jednog forumasa prije manje od mjesec dana....
Mozete mi kupiti i kod za igru na US storu, a ja vama dam CD

Jarane, pa nisi profesor. Podijeli ako hoces ili nemoj ako neces, a ne da nas preispitujes.iz Mostara wrote:Jeli nekad neko pisao Sony PS zašto nije moguće kupovati igre kreditnim karticama, putem paypal i slično iz BiH.
Dobio sam zanimljiv odgovor na moj email, pa da čujem jel neko od vas zna koji su razlozi?
90% postova na ove zadnje 3 stranice su od ovog Mostar lika.. nekad dođem da pročitam šta se dešava u svijetu Sony-a, kad ono onaj spama gluposti, ispituje ostale itd.Pavel Nedved wrote:Kako je ovaj kupio Ps4 PRO ova tema je postala odron.
Mega Man X wrote:90% postova na ove zadnje 3 stranice su od ovog Mostar lika.. nekad dođem da pročitam šta se dešava u svijetu Sony-a, kad ono onaj spama gluposti, ispituje ostale itd.
Ali srećom ima lijek za to. Staviš ga na foe, i nećeš više vidjet njegove nebuloze.
Pavel Nedved wrote:iz Mostara wrote:Jedna od jačih fora na ovom PS4 PRO su ovi zvučnici na Joystick, daju poseban ugođaj pri igranju![]()
Svaki PS4 Joystick ima zvucnik...
Mustang1 wrote:Pokusavam nagovoriti rusa da mi prodaje jeftinije igre pa da ja prodajem na piku za 5KM skupljeDa razbijem ove sto prodaju po 60KM
Ma jok!xamp wrote:Jarane, pa nisi profesor. Podijeli ako hoces ili nemoj ako neces, a ne da nas preispitujes.iz Mostara wrote:Jeli nekad neko pisao Sony PS zašto nije moguće kupovati igre kreditnim karticama, putem paypal i slično iz BiH.
Dobio sam zanimljiv odgovor na moj email, pa da čujem jel neko od vas zna koji su razlozi?
Za 60 dolara uzmeš na godinu dana PS+ i imaš većinu naslova u pola cijeneMustang1 wrote:A ima jos dosta ljudi koji su sumnjicavi pa radije placaju po 120 KM
Ja uzeo ps plus za 30KM na godinu dana i imam sve sto i ti imasiz Mostara wrote:Za 60 dolara uzmeš na godinu dana PS+ i imaš većinu naslova u pola cijeneMustang1 wrote:A ima jos dosta ljudi koji su sumnjicavi pa radije placaju po 120 KM
LogičnoMustang1 wrote:Ja uzeo ps plus za 30KM na godinu dana i imam sve sto i ti imasiz Mostara wrote:Za 60 dolara uzmeš na godinu dana PS+ i imaš većinu naslova u pola cijeneMustang1 wrote:A ima jos dosta ljudi koji su sumnjicavi pa radije placaju po 120 KMI te naslove sto ti imas u pola cijene ja imam u pola od te pola cijene
Mozda i jos pola
Nisam jos ovu sliku vidio, nevjerovatno. Kraljevi level designa, prekucali su s prvim dijelomFasterThanLight wrote:ne mogu ti dati nikakvu preporuku ali evo ti jedna slikaShiba wrote:
Nema više. Šta sad? K'o neko ko me razumije, ako imaš kakvu preporuku - biću ti vječito zahvalan.
koja ce te posjetiti na genijalnost prvoga soulsa
https://cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus ... arge.0.png
(zoom za detalje)
i da,
\[T]/ *
Može li se znati, ako nije tajna, koliko vi plaćate igre Rusima:)?gilla wrote:Mustang1 wrote:Pokusavam nagovoriti rusa da mi prodaje jeftinije igre pa da ja prodajem na piku za 5KM skupljeDa razbijem ove sto prodaju po 60KM
dobar rus, najjace kad napise out of stock
![]()
Neka tih na piku, makar su razbili ove dilere diskova sto su umislili da su dobavljaci jedini u drzavi.